GTi
αμα παρακολουθεις τα οσα γραφω εδω και 3 χρονια εδω μεσα για μπατσους, αστυνομους (αλλο το ενα αλλο το αλλο ε...), κοντρες και 'κοντρες', και παει λεγοντας, και καταλαβαινες τι διαβαζες, δεν θα εγραφες τις αηδιες που γραφεις τωρα. επειδη λοιπον η δεν τα εχεις διαβασει η δεν καταλαβαινεις αυτα που λεω σε απλα ελληνικα, δεν χρειαζεται να αφιερωσω αλλο χρονο να σου εξηγησω. Μπορεις η να κραζεις αλογιστα και να λες αρλουμπες, η να ψαξεις τα διαφορα ποστ μου στα αντιστοιχα τοπικς μπας και σχηματισεις ενημερωμενη αποψη για αυτα που λεω. Μετα κρινε.
petran
μπορεις να λες οτι θελεις, αλλα οταν εγω ακουω αυτοπτες μαρτυρες να λενε οτι ο οδηγος μπατσος χρησιμοποιησε περιπολικο και εαυτους ως μπλοκο, τοτε για μενα ειναι ηλιθιος. Ηλιθιος γιατι εβαλε τον εαυτο του σε κινδυνο οικιοθελως και αυτοβουλως, και τελικα σκοτωθηκαν 2 αλλοι. Αμα εσυ εβαζες τον εαυτο σου σε μια κατασταση που συμφωνα με την κοινη λογικη σε εφερνε πιθανως αντιμετωπο με μεγαλο κινδυνο, πως θα επρεπε να σε χαρακτηρισω?. Κριμα για τον συνοδηγο (ειλικρινα), ο αλλος ομως ουτε με νοιαζει τι θα παθει.
Αν δε, ισχυει το αλλο που ακουστηκε/γραφτηκε εδω μεσα (που δεν ξερω αν ισχυει οποτε δεν το υιοθετω), οτι το περιπολικο ηταν στο αντιθετο ρευμα και περασε στο αλλο ρευμα για να κλεισει το αυτοκινητο που ερχοταν κατα πανω του, τοτε εκτος απο ηλιθιος ειναι και δολοφονος γιατι εκεινος προκαλεσε το ατυχημα.
Αν τελικα δεν εγινε τιποτα απο τα δυο, δεν εκφερω αποψη. Τα παραπανω ειναι πολυ συγκεκριμενα.
ΥΓ Για εκεινον που εγραψε 'δεν ειμαι μπατσος δεν εχω συγγενεις μπατσους για να μην νομιζετε οτι εχω συμφερον να τους στηριξω'...Εχω εγω ομως συγγενεις μπατσους. Παρ'ολα αυτα οι αποψεις μου ειναι αυτες που ειναι.
ΥΓ2 Οταν θα ερθει καποιος 'ηρωας' μπατσος και φαει καναν δικο σας σε 'καταδιωξη' η επειδη νομιζει οτι ειναι ο απολυτος αρχοντας του δρομου και κανει οτι γουσταρει, οπως εγινε στην Βουλιαγμενης με το παπακι, οπως εγινε στην Κατεχακη που εκλεισαν+πεταξαν κατω+σκοτωσαν εν ψυχρω οδηγο ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ επειδη δεν σταματησαν σε ελεγχο για κρανη, να τον υποστηριξετε επειδη χτυπησε/πεθανε και εκεινος. Και να τον πειτε και ηρωα. Να μην πειτε 'ρε τον μαλακα τι εκανε'...