-
Οι διαιτητές μπορούν να συμμετάσχουν στο ποντάρισμα ;
-
ωχχ......οχι ρε γμτ...
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ωχχ......οχι ρε γμτ...πές το!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ωχχ......οχι ρε γμτ...Λέγε τι ξέρεις!!!!!!!!!!
-
Αν και διαιτητής, ένα μωβ στον Kidaro για το σθένος του!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ωχχ......οχι ρε γμτ...
Λέγε τι ξέρεις!!!!!!!!!!
τιποτα kid...γραψε λαθος.... (ουφ)
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ωχχ......οχι ρε γμτ...
Λέγε τι ξέρεις!!!!!!!!!!
τιποτα kid...γραψε λαθος.... (ουφ)
Τι νόμιζες και πήγε η καρδιά σου στην Κούλουρη?
-
Η πλάκα είναι ότι γράψαμε 3 σελίδες σε 5 λεπτά, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές εβδομάδες μέχρι να γίνει κάποιο τεστ από κάνα περιοδικό...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι γράψαμε 3 σελίδες σε 5 λεπτά, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές εβδομάδες μέχρι να γίνει κάποιο τεστ από κάνα περιοδικό...Και αν θα γίνει.. Εδώ δεν έχει γίνει ακόμα για την Μ5 που κυκλοφορεί τόσο καιρό..
-
Και μόνο που κάθεσαι και ασχολείσαι Pad με το RS4 είναι ένα κατάντημα αφενός και μια μεγαλειώδης νίκη της Audi .
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και μόνο που κάθεσαι και ασχολείσαι Pad με το RS4 είναι ένα κατάντημα αφενός και μια μεγαλειώδης νίκη της Audi .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έγραψες!!! Έχω λιώσει το γέλιο...!!!!
Υ.Γ.
Κάτσε να το σημειώσω -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και μόνο που κάθεσαι και ασχολείσαι Pad με το RS4 είναι ένα κατάντημα αφενός και μια μεγαλειώδης νίκη της Audi .Ρε παιδες...αποκλειεται να μην εχει μπει στο ring....κυκλοφορει καιρο το οχημα.....
-
Εγώ έχω βρει ένα χρόνο για το RS4 στο ring, αλλά πρέπει να είναι το προηγούμενο, αλλιώς ο Kid θα πρέπει να αρχίσει να επισκέφτεται τη σελίδα του προφίλ του σιγά σιγά...
-
Εγώ έχω βρει ένα χρόνο για το RS4 στο ring, αλλά πρέπει να είναι το προηγούμενο, αλλιώς ο Kid θα πρέπει να αρχίσει να επισκέφτεται τη σελίδα του προφίλ του σιγά σιγά...Το 8.10? προηγούμενο είναι.
-
Η πλάκα είναι ότι γράψαμε 3 σελίδες σε 5 λεπτά, αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετές εβδομάδες μέχρι να γίνει κάποιο τεστ από κάνα περιοδικό......σε πολύ καλό κλίμα!
-
Εγώ έχω βρει ένα χρόνο για το RS4 στο ring, αλλά πρέπει να είναι το προηγούμενο, αλλιώς ο Kid θα πρέπει να αρχίσει να επισκέφτεται τη σελίδα του προφίλ του σιγά σιγά...Στειλτο με πμ...για να μην το δουν οι παλιοaudακιδες.....
-
Όχι, δεν είναι τίποτα αξιοπρεπές. Αλλα έιναι το μόνο RS4 στη λίστα που έχω. Μάλλον είναι το προηγούμενο.
-
Όχι, δεν είναι τίποτα αξιοπρεπές. Αλλα έιναι το μόνο RS4 στη λίστα που έχω. Μάλλον είναι το προηγούμενο.Moνο το παλιο βρηκα http://forums.audiworld.com/a8/msgs/95299.phtml
-
Δυστηχως δεν βρισκω τιποτα για new rs4.......(την γλιτωσαμε.. )
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δυστηχως δεν βρισκω τιποτα για new rs4.......(την γλιτωσαμε.. )Ναι, οτιδήποτε βρήκα εκτός από new RS4:
http://www.evilpig.ch/photos/data/media ... zeiten.jpg
Μ3 vs RS4