-
Κανείς ΠΑΟΚτζής εδώ;
Τρίο Στούτζες καταντήσαμε.
παντα τετοιοι ειμασταν...τι να πεις...
-
tha perimenate na kerdisei o paok ti stutgardi???poly thrassos re aderfe
oxi kai oti i aek kanei tpt spoudaio ta 2 teleutaia xronia.... -
tha perimenate na kerdisei o paok ti stutgardi???poly thrassos re aderfe
δε παιζαμε και με καμια μπαγερν,ασε μας να ξερουμε εμεις τι μπορει να κανει η ομαδα μας και τι οχι...
-
http://www.contra.gr
''Το μαρκάρισμα του Ιεροκλή Στολτίδη στον Περ Σκιέλμπρεντ στο 8ο λεπτό του αγώνα Ρόζενμποργκ-Ολυμπιακός, κόστισε στον 18χρονο ποδοσφαιριστή ένα σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις μήνες.
Ο νεαρός Νορβηγός υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι το πρωϊ της Πέμπτης και τις επόμενες μέρες θα βγει από το νοσοκομείο ώστε να αρχίσει σιγά-σιγά την αποθεραπεία του.Αξίζει να σημειωθεί πως το ιατρικό τιμ της Ρόζενμποργκ τόνισε πως ο Σκιέλμπρεντ ήταν τυχερός στην... ατυχία του, αφού το συγκεκριμένο χτύπημα θα μπορούσε να κοστίσει περισσότερο χρόνο απουσίας από τα γήπεδα.
Ο Περ Σκιέλμπρεντ είχε δώσει το παρών και στα πέντε παιχνίδια της Ρόζενμποργκ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα της πατρίδας του.''
4 μηνες θα μεινει εξω. Μια χαρα δηλαδη. Ετσι και αλλιως δεν εχουν πρωταθλημα οποτε θα προλαβει και μερος της επομενης αγωνιστικης περιοδου.
-
Κριμα για τον Παοκ,γιατι μπορουσε να κρατησει το 1-0 αλλα δυστυχως αυτες ειναι οι ομαδες μας στα Ευρωπαϊκα κυπελα....
Ας προσεχαμε....
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
4 μηνες θα μεινει εξω. Μια χαρα δηλαδη. Ετσι και αλλιως δεν εχουν πρωταθλημα οποτε θα προλαβει και μερος της επομενης αγωνιστικης περιοδου.
Ναι μωρε 4 μηνες με πατεριτσες θα ειναι...σιγα τα πραγματα...
Αμα ηταν στη θεση κανενας του Θρηνου τα ίδια θα έλεγες????
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
το ότι δε συμφωνείς με αυτά που λέει δε σημαίνει ότι είναι ανάγκη να χαρακτηρίζεις ομάδες
edit: εκτός αν έκανες πλάκα αλλά δεν το νομίζω (αν είναι έτσι, συγνώμη)
-
Τα κλαρίνα των βιαστών του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται......
και θα συνεχίζονται όσο επικρατεί ο υδροκεφαλισμός στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.........
Μόνη λύση να σφυρίζουν οι διατητάρες μας και τα ματς των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Τα κλαρίνα των βιαστών του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται......και θα συνεχίζονται όσο επικρατεί ο υδροκεφαλισμός στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.........
Μόνη λύση να σφυρίζουν οι διατητάρες μας και τα ματς των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.
Αλήθεια, τώρα που είπες βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου..
τί παίζει με τη σούπερ λίγκα; Ξέρει κανείς; Ή κάποιο link; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τα κλαρίνα των βιαστών του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται......
και θα συνεχίζονται όσο επικρατεί ο υδροκεφαλισμός στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.........
Αλήθεια, τώρα που είπες βιαστές του ελληνικού ποδοσφαίρου..
τί παίζει με τη σούπερ λίγκα; Ξέρει κανείς; Ή κάποιο link;Μου αρεσουν οι συνειρμοι που κανεις!
-
4 μηνες θα μεινει εξω.** Μια χαρα δηλαδη.** Ετσι και αλλιως δεν εχουν πρωταθλημα οποτε θα προλαβει και μερος της επομενης αγωνιστικης περιοδου.
Πρεπει να του πει καποιος να παει να παιξει τζοκερ...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το ότι δε συμφωνείς με αυτά που λέει δε σημαίνει ότι είναι ανάγκη να χαρακτηρίζεις ομάδες
edit: εκτός αν έκανες πλάκα αλλά δεν το νομίζω (αν είναι έτσι, συγνώμη)
πλακα κανω.. δεν συμφωνω με αυτα που λεει 'και τι εγινε δηλαδη που του εσπασε το ποδι...'
αλλα αν λες για το 'Θρηνος' γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι Θρυλος... δεν μπορω να τον πω ετσι.
ΥΓ. Και του Παναθηναικου να ηταν ο παιχτης που εσπασε το ποδι καποιου αλλου, τα ίδια θα έλεγα
-
Ο χρήστης apopol έγραψε:
πλακα κανω.. δεν συμφωνω με αυτα που λεει 'και τι εγινε δηλαδη που του εσπασε το ποδι...'
