-
http://microsoft.controllerfreaks.com/fullnews.asp?NewsID=6681
διαβασε εδω καποια βασικα για το marketplace κυριε 'φετες'.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
http://microsoft.controllerfreaks.com/fullnews.asp?NewsID=6681
διαβασε εδω καποια βασικα για το marketplace κυριε 'φετες'..Έβαλες και τα premium points στα 600?
-
μπες μεσ'τον κουβα και χορευε!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το ακριβό έχω παραγγείλει, την Τρίτη το περιμένω..
Πάντως το 500άρικο είναι στάνταρ..
400 + 65 + 45..
Το 65 τι ειναι???
-
Ένα παιχνίδι..
-
To Hardware σε τετοια θεματα δεν εχει τοση σημασια. Οποια εταιρια στιριξει την πειρατεια θα κερδισει. Το Ν64 να σας θυμισω απο hardware τσακιζε κοκκαλα αλλα χωρις Mesiah X-cuter κτλ αστα να πανε. Πως θα δωσει το 14χρονο (ελληνοπουλο) 60Ε για παιχνιδι, που θα τα βρει?
Καπου διαβασα οτι το 360 πωλειται κατω του κοστους (λογικο ακουγεται για αυτα που εχει μεσα) η microsoft τα βγαζει απο τα δικαιωματα για τα games. Aν και με το ρυθμο πωλησεων που εχει πιασει το 360 κανει οικονομιες κλιμακας που το κοστος θα γινει μηδεν.
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Πως θα δωσει το 14χρονο (ελληνοπουλο) 60Ε για παιχνιδι, που θα τα βρει?Nα σου πω εγω, που πηγα χτες με 14χρονο ελληνοπουλο και σκασαμε 150 Ε για παιχνιδια!!
-
πετραν συνωνοματε, κυριακη απογεμα ειναι και δεν εχεις βγαλει λαλια ακομα!!
τι εγινε με τη δοκιμη? -
Τις σταθερές αξίες...Playstation!
Exω το 1 και το 2 και θα ακολουθήσει και το 3. Το xbox το είχα για ένα μήνα και δεν με εντυπωσίασε. Το 360 δεν το ξέρω αλλά θα το δουλέψω κι αυτό όταν πέσει λίγο η τιμή...(το είδα στα
-
[quote='elteo']Τις σταθερές αξίες...Playstation!
Exω το 1 και το 2 και θα ακολουθήσει και το 3. Το xbox το είχα για ένα μήνα και δεν με εντυπωσίασε. Το 360 δεν το ξέρω αλλά θα το δουλέψω κι αυτό όταν πέσει λίγο η τιμή...(το είδα στα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πως θα δωσει το 14χρονο (ελληνοπουλο) 60Ε για παιχνιδι, που θα τα βρει?
Nα σου πω εγω, που πηγα χτες με 14χρονο ελληνοπουλο και σκασαμε 150 Ε για παιχνιδια!!
Καλό δάγκωμα!!
Και 14χρονο έχει τα 2α δόντια, τα ΜΟΝΙΜΑ, και όχι γάλακτος!!!!Κάτσε μόλις βγάλει και φρονιμίτες και ροζέ διπλωματάκι να δεις κουταλιανός!!!
-
Εγώ παίδες αγόρασα την Πέμπτη το βράδυ το Γκραν Τουρίσμο 4.
Οπότε δε θα με απασχολήσει κάτι άλλο σε κονσολοθέματα μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή...
Αυτό βέβαια ΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΩ (γιατί δεν έκαντα ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ άλλο από τότε που το πήρα... )Του χρόνου λοιπόν θα βγει το PS3 το οποίο θα ΠΡΕΠΕΙ να έχει την ίδια τιμή με το Χ360. (πρέπει, μιας και είναι αντίστοιχα και μέχρι σήμερα στα ίδια πάντα ήταν).
Αφού λοιπόν ΑΝΤΕΞΑ 1 χρόνο χωρίς GT4, δε θα αντέξω κι άλλο ένα χωρίς καινούρια κονσόλα;
Λογικά ναι!!
