-
Ελεγξανε το αυτοκινητο παντου.Το σαζμαν εχει μεν 2 ταπες για τις βαλβολινες αλλα η μια ειναι χαμηλα για αδειασμα και η αλλη αντι να ειναι στο πλαι(οπως συνηθηζεται)για να δεις τη σταθμη, ειναι απο πανω και μαλιστα οχι απλα ταπα αλλα βγαζεις την βαλβιδα οπισθεν και το φουλαρεις.Ο τεχνικος πηρε ενα 2λιτρο δοχειο και εβαζε-εβαζε.Του λεω ποσο παιρνει και μου ειπε 1,8λιτρα.Αυτες που βγηκαν δεν εμοιαζε να ειχαν κατι, αλλα μαλλον εγινε δουλεια.Τωρα τη παιρνει την 1η γλυκα.Εψαξα στο manual να βρω ποσοτητα βαλβολινης αλλα ματαια.Ειδωμεν!!!!!!
Οσο για την ποδια......60euro περιπου και παραγγελια.Απο τα 90 κμ και πανω κανει θορυβο εμπρος σαν συντονισμος απο τον αερα.Αντε τωρα να κανω ταξιδι.
**Engine ** υποψιν οτι τοσο κανει η μικρη ποδια. :!: -
Και το δικό μου δεν έχει καθόλου ποδιά.. και μου κακοφάνηκε, γιατί το Κλιό έχει ποδιά, η οποία μάλιστα καλύπτει όλο τον κινητήρα. Πλαστική μεν, αλλά για τα νερά και το πολύ χώμα είναι χρήσιμη. Ιδίως τις τελευταίες μέρες με τις βροχές ψιλο-προβληματιζόμουν.. μια τρελή πιτσίλα σε ένα καυτό εξάρτημα μπορεί να κάνει ζημιά, ή σε καμιά ηλεκτρική ένωση / φις..
Εκεί βρήκαν να κάνουν οικονομία;;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Και το δικό μου δεν έχει καθόλου ποδιά.. και μου κακοφάνηκε, γιατί το Κλιό έχει ποδιά, η οποία μάλιστα καλύπτει όλο τον κινητήρα. Πλαστική μεν, αλλά για τα νερά και το πολύ χώμα είναι χρήσιμη. Ιδίως τις τελευταίες μέρες με τις βροχές ψιλο-προβληματιζόμουν.. μια τρελή πιτσίλα σε ένα καυτό εξάρτημα μπορεί να κάνει ζημιά, ή σε καμιά ηλεκτρική ένωση / φις..Εκεί βρήκαν να κάνουν οικονομία;;
Την μικρη ποδια για το μισο μπροστινο μερος την εχουν ολα. Για ακριβως απο κατω απο τον κινητηρα την εχουν οι μισοι και μαλιστα απο αλλο forum την εχει καποιος με 1.4SX και εμεις με τα 1.6 SX Pack & Exclusive δεν εχουμε! Cliodriver δεν εισαι γραμμενος στην πρωτη σελιδα νομιζω για το C4. για πες στον Προεδρο να σε βαλει.
-
Τα τελευταία αποτελέσματα από euroncap.
Σημαντικά βελτιωμένο το Berlingo με 4 αστέρια από 3 παλαιότερα
http://www.euroncap.com/images/results/ ... asheet.pdf
5 αστέρια για την C6 και 5 αστέρια και στην προστασία πεζών. Έτσι γίνεται το πρώτο αμάξι με 5αστερι προστασία πεζών δείγμα της σημασίας που δίνεται από την Citroen στον φιλικο προς πεζούς σχεδιασμό των συγχρονών μοντέλων της ( C4 με 4 αστέρια )
http://www.euroncap.com/images/results/ ... asheet.pdf -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο την στιγμη που δεν τρεχουν οι βαλβολινες προς τα εξω πως θα μπει νερο μεσα στο κιβωτιο;Μου φαινεται πολυ δυσκολο.Δεν ειναι η μηχανη που εχει την εισαγωγη του αερα.Μπορει να εχει μπει νερο στον δισκο του συμπλεκτη και να μην παταει καλα αλλα αυτο καθαριζει μετα απο λιγο .Στο πανω μερος του κιβωτιου (σε όλα τα αυτοκίνητα) έχει μια βαλβίδα για να 'αναπνέει' (breather). Αυτή είναι ανεπίστεοφη και επιτρεπει να βγει αέρας μόνο προς τα έξω . Αν αυτή δεν λειτουργει σωστ΄σ τότε μπορεί να μπεις σε νερά να μπουν νερα μεσα στο κιβώτιο.
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Και το δικό μου δεν έχει καθόλου ποδιά.. και μου κακοφάνηκε, γιατί το Κλιό έχει ποδιά, η οποία μάλιστα καλύπτει όλο τον κινητήρα. Πλαστική μεν, αλλά για τα νερά και το πολύ χώμα είναι χρήσιμη. Ιδίως τις τελευταίες μέρες με τις βροχές ψιλο-προβληματιζόμουν.. μια τρελή πιτσίλα σε ένα καυτό εξάρτημα μπορεί να κάνει ζημιά, ή σε καμιά ηλεκτρική ένωση / φις..
