Ο χρήστης nass έγραψε:
Ξέρω βέβαια πως δεν υπάρχει 'σωστή' απάντηση για αυτό που θα ρωτήσω, αλλά κάθε άποψη δεκτή (αν είναι και τεκμηριωμένη ακόμα καλύτερα 
Στο αυτοκίνητό μου, Honda Civic Type-R είχα μέχρι τις 7500 χλμ. το λάδι του κατασκευαστή και από εκεί και πέρα μέχρι τις 25000 χλμ. Mobil 1 0/40 από το οποίο ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.
Μετά έβαλα Motul 300V 5/30 το οποίο, από πλευράς λειτουργίας του μοτέρ ίσως-ίσως να έχει λίγο καλύτερη ευστροφία και δεν είδα διαφορά στη θερμοκρασία λειτουργίας αλλά το καίει αρκετά περισσότερο από το Mobil 1.
Εχετε κάποια πρόταση για την επόμενη αλλαγή (ωσονούπω) με κάτι από τα παραπάνω ή κάτι άλλο ?
Χρήση: ελάχιστη πόλη (ίσως το 10% των χιλιομέτρων του αυτοκινήτου), αρκετά ταξίδια σε αυτοκινητόδρομο με γενικά χαλαρή οδήγηση (5000 στροφές ), 'σκίσιμο' όπου μπορέσω (7άρες και 8άρες) σε επαρχιακά στροφιλίκια, και καμιά πίστα.
Τα motul ειναι απ τα κορυφαια λιπαντικα.Το μεγαλο ομως προβλημα ειναι οτι σε πολλα μοτερ 'δεν καθονται' δηλ το καινε.Σε οσα ομως μοτερ δεν το καινε ειναι μια χαρα.
Το 300v που εβαλες πρωτον ειναι ακαταλληλο ως ιξωδες για το μοτερ σου και δευτερον και βασικοτερο, ειναι λιπαντικο χωρις καμια προδιαγραφη η οποια εχει αντυκτιπο σε ενα βασικο τομεα (και για αυτο δεν εχει προδιαγραφες).Στην χιλιομετρικη αποδοση.Μπορει σαν λιπαντικο να λιπαινει αριστα ομως ο ρολος του λιπαντικου δεν ειναι μονον αυτος.Αυτα τα λαδια κυριως μπαινουν πριν το αγωνα και μετα το τελος του τα πετας.Σε ενα πολιτικο αυτοκινητο οσο γρηγορο κι αν ειναι αυτο ακομα κι οταν μπαινει σε πιστα,δεν μπορει να φτασει τις συνθηκες ενος καθαροαιμου αγωνιστικου.Η χρηση του επιβαλει κρυο ξεκινημα,σταματα ξεκινα,εθνικη τεζα,επαρχιακο οδικο δυκτιο κομματια, καυσωνα ,υγρασια κλπ κλπ.Εδω θελουμε ενα λιπαντικο που να μας καλυπτει πληρως καθως σε εναν αγωνα δεν υφισταται παραμετροι οπως σταματα ξεκινα,κρυα εκινηση κλπ.Εκτος κι αν οι οπαδοι τετοιων λιπαντικων εχουν την ευχαιρεια να τα αλλαζουν καθε μηνα!!
Κοντολογις,για να παρεις μια προδιαγραφη API πρεπει να καλυπτεις ολες τις παραμετρους που θετουν οι οργανισμοι, εστω και στο βαθμο που το απαιτουν.
Τωρα απο τη στιγμη που το motul στο εκαψε (παντα σε συγκριση με αλλο λιπαντικο που εβαζες,γιατι σαν μοτερ λιγο λαδακι τσιμπανε, και ειναι λογικο)μαλλον δεν κανει.Εγω προσωπικα δε θα το ξαναεβαζα.Αν ομως επιμενεις motul θα βαλεις το 8100 0/40 (μαλλον κι αυτο θα το καψει,αριστο ομως ως λιπαντικο).
Το αντιστοιχο σε mobil ειναι το mobil1 0/40 το οποιο ομως καλυπτει την 'οικογενοιακη' σειρα ας πουμε φουλ συνθετικων λιπαντικων με εναν συνδιασμο και καλυψη και ως προς την σπορτιφ οδηγηση.Εδω αλλωστε ειναι και η διαφορα,εκει που σταματαει το 8100 αρχιζει το 300V ενω το mobil1 ειναι το ιδιο για νορμαλ και σκισιματα.
Παντως και με το 8100 δεν θα εχεις κανενα προβλημα αρκει να μην το καιει.