-
Ο χρήστης Χρονομέτρης έγραψε:
...μάθε να τονίζεις τις λέξεις σε παρακαλώ γιατί γελοιοποιείσαι και γελοιοποιείς και τη γλώσσα που μιλάς!Και μαζί με αυτή γελοιοποιείς και τον κόπο των υπολοίπων να εμφανίζουν άρτια γραμμένα μηνύματα στην ιστιοσελίδα αυτή και να μην γελοιοποιούνται!Μην γελοιοποιείσαι άλλο σε παρακαλώ!προς τι αυτη η επιθετικοτητα?
το να λες οτι κανεις 1'15''8 στα μεγαρα ειναι ανεκδοτο.
το να λες οτι κανεις 1'15''8 στις σερρες ειναι κρυο ανεκδοτο.
παρε λοιπον τα κουβαδακια σου και πηγαινε σε καποιο αλλο φορουμ με ανεκδοτα, πριν σε διωξουν οι moderators.
συνεχως προσβαλλεις και ειρωνευεσαι και τους αλλους και τα αυτοκινητα τους.τοσο πολυ σου αρεσε η λεξη 'γελοιοποιουμαι' που σου εγραψα στο αλλο τοπικ ? 5 φορες τη χρησιμοποιησες εδω
-
...ποιός είπε , ότι η Μ3 πάει γρηγορότερα από το αμάξι μου σε συνθήκες πίστας?
Και αναφορικά με την επιστολή-προειδοποίησή μου , δεν δέχομαι εντολές από κανένα για το τί θα κάνω!Εγώ δίνω τις εντολές!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAAXXAAXAXAXXAAXA!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετα ΚΑΙ απο αυτο, ειναι οφθαλμοφανεστατο οτι 'εχεις παρει σασι'
Ξερω εναν πολυ καλο φαναρτζη στο...Δρομοκαϊτειο...ΥΓ: Σαν να μου φαινεται πως καποιος απο εμας μολις βρηκε τη νεα υπογραφη του...
-
Χρονομέτρη πάλι σε διαβασμένο έπεσες...
Στις Σέρρες το Leon Cupra R γυρίζει σε 1:39:35
Και εκεί τρώει άγριο ξύλο από έναν άλλο γιαπωνέζικο κουβά, καθώς το Impreza STi γυρνάει σε 1:35:80.Πάντως πρέπει να σπας αρκετή πλάκα...
-
Όχι ρε, αλήθεια λέει το παιδί.
-
...ποιός είπε , ότι η Μ3 πάει γρηγορότερα από το αμάξι μου σε συνθήκες πίστας?
Και αναφορικά με την επιστολή-προειδοποίησή μου , δεν δέχομαι εντολές από κανένα για το τί θα κάνω!Εγώ δίνω τις εντολές!Ναι ρε παιδιά, δε θα ρίχνει 20 δευτερόλεπτα σε μια ψωρο-Μ3 στις Σέρρες το παιδί;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έχει και το thread hijacking τη γοητεία του.Ωραία τότε προτείνω στο συγκεκριμένο θέμα να συζητήσουμε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω
-
Πότε θα παραχθεί αυτοκίνητο που θα καιει ηλεκτρική ενέργεια , θα επιταχύνει 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα με τελική ~ 300χλμ και θα έχει το .. αλογάκι στο καπώ ? (Δεν ειμαι ιερόσυλος, μια ερώτηση κάνω)
-
Προσεχώς στους δέκτες μας το σήριαλ ' ΙΡΑΚ Αγάπη μου', περιπετεια αμερικανικής παραγωγής του CNN με ζωντανά γυρίσματα..
-
Υπάρχουν εξωγήινοι ? Και εαν ναι έχουν έρθει στη γή ?
-
Πόσες γυναίκες πρέπει να έχει ο κάθε ανδρας για να ειναι ευτυχισμένος ??
-
Που ειναι ο Οσάμα ?
-
Γιατί πήγε ο Ψωμιάδης στο σπιτι του Ντέμη και στεναχωρήθηκε και το Δεσποινάκι ??
-
Πόσες χιλιάδες ευρώ χρειαζόμαστε για να ζήσουμε τα ονειρά μας ??
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.......