Έτσι με βλέπω για αγορά στις αρχές του 2008, ίσα να βγούνε οι γιορτές να ξεβρακωθούνε οι τιμές!!Ποιος θα είναι ο τυχερός;
Ε, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα προϊόντα Σόνυ που έχω πάρει ήταν καταπληκτικά από ποιότητα, αλλά ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΑΡΤΑ από αντοχή!! (με κορυφή το μόνιτορ που φτιάχτηκε 3 φορές σε 2 χρόνια στην εγγύηση και ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ στην εγγύηση!!! Από κοντά ο ενισχυτής με 3 φορές μέσα στην ετήσια εγγύηση που έφτιαξε όταν τον έφτιαξα σε δικό μου μαγαζί...)Όλα τα Σόνυ σκάρτα;;
Όοοοοχι!!! Υπάρχει ένα προϊόν που αντιστέκεται!!! Το Playstation (1) επί 6 χρόνια δεν έκανε ΚΙΧ, παρότι έμεινε επί 6 μήνες που ήμουν στη Γερμανία χωρίς να σβήσει (επειδή αυτός που του το είχα δανείσει βαριόταν να αγοράσει κάρτα μνήμης και έπαιζε το Gran Turismo1... ).
Μέσα σε όλα έβγαλε και 3 μήνες φυλάκιο στη Σάμο...Σχεδόν ομοίως (τέλεια λειτουργία, με λιγότερες ώρες όμως) το PS2 από το Γενάρη 2003, το οποίο βαφτίστικε στρατιωτικό 3 μήνες στο Πεντάγωνο. Χτυπάγαμε παρέα υπηρεσίες ΠΣΚ!!
Οπότε για μένα μονόδρομος!
Playstation 3.
Κι ας μην είναι συμβατά πλέον τα χειριστήρια... (θα είναι όμως τα παιχνίδια, αν και ποτέ δεν έβαλα παιχνίδι του PS1 στο PS2...) -
GeorgeTabs το GT4 είναι καταπληκτικό game. Ασχολούμαι μαζί του μόνο τα ΣΚ και ακόμα είμαι στο 21%. Τρομερό βάθος ως παιχνίδι, τρομερά γραφικά, καταπληκτικά αυτοκίνητα και βαθμό δυσκολίας αρκετά μεγάλο ιδίως στα Missions.
-
..το gt5 θα ειναι ο λογος που θα παρουμε ολοι και το ps3 (500e σκετο)
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..το gt5 θα ειναι ο λογος που θα παρουμε ολοι και το ps3 (500e σκετο)Γλυτώσαμε 100
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
.....Οπότε για μένα μονόδρομος!
Playstation 3.
Κι ας μην είναι συμβατά πλέον τα χειριστήρια... (θα είναι όμως τα παιχνίδια, αν και ποτέ δεν έβαλα παιχνίδι του PS1 στο PS2...).....και ουτε θα βαλεις στο 3 του 2.
οι διαφορα στη λεπτομερεια, ταχυτητα και ομαλοτητα ειναι τοση που δεν θα κανεις κεφι τα παλια games.
σαν αλλαγη απο pentium4 σε pentium2 ενα πραμαkid παραγγειλες call of duty 2 ή ακομα?
..και οταν βγει το playstation τοτε μαλλον το 360 θα πεσει 100 ευρω πιο κατω, αρα ->$200 η διαφορα τοτε. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
kid παραγγειλες call of duty 2 ή ακομα?Την Τρίτη που θα το παραλάβω θα το πάρω και το call of duty.. Στην παραγγελία μόνο το PGR3 ζήτησα, ούτε καν δεύτερο χειριστήριο δεν είπα....
-
ωραια.
βασικα το 2ο χειριστηριο δεν σου χρειαζεται σε κανενα απο τα δυο.
δεν εχουνε split screen αλλα lan και live. oποτε το 2ο joypad μπορει να περιμενει μεχρι καννα fifa, nba κλπ -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ωραια.
βασικα το 2ο χειριστηριο δεν σου χρειαζεται σε κανενα απο τα δυο.
δεν εχουνε split screen αλλα lan και live. oποτε το 2ο joypad μπορει να περιμενει μεχρι καννα fifa, nba κλπΈχει όμως το pro που το πήρα για το xbox 1..
-
original?
και παλι.. μολις συνδεθεις στο live, κατεβασε το demo του fifa06 και αμα ξαναβαλεις το pro evo...
PS3 vs X-Box 360