Ούτε εγώ..
αλλα αν λες για το 'Θρηνος' γνωμη μου ειναι πως δεν ειναι Θρυλος... δεν μπορω να τον πω ετσι.
Γι'αυτό έλεγα. Το θρήνος είναι προσβλητικό. Εννοείται, δεν έχω την απαίτηση να σεβαστείς το 'θρύλος' ή να το πεις. Μπορούσες να πεις 'Ολυμπιακός' σκέτο . Κι'εγώ έχω πολλές γνώμες για πολλά πράγματα, αλλά καλό είναι να μην προσβάλλουμε.
ΥΓ. Και του Παναθηναικου να ηταν ο παιχτης που εσπασε το ποδι καποιου αλλου, τα ίδια θα έλεγα
Δεν έχω αντίρρηση γι'αυτό που λες. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά με τον παίχτη, που κατά τη γνώμη μου, εγκληματικό, ναι, αλλά πιστεύω ότι δεν το ήθελε. Άποψή μου. Το ίδιο θα έλεγα αν ήταν παίχτης του ΠΑΟ, της ΑΕΚ, της εθνικής Βραζιλίας ή ό,τι άλλο.
-
4 μηνες θα μεινει εξω. Μια χαρα δηλαδη. Ετσι και αλλιως δεν εχουν πρωταθλημα οποτε θα προλαβει και μερος της επομενης αγωνιστικης περιοδου.Άμα σου τραβήξω εγώ ένα αντίστοιχο τάκλιν και σ'αναγκάσω τέσσερεις μήνες να περπατάς με πατερίτσες θα είναι 'μια χαρά'; Αν κάποιο από τα παλτά του θρήνου πάθει κάτι τέτοιο, τι θα λες;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γι'αυτό έλεγα. Το θρήνος είναι προσβλητικό. Εννοείται, δεν έχω την απαίτηση να σεβαστείς το 'θρύλος' ή να το πεις. Μπορούσες να πεις 'Ολυμπιακός' σκέτο . Κι'εγώ έχω πολλές γνώμες για πολλά πράγματα, αλλά καλό είναι να μην προσβάλλουμε.
το θρήνος είναι όπως το γαύρος, το βάζελος το χανουμάκι κλπ Καθόλου προσβλητικό λογοπαίγνιο θα έλεγα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το θρήνος είναι όπως το γαύρος, το βάζελος το χανουμάκι κλπ Καθόλου προσβλητικό λογοπαίγνιο θα έλεγα
Τελοσπάντων, μεγάλο θέμα έγινε και βαρέθηκα να παίζουμε με τις λέξεις
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν κάποιο από τα παλτά του θρήνουΤώρα φταίω ν' αρχίσω τα μπινελίκια;
-
Άρχισέ τα αν θες, αυτό δεν θ'αλλάξει ούτε τη γνώμη μου ούτε τις αστειότητες με τη Θύρα 7 που υπαγορεύει στην ομάδα μια αλλοπρόσαλλη πολιτική προσλήψεων και απολύσεων προπονητών βάσει του πιο κωλοπαιδάκι από τους παίχτες ξέρει να απευθύνεται πιο καλά στους τσουκαλάδες.
Γι'αυτό της το χαρακτηριστικό, το οποίο της εξασφαλίζει την αποτυχία στο Champions League (γιατί είναι λίγο βλακώδες να πανηγυρίζεις επειδή κέρδισες τον... Ακράτητο ή την... Παναχαϊκή), είναι ΘΡΗΝΟΣ και δεν τις αξίζει να ονομάζεται θρύλος - άσε που και το προσωνύμιο 'θρύλος' δεν είναι στην πραγματικότητα παρά προϊόν ενός τρελού hyping.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άρχισέ τα αν θες, αυτό δεν θ'αλλάξει ούτε τη γνώμη μου ούτε τις αστειότητες με τη Θύρα 7 που υπαγορεύει στην ομάδα μια αλλοπρόσαλλη πολιτική προσλήψεων και απολύσεων προπονητών βάσει του πιο κωλοπαιδάκι από τους παίχτες ξέρει να απευθύνεται πιο καλά στους τσουκαλάδες.Γι'αυτό της το χαρακτηριστικό, το οποίο της εξασφαλίζει την αποτυχία στο Champions League (γιατί είναι λίγο βλακώδες να πανηγυρίζεις επειδή κέρδισες τον... Ακράτητο ή την... Παναχαϊκή), είναι ΘΡΗΝΟΣ και δεν τις αξίζει να ονομάζεται θρύλος - άσε που και το προσωνύμιο 'θρύλος' δεν είναι στην πραγματικότητα παρά προϊόν ενός τρελού hyping.
Φιλική συμβουλή. Μην το αφήσεις. Να το κοιτάξεις
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν κάποιο από τα παλτά του θρήνου
Τώρα φταίω ν' αρχίσω τα μπινελίκια;
Ψυχραιμία, υπομονή και κατανόηση.... (δες εμένα πώς κρατιέμαι! )
( )
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]