Οπως καταλαβαίνετε το topic ανοιχθηκε για να αναφερθεί ένα πρόβλημα με ενα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και οι αντίστοιχες εμπειρίες που καποιοι από εμας μπορεί να έχουν αλλά σε σχέση με αυτό. Πιστεύω οτι εαν θέλουμε τα θεματα που βάζουμε στα διαφορα topics να βοηθάνε τους αρχάριους σαν εμένα να διευρύνουν τις γνώσεις τους θα πρέπει οι πληροφορίες που περιέχουν να ειναι οσο το δυνατόν συναφείς με αυτά. Αλλιως θα μπορούσαν να υπάρχουν υποκατηγορίες ή μια ξεχωριστή κατηγορία (Π.χ 'γενικα θέματα' ή 'Διαφορα') όπου να γράφει ο καθένας τον πόνο του
Αυτά με την σημείωση οτι δεν θέλω να θίξω ή να προσβάλλω κανένα...[/b]
-
-
Φίλε μου έχεις δίκαιο, αλλά ο Χρονομέτρης είναι ανεπανάληπτος και μας ψυχαγωγεί τόσο πολύ. Συγγνώμη πάντως.
Εμείς απλώς απαντούμε στις εξυπνάδες του για να μας πει κι άλλες. -
Μια που μιλαμε για ibiza θελω να ρωτησω και εγω κατι.
Εχει διαπιστωσει κανεις αν κουνιεται το ψυγειο?
Εχω ενα ibiza 1.8 turbo του 2001 και εχθες διαπιστωσα οτι κουνιεται πολυ
χωρις βεβαια να εχει ακουμπησει μπροστα το αυτοκινητο ποτε. -
Συμφωνω με τον promethea.Αλλο ειναι το τοπικ και αλλα συζηταμε..Εξαλλου δεν εχετε καταλαβει πως οσα πιο πολλα λετε γι' αυτο το ατομο, αλλο τοσα θα σας λεει??
Οσο για τον φιλο μας με το ψυγειο, εγω δεν εχω παρατηρησει κατι στο δικο μου, 2002 μοντελο.Δεν χανεις τιποτα με το να πας σε καποιο συνεργειο της Seat για να στο κοιταξουν..
Τιποτα νεοτερο για το Ibiza και για το συγκεκριμενο τοπικ υπραχει απο τους καλους μας φιλους?
Thanks -
...xenophon , kouk αλλά και οι υπόλοιποι που διαμαρτύρεστε για το 'άσχετο' της συζήτησης στο σάιτ αυτό! Η αλήθεια είναι , ότι...μαζευόμαστε καμιά 10αριά άτομα κάθε μέρα ένα τέταρτο μπροστά από τον υπολογιστή και σπάμε πλάκα μαζί τους...όχι με αυτά που γράφουν οι όποιοι γελοίοι με σύνδρομο κατωτερότητας 'οδηγοί' γαλλικών κρουασάν με ρόδες αλλά με την επιμονή τους και κυρίως με την ανάγκη και έλλειψη αυτοκυριαρχίας που τους διακατέχει να απαντήσουν σε κάθε μαλακία που γράφω!Αυτό τους κάνει αυτόματα περισσότερο...'πνευματικά αυνανιζόμενους' από αυτό που γράφω , γιατί αυτό που λέω , όπως και οι ίδιοι διαπιστώνουν(ευτυχώς) κατά καιρούς , είναι ατόπημα και δεν ευσταθεί σε καμία περίπτωση!Εν τούτοις εκείναι πασχίζουν να πούν μία άποψη και να δικαιολογηθούν και να δείξουν...ότι είμαι μόνος στον κόσο του πνευματικού αυτού αυνανισμού που εκείνοι συντηρούν και τρέφουν καθημερινά , για τον οποίο εκείνοι...έχουν αρκετούς συντρόφους να τους στηρίζουν καθημερινά στον αυνανισμό αυτό ενώ εγώ...την παίζω μόνος μου! Και για του λόγου το αληθές αυτό είναι το μοναδικό σάιτ που έχει 8 σελίδες σε αυτό το φόρουμ! Η Άσπα στο fame...ήταν αντιπαθητική στους πάντες κατά τα άλλα...αλλά τα όρια της τηλεθέασης έφταναν στο αποκορύφωμα κάθε φορά που εμφανιζόταν και ο κάθε...αργόσχολος περίμενε για να εμφανιστεί , να την ακούσει και...