-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπον ειμαι ετοιμος να παρω κινητο......
Η ερωτηση ειναι Sony K700 η K750 ???
Exουν μεγαλες διαφορες ??
Έχουν. Στην τιμή (υπερτερεί το 700 βέβαια ως πιο παλιό) και στην κάμερα, όπου τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ υπέρ του 750. Απλά, η καλύτερη κάμερα σε κινητό σήμερα. 2MP και ΠΟΛΥ καλή ευκρίνεια, σε αντίθεση με το 700 που έχει VGA (περίπου 0,5 ΜΡ χοντρικά).
Μία άλλη μεγάλη διαφορά είναι η υποδοχή κάρτας μνήμης (memory stick duo) που του δίνει και την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό hardware mp3 player. (το 700 δεν έχει υποδοχή)
Στο δικό μου του έχω 1 GB φορτωμένη με 200 mp3.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μια σχετικά πάντως καλή λύση είναι η αγορά ενώς φθηνού σταθεροποιητή τάσης που θα συνδεθεί πριν το UPS.
Εννοείς αυτά που είναι σαν πολύμπριζα και κοστίζουν 15-20
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Έχουν. Στην τιμή (υπερτερεί το 700 βέβαια ως πιο παλιό) και στην κάμερα, όπου τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ υπέρ του 750. Απλά, η καλύτερη κάμερα σε κινητό σήμερα. 2MP και ΠΟΛΥ καλή ευκρίνεια, σε αντίθεση με το 700 που έχει VGA (περίπου 0,5 ΜΡ χοντρικά).
Μία άλλη μεγάλη διαφορά είναι η υποδοχή κάρτας μνήμης (memory stick duo) που του δίνει και την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί το πολύ καλό hardware mp3 player. (το 700 δεν έχει υποδοχή)
Έχει κάρτα και το 700 αλλά γενικά δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα. Έχω το 750 για προσωπικό και πρόσφατα μυ έδωσαν το 700 για εταιρικό. Πολύ καλύτερο το 750 αξίζει τη διαφορά τιμής.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχει κάρτα και το 700 αλλά γενικά δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δύο τηλέφωνα. Έχω το 750 για προσωπικό και πρόσφατα μυ έδωