-
Αφορμή για να γραψω εδω ειναι η εκπομπή “traction” που είδα σήμερα 26/11. Αυτή είναι η μόνη εκπομπή αυτοκινήτου σε κανάλι με μεγάλη τηλεθέαση και όμως στο μεγαλύτερο μέρος της είναι εκτος αυτοκίνησης. Εντάξει έχεις τον Στεφανή που έχει πέιρα και γνώσεις και αυτό είναι όλο και αυτό το εικοσάχρονο κοριτσάκι που θα έχει τελειωσει σχολείο δημοσιογραφίας και γράφει και μιλά όμορφα. Από την άλλη όμως δεν νομίζω να ξέρει να οδηγα και δεν μπορώ να παρω αυτά που λεει σοβαρα. Τώρα μαζί με τον Στεφανή παρουσιάζουν και άλλοι ανεκδιηγητοι τύποι που ασχολόυνται με φιλοσοφικά θεματα που δεν εχουν σχεση με το αυτοκίνητο αντι να μας πουνε ακριβώς πως συμπεριφέρεται ένα αυτοκίνητο στον δρόμο. Ο ενας θέλει να μοιασει στον τυπά της ΕΤ3 και ο άλλος μιλαει σαν να διαβάζει συνταγες από τον τσελεμεντε γαι ντολμαδακια.Μας παρουσιάζουν πατίνια και τρικυκλα και κανουν θέμα με αυτοκίμνητο χωρις να αναφέρονται στο αυτοκινητο παρα μόνο λενε πραγματα που τους φενονται αστεια σε αυτούς, όχι σε εμένα τουλαχιστον. Ακόμα μας παρουσιάζουν ταξιδιτικα θέματα που είναι καλα αν εχουν να κανουν με την παραλληλη παρουσιαση ενός μοντελου και όχι με την διαφημηση του ξενοδοχειου ενός κολητουη καποιου που μας φιλοξένησε δωρεάν… Ας πουνε και το ωροσκόπιο τότε!!!
Τελειωνοντας αν εξερεσεις τον Στεφανη και το αυτό το κοριτσάκι που δεν ξέρει όμως να οδηγει, η εκπομπή χαρακτηριζετα σαν τηλεμαγκαζινο και όχι σαν ειδικη εκπομπη αυτοκινήτου που εχουμε αναγκη στην Ελλάδα.
Αυτά!
-
Αφορμή για να γραψω εδω ειναι η εκπομπή “traction” που είδα σήμερα 26/11. Αυτή είναι η μόνη εκπομπή αυτοκινήτου σε κανάλι με μεγάλη τηλεθέαση και όμως στο μεγαλύτερο μέρος της είναι εκτος αυτοκίνησης. Εντάξει έχεις τον Στεφανή που έχει πέιρα και γνώσεις και αυτό είναι όλο και αυτό το εικοσάχρονο κοριτσάκι που θα έχει τελειωσει σχολείο δημοσιογραφίας και γράφει και μιλά όμορφα. Από την άλλη όμως δεν νομίζω να ξέρει να οδηγα και δεν μπορώ να παρω αυτά που λεει σοβαρα. Τώρα μαζί με τον Στεφανή παρουσιάζουν και άλλοι ανεκδιηγητοι τύποι που ασχολόυνται με φιλοσοφικά θεματα που δεν εχουν σχεση με το αυτοκίνητο αντι να μας πουνε ακριβώς πως συμπεριφέρεται ένα αυτοκίνητο στον δρόμο. Ο ενας θέλει να μοιασει στον τυπά της ΕΤ3 και ο άλλος μιλαει σαν να διαβάζει συνταγες από τον τσελεμεντε γαι ντολμαδακια.Μας παρουσιάζουν πατίνια και τρικυκλα και κανουν θέμα με αυτοκίμνητο χωρις να αναφέρονται στο αυτοκινητο παρα μόνο λενε πραγματα που τους φενονται αστεια σε αυτούς, όχι σε εμένα τουλαχιστον. Ακόμα μας παρουσιάζουν ταξιδιτικα θέματα που είναι καλα αν εχουν να κανουν με την παραλληλη παρουσιαση ενός μοντελου και όχι με την διαφημηση του ξενοδοχειου ενός κολητουη καποιου που μας φιλοξένησε δωρεάν… Ας πουνε και το ωροσκόπιο τότε!!!
Τελειωνοντας αν εξερεσεις τον Στεφανη και το αυτό το κοριτσάκι που δεν ξέρει όμως να οδηγει, η εκπομπή χαρακτηριζετα σαν τηλεμαγκαζινο και όχι σαν ειδικη εκπομπη αυτοκινήτου που εχουμε αναγκη στην Ελλάδα.
Αυτά!
-
Αυτά!
