Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
ΕΤΥΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ : ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΠΟΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΠΙΟ ΤΑΧΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΣΥΤΣΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ.
Μα δεν ειναι ΟΛΑ αυτοματα;
Εγω το οδηγησα για λιγο εντος πολης και οι αλλαγες μου φανηκαν ενοχλητικα αργες, σε βαθμο να αποτελουν λογο απορριψης του αυτοκινητου.
Επισης σκεψου το εξης: Ειναι 90 cm πιο κοντο απο το Aygo. Αυτο ειναι πολυ σημαντικο στην πολη. Δεν θα χρειαστεις ομως ποτε τις πισω θεσεις; Δεν θα πας για νυχτερινη εξοδο/βολτα/μπανιο/εκδρομη με 3 φιλους/φιλες; Αξιζει να πληρωσεις σχεδον τα ιδια [;] για ενα αυτοκινητο ΜΟΝΟ για την πολη;
Ολα φυσικα ειναι θεμα των ΔΙΚΩΝ σου προτεραιοτητων και οχι των υπολοιπων. Με το δικο μου παντως σκεπτικο το Σμαρτ δεν ειναι λυση, παρα μονο για 2ο αυτοκινητο (ρολος για τον οποιο μπορει να ειναι κορυφαιο).
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ SOFTIP ΠOY EINAI SEIRIAKO ( ALLAZEIS ESY TIS TAXYTHTES ΧΩΡΙΣ ΑΜΠΡΑΓΙΑΖ ΞΜΕ ΤΟ ΛΕΒΙΕ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΑΝΩ - ΚΑΤΩ) ΚΑΙ ΤΟ SOFTOUCH ΠΟΥ ΥΠΑΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ (ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ) ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ , ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΒΙΕ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΙΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΣΜΑΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΜΑΡΤ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!