-
Δελτίο Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ
στο 2ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΛΑΜΙΑΣ 26-27/11/2005Κάνουμε γνωστό στους αγωνιζόμενους των ράλλυ σπριντ και όχι μόνο, ότι παράλληλα με την διοργάνωση του 2ου Ράλλυ Σπριντ Λαμίας , που είναι το 8ο και τελευταίο για την φετινή χρονιά και θα διοργανωθεί από την ΑΛΑΑΛ στις 26-27/11/2005, στον οποίο οι αγωνιζόμενοι πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν, είτε σαν συμμετέχοντες τον αγώνα είτε σαν θεατές. Παράλληλα με τον αγώνα με πρωτοβουλία του αγωνιζομένου και πρόεδρου της ΑΛΑΜΑΠ - ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ ΓΙΑΝΝΗ και με την σύμφωνη γνώμη των αγωνιζομένων, θα γίνει συζήτηση και προτάσεις, για την τροποποίηση του κανονισμού για τα ράλλυ σπριντ, όπως :
1.Τα ράλλυ σπριντ να επανέλθουν στο θεσμό του Κυπέλλου , από το φετινό θεσμό του επάθλου, που κακώς έγινε.
2.Λιγότεροι και ασφαλέστεροι αγώνες, από ικανές λέσχες που θα φροντίζουν για την βατότητα της ειδικής διαδρομής
3.Διαφοροποίηση άρθρων του γενικού κανονισμού ραλλύ που εντάσσονται και τα ράλλυ σπριντ, αν και οι αγώνες γίνονται σε ρυθμούς χωμάτινης ανάβασης.
4.Αναγνωρίσεις
5.Χρονομέτρηση με φωτοκύτταρα
6.Παροχές στους αγωνιζόμενους από τις διοργανώτριες λέσχες και τέλος και κυριότερο
7.Μέτρα ασφαλείας και εξοπλισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων.Ο χώρος της συγκέντρωσης, στην οποία έχει προσκληθεί και θα παραβρίσκεται εκ μέρους της ΕΘΕΑ ο διευθυντής κύριος ΓΚΟΥΡΤΣΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ και εκ μέρους του ΣΟΑΑ ο πρόεδρος κύριος ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΗΒΑΣ , θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ για ένα καλύτερο μέλλον για τα ράλλυ σπριντ , που λόγο ΄΄οικονομικών δυσχερειών΄΄ οι αγώνες αυτοί θα έχουν μεγάλη συμμετοχή αγωνιζομένων.
-
Δελτίο Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
στο 2ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΛΑΜΙΑΣ 26-27/11/2005Κάνουμε γνωστό στους αγωνιζόμενους των ράλλυ σπριντ και όχι μόνο, ότι παράλληλα με την διοργάνωση του 2ου Ράλλυ Σπριντ Λαμίας , που είναι το 8ο και τελευταίο για την φετινή χρονιά και θα διοργανωθεί από την ΑΛΑΑΛ στις 26-27/11/2005, στον οποίο οι αγωνιζόμενοι πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν, είτε σαν συμμετέχοντες τον αγώνα είτε σαν θεατές. Παράλληλα με τον αγώνα με πρωτοβουλία του αγωνιζομένου και πρόεδρου της ΑΛΑΜΑΠ - ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ ΓΙΑΝΝΗ και με την σύμφωνη γνώμη των αγωνιζομένων, θα γίνει συζήτηση και προτάσεις, για την τροποποίηση του κανονισμού για τα ράλλυ σπριντ, όπως :
1.Τα ράλλυ σπριντ να επανέλθουν στο θεσμό του Κυπέλλου , από το φετινό θεσμό του επάθλου, που κακώς έγινε.
2.Λιγότεροι και ασφαλέστεροι αγώνες, από ικανές λέσχες που θα φροντίζουν για την βατότητα της ειδικής διαδρομής
3.Διαφοροποίηση άρθρων του γενικού κανονισμού ραλλύ που εντάσσονται και τα ράλλυ σπριντ, αν και οι αγώνες γίνονται σε ρυθμούς χωμάτινης ανάβασης.