να αρχίσει να σχολιάζει κατόπιν , αφού μόνο για αυτή παρακολουθούσε κανείς το παιχνίδι! Αποτελώ λοιπόν την βορά για να εμφανίζονται όλοι αυτοί (...3-4...) και να διασκεδάζουν την έλλειψη επιπέδου τους και φυσικά ικανότητάς τους στην οδήγηση με το να αντιπαλεύονται με διάφορα επιχειρήματα που τα έχουν διαβάσει ή ακούσει από άλλους και τα έχουν δεί από άλλα αμάξια έναντι του δικού μου και εμένα προσωπικά! Γιατί αγαπητοί αξιομακάριστοι φανατικοί με τις 'απαντήσεις' σας , όποιος πραγματικά είχε τα...δε λέμε ποιά , αντί να αντιπαραβάλλει χρόνους δοκιμών στα περιοδικά και να προσπαθεί το αυτονόητο του άτοπου σχετικά με τον υποτιθέμενο χρόνο μου στην πίστα να το αποδείξει...με σοβαρές αποδείξεις ώς αδύνατο και να θεωρείται ότι ώς λογικός ανέτρεψε την μαλακία του Χρονομέτρη , θα μπορούσε να με προκαλέσει ή μάλλον να δεχτεί την πρόκλησή μου και να τρέξει μαζί μου χρονομετρώντας συγκεκριμένες επαρχιακές διαδρομές σεβαστής χιλιομετρικής απόστασης σε έρημους επαρχιακούς δρόμους της Ελλάδας! Μα καλά , από την πρώτη μέρα που πρωτοεμφανίστηκα και σπάω πλάκα μαζί με καμιά 10αριά φιλαράκια καθημερινά μαζί σας , δεν μπορούσε έστω κι ένας να εμφανιστεί με μαμίσιο μέχρι αηδίας αμάξι και το πολύ 150 άλογα στον στροφαλοφόρο και να με φάει?Ακόμα και αυτός που μιλάει για πίστες και τέτοια και με προκάλεσε για ανάβαση Ψάθας , εξαφανίστηκε ώς δια μαγείας , ενώ εγώ μάταια περιμένω να ορίσει μέρα και ώρα!Ο άτολμος , περίφοβος και λιγόψυχος αυτός οδηγός (?) καλά θα κάνει να συνεχίζει να γυρίζει με ευχαρίστηση στα Μέγαρα.Πείτε μου και κάτι άλλο: Στα Μέγαρα αληθεύει ότι ο γύρος ενός αμαξιού γίνεται και ευθύνεται κατά 90% στις δυνατότητες του αυτοκινήτου και 10% σε αυτές του οδηγού? Δηλαδή το 1'τριαντακάτι που κάνει η Μ3 στις Σέρρες το κάνει ο οδηγός ή το αμάξι? Καλέ μου timkoul και theorallye πραγματικά όχι μόνο κακία δεν κρατάω από εσάς και κανέναν άλλο , αλλά πολύ θα ήθελα να με...διδάξετε(!!!ναι,ναι) στο πώς να οδηγώ καλύτερα το αμάξι μου , παρέχοντάς μου τις ικανότητές σας και κάνοντάς με έτσι καλύτερο!Όταν όμως θεωρούμαι...γελοίος επειδή ανέφερα ένα χρόνο που ελάχιστοι τον διάβασαν και πραγματικά γέλασαν και κατάλαβαν την πλάκα , ενώ οι υπόλοιποι με κακοχαρακτήριζαν από το πρωί ώς το βράδυ , τότε πώς μπορούμε να συνεννοηθούμε? Από σήμερα σταματάω τον οποιοδήποτε-ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ - υπαινιγμό και θα μιλάω μόνο...τεχνικά και ΥΠΕΡΣΟΒΑΡΑ! Γιατί όσο και αν έχουν λεχθεί όλα αυτά εναντίον μου χωρίς να με ξέρετε και όντας σίγουρος , ότι όταν γνωριστούμε θα σκάσουμε όλοι στα γέλια , τί να πώ? Εδώ υπάρχουν άλλοι που κρίνουν εκ του ασφαλούς οδηγώντας...Lada Samara και θεωρώντας ότι θα μας περάσουν πριν το καταλάβουμε εκφράζοντας την άποψη...'και αυτό κάνει τη δουλειά του' σε κάποιο meeting του tfrc κάθε Πέμπτη , στο οποίο σχεδόν κάθε εβδομάδα πηγαίνω...και κανείς δεν έχει ακόμα αναρωτηθεί!Μήπως είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας?
Να είστε όλοι καλά! -
Μια και σοβαρευτηκες η προκληση για αναβαση Ψαθας ισχυει για οποιο Σαββατο πρωι μετα την 7 Φεβρουαριου θελησεις εσυ!!!!!
Θα συναντηθουμε ομως απο Αθηνα και θα παμε μαζι, αφου σε δω δηλαδη απο κοντα και βεβαιωθω οτι θα' ρθεις. Για να μην ειναι μια ακομα μαλακια σου αυτη οπως ολες οσες εχεις γραψει μεχρι τωρα. Και θα ερθουν και κανα δυο φιλοι να προσεχουν τα τυφλα σημεια της διαδρομης. Ακουω.... -
Φίλε χρονομέτρη, μόνο για το ότι ξεκινάς αναφερόμενος σε 'κρουασάν με ρόδες' (για πολλοστή φορά), άσχετα από την αναλυτική (αλλά τετριμμένη) κοινωνιολογική ανάλυση που έκανες, δε μπορείς να αποκαλείς κανέναν 'συμπλεγματικό'...
-
Η πλάκα δεκτή,αρκει να γίνεται αντιληπτή.Τα emoticons βοηθανε σε αυτό. Δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε εδω όπως τα διάφορα reality,για αυτό μην συγκρίνεις τα σύγκριτα φίλε Χρονομέτρη!!Καλό είναι να δημιουργείται διάλογος και για τον διάλογο πρέπει να υπάρχουν διαφωνίες.Αλλα υπάρχουν πολλά πράγματα να διαφωνήσετε,πέραν των χρόνων σε μια πίστα!!
Παρέα είμαστε εδω ναι,και χαίρομαι που το βλέπεις ετσι!!Ας κρατάμε λοιπόν ΟΛΟΙ το επίπεδο εκει που πρέπει,με σεβασμό κυρίως σε εμάς τους ίδιους αλλα και σε αυτούς που μας φιλοξενούν!
Προσωπική παράκληση:Θεωρώ οτι η υπογραφή σου δεν είναι οτι καλύτερο και θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις μια άλλη.
-
Βρε Χρονομέτρη, αν είναι ένα πράγμα για το οποίο σίγουρα παίρνεις πρωτάθλημα είναι η εκτόξευση βλακειών και ηλιθιοτήτων. Το'χεις πάρει εργολαβία εδώ μέσα.
Α, δε μου λες, όταν σου είχε πει κάποιος με Lada Samara από το TFRC να συναντηθείτε στην Κηφισιά για να πάτε βόλτα κάπου με τα άλλα παιδιά, γιατί κώλωσες και ξαναμπήκες στο Ibiza σου κι έφυγες; Μήπως το Samara δε σου κάνει, αφού νόμιζες ότι το παλικάρι θα οδηγούσε τουλάχιστον Ferrari; Ή μήπως είσαι τόσο chicken;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βρε Χρονομέτρη, αν είναι ένα πράγμα για το οποίο σίγουρα παίρνεις πρωτάθλημα είναι η εκτόξευση βλακειών και ηλιθιοτήτων. Το'χεις πάρει εργολαβία εδώ μέσα.Α, δε μου λες, όταν σου είχε πει κάποιος με Lada Samara από το TFRC να συναντηθείτε στην Κηφισιά για να πάτε βόλτα κάπου με τα άλλα παιδιά, γιατί κώλωσες και ξαναμπήκες στο Ibiza σου κι έφυγες; Μήπως το Samara δε σου κάνει, αφού νόμιζες ότι το παλικάρι θα οδηγούσε τουλάχιστον Ferrari; Ή μήπως είσαι τόσο chicken;
Εντάξει,εντάξει!!! Φίλε skullone,τα είπαμε!!!..Φτάνει!!!Μην τα πιέζουμε κι αλλο τα πράγματα!!!