Την μικρη ποδια για το μισο μπροστινο μερος την εχουν ολα. Για ακριβως απο κατω απο τον κινητηρα την εχουν οι μισοι και μαλιστα απο αλλο forum την εχει καποιος με 1.4SX και εμεις με τα 1.6 SX Pack & Exclusive δεν εχουμε! Cliodriver δεν εισαι γραμμενος στην πρωτη σελιδα νομιζω για το C4. για πες στον Προεδρο να σε βαλει.
Ποιά ακριβώς εννοείς; Κοιτώντας στο χώρο της μηχανής από πάνω πάντως, δεν βλέπω καμμία ποδιά.. μήπως εννοείς πίσω από τη μηχανή, οπότε δεν την πήρε το μάτι μου;
Τεσπα, σαν ανταλλακτικό πάντως μπορεί να μπει σε όλα, έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Απο την στιγμη που δεν τρεχουν οι βαλβολινες προς τα εξω πως θα μπει νερο μεσα στο κιβωτιο;Μου φαινεται πολυ δυσκολο.Δεν ειναι η μηχανη που εχει την εισαγωγη του αερα.Μπορει να εχει μπει νερο στον δισκο του συμπλεκτη και να μην παταει καλα αλλα αυτο καθαριζει μετα απο λιγο .
Στο πανω μερος του κιβωτιου (σε όλα τα αυτοκίνητα) έχει μια βαλβίδα για να 'αναπνέει' (breather). Αυτή είναι ανεπίστεοφη και επιτρεπει να βγει αέρας μόνο προς τα έξω . Αν αυτή δεν λειτουργει σωστ΄σ τότε μπορεί να μπεις σε νερά να μπουν νερα μεσα στο κιβώτιο.
Αυτο με την βαλβιδα δεν το ηξερα
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ποιά ακριβώς εννοείς; Κοιτώντας στο χώρο της μηχανής από πάνω πάντως, δεν βλέπω καμμία ποδιά.. μήπως εννοείς πίσω από τη μηχανή, οπότε δεν την πήρε το μάτι μου;
Τεσπα, σαν ανταλλακτικό πάντως μπορεί να μπει σε όλα, έτσι δεν είναι;
Δε λεω απο πανω!!! Απο κατω απο την αρχη της μασκας που ειναι η πινακιδα προς τα πισω μεχρι περιπου τον αξονα εχει σε ολα(μικρη)Αυτο καλυπτει το μπροστινο μερος μεχρι τον κινητηρα περιπου(παντα απο κατω λεω). Σε πολλα εχει και απο εκει και πισω για να καλυπτει τον κινητηρα απο κατω.
-
Τα λέμε σε 20 μέρες παίδες! Καλά να περνάτε! Η Σκύρος με περιμένει και πάλι!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Τα λέμε σε 20 μέρες παίδες! Καλά να περνάτε! Η Σκύρος με περιμένει και πάλι!Γεια σου Πρόεδρε, καλό πολίτης.
-
Κοίτα που ορκίστηκε κιόλας ο Πρόεδρος... Αντε, καλές σκοπιές!!! Ισοθερμικές μπλούζες πήρες?
Γεια σας κι από μένα! (πλησιάζει ο καιρός, πλησιάζει)...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Τα λέμε σε 20 μέρες παίδες! Καλά να περνάτε! Η Σκύρος με περιμένει και πάλι!Γερά ρε μη μασάς!!!
-
Eιπα να στειλω ενα γεια σε ολους τους C4αδες...
Που χαθηκατε?Το forum μας πηγε στη 2η σελιδα... -
Το γεια παει στους υπολοιπους σιτροενακηδες η μονο στους C4?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Το γεια παει στους υπολοιπους σιτροενακηδες η μονο στους C4?ok ok με τσακωσες!!!!!
ΓΕΙΑ σε ΟΛΟΥΣ τους CITROENακιδες λοιπον!!!
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Το γεια παει στους υπολοιπους σιτροενακηδες η μονο στους C4?
ok ok με τσακωσες!!!!!
ΓΕΙΑ σε ΟΛΟΥΣ τους CITROENακιδες λοιπον!!!
-
ξέρει κανείς μήπως πόσο κάνουν οι μπάρες οροφής (κοινώς σχάρα) για το C4 ?
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
ξέρει κανείς μήπως πόσο κάνουν οι μπάρες οροφής (κοινώς σχάρα) για το C4 ?Καλημερα σε ολους!!! Δεν ξερω ποσο κανουν αλλα δες αν υπαρχουν 2 ειδων (καθετες και οριζοντιες). Παντως δεν πρεπει να ειναι ακριβες γιατι καποιοι τις εχουν παρει και για δωρο...
-
Ο χρήστης panc4 έγραψε:
Eιπα να στειλω ενα γεια σε ολους τους C4αδες...
Που χαθηκατε?Το forum μας πηγε στη 2η σελιδα...εδώ είμαστε! καθημερινά!
απλά (για εμένα το λέω) το μεγαλύτερο μέρος των ποστ αναφέρονται σε καινούρια μοντέλλα κ κυρίως C4 που δεν γνωρίζω τίποταΠου είσαι ρε πρόεδρε να πάρουν κ τα 'παλιά' Citroen τα 'πάνω' τους???
Καλή μέρα κ καλό μήνα σε όλους τους Citroenάκιδες
Νικόλας -
Καλημέρα απο ένα παλιό CITROEN.......XSARA coupe 1.6. 16v....
Εδώ και μια εβδομάδα έκανα reprogramming την ECU και πετάει.....
και καίει.......
CITROËN FORUM