4.Αναγνωρίσεις
6.Παροχές στους αγωνιζόμενους από τις διοργανώτριες λέσχες και τέλος και κυριότερο
7.Μέτρα ασφαλείας και εξοπλισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων.Ο χώρος της συγκέντρωσης, στην οποία έχει προσκληθεί και θα παραβρίσκεται εκ μέρους της ΕΘΕΑ ο διευθυντής κύριος ΓΚΟΥΡΤΣΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ και εκ μέρους του ΣΟΑΑ ο πρόεδρος κύριος ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΗΒΑΣ , θα ανακοινωθεί με νεότερο δελτίο τύπου.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ για ένα καλύτερο μέλλον για τα ράλλυ σπριντ , που λόγο ΄΄οικονομικών δυσχερειών΄΄ οι αγώνες αυτοί θα έχουν μεγάλη συμμετοχή αγωνιζομένων.
-
Δελτίο Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
4.Αναγνωρίσεις
-
Πραγματι, ελαβα προσκληση-παρακληση απο τον συναθλητη μας κ Καραντα να παραβρεθω σε μια ανοιχτη συζητηση για το μελλον των, θεαματικων, αυτων αγωνων την οποια και αποδεχτηκα αμεσα.
Μεσολαβησε, ομως , συναντηση μου με τον προεδρο της ΕΘΕΑ στην οποια ευθαρσως μου αναφερθηκε οτι οποιος δεν εχει χρηματα να μην τρεχει !
Κοσμια διαμαρτυριθηκα οτι δεν ειναι δυνατον να το πουμε αυτο στους οδηγους και επανελαβε : ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ,και ας ερθουν απο κατω με μαυρες σημαιες!!!!Ως εκ τουτου, εφοσον οι απαιτησεις ειναι κυριως οικονομικου χαρακτηρα,
και καποιες ηδη κατατεθημενες απο τον ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ δεν βλεπω τον λογο της παρουσιας μου αφου θεωρω την συγκεκριμενη εκδηλωση ασκοπη πλεον! -
ΑΥΤΟ ΜΑΡΕΣΕ ΠΡΟΕΔΡΕ .
ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΣΑΝΣ , ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΟΕΕΕΟΟ .
ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ...ΟΕΕΟ
ΕΙΔΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ , ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ , ΟΟΕΕΕΕΕΕΟΟ
-
Ειναι ολα απολυτως λογικα!Ο προεδρος της ΕΘΕΑ δεν εχει κανει φτωχος αγωνιζομενος !!!300 κ 500+€ ειναι αστειο ποσο,δεν γνωριζει πως ειναι να τρεχεις με παλια φθαρμενα λαστιχα αμετρητους αγωνες,με ερειπιο αμαξι,με ληγμενο εξοπλισμο ασφαλειας, ( με δανεικα κρανη,στολες,ζωνες)δοσεις στην τραπεζα για αγωνιστικα αυτοκινητα καθε μηνα κ τετοια!Δεν γνωριζει πως ειναι να βαζεις βενζινη κ λαδια με πιστωτικη οταν δεν σου χει μεινει φραγκο για να τρεξεις μια ριτσωνα . Δεν εχει ιδεα ποσες θυσιες κανουν οι περισοτεροι αγωνιζομενοι για να ικανοποιησουν το (αρωστημενο)παθος τους!! (εχω αμετρητα παραδειγματα)Οποτε σκεφτηκε το πιο απλο.Ποσο θα αντεξουν οι ταλαιπωροι ερασιτεχνες? σιγα σιγα θα διαβουν κ ετσι τα πρωταθληματα θα εχουν λιγες κ καλες συμμετοχες!Νεο αιμα θελουμε,αλλα οχι κ φτοχωμπινεδες!!!Σωστοοος? (ποσο μαλακες μπορει να ειμαστε τελικα?)
