proto sovaro provlima me to astra stis 42 kai kati xiliades. to agorasa ton iouli tou 2004.
ixa anaferi pio pano to provlima pou ixa me tis lampes.
tin perasmeni vdomada proseksa oti to mati tis mpatarias den itane prasino opos eprepe na itane alla itane mavro, tote pira to amaksi kai piga stinantiprosopia opel stin kypro(ine kai i monadiki). anafera to provlima me tis lampes kai tous ipa na koitaksoune tin mpataria, i apantisi pou pira itane oti tixeni me tis lampes, gia tin mpataria me rotise an perni to amaksi pros, kai tou ipa nai, mou leei tote i mpataria ine kali.
apopse otan prospathisa na valo to amaksi pros, den eperne, oxi mono den ksekinouse alla mou ekane kati trela, mou anavosvines oti fotaki exei mesa, apo board display mexri kai tin pio apli lampa. den eperne pros me tipota, oute na to kleidoso den ta katafera, den douleue tipota. otan kapoia stigmi kleidose apo to remote meta apo ligo pire pros to radiofono. tote to ksanaanigo me to klidi kai meta den klidone. klidosa tis 3 portes me to sproksimo enos kompiou pou ine dipla apo kathe kleidaria se kathe porta, kai auti tou odigou tin kleidosa me to klidi.
ti arage na fteei, nomizo ine i mpataria, exei tixi auto to provlima se kapoion allo??
deutera proi tha to paro me rimouklo stin antiprosopia. ine krima re g****o kanourgio amaksi ine...