-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
It's official!!! Είμαι με DSL!!!Welcome to the fast lane!!!
-
It's official!!! Είμαι με DSL!!!
Welcome to the fast lane!!! -
It's official!!! Είμαι με DSL!!!Welcome to the fast lane!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
It's official!!! Είμαι με DSL!!!
Mε ποια ταχύτητα και πιο πρόγραμμα;
512 forthnet flat rate
-
It's official!!! Είμαι με DSL!!!ωχ!!! θα γίνεις πιο γρήγορος τώρα;
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
έχω ένα πρόβλημα με ένα zip αρχείο που κατέβασα απο το ιντερνετ,όταν πάω να κάνω extract μου γράφει στο τέλος: bad CRC 1a831601 (schould be fbfb5184)αυτό σημαίνει πως το αρχείο είναι κατεστραμένο;
Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί ή πρέπει να το ξανακατεβάσω;Πρέπει να το ξανακατεβάσεις (κατά προτίμηση από αλλού).
-
512 forthnet flat rate
Η 256 είναι ΥΠΕΡαρκετή. Την πάτησες.
(το φελέκι μου )
Με γεια, αν χρειαστείς κάποιες underground πληροφορίες, εδώ είμαστε. -
Είμαι από τους τελευταίους κάφρους που χρησιμοποιούν τα XP Home όπως τα γέννησε η μαμά τους, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ sevice pack πάνω. Μιας και τώρα έχουμε bandwidth, μπορεί κάποιος να ρίξει ένα λινκ να κατεβάσω service pack I και ΙΙ μαζί?
-
That makes 2 of us
Δεν εχω κατεβασει ποτε μου service pack.......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
That makes 2 of usΔεν εχω κατεβασει ποτε μου service pack.......
Oύτε εγώ γιατί μου έστειλε το cd-άκι η Microsoft στο σπίτι δωρεάν. Με το SP2 το έκανε, δεν ξέρω εάν το κάνει ακόμα.
Σπύρο μεγιές!
Είμαι κι εγώ στην αναζήτηση dsl και μάλλον πάω για 1024.
-
Ποιά η άποψή σας για το Mac mini;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιά η άποψή σας για το Mac mini;καλο ειναι αλλα υπαρχουν παρομοια και φτηνοτερα (που τρεχουν windows)
αν θες να ασχολιθεις με mac os x ειναι μονοδρομος
-
Είμαι από τους τελευταίους κάφρους που χρησιμοποιούν τα XP Home όπως τα γέννησε η μαμά τους, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ sevice pack πάνω. Μιας και τώρα έχουμε bandwidth, μπορεί κάποιος να ρίξει ένα λινκ να κατεβάσω service pack I και ΙΙ μαζί?Καλύτερα να κατεβάσεις καμιά έκδοση WinXP με ενσωματωμένα τα δύο SP, ώστε όταν κάνεις επανεγκατάσταση λειτουργικού να είναι όλα έτοιμα.
Αν τώρα έχεις γνήσια Windows, http://www.autopatcher.com/ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.autopatcher.com/...και επίσης http://www.softwarepatch.com/windows/
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είμαι από τους τελευταίους κάφρους που χρησιμοποιούν τα XP Home όπως τα γέννησε η μαμά τους, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ sevice pack πάνω. Μιας και τώρα έχουμε bandwidth, μπορεί κάποιος να ρίξει ένα λινκ να κατεβάσω service pack I και ΙΙ μαζί?
Καλύτερα να κατεβάσεις καμιά έκδοση WinXP με ενσωματωμένα τα δύο SP, ώστε όταν κάνεις επανεγκατάσταση λειτουργικού να είναι όλα έτοιμα.
Αν τώρα έχεις γνήσια Windows, http://www.autopatcher.com/Γνήσια έχω, ίσως το μόνο γνήσιο πρόγραμμα στο PC μου
ΘΕΝΞ! -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
έχω ένα πρόβλημα με ένα zip αρχείο που κατέβασα απο το ιντερνετ,όταν πάω να κάνω extract μου γράφει στο τέλος: bad CRC 1a831601 (schould be fbfb5184)
αυτό σημαίνει πως το αρχείο είναι κατεστραμένο;
Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί ή πρέπει να το ξανακατεβάσω;Πρέπει να το ξανακατεβάσεις (κατά προτίμηση από αλλού).
ευχαριστώ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
καλο ειναι αλλα υπαρχουν παρομοια και φτηνοτερα (που τρεχουν windows)
χρησιμοποιώντας πάνω από 20 χρόνια mac, δεν αξίζει το μίνι. Μπορεί να φαίνεται φτηνό, αλλά δεν έχει 'αλογα' (G4 επεξεργαστής), ούτε 'ροπή' (256-512 μνήμη) που δύσκολα αναβαθμίζεται κι από 'εξοπλισμό' γυμνό
Αν τα βάλεις όλα και συγκρίνεις new iMac G5 (64-bit) με ενσωματωμενη κάμερα, τηλεχειρισμο και dvd-r, βλέπεις ότι δεν αξίζει και πολύ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
καλο ειναι αλλα υπαρχουν παρομοια και φτηνοτερα (που τρεχουν windows)
χρησιμοποιώντας πάνω από 20 χρόνια mac, δεν αξίζει το μίνι. Μπορεί να φαίνεται φτηνό, αλλά δεν έχει 'αλογα' (G4 επεξεργαστής), ούτε 'ροπή' (256-512 μνήμη) που δύσκολα αναβαθμίζεται κι από 'εξοπλισμό' γυμνό
Αν τα βάλεις όλα και συγκρίνεις new iMac G5 (64-bit) με ενσωματωμενη κάμερα, τηλεχειρισμο και dvd-r, βλέπεις ότι δεν αξίζει και πολύ
Καλώς! Ελήφθη...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχε υπόψιν σου οτι και ο σέρβερ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός εργασίας.
...και αν σκάσει τίποτα και κολλήσει το μηχάνημα να ψάχνονται όλοι στο γραφείο ε;
ο server να είναι μόνο αυτό. server.- -
Μεγείες το DSL του Krus!
Σκέφτομαι κι εγώ να αναβαθμίσω την 384άρα μου σε 512άρα...
Απ' όσο έχω υπολογίσει ο ΟΤΕ + Forthnet βγαίνει περίπου 45 ευρώ, σωστά;
Όπως είπε και ο lkar, δεν αξίζει το mac mini... Αν ειναι να κάνεις το switch και να πάρεις Mac αξίζει να χτυπήσεις ενα G4.
Εξ' άλλου με τα λεφτά που κάνει το mini μπορείς να φτιάξεις ενα κατα πολύ ισχυρότερο x86 σύστημα και να του βάλεις OSX86 (Μιας και το ανέφερα: λέγανε και ξαναλέγανε οι εκπρόσωποι της Apple πως οι πιο καινούριες εκδόσεις του OSX86 θα ειναι κλειδωμένες, αλλα, να την και η τελευταία έκδοση σπασμένη στο BT network... )
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#3]