Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Μεσολαβησε, ομως , συναντηση μου με τον προεδρο της ΕΘΕΑ στην οποια ευθαρσως μου αναφερθηκε οτι οποιος δεν εχει χρηματα να μην τρεχει !
Κοσμια διαμαρτυριθηκα οτι δεν ειναι δυνατον να το πουμε αυτο στους οδηγους και επανελαβε : ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ,και ας ερθουν απο κατω με μαυρες σημαιες!!!!
Κυριε ziva αν είμουν στην θέση σας μόνο κόσμια δεν θα απαντούσα.
Ποιοι νομίζετε οτι είστε κύριοι της ΕΘΕΑ, που επειδη δεν μπορείτε να κάνετε σωστά την δουλειά σας 'απαγορεύετε' σε πολλούς νέους να κάνουν αυτό που αγάπάνε, πετώντας απλώς αυτή την ατακα που πολύ ακούω τώρα τελευταία 'ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ'. Κυρίοι της ΕΘΕΑ και κύριοι λεσχιάρχες, είστε άχρηστοι και επικίνδυνοι για την κοινωνία αν δεν το έχετε καταλάβει. Και θα μου πείτε βέβαια ποιος είσαι ρε πιτσιρικά που μας λες αχρηστους και επικίνδυνους. Αλλα μου φαίνεται οτι δεν καταλαβαίνετε την δύναμη και την ευθήνη που έχουν οι θέσεις που κάθεστε. Αντι να πηγαίνετε αυτο το άθλημα μπροστα το αφήνετε στάσιμο να σαπίζει. Αντί να δημιουργείτε 'αγωνιστική παιδεία' (δηλαδή αποτερος κοινωνικός σκοπος να σταματήσουμε να τρέχουμε στους δημόσιους δρόμους αλλα στους αγώνες, το λέω μπας και το καταλάβετε γιατι δεν μου έχετε δείξει οτι έχετε πολύ μυαλό) για ολους εμάς τους μουρλόγκαζους που κυκλοφορούμε στους δρόμους να μας αποτρέπετε να τρέχουμε σε αγώνες επειδη δεν έχουμε τον ανάλογο τραπεζικό λογαριασμό για να σας γεμίζουμε τα ταμεία σας. Και μην ακούω οτι οι διοργανώσεις σας είναι τόσο πολυέξοδες ή οτι οι ταμειακές σας είναι εχουν τρύπιο πάτο...... Απορώ που πάει ρε γ***το τόσο χρήμα..... τελικά οι υπόνομοι στην Ελλάδα πρέπει να είναι γεμάτοι ευρω με τόσες τρύπες
υγ. Έδω και λίγο καιρό έχω βάλει έναν στόχο. Να αποκτήσω ένα αγωνίστικο (Ν/1 ή Ν/2) και να κάνω μερικούς αγώνες μέσα στο 2006. Αγωνιστικό θα φτιάξω αλλα όχι για να κάνω αγώνες τελικά, αλλά για να κάνω σιρκουί στα στενά μαζί με τους κοινούς θνητούς μικροαστούς φίλους μου (που έχουν και αυτοι το όνειρο να τρέξουν σε αγώνες) τα βράδια γύρω απο τα σπίτια των εν λόγο κυρίων μπάς και ξυπνήσει το μυαλό τους(ή ο αγωνιζώμενος μέσα τους...... λέμε και κάνα ανέκδοτο να περάσει η ώρα) απο τα db και αποφασίσουν να κάνουν κάτι σωστο.
MIRMIGKAKI EIPES KATI EIPE O ELEFANTAS!
TA MIRMIGAKIA MAZEYONTAI OLA MAZI KAI TRWNE OLOKLHRA DENTRA EIPE TO MIRMIGAKI
KAI TOTE GELASE O ELEFANTAS POY HTAN MEGALOS KAI XONTROS
OMWS TA MIRMIGAKIA MAZEYTHKANE KAI FAGANE OLO TO DASOS KAI META PEINASE , ADYNATISE KAI PSOFISE O KAKOMOIROS O ELEFANTAS.
OXI GIATI EIXANE DIKIO TA MIRMIGAKIA H ADIKO O ELEFANTAS ALLA GIATI BORESAN NA MAZEYTOYN OLA TA MIRMIGAKIA TOY DASOYS MAZI
KALON YPNO MIRMIGAKIA MOY , ONEIREYTITE POSA DENTRA BOREITE NA FATE ME TA ALLA MIRMIGAKIA.