ΥΓ:Τα περί υπογραφής θα ήθελα να τα σκεφτείς κι εσύ!!
-
To παλικάρι με το lada samara (πω πω ντροπή!!!), όπως και πολλοί άλλοι σε περιμένουμε αυτή την Πέμπτη να μας κεράσεις όλους τσάι, και να μην κάνεις την πάπια, όπως την άλλη φορά. Α και κάτι άλλο. Μην φοβάσαι δεν δαγκώνουμε. Δεν είναι ανάγκη να παρκάρεις το αμάξι σου μακριά και αθέατα, για να μην σε γνωρίσουμε. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Υ.Γ. Συγνώμη για το άσχετο του post!
-
...Εδώ υπάρχουν άλλοι που κρίνουν εκ του ασφαλούς οδηγώντας...Lada Samara και θεωρώντας ότι θα μας περάσουν πριν το καταλάβουμε εκφράζοντας την άποψη...'και αυτό κάνει τη δουλειά του' σε κάποιο meeting του tfrc κάθε Πέμπτη , στο οποίο σχεδόν κάθε εβδομάδα πηγαίνω...και κανείς δεν έχει ακόμα αναρωτηθεί!Μήπως είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας?
Να είστε όλοι καλά!Ρε ανεγκεφαλε, τι ηλιθιοτητες ειναι αυτες που γραφεις; Που ερχεσαι; Στα meeting της Πεμπτης; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑ!!!!!!! Εγω δεν ειπα ποτε πως κανει τη δουλεια του, αλλα μιας και ερχεσαι οπως λες, για πες μας πως παει αυτο το Lada. Επισης, οταν βρουμε ποιος εισαι (αν και δεν πιστευω να υπαρχει τοσο διεστραμμενο ατομο που να δουλευει μια παρεα φιλων οπως εμεις), κοιτα να αλλαξεις πλανητη...Και στο φιναλε αν (λεμε αν)εχεις ερθει, γιατι στον Καλαμο και στον Βαρναβα δεν με περασες; Οσο για το χαρακτηρα μου, ασε να μιλησουν αλλοι που με ξερουν και οχι εσυ πενιχρο μαλακιο. mm55, ας δωθει ενα τελος σε αυτη την φαρσοκωμοδια επιτελους.
-
...'κοίτα να αλλάξεις πλανήτη' . Τάδε έφη Johanndelta! Με απειλείς Johann? Σε ποιό βαθμό και με ποιό τρόπο?Σοβαρεύει η κατάσταση από τη στιγμή Johann που με ξέρεις...!Λοιπόν?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μια και σοβαρευτηκες η προκληση για αναβαση Ψαθας ισχυει για οποιο Σαββατο πρωι μετα την 7 Φεβρουαριου θελησεις εσυ!!!!!
Θα συναντηθουμε ομως απο Αθηνα και θα παμε μαζι, αφου σε δω δηλαδη απο κοντα και βεβαιωθω οτι θα' ρθεις. Για να μην ειναι μια ακομα μαλακια σου αυτη οπως ολες οσες εχεις γραψει μεχρι τωρα. Και θα ερθουν και κανα δυο φιλοι να προσεχουν τα τυφλα σημεια της διαδρομης. Ακουω....Προσέξτε μόνο μην τα φυτέψετε πουθενά και γελάμε. Και να πάθατε τίποτα δεν θα στενοχωρηθούμε. Μην σκοτώστε μόνο με τα υπερόπλα σας κανένα δύσμοιρο που θα έχει την τύχη να χρησιμοποιεί τον ίδιο δρόμο.
-
Εγω παλι δεν πολυκαταλαβα τι λεει ο φιλος μας ο Χρονομετρης...Κατι περι αυνανισμου....
Εμενα θα με ξαναδειτε μονο σε θεματα που αφορουν το τοπικ που ανοιχθηκε εδω, και μονο τοτε...
Σε ολα τ' αλλα..τι να πω...Καλη συνεχεια!
Seat Ibiza 1.4Gti (Και δώρο ενα ...σωσίβιο!!!)