-
Ο χρήστης poseidon έγραψε:
:evil: (ποσο μαλακες μπορει να ειμαστε τελικα?)ΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑ !!!!!!!! ΠΕΣ ΤΟ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Πραγματι, ελαβα προσκληση-παρακληση απο τον συναθλητη μας κ Καραντα να παραβρεθω σε μια ανοιχτη συζητηση για το μελλον των, θεαματικων, αυτων αγωνων την οποια και αποδεχτηκα αμεσα.Μεσολαβησε, ομως , συναντηση μου με τον προεδρο της ΕΘΕΑ στην οποια ευθαρσως μου αναφερθηκε οτι οποιος δεν εχει χρηματα να μην τρεχει !
Κοσμια διαμαρτυριθηκα οτι δεν ειναι δυνατον να το πουμε αυτο στους οδηγους και επανελαβε : ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ,και ας ερθουν απο κατω με μαυρες σημαιες!!!!Ως εκ τουτου, εφοσον οι απαιτησεις ειναι κυριως οικονομικου χαρακτηρα,
και καποιες ηδη κατατεθημενες απο τον ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ δεν βλεπω τον λογο της παρουσιας μου αφου θεωρω την συγκεκριμενη εκδηλωση ασκοπη πλεον!ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 54 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΟΠΛΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ARP - DHMOS
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙEΞΥΓΕΙΑΝΣΗ στα ελληνικά:P
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ
EΞΥΓΕΙΑΝΣΗ στα ελληνικά:P
Το άλλο στην ανακοίνωση τύπου τους το είδατε;;;
ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Είτε ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑ είπε ψέμματα στον Πρόεδρο του ΣΟΑΑ,
είτε ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ είπε ψέμματα σε εμάς,
είτε το δελτίο τύπου της ΕΘΕΑ λέει ψέμματα γενικώς. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ
EΞΥΓΕΙΑΝΣΗ στα ελληνικά:P
Το άλλο στην ανακοίνωση τύπου τους το είδατε;;;
ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!
Είτε ο Πρόεδρος της ΕΘΕΑ είπε ψέμματα στον Πρόεδρο του ΣΟΑΑ,
είτε ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ είπε ψέμματα σε εμάς,
είτε το δελτίο τύπου της ΕΘΕΑ λέει ψέμματα γενικώς.Μα καλά, χαζός είσαι;
δεν ξέρεις ο,τι η ΕΘΕΑ απευθύνεται σε έξυπνους ανθρώπους;τς τς τς...
ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑΔΙΙΙΙΙΙΙΙ:D:D:D:DΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ (δικιά τους) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!
(no offence:P) -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Μεσολαβησε, ομως , συναντηση μου με τον προεδρο της ΕΘΕΑ στην οποια ευθαρσως μου αναφερθηκε οτι οποιος δεν εχει χρηματα να μην τρεχει !
Κοσμια διαμαρτυριθηκα οτι δεν ειναι δυνατον να το πουμε αυτο στους οδηγους και επανελαβε : ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ,και ας ερθουν απο κατω με μαυρες σημαιες!!!!Κυριε ziva αν είμουν στην θέση σας μόνο κόσμια δεν θα απαντούσα.
