-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο lkar δεν πιάνεται! Τα λέει για να γκρινιάζει!!!
Μερικών τελικά τα ζητάει ο οργανισμός τους (με την υγρασία πως τα πας; )
Σχολιάζαμε τον αγώνα με το kid στο MSN, πανηγύρια στο πέναλτι (γνωστός εγκάθετος ), το χάνει, αρχίζει και ανησυχεί το kid. Ψύχραιμος εγώ... και τελικά δικαιώθηκα για ΑΚΟΜΑ μία φορά
(παρακάλα να παίρνει συνέχεια μπροστά, ή αλλιώς μην τυχόν και το αναφέρεις )
-
Ρε εγκάθετε....με έχεις κάνει και έχω αγχωθεί!!!
Προχθές κατέβηκα και δοκίμασα στους 2,5 βαθμούς C!!!
ΠΗΡΕ ΡΕ...ΠΗΡΕ...!!!!
-
Ρε γμτ, τι θα γίνει με αυτή την ομάδα? Έχει γίνει πολύ προβλέψιμη πια... Να φανταστείτε φίλος μου, γαύρος και αυτός, έπαιξε τον Ολυμπιακό στο στοίχημα 2 στο ημίχρονο, Χ τελικό... Πρώτη φορά έπαιζε στοίχημα και κέρδισε 35 Ε χάρη στη μ@λ@κί@ που τους δέρνει...
Το πιο απίστευτο είναι αυτό που μου συνέβη... όσο έβλεπα τον αγώνα κρατάγαμε... απομακρύνομαι από την τηλεόραση, νάτο το πέναλτι. Επιστρεφω, το πιάνει ο Νικοπολίδης. Ξαναφεύγω μετά από ένα λεπτό και τρώμε γκολ!!!! Μήπως να ριζώνω στην καρέκλα, μπας και δούμε άσπρη μέρα? -
11:14:56 PM lkar: den anhsyxw...
11:23:50 PM Kid: eksakoloutheis na min anisixeis?
11:24:16 PM lkar:. to 89 einai konta...
11:24:26 PM Kid: mpa, to vlepw to diplo..
11:26:32 PM lkar:. OLE!
11:26:40 PM lkar: mexri kai 2-1
11:28:09 PM lkar: @_(^#!&(_%#^&@%*@^$#!^±&@$%±!^@
11:28:09 PM lkar: :@
11:28:10 PM Kid: ti eleges?
11:28:28 PM lkar: fat lady sings
11:28:49 PM Kid: mexri kai miden dio..
11:30:03 PM Kid: OLE!
11:30:09 PM lkar:. OLE OLE OLE OLE!!!!
11:30:09 PM lkar: na ton akous ton lkar!
11:30:20 PM Kid: signwmh, dilwnw aiwnia pisti k ipotagiΓια του λόγου το αληθές..
-
ε οκ, κι εγω οταν επιασε το πεναλτυ ο νικοποληδαρος, ειπα:
'κοιτα ρε πο#$τη, επιασε το παιδι και πεναλτυ και θα το φαμε'ομως αλλο το'να και αλλο τ'αλλο..
εγω ειμαι γαυρος και τα λεω!
ας ερθει ο lkar με την ομαδουλα του στο γηπεδο να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
11:14:56 PM lkar: den anhsyxw...
11:23:50 PM Kid: eksakoloutheis na min anisixeis?
11:24:16 PM lkar:. to 89 einai konta...
11:24:26 PM Kid: mpa, to vlepw to diplo..
11:26:32 PM lkar:. OLE!
11:26:40 PM lkar: mexri kai 2-1
11:28:09 PM lkar: @_(^#!&(_%#^&@%*@^$#!^±&@$%±!^@
11:28:09 PM lkar: :@
11:28:10 PM Kid: ti eleges?
11:28:28 PM lkar: fat lady sings
11:28:49 PM Kid: mexri kai miden dio..
11:30:03 PM Kid: OLE!
11:30:09 PM lkar:. OLE OLE OLE OLE!!!!
11:30:09 PM lkar: na ton akous ton lkar!
11:30:20 PM Kid: signwmh, dilwnw aiwnia pisti k ipotagiΓια του λόγου το αληθές..
Oλα τα λεφτα η συνομιλια αυτη
-
καλα, αμα αρχισουμε κι εμεις οι γαβροι να γκαντεμιαζουμε τις αλλες (υποδεεστερες) ομαδες,
δεν προβλεπεται για εσας νικη ουτε επι του βυζαντα -
Ρε παιδιά να σας πω κάτι..
κι εγώ ολυμπιακός είμαι αλλά φαινόταν..
τα παλικάρια δε μπορούσαν, όσο πέρναγε η ώρα στο 2ο ημίχρονο..
και φέτος είναι το έργο που έχουμε δει σε όλους τους εκτός έδρας. Και δεν είναι ότι δεν κρατάγανε μπάλα απλώς, ήταν ό,τι να'ναι τα τελευταία λεπτά, ήρθε και η αποβολή του Πάντου κ καληνύχτα..
αν κ όταν έπιασε το πέναλτι, λέω κοίτα να δεις που αποφάσισε η τύχη να μας κάνει χάρη και να πάρουμε το παιχνίδι..
αλλά μετά όπως τους είδα να σέρνονται φοβισμένοι, ήμουν σίγουρος ότι θα το φάνε... -
Το αποκορύφωμα θα ταν το 'πνίξιμο' του Νικοπολίδη που πήγε κόρνερ, να ταν το γκολ στο 88
ήταν νωρίς γι' αυτό δεν μπήκε
-
Xασαμε ,γιατι αυτη η μαυρογατα ο TRAVELLER ειπε στο ημιχρονο οτι παιζουμε καλα. Αφου δεν σου βγαινει να λες καλα λογια για τον Ολυμπιακο. Μας κατεστρεψες.
Ρε παιδια πολυ πονος δεν σας επιασε για τον Νορβηγο? Ξερετε ποσοι σπανε τα ποδια τους καθε Κυριακη στον κοσμο? Αν ηταν παικτης Ελληνικης ομαδας να το δεχτω,αλλα μην μου το παιζετε τωρα αγιοι και οτι στεναχωριεστε και θλιβεστε γιατι το νορβηγικο ποδοσφαιρο εχασε μια ταλενταρα.
Eγω το λεω και το ξαναλεω. Αυτοι που κανουν κακο στο ποδοσφαιρο ειναι αυτοι που αυτοβαφτιζονται ''αντικειμενικοι''. Απο τον οπαδο ξερεις τι να περιμενεις και τι να ακουσεις.Για το ματς δεν μιλησα αλλα θα το κανω τωρα. Ο χειροτερος παικτης του γηπεδου ηταν ο Νικοπολιδης. Σε καθε ψηλη μπαλια εκανε το κλασικο του. Βγαινω δεν βγαινω. Ετσι οι ψηλοι και ξυλοκοποι Νορβηγοι εκαναν παρτυ. Του εφευγε η μπαλα κατω απο τα χερια και γενικα εκανε και αλλα λαθη. Εκανε μια καλη αποκρουση αλλα αυτο δεν μου λεει και πολλα. Η συνολικη του εικονα ηταν κακιστη.
Μετα σειρα εχει ο Καφες. Σχεδον σε ολο τον αγωνα ηταν ανυπαρκτος και στην φαση του γκολ δεν τραβιεται για να βγουν offside και ετσι καλυπτει τον Χελσταντ.
Ο Στολτιδης ηταν μετριος. Ο Τουρε ηταν απλα καλος . Ο Ντανι ηταν αυτος που ετρεξε περισσοτερο και πιεσε την αντιπαλη αμυνα. Ο Μπαμπαγκιτα στο πρωτο μερος ηταν καλος και αναστατωσε την Ροζεμποργκ με τις τριπλες του αλλα στο δευτερο μερος επεσε η αποδοση του. Ο Σουρερ τα πηγε καλα με σωστες τοποθετησεις. Ο Ανατολακης τα σκατωσε για μια ακομη φορα οπως και ο Παντος. Ο Μπουλουτ τα πηγε μια χαρα αμυντικα. Ισως μπορουσε να βοηθησει περισσοτερο στην επιθεση. Ο Ριβαλντο στο α μερος ηταν καλος αλλα στο β μερος εξαφανιστηκε.
Γενικα παιξαμε καλα στο α ημιχρονο αλλα στο β επεσε η αποδοση μας αδικαιολογητα. Στην τελικη με τους ξυλοκοπους παιζαμε.ΕΛΕΟΣ. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια πολυ πονος δεν σας επιασε για τον Νορβηγο? Ξερετε ποσοι σπανε τα ποδια τους καθε Κυριακη στον κοσμο? Αν ηταν παικτης Ελληνικης ομαδας να το δεχτω,αλλα μην μου το παιζετε τωρα αγιοι και οτι στεναχωριεστε και θλιβεστε γιατι το νορβηγικο ποδοσφαιρο εχασε μια ταλενταρα. .Τη λέξη 'άνθρωπος' τη γνωρίζεις;
Για κάθε 'καριέρα' που τελειώνει ή έστω υποβιβάζεται ή μένει στάσιμη εξ αιτίας ενός τραυματισμού κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στεναχωριέται. -
Xασαμε ,γιατι αυτη η μαυρογατα ο TRAVELLER ειπε στο ημιχρονο οτι παιζουμε καλα. Αφου δεν σου βγαινει να λες καλα λογια για τον Ολυμπιακο. Μας κατεστρεψες.Σου χω γίνει έμμονη ιδέα ε;; Αυτό σημαίνει ότι είμαι σε καλό δρόμο.
Μόνο που κάνεις κάποιο λάθος.**45'+ χωρίζουν τον red army από την απόλυτη παράκρουση
Αφου βγει στο πασαλιμάνι και ξελαρυγγιαστεί,θα μπει στο φόρουμ και θα μας γαζώσει!
Πάντως ο γαύρος μου αρέσει σήμερα.**Οι ξυλοκόποι έχουν μείνει στις ωραίες στιγμές των διακοπων τους,οι οποίες έχουν αρχίσει εδώ κι ένα μήνα(το πρωτάθλημα τους έχει τελειώσει).Σακάτεψε και ο Ιερο της Ελλάδας τον πιτσιρικά-ταλέντο στην αρχή και τους βλέπω χλωμούς.
Οι νορβηγοί φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί.Η ομάδα τους τελείωσε 7η στο πρωτάθλημα,χάνουν 0-1 και έχουν γεμίσει το γήπεδο,ενώ σε κάθε καλή προσπάθεια των παικτών της Ρόζε χειροκροτούν θερμά.Μπορεί και να το κάνουν για να ζεσταθούν,δεν ξέρω..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε παιδια πολυ πονος δεν σας επιασε για τον Νορβηγο? Ξερετε ποσοι σπανε τα ποδια τους καθε Κυριακη στον κοσμο? Αν ηταν παικτης Ελληνικης ομαδας να το δεχτω,αλλα μην μου το παιζετε τωρα αγιοι και οτι στεναχωριεστε και θλιβεστε γιατι το νορβηγικο ποδοσφαιρο εχασε μια ταλενταρα. .
Τη λέξη 'άνθρωπος' τη γνωρίζεις;
Για κάθε 'καριέρα' που τελειώνει ή έστω υποβιβάζεται ή μένει στάσιμη εξ αιτίας ενός τραυματισμού κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στεναχωριέται.Tην γνωριζω τη λεξη ''ανθρωπος''. Λοιπον δεχομαι τον πονο σας για τον Νορβηγο ,αλλα περιμενω να δω σε καθε σπασιμο ποδιου κλαματα και μοιρολογια.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Xασαμε ,γιατι αυτη η μαυρογατα ο TRAVELLER ειπε στο ημιχρονο οτι παιζουμε καλα. Αφου δεν σου βγαινει να λες καλα λογια για τον Ολυμπιακο. Μας κατεστρεψες.
Σου χω γίνει έμμονη ιδέα ε;; Αυτό σημαίνει ότι είμαι σε καλό δρόμο.
Μόνο που κάνεις κάποιο λάθος.Μητσοτάκη, ε, Μητσοτάκη
-
Tην γνωριζω τη λεξη ''ανθρωπος''. Λοιπον δεχομαι τον πονο σας για τον Νορβηγο ,αλλα περιμενω να δω σε καθε σπασιμο ποδιου κλαματα και μοιρολογια.Μας καταπιεζεις red army...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σου χω γίνει έμμονη ιδέα ε;; Αυτό σημαίνει ότι είμαι σε καλό δρόμο.
Μόνο που κάνεις κάποιο λάθος.Μητσοτάκη, ε, Μητσοτάκη
-
Ρε παιδια πολυ πονος δεν σας επιασε για τον Νορβηγο? Ξερετε ποσοι σπανε τα ποδια τους καθε Κυριακη στον κοσμο? Αν ηταν παικτης Ελληνικης ομαδας να το δεχτω,αλλα μην μου το παιζετε τωρα αγιοι και οτι στεναχωριεστε και θλιβεστε γιατι το νορβηγικο ποδοσφαιρο εχασε μια ταλενταρα. .
Τη λέξη 'άνθρωπος' τη γνωρίζεις;
Για κάθε 'καριέρα' που τελειώνει ή έστω υποβιβάζεται ή μένει στάσιμη εξ αιτίας ενός τραυματισμού κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στεναχωριέται.Tην γνωριζω τη λεξη ''ανθρωπος''. Λοιπον δεχομαι τον πονο** σας** για τον Νορβηγο ,αλλα περιμενω να δω σε καθε σπασιμο ποδιου κλαματα και μοιρολογια.
Αν ο πόνος μείνει μόνο στο 'σας' τότε δε καταλαβαίνεις το παιχνίδι. Αν γίνει 'μας' μέσα είσαι κι εσύ και τότε θα πει ότι κατάλαβες.
-
Κανείς ΠΑΟΚτζής εδώ;
Τρίο Στούτζες καταντήσαμε.
Από το 80'-90' οι 3 ελληνικές ομάδες έφαγαν 5 γκολ. Μπορεί να μην κερδίζουμε, αλλά σκορπάμε το γέλιο στους ανθρώπους, πράγμα σημαντικό αν μη τι άλλο...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορεί να μην κερδίζουμε, αλλά σκορπάμε το γέλιο στους ανθρώπους, πράγμα σημαντικό αν μη τι άλλο...Τότε να φιάξουν ένα τσίρκο και να γυρίζουν στην Ευρώπη για παραστάσεις.
Έτσι τουλάχιστον υπάρχει περίπτωση να πάνε και σε επόμενο γύρο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κανείς ΠΑΟΚτζής εδώ;Τρίο Στούτζες καταντήσαμε.
Από το 80'-90' οι 3 ελληνικές ομάδες έφαγαν 5 γκολ. Μπορεί να μην κερδίζουμε, αλλά σκορπάμε το γέλιο στους ανθρώπους, πράγμα σημαντικό αν μη τι άλλο...
Επιτέλους! Γίναμε κι εμείς κοινωνοί της κουλαμάρας του '80-'90. Τώρα πλέον είμαστε ισάξιοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Αρχίζω να πιστεύω οτι μπορούμε να διακδικήσουμε επι ίσοις όροις το πρωτάθλημα.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]