-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
αφιερώμενο στο παιδί που δεν ξέρει καλά απο F1 και άνοιξε αυτο το ατυχέστατο τόπικκαι όχι μόνο σε αυτόν
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
αφιερώμενο στο παιδί που δεν ξέρει καλά απο F1 και άνοιξε αυτο το ατυχέστατο τόπικο λάος μίλησε Αντε να αρχισει το πρωτάθλημα...
-
Σιγά τα οα.
Το topic μιλάει για loser σε τίτλους στην F1. Tώρα αν σας φτάνει αυτός ο τίτλος ΟΚ.
Το ότι είναι loser δεν σημαίνει πως είναι αργός. (Δεν λέω πως είναι loser)
-
Σιγα τα ωα.
Δινοντας αξια στη γνωμη αλλων οχι πιο ειδικων απο μας απαξιωνουμε τη δικη μας γνωμη.
Επισης ειναι γνωστο ποσοι αναγνωστες του F1Racing ειναι οπαδοι των McLaren/Kimi και ποσοι των Renault/Alonso.
-
Από το να διορθώνεις τα λάθη που κάνουν στο keyboard δεν μαθαίνεις να βάζεις τόνους καλύτερα;
Είσαι από αυτούς που στο γυμνάσιο όταν έγραφαν έκθεση ρώταγαν αν οι τόνοι πιάνουν για ορθογραφικά λάθη;
-
Να σταματήσουν τα προσωπικά.!!!
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Από το να διορθώνεις τα λάθη που κάνουν στο keyboard δεν μαθαίνεις να βάζεις τόνους καλύτερα;Είσαι από αυτούς που στο γυμνάσιο όταν έγραφαν έκθεση ρώταγαν αν οι τόνοι πιάνουν για ορθογραφικά λάθη;
Ωπα κατ'αρχας δε διορθωσα τιποτα.
Για τους τονους αν θες να το συζητησουμε αλλα για μενα ειναι τσαμπα κοπος και δε χρησιμευουν σε τιποτα (εκτος απο λεξεις που γραφονται το ιδιο)
Αν εσυ καταβαλλεις περισσοτερη προσπαθεια να διαβασεις κειμενο χωρις τονους μαλλον δεν τελειωσες ουτε γυμνασιο αλλα δε θα γραφω ειδικα για σενα...
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις αυτό. Άσχετα που δεν είπα τίποτα την πρώτη φορά.
Ουτε καν ειχα προσεξει οτι το ειχες λαθος... Μηπως επρεπε να το γραψω λαθος κι εγω?
Και μέχρι να αποδείξεις εσύ αν έχω τελειώσει το γυμνάσιο ή όχι, εγώ θα έχω τελειώσει την σχολή μου.
Μπραααβο
-
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις αυτό. Άσχετα που δεν είπα τίποτα την πρώτη φορά.
Και μέχρι να αποδείξεις εσύ αν έχω τελειώσει το γυμνάσιο ή όχι, εγώ θα έχω τελειώσει την σχολή μου.
-
ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!!
-
Αυτά τα βραβεία αρχίζουν πολύ πιο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και η ψηφοφορία αφορά σχεδον μόνο στα πρώτα 2/3. Βλακεία μεγάλη (κάθε χρόνο).
π.χ. performance of the year βγήκε αυτή του Raikkonen στο Monaco και όχι αυτή του Raikkonen στην Ιαπωνία. (Γιατί δεν ήταν στην ψηφοφορία)
Juan Pablo won the award for the 'Overtaking Manoeuvre of the Year' for his pass around Renault's Fernando Alonso at Silverstone for the British Grand Prix. F1 described it as “Nerveless and Gritty” and went on to say that “Juan Pablo comes second to no one when two drivers come eyeball to eyeball.”
-
ripper wake up.
-
Μετα τα σημερινα συνεχίζουμε......
1)Λέω να μαζέψουμε όλοι λεφτα, και να στείλουμε εναν παπα στον κακόμοιρο τον Κιμι μπας και τον ξεματιάσει....
2)Να προτεινουμε στην McLaren να κανει ενα δικο της πρωτάθλημα
F(ireworks) 1 όπου νικητης θα ειναι όποιου το μονοθεσιο διαλυθει στα εξ ων συνετεθη περισσοτερες φορες σε ενα ΠΣΚ....Αυτα... Αντε Κιμι και με ενα σοβαρο μονοθεσιο(Ferrari)
-
οκ για σημερα δε φταιει αυτος νομιζω... μη του φορτωνουμε περισσοτερα απ'οτι πρεπει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οκ για σημερα δε φταιει αυτος νομιζω... μη του φορτωνουμε περισσοτερα απ'οτι πρεπει...Φταίει, πως δε φταίει. Το πίεσε πάλι το μονοθέσιο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
οκ για σημερα δε φταιει αυτος νομιζω... μη του φορτωνουμε περισσοτερα απ'οτι πρεπει...
Φταίει, πως δε φταίει. Το πίεσε πάλι το μονοθέσιο
φορτισε αρνητικοθετικα την αναρτηση...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Λες?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Λες?
Μάλλον, γι' αυτό από μονοθέσιο το έκανε... μονότροχο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Λες?
Μάλλον, γι' αυτό από μονοθέσιο το έκανε... μονότροχο
Τρίκυκλο θα έλεγα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Λες?
η το ζελε στα μαλλια του ηταν εκτος προδιαγραφων!
-
ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΙΜΜΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ... ΤΟΝ ΤΣΑΓΚΑΡΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ... ΤΟΝ MASSA ΣΗΜΕΡΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;
Κερδιζεις μια βολτα στο Maranello
mod
Κιμι!! ο μεγαλύτερος looser της f1?