Ποιοι νομίζετε οτι είστε κύριοι της ΕΘΕΑ, που επειδη δεν μπορείτε να κάνετε σωστά την δουλειά σας 'απαγορεύετε' σε πολλούς νέους να κάνουν αυτό που αγάπάνε, πετώντας απλώς αυτή την ατακα που πολύ ακούω τώρα τελευταία 'ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ'. Κυρίοι της ΕΘΕΑ και κύριοι λεσχιάρχες, είστε άχρηστοι και επικίνδυνοι για την κοινωνία αν δεν το έχετε καταλάβει. Και θα μου πείτε βέβαια ποιος είσαι ρε πιτσιρικά που μας λες αχρηστους και επικίνδυνους. Αλλα μου φαίνεται οτι δεν καταλαβαίνετε την δύναμη και την ευθήνη που έχουν οι θέσεις που κάθεστε. Αντι να πηγαίνετε αυτο το άθλημα μπροστα το αφήνετε στάσιμο να σαπίζει. Αντί να δημιουργείτε 'αγωνιστική παιδεία' (δηλαδή αποτερος κοινωνικός σκοπος να σταματήσουμε να τρέχουμε στους δημόσιους δρόμους αλλα στους αγώνες, το λέω μπας και το καταλάβετε γιατι δεν μου έχετε δείξει οτι έχετε πολύ μυαλό) για ολους εμάς τους μουρλόγκαζους που κυκλοφορούμε στους δρόμους να μας αποτρέπετε να τρέχουμε σε αγώνες επειδη δεν έχουμε τον ανάλογο τραπεζικό λογαριασμό για να σας γεμίζουμε τα ταμεία σας. Και μην ακούω οτι οι διοργανώσεις σας είναι τόσο πολυέξοδες ή οτι οι ταμειακές σας είναι εχουν τρύπιο πάτο...... Απορώ που πάει ρε γ***το τόσο χρήμα..... τελικά οι υπόνομοι στην Ελλάδα πρέπει να είναι γεμάτοι ευρω με τόσες τρύπες
υγ. Έδω και λίγο καιρό έχω βάλει έναν στόχο. Να αποκτήσω ένα αγωνίστικο (Ν/1 ή Ν/2) και να κάνω μερικούς αγώνες μέσα στο 2006. Αγωνιστικό θα φτιάξω αλλα όχι για να κάνω αγώνες τελικά, αλλά για να κάνω σιρκουί στα στενά μαζί με τους κοινούς θνητούς μικροαστούς φίλους μου (που έχουν και αυτοι το όνειρο να τρέξουν σε αγώνες) τα βράδια γύρω απο τα σπίτια των εν λόγο κυρίων μπάς και ξυπνήσει το μυαλό τους(ή ο αγωνιζώμενος μέσα τους...... λέμε και κάνα ανέκδοτο να περάσει η ώρα) απο τα db και αποφασίσουν να κάνουν κάτι σωστο.
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Κοσμια διαμαρτυριθηκα οτι δεν ειναι δυνατον να το πουμε αυτο στους οδηγους και επανελαβε : ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ,και ας ερθουν απο κατω με μαυρες σημαιες!!!!Κυριε ziva αν είμουν στην θέση σας μόνο κόσμια δεν θα απαντούσα.
Ποιοι νομίζετε οτι είστε κύριοι της ΕΘΕΑ, που επειδη δεν μπορείτε να κάνετε σωστά την δουλειά σας 'απαγορεύετε' σε πολλούς νέους να κάνουν αυτό που αγάπάνε, πετώντας απλώς αυτή την ατακα που πολύ ακούω τώρα τελευταία 'ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ'. Κυρίοι της ΕΘΕΑ και κύριοι λεσχιάρχες, είστε άχρηστοι και επικίνδυνοι για την κοινωνία αν δεν το έχετε καταλάβει. Και θα μου πείτε βέβαια ποιος είσαι ρε πιτσιρικά που μας λες αχρηστους και επικίνδυνους. Αλλα μου φαίνεται οτι δεν καταλαβαίνετε την δύναμη και την ευθήνη που έχουν οι θέσεις που κάθεστε. Αντι να πηγαίνετε αυτο το άθλημα μπροστα το αφήνετε στάσιμο να σαπίζει. Αντί να δημιουργείτε 'αγωνιστική παιδεία' (δηλαδή αποτερος κοινωνικός σκοπος να σταματήσουμε να τρέχουμε στους δημόσιους δρόμους αλλα στους αγώνες, το λέω μπας και το καταλάβετε γιατι δεν μου έχετε δείξει οτι έχετε πολύ μυαλό) για ολους εμάς τους μουρλόγκαζους που κυκλοφορούμε στους δρόμους να μας αποτρέπετε να τρέχουμε σε αγώνες επειδη δεν έχουμε τον ανάλογο τραπεζικό λογαριασμό για να σας γεμίζουμε τα ταμεία σας. Και μην ακούω οτι οι διοργανώσεις σας είναι τόσο πολυέξοδες ή οτι οι ταμειακές σας είναι εχουν τρύπιο πάτο...... Απορώ που πάει ρε γ***το τόσο χρήμα..... τελικά οι υπόνομοι στην Ελλάδα πρέπει να είναι γεμάτοι ευρω με τόσες τρύπες
υγ. Έδω και λίγο καιρό έχω βάλει έναν στόχο. Να αποκτήσω ένα αγωνίστικο (Ν/1 ή Ν/2) και να κάνω μερικούς αγώνες μέσα στο 2006. Αγωνιστικό θα φτιάξω αλλα όχι για να κάνω αγώνες τελικά, αλλά για να κάνω σιρκουί στα στενά μαζί με τους κοινούς θνητούς μικροαστούς φίλους μου (που έχουν και αυτοι το όνειρο να τρέξουν σε αγώνες) τα βράδια γύρω απο τα σπίτια των εν λόγο κυρίων μπάς και ξυπνήσει το μυαλό τους(ή ο αγωνιζώμενος μέσα τους...... λέμε και κάνα ανέκδοτο να περάσει η ώρα) απο τα db και αποφασίσουν να κάνουν κάτι σωστο.
