-
Θελω να ρωτησω ολους τους κατοχους VW τι εμπειριες εχουν απο συνεργεια.
Τι εννοω: οπως ξερετε αρκετοι, περιμενω (ω ναι, ακομα περιμενω) να παραλαβω ενα Golf. Επειδη λοιπον ΑΚΟΜΑ δεν το εχω παραλαβει και ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο την αντιπροσωπεια που θα μου το παραδωσει, θα ηθελα η σχεση μου να περιοριστει εκει και να πηγαινω αλλου το οχημα για σερβις. Βλεπετε οτι σκοπιμα δεν σας αποκαλυπτω το ονομα του αντιπροσωπου αλλα ειμαι σιγουρος οτι και εσεις πανω-κατω τα ιδια τραβηξατε οταν περνατε τα δικα σας αυτοκινητα - αυτος ομως με παει 1 (!) μηνα ετσι ενω θα επρεπε 10-12 εργασιμες, καθως λεει και το προσυμφωνο...
Αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου πειτε καποια συνεργεια (στην Αθηνα, σημειωτεον, αφου εκει μενω) τα οποια σας εχουν ικανοποιησει απο πλευρας εξηπηρετησης, ταχυτητας και ενδεχομενως τιμων.
Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις, αν και θα προτιμουσα ενα εξουσιοδοτημενο... -
Τι εννοω: οπως ξερετε αρκετοι, περιμενω (ω ναι, ακομα περιμενω) να παραλαβω ενα Golf. Επειδη λοιπον ΑΚΟΜΑ δεν το εχω παραλαβει και ειμαι αρκετα δυσαρεστημενος απο την αντιπροσωπεια που θα μου το παραδωσει, θα ηθελα η σχεση μου να περιοριστει εκει και να πηγαινω αλλου το οχημα για σερβις. Βλεπετε οτι σκοπιμα δεν σας αποκαλυπτω το ονομα του αντιπροσωπου αλλα ειμαι σιγουρος οτι και εσεις πανω-κατω τα ιδια τραβηξατε οταν περνατε τα δικα σας αυτοκινητα - αυτος ομως με παει 1 (!) μηνα ετσι ενω θα επρεπε 10-12 εργασιμες, καθως λεει και το προσυμφωνο...
Αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου πειτε καποια συνεργεια (στην Αθηνα, σημειωτεον, αφου εκει μενω) τα οποια σας εχουν ικανοποιησει απο πλευρας εξηπηρετησης, ταχυτητας και ενδεχομενως τιμων.
Παραλαβή Golf IV GTi το 99 από το Powerteam της Καρέντα στην Αργυρούπολη.
Στο πρώτο service οι τύποι με τις ρόμπες με έγδυσαν χωρις καν να διορθώσουν τις μικροπαρατηρήσεις μου. Εννοείοαι ότι δεν ξαναπάτησα. Φίλος μου πωλητής στην Καρέντα μου συνέστησε τον Φιλοσίδη (Εξουσ.) στον Καρέα. Είναι πολύ ποιοτικός, εξυπηρετικός και οι τιμές του αν όχι και τόσο φθηνές πάντως πολύ καλύτερες από την Καρέντα. -
Και η διαφήμιση μιλούσε για ετοιμοπαράδοτο.. αίσχος.
Απορώ.. αν τους πεις πως ακυρώνεις την παραγγελία και ζητήσεις τα χρήματα πίσω, θα συνέλθουν;
Ετοιμάζεται να βγεί το Golf V και αντί να σε γλύφουν απ'το πρωι ως το βράδυ σε ταλαιπωρούν; -
Φίλε μου για την Volkswagen δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Βλάβες τα αυτοκίνητά της δεν νομίζω ότι βγάζουν σοβαρές, θα έλεγα περισσότερο εκνευριστικές. Βέβαια θα έλεγα ότι σε σχεση με την τιμή τους δεν έπρεπε να βγάζουν τίποτα απολύτως, αλλά και όμως βγάζουν. Αυτό που θα πρέπει να έχεις υπ'όψη σου είναι τα πραγματικά πανάκριβα ανταλλακτικά τους, και δεν μιλάω για τίποτε χοντρά κομμάτια, αλλά ακόμη και διάφορα διακοστητικά πλαστικά τους. Τώρα αν πέσεις σε περίπτωση σοβαρής βλάβης, το πιθανώτερο είναι να πάρεις καταναλωτικό δάνειο για να πληρώσεις. Για παράδειγμα σου λέω ότι μου χρειάστηκαν στο σύνολο 85.000 για την αντικατάσταση του αριστερού εξωτερικού καθρέπτη σε Passat του 1996.
-
Κατά τα άλλα φιλογερμανικό περιοδικό με μητρική γερμανική εταιρία έβγαλε την vw πρώτη σε after sales.Για μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο περιοδικό και το εβδομαδιαίο αδελφάκι του δίνουν τροφή ώστε να δαφημιστούν οι Γερμανικές εταιρίες και συγκεκριμένα η vw.Γι'αυτή τους την τακτική τους έκοψα εδώ και πολλά χρόνια.
Είπαμε να έχουμε συμπάθειες αλλά όχι και έτσι. -
Εγώ τους έκοψα από το δεύτερο τεύχος... Ήταν τόσο κραυγαλέος ο τρόπος που 'προμοτάριζαν' τα 'εγχώρια προϊόντα' (επιδόσεις 3-4 δευτερόλεπτα καλύτερες του κατασκευαστή και 1-2 καλύτερες των 4Τ!!!!!) που παρόλο που ήμουν 17 χρονών παιδί, χωρίς ακόμη διαμορφωμένες προσωπικές προτιμήσεις, κυλιόμουν κάτω από τα γέλια! Το κλου ήρθε με τα crash test που τρομοκράτησαν τον κόσμο με διαδικασίες οι οποίες αμφισβητήθηκαν σφόδρα τα επόμενα χρόνια...
AMS για μένα, πολύ απλά δεν υπάρχει!
-
Μακριά από τον Παζαρόπουλο. Όχι μόνο δεν κάνει καλή δουλειά, αλλά μπορεί να φας και ξύλο αν παραπονεθείς.
-
είμαι κάτοχος ενός VW Polo και προσωπικά δεν είχα πρόβλημα ούτε στην παράδωση [5 μέρες], ούτε στο συνεργείο Καρέντα στην Βουλιαγμένη, εξυπηρετικότατοι και έτοιμοι να λύσουν κάθε απορία μου...όσο για τιμές...εδώ νομίζω οτι δεν μπορούμε να πούμε και πολλά, αφού και μόνο που θα στρίψεις στην γωνία ενός συνεργείου VW σου έχουν κόψει κουστουμάκι min 45 ευρώ... είμαι λοιπόν κι εγώ στο ψάξιμο [just in case], μιας και έχει λήξει η εγγήση μου...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Εγώ τους έκοψα από το δεύτερο τεύχος... Ήταν τόσο κραυγαλέος ο τρόπος που 'προμοτάριζαν' τα 'εγχώρια προϊόντα' (επιδόσεις 3-4 δευτερόλεπτα καλύτερες του κατασκευαστή και 1-2 καλύτερες των 4Τ!!!!!) που παρόλο που ήμουν 17 χρονών παιδί, χωρίς ακόμη διαμορφωμένες προσωπικές προτιμήσεις, κυλιόμουν κάτω από τα γέλια! Το κλου ήρθε με τα crash test που τρομοκράτησαν τον κόσμο με διαδικασίες οι οποίες αμφισβητήθηκαν σφόδρα τα επόμενα χρόνια...AMS για μένα, πολύ απλά δεν υπάρχει!
Ναι, μπράβο. Είναι γελοίοι οι άνθρωποι. Εγώ θυμάμαι που γράφανε για ένα μικρό αυτοκίνητο στο οποίο με δυσκολία κάθεται 3ος πίσω, που ενώ είχε τα ίδια αστέρια στο crash test με ένα άλλο, από αυτούς έχανε αρκετούς πόντους στην παθητική ασφάλεια, επειδή η ζώνη του πίσω μεσαίου επιβάτη είναι δύο και όχι τριών σημείων...
