-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λοιπόοοοοοον... πετώντας τον 1.5 πάνω στον 1.0.7 όλα είναι οκ. Αν έχετε πρώτα απεγκαταστήσει τον 1.0.7 τότε η εγκατάσταση του 1.5 ΔΕΝ δίνει επιλογή απεγκατάστασης.Θα διαφωνήσω.
Πρώτα έκανα απεγκατάσταση το 1.0.7 και μετά εγκατάσταση τον 1.5 και είναι μια χαρά. -
Βρε αυτό σας λέω τόσην ώρα! Εμένα ΔΕΝ μου έβγαλε επιλογή απεγκατάστασης (εννοείται στον Πίνακα Ελέγχου, αφού δεν έβγαζε μέσα στο μενού έτσι κι αλλιώς)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εχει κανενας σας VoIP τηλεφωνο ή εχει ασχολιθει με το συγκεκριμενο θεμα να μου λυσε καποιες αποριες???
Ρίξε εσύ ερωτήσεις και βλέπουμε τι ξέρουμε...
-
πως γινονται οι κλισεις σε IP καποιου χρηστη (με δεδομενο οτι οι ip ειναι δυναμικες). Ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιεις καποιο προγραμμα πχ skype
-
το τηλεφωνο συνδεεται μεσω του υπολογιστη απαραιτητα ή μπορει να συνδεθει και πανω στο switch
-
το κοστος για μια υπηρεσια με την οποια θα μπορεις να τηλεφωνεις σε οποιονδηποτε ποιο ειναι (περιπου)
-
Την υπηρεσία την παίρνεις μέσω ενός παρόχου. Αυτός προφανώς ξέρει την ΙΡ σου. Αντίστοιχα και αυτός τον οποίο θα καλέσεις έχει έναν πάροχο. Είτε τύπου ΟΤΕ, είτε VoIP. Πάντως κι αυτός είναι 'γνωστή ποσότητα'. Αν μιλάμε για τύπου ΟΤΕ, δεν διαφέρει καθόλου από τα τηλέφωνα και τις κλήσεις που έχουμε σήμερα.
Αν μιλάμε για πάροχο VoIP και για τον άλλον, τότε οι πάροχοι θα 'συννενοηθούν' μεταξύ τους (όπως πχ γίνεται σήμερα με τις διεθνείς κλήσεις) και αυτός του καλούμενου θα δώσει την τρέχουσά του ΙΡ. Αν πάλι για κάποιο λόγο δεν είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ (δεν έχει ΙΡ) φαντάζομαι θα γίνει όπως όταν καλείς ένα κινητό που είναι σβηστό, ή σε περιοχή που δεν έχει σήμα. -
Δεν ξέρω για συσκευές που να συνδέονται στον υπολογιστή... Αν είναι να συνδεθεί εκεί, τότε ποιό το νόημα να έχεις hardware συσκευή; Πετάς το λογισμικό στον υπολογιστη και παίρνεις μικρόφωνο κι ακουστικά..
Οι συσκευές που έχω ακούσει συνδέονται απευθείας στο δίκτυο.
Πάνω σε αυτό, εδώ είναι μια συσκευή που μετατρέπει μια απλή συσκευή σε VoIP συσκευή, και λειτουργεί χωρίς την ανάγκη υπολογιστή:
http://www.deviceforge.com/news/NS5144965189.html- Εξαρτάται από τον παροχέα... Για Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά βρήκα ένα λινκ για Γερμανία:
http://www.voipanbieter.net/voip-anbieter-vergleich.html
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βρε αυτό σας λέω τόσην ώρα! Εμένα ΔΕΝ μου έβγαλε επιλογή απεγκατάστασης (εννοείται στον Πίνακα Ελέγχου, αφού δεν έβγαζε μέσα στο μενού έτσι κι αλλιώς)Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα στο pc σου; Εμένα εμφανίζει κανονικά την επιλογή στον Πίνακα Ελέγχου. Εκανα ότι και ο Λουκάς (Demetriadis).
-
Δεν νομίζω Σάββα, μια χαρά δουλεύει το laptop (τον 1.5 έχω τώρα πάντως).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν νομίζω Σάββα, μια χαρά δουλεύει το laptop (τον 1.5 έχω τώρα πάντως).Τι να σου πω...από την στιγμή που σε κανέναν δεν έχει αναφερθεί ως πρόβλημα αυτό (και σε άλλα φόρα που παρακολουθώ) μήπως κάτι δεν πάει καλά με το laptop σου; Δεν ξέρω...
-
Οι αιώνιοι αντίπαλοι Χάρης(migf1) Vs Firefox
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βρε αυτό σας λέω τόσην ώρα! Εμένα ΔΕΝ μου έβγαλε επιλογή απεγκατάστασης (εννοείται στον Πίνακα Ελέγχου, αφού δεν έβγαζε μέσα στο μενού έτσι κι αλλιώς)Θα υπήρχε όμως αυτό το αρχείο στον φάκελο Uninstall, που τρέχοντάς το γίνεται απεγκατάσταση:
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Οι αιώνιοι αντίπαλοι Χάρης(migf1) Vs FirefoxΕ όχι κι αντίπαλοι
Βασικά τώρα που ανακάλυψα πως τα extesnsions γίνονται και download (εκτός από install) λέω να τον μονιμοποιήσω μέχρι να βγει ο IE 7
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρε αυτό σας λέω τόσην ώρα! Εμένα ΔΕΝ μου έβγαλε επιλογή απεγκατάστασης (εννοείται στον Πίνακα Ελέγχου, αφού δεν έβγαζε μέσα στο μενού έτσι κι αλλιώς)
Θα υπήρχε όμως αυτό το αρχείο στον φάκελο Uninstall, που τρέχοντάς το γίνεται απεγκατάσταση:
Ναι Μάνο, υπήρχε μάλλον. Αλλά δεν μου έκοψε εκείνην την ώρα (από τα νεύρα μου)
Τέλος καλό, όλα καλά... κάνα theme της προκοπής έχετε να προτείνετε (απλά κι ελαφριά πράματα, όχι τίποτα κιτσαρίες ) Τα AquaFox και Noia 2 Λιτε μου άρεσαν αλλά δεν δουλεύουν στον 1.5
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τέλος καλό, όλα καλά... κάνα theme της προκοπής έχετε να προτείνετε (απλά κι ελαφριά πράματα, όχι τίποτα κιτσαρίες ) Τα AquaFox και Noia 2 Λιτε μου άρεσαν αλλά δεν δουλεύουν στον 1.5------> Noia 2.991
Kαι ένα παράξενο θεματάκι: Black Japan 1.0.3
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τέλος καλό, όλα καλά... κάνα theme της προκοπής έχετε να προτείνετε (απλά κι ελαφριά πράματα, όχι τίποτα κιτσαρίες ) Τα AquaFox και Noia 2 Λιτε μου άρεσαν αλλά δεν δουλεύουν στον 1.5
------> Noia 2.991
Είπαμε, όχι κιτς ρε Σπύρο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
------> Noia 2.991
Είπαμε, όχι κιτς ρε Σπύρο
είπα, 'παράξενο'!
Το Noia Που σου έδωσα παίζει μια χαρά πάντως. ΜΑΚΡΑΝ το κορυφαίο θέμα για FF, ever! Εγώ πάντως έχω το default theme πλέον. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
είπα, 'παράξενο'!
Το Noia Που σου έδωσα παίζει μια χαρά πάντως. ΜΑΚΡΑΝ το κορυφαίο θέμα για FF, ever! Εγώ πάντως έχω το default theme πλέον.Τα έχω και τα 2 Σπύρο... δεν! Το Noia 2 Lite ήταν καλό, αλλά δεν τρέχει
Προς το παρόν ψιλοβολεύομαι με το iFox 1.6.3 αν και συνήθως βάζω το default -
Γνωρίζετε κανένα ΚΑΛΟ και ελαφρύ πρόγραμμα για editin DVD; Από τηλεόραση έχω γράψει μία εκπομπή και θέλω να κρατήσω ΜΟΝΟ ένα μέρος της.
Επίσης, κάποιον Converter για mp3-wave κτλ...
Ευχαριστώ!!!
(Πλέον με FF1.5)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Γνωρίζετε κανένα ΚΑΛΟ και ελαφρύ πρόγραμμα για editin DVD; Από τηλεόραση έχω γράψει μία εκπομπή και θέλω να κρατήσω ΜΟΝΟ ένα μέρος της.Επίσης, κάποιον Converter για mp3-wave κτλ...
Ευχαριστώ!!!
(Πλέον με FF1.5)
Σε τι φορμά την έχεις γράψει την εκπομπή;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Γνωρίζετε κανένα ΚΑΛΟ και ελαφρύ πρόγραμμα για editin DVD; Από τηλεόραση έχω γράψει μία εκπομπή και θέλω να κρατήσω ΜΟΝΟ ένα μέρος της.
Επίσης, κάποιον Converter για mp3-wave κτλ...
Ευχαριστώ!!!
(Πλέον με FF1.5)
Σε τι φορμά την έχεις γράψει την εκπομπή;
Μάλλον ξέχασα το βασικότερο, ε; Η κοπέλα μου την έχει γράψει σε dvd-recorder επιτραπέζιο, ξέρετε τι εννοώ. Οπότε, είναι ΜΑΛΛΟΝ σε mpeg-4.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μάλλον ξέχασα το βασικότερο, ε; Η κοπέλα μου την έχει γράψει σε dvd-recorder επιτραπέζιο, ξέρετε τι εννοώ. Οπότε, είναι ΜΑΛΛΟΝ σε mpeg-4.Όχι, εγώ έκανα χαζή ερώτηση (δεν είδα ότι είχες γράψει DVD). MPEG2 είναι! Μάλλον θες καποιο DVD Authoring πρόγραμμα. Δοκίμασε το TMPGenc DVD Author. Και οδηγίες εδώ.
Μπορείς επίσης να δεις το WOMBLE MPEG VIDEO WIZARD.
-
Κάτι ακόμα:
Το σύστημα με το Obtain IP automatically, δεν λειτούργησε! Δεν συνδέει τα 2 μηχανήματα!
Ξέρει κανείς γιατί;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
είπα, 'παράξενο'!
Το Noia Που σου έδωσα παίζει μια χαρά πάντως. ΜΑΚΡΑΝ το κορυφαίο θέμα για FF, ever! Εγώ πάντως έχω το default theme πλέον.Τα έχω και τα 2 Σπύρο... δεν! Το Noia 2 Lite ήταν καλό, αλλά δεν τρέχει
Προς το παρόν ψιλοβολεύομαι με το iFox 1.6.3 αν και συνήθως βάζω το defaultΤρία λιτά, ωραία (κατά τη γνώμη μου ) themes για τον FF 1.5:
Tango icons, iFox και Aquatint.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]