MIRMIGKAKI EIPES KATI EIPE O ELEFANTAS!
TA MIRMIGAKIA MAZEYONTAI OLA MAZI KAI TRWNE OLOKLHRA DENTRA EIPE TO MIRMIGAKI
KAI TOTE GELASE O ELEFANTAS POY HTAN MEGALOS KAI XONTROS
OMWS TA MIRMIGAKIA MAZEYTHKANE KAI FAGANE OLO TO DASOS KAI META PEINASE , ADYNATISE KAI PSOFISE O KAKOMOIROS O ELEFANTAS.
OXI GIATI EIXANE DIKIO TA MIRMIGAKIA H ADIKO O ELEFANTAS ALLA GIATI BORESAN NA MAZEYTOYN OLA TA MIRMIGAKIA TOY DASOYS MAZI
KALON YPNO MIRMIGAKIA MOY , ONEIREYTITE POSA DENTRA BOREITE NA FATE ME TA ALLA MIRMIGAKIA.
-
Jackdaws.... έχεις πολυυυυυύ δίκιο δυστηχως σε αυτό.
υγ. ωραία παραβολή, ελπίζω να βάλει κάποιους στην πρίζα
-
πριν μερικους μηνες φωναζα (ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε)αλλα που,μηπως ειναι καιρος καποιοι ισολογισμοι του 2006 να βγουν εκτος προβλεψεων?
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Κοσμια διαμαρτυριθηκα οτι δεν ειναι δυνατον να το πουμε αυτο στους οδηγους και επανελαβε : ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ,και ας ερθουν απο κατω με μαυρες σημαιες!!!!Ωραία, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα φέρουμε και τα νέα παιδιά κοντά στους αγώνες!!!
-
..ολο φωτιες αναβει αυτη η ευα..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
..ολο φωτιες αναβει αυτη η ευα..Σωστά τα λέει...μόνο ξέχασε να γράψει 'που τα έχουν χοντρά'....
-
Eιρωνικό ήταν το σχόλιο μου...
Έτσι θα φέρουμε στους αγώνες νέα παιδιά που έχουν πίσω τους, τους μπαμπάδες (πρώην ή και νυν αγωνιζόμενους πιθανώς) να τους 'στηρίζουνε' και να τους μεταδίδουνε την καταπληκτική νοοτροπία που τους διακρίνει...!
Και μετά περιμένουμε να πάει μπροστά το άθλημα...!! Ή μήπως τελικά μας ζητάνε να πάμε εμείς πίσω μπας και έτσι είμαστε στο ίδιο επίπεδο?
'Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη....
Τρεις και τον τσακώσανε και στην φυλακή τον χώσανε.....'Ο νοών νοείτω....
-
Eιρωνικό ήταν το σχόλιο μου...
Και το δικό μου επίσης....συμφωνούμε απόλυτα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