-
Φίλε, καλύτερα να ακυρώσεις την παραγγελία σου όσο ακόμα μπορείς. Η οικογένειά μου έχει «καεί» από ένα GOLF 1,6 3θ, μοντ. 1999. Δεν λέω, σαν αυτοκίνητο καλό, (όχι RALLYE, αλλά κάνει ότι ακριβώς υπόσχεται και δεν πρόκειται ποτέ να σε προδώσει στο δρόμο), αλλά… Από ποιότητα…Το αυτοκίνητο παρουσίαζε προβλήματα από τα 500χλμ!!! (ασταθές ρελαντί…). Μετά ήρθαν τριγμοί, παράθυρα που πέφτουν μέσα στην πόρτα (γιατί το τζάμι στηρίζεται σε δύο κομματάκια πλαστικού χαμηλής ποιότητας διαστάσεων 5cm*5cm και πολύ λέω – το είδα στο συνεργείο ενός φίλου που το πήγα για να σηκώσει το τζάμι που είχε πέσει Παρασκευή απόγευμα και το έχω ακόμα στο αμάξι). Το καλό είναι ότι το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιάσει κανένα σοβαρό και ακριβό πρόβλημα, καθώς και το ότι επειδή όλα τα προβλήματα ξαναπαρουσιάζονται από την αρχή, δεν προλαβαίνει να λήξει η εγγύηση των ανταλλακτικών…
Όσο για το συνεργείο εδώ στη Θεσσαλονίκη, άστα να πάνε . Μόνο το τελευταίο καιρό (αφού έφυγαν αρκετοί…) διορθώθηκαν. Πριν έκαναν 3 μήνες να φέρουν ένα ανταλλακτικό για το υδραυλικό τιμόνι και μετά άλλους τρεις για έναν γρύλο… Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι εταιρείες του ομίλου VW προσφέρουν μόνο την υποχρεωτική εγγύηση (μέχρι πέρυσι 1 έτος, τώρα 2), ενώ άλλες εταιρείες που εμπιστεύονται το προϊόν τους δίνουν 5 (FORD), 6 (TOYOTA) και 7 (HONDA), ή ακόμα και 3 (όλες οι άλλες ιαπωνικές…). Αν έχεις ακόμα καιρό, πάρε το FOCUS 1,6. Άμεση παράδοση (ο ξάδερφός μου το πήρε σε 3 μέρες!!!), και πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση. Α, να μην το ξεχάσω. Στο συγκεκριμένο συνεργείο μας ξέρουν κιόλας, γι’ αυτό ίσως και μας εξυπηρετούν τόσο καλά…φαντάσου να ήμασταν και ξένοι… -
Εχω ακουσει και εγω καλα λογια για τον Φιλοσιδη...και εγω εκει σκεφτομαι να το πηγαινω...
Το αμαξι το παιρνω την Δευτερα..οποτε να αλλαξω δεν μπορω και δεν θελω στο κατω-κατω - αυτο διαλεξα
Εξαλλου το thread to εφτιαξα για το σερβις και οχι για να με βοηθησετε να αποφασισω... εχω πει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορες την γνωμη μου για το συγκεκριμενο αυτοκινητο και για αλλα της κατηγοριας, υπαρχει αλλο σχετικο thread πιο παλιο... -
tha sas pw tin istoria tis kopelas mou m ena polo...
to eixe paei stin karenta vouliagmenis gia service. to afise to prwi kai tha to epairne to apogeuma. to polo den eixe kleisei xrono.
kata tis 2 tin pairnoun til kai tis lene oti egine ena atyxima. enas mastoras, bazontas to auto sto synergeio eixe ena atyxima.
ti atyxima?
to trakare
poly zimia?
dyo portes , mprosta pisw ftero.
paei na to dei kai ti blepei... to polo xalia. oli i aristeri pleura strapatsarismeni. o kathreptis ksilwmenos.
to episkeuasan , alla i ergasia itan xalia. to ksanavapsan..
i kopela den ithele na to parei , tous esteile ekswdiko, genika talaipwrithike mexri aidias.
den thymamai oles tis leptomereies, alla mou ekane entypwsi pou kathe fora pou perna eksw apo tin karrenta KATHE FORA rixnei mia moutza kai brizei... ti na pw... an ti rwtisete tha sas pei... MAKRIA!!!ebala tin kopela mou na sas grapsei akribws ti egine... molis to exw etoimo , to kanw post... teleutaia to pige filosidi ki emeine poly euxaristimeni...
nikos apostolakis nikapo@yahoo.com
-
Άρα έχουμε ήδη δυο απαράδεκτες αντιπροσωπείες... Παζαρόπουλο και Καρέντα.
-
kalhspera se olous ! eimai dusaresthmenos apo to eksousiwdotimeno sunergeio tou filipaiou ston khfiso .exw 1 polo tou 99 tou exw alaksei to tristimpiter apo mareli se boss kai xreiazotan rithmish avanse apo eksousiodotimeno (to amaksi ekane vithismata strofwn sto relanti ) giati mou eipan oti prepei na ruthmistei me egefalo kai oxi mono me mpistoli gia na exei 1300stofes kata thn ruthmish . phga shmera meta apo rantevou pou eixa kleisei prin 2 vdomades gia na mou kanoun mia rithmish tou avans mou eixan pei oti tha parei peripou 20lepta kai oti tha kostize 15 me 20 e . perimena 2,5 wres den evalan kan egefalo sthn obd 2 to ekana mono me mpistoli toulaxiston etsi eida egw . mou to xreosan 52,60 e kai otan tous eipa giati toso akriva mou eipan einai stantar timh kai oti pote den mou eixe pei oti hta kostize 15 me 20 e (psema) pernontas to autokinito kai enw kateuthinomoun pros ton peiraia diapistosa oti o mhxanismos tou parathurou tou odhgou eixe spasei kai den anevene to parathiro to xeirotero to amaksi otan peftei sto lelanti svinei mono tou ..... htan h prwth kai teleutea fora pou phga sto sunergeio tou filipaiou ..
VW ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