-
Μονο Χαρη Θεοφραστου βλεπω.
Τα παρουσιαζει ομορφα οι ατακες του ειναι εξυπνες και φυσικα το γελιο με τον αναποφασιστο αγοραστη που πλακωνει τα αμαξια στις μπουνιες ειναι ανεπαναληπτο....
-
Ο χρήστης pantpaxiri έγραψε:
Εντάξει έχεις τον Στεφανή που έχει πέιρα και γνώσεις και αυτό είναι όλο και αυτό το εικοσάχρονο κοριτσάκι που θα έχει τελειωσει σχολείο δημοσιογραφίας και γράφει και μιλά όμορφα. Από την άλλη όμως δεν νομίζω να ξέρει να οδηγα και δεν μπορώ να παρω αυτά που λεει σοβαρα....
Τελειωνοντας αν εξερεσεις τον Στεφανη και το αυτό το κοριτσάκι που δεν ξέρει όμως να οδηγει, η εκπομπή χαρακτηριζετα σαν τηλεμαγκαζινο και όχι σαν ειδικη εκπομπη αυτοκινήτου που εχουμε αναγκη στην Ελλάδα.Αυτά!
Αν είναι αυτή που νομίζω οτι είναι (κόρη οδηγού αγώνων και οδηγός αγώνων με διακρίσεις η ίδια) νομίζω οτι έχεις άδικο, οδηγά πολύ καλύτερα από τους περισσότερους από εμας...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εντάξει έχεις τον Στεφανή που έχει πέιρα και γνώσεις και αυτό είναι όλο και αυτό το εικοσάχρονο κοριτσάκι που θα έχει τελειωσει σχολείο δημοσιογραφίας και γράφει και μιλά όμορφα. Από την άλλη όμως δεν νομίζω να ξέρει να οδηγα και δεν μπορώ να παρω αυτά που λεει σοβαρα....
Τελειωνοντας αν εξερεσεις τον Στεφανη και το αυτό το κοριτσάκι που δεν ξέρει όμως να οδηγει, η εκπομπή χαρακτηριζετα σαν τηλεμαγκαζινο και όχι σαν ειδικη εκπομπη αυτοκινήτου που εχουμε αναγκη στην Ελλάδα.Αυτά!
Αν είναι αυτή που νομίζω οτι είναι (κόρη οδηγού αγώνων και οδηγός αγώνων με διακρίσεις η ίδια) νομίζω οτι έχεις άδικο, οδηγά πολύ καλύτερα από τους περισσότερους από εμας...
Ναι και εγω είμαι ελέφαντάς!!
-
Ναι και εγω είμαι ελέφαντάς!!
Ε τότε αυτό θα είσαι!!!
-
Όπως έλεγε και μια διαφήμιση παλιότερα, 'μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς'!!!
-
OK ισως να κάνω λαθος σε αυτο. Γράψε λάθος.. Ομως άλλο είναι το θεμα μας... Τι πιστευετε για ττην εκπομπή?
-
OK ισως να κάνω λαθος σε αυτο. Γράψε λάθος.. Ομως άλλο είναι το θεμα μας... Τι πιστευετε για ττην εκπομπή?Σκέτη απογόητευση.Απορώ ειλικρινά πως υπάρχει ακόμα.Ευτυχώς που έφυγε και η βασίλισσα των μπάζων,η Τζέην Σαμπανίκου(ή κάτι τέτοιο..πώς σκατά λεγόταν).
Ο Θεοφράστου ναι μεν δεν έχει καμία σχέση με παρουσίαση εκπομπής αυτοκινήτου,τουλάχιστον είναι γνήσιος σ'αυτό που κάνει.Αυτά τα ντουλαπάκια συνοδηγού να μην χτύπαγε συνέχεια.. -
και οι 2 εκπομπες ειναι πολυυυυ φτωχες....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
OK ισως να κάνω λαθος σε αυτο. Γράψε λάθος.. Ομως άλλο είναι το θεμα μας... Τι πιστευετε για ττην εκπομπή?
Σκέτη απογόητευση.Απορώ ειλικρινά πως υπάρχει ακόμα.Ευτυχώς που έφυγε και η βασίλισσα των μπάζων,η Τζέην Σαμπανίκου(ή κάτι τέτοιο..πώς σκατά λεγόταν).
Ο Θεοφράστου ναι μεν δεν έχει καμία σχέση με παρουσίαση εκπομπής αυτοκινήτου,τουλάχιστον είναι γνήσιος σ'αυτό που κάνει.Αυτά τα ντουλαπάκια συνοδηγού να μην χτύπαγε συνέχεια..\
λες να γίνει πάλι ηθοποιός.... (τεστοστερόνη, γυμνό κλπ...)? καταπληκτική ερμηνεία για πρώτη φορά
-
ποιες εκπομπές.... Η κορή και ο γιός του κάποιου
Θεοφράστου και η Μ.... σύννεφο...
Μόνο τέτοια θέλουμε στην ΕλλάδαΘυμαμαι Καβαθα και Σταθάκη σε διπλανές ώρες και λέω... τους φάγανε οι διαφημίσεις
μαζεύανε περισσότερα λεφτά οι lite εκπομπές πάρα οι αυτοκινιστικές -
Το traction τυχαία μόνο μπορεί να το δω γιατί έγινε πολύ lifestyle κι είναι σαν να παρουσιάζει Press kit στην τι βι
όσον αφορά πάντως στις οδηγικές ικαντότητες της ξανθιάς, όποιος τη δει στα Μέγαρα, θα αναθεωρήσει για τις ξανθές α οδηγεί και μηχανή επίσης
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το traction τυχαία μόνο μπορεί να το δω γιατί έγινε πολύ lifestyle κι είναι σαν να παρουσιάζει Press kit στην τι βιόσον αφορά πάντως στις οδηγικές ικαντότητες της ξανθιάς, όποιος τη δει στα Μέγαρα, θα αναθεωρήσει για τις ξανθές α οδηγεί και μηχανή επίσης
με την 'ξανθια' ειχαμε κανει καρτ πολυυυ παλια στην πιστα του πατερα της στον Ασπροπυργο.
στην ευθεια μας εσπρωχνε απο πισω
διαφορα βαρους βλεπετε. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το traction τυχαία μόνο μπορεί να το δω γιατί έγινε πολύ lifestyle κι είναι σαν να παρουσιάζει Press kit στην τι βι
όσον αφορά πάντως στις οδηγικές ικαντότητες της ξανθιάς, όποιος τη δει στα Μέγαρα, θα αναθεωρήσει για τις ξανθές α οδηγεί και μηχανή επίσης
με την 'ξανθια' ειχαμε κανει καρτ πολυυυ παλια στην πιστα του πατερα της στον Ασπροπυργο.
διαφορα βαρους βλεπετε.την Τζέην εννοώ!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
διαφορα βαρους βλεπετε.την Τζέην εννοώ!
εγω λεω την Ισμηνη!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Μονο Χαρη Θεοφραστου βλεπω.Τα παρουσιαζει ομορφα οι ατακες του ειναι εξυπνες και φυσικα το γελιο με τον αναποφασιστο αγοραστη που πλακωνει τα αμαξια στις μπουνιες ειναι ανεπαναληπτο....
Μια από τα ίδια. Από τις άλλες αηδίες είναι κάτι έτη φωτός μπροστά, χωρίς βέβαια να είναι τόσο καλή , όσο οι πρώτες εκπομπές του είδους. Η παρουσιάση στον 'αναποφάσιστο αγοραστή' ειναι αρκετά αναλυτική.
Μόνο που είναι μικρή σε διάρκεια γμτ! -
Όλες οι εκπομπές είναι για τα μπάζα. Να με συμπαθάνε όλοι τους, αλλά:
- Στις 'παρουσιάσεις/δοκιμές' απλώς εκθειάζουν το κάθε αυτοκίνητο και διαβάζουν το press kit.
- Είναι υπερβολικά προσανατολισμένα τα show προς την κατεύθυνση του χαβαλέ.
Βέβαια, πού να τολμήσει κάποιος να κάνει ένα Top Gear ή να κράξει τα διάφορα χρέπια BanzaiVagYouDie 1500 GLX; Θα κόψουν οι εταιρείες τη διαφήμιση. Από το να βλέπω λοιπόν χαζομάρες, προτιμώ να ενημερώνομαι από άλλες πηγές.
-
Θυμαμαι τις εκπομπες του μακαριτη του Ικαρου (Κανελλοπουλου στα τελη της δεκαετιας του 70 - αρχες δεκαετιας του 80).
Υπηρχαν θεματα οδικης ασφαλειας νεες τεχνολογιες (Αbs , αυτοματες ζωνες κλπ).
Πιστευω οτι προσφεραν πολυ περισσοτερα απο το θαψιμο η την εκθειαση του Χ μοντελου της Ταδε εταιρειας....
Αλλα ειπαμε:
O tempora o mores....
Παρεπιπτοντως αλλοι δυο νεοι σημερα το πρωι σκοτωθηκαν οταν το τουμπανιασμενο 206 τους βγηκε απο το δρομο.....
Σε ενα μηνα μεσα εχουν χαθει στη περιοχη που μενω 7 νεα παιδια.....
Γιαυτα θα πει ποτε καποιος Στεφανης καποιος Θεοφραστου καποιος Βλαχομαλακοπιτουρας τελος παντων κατι??
Εκπομπές αυτοκινήτου στην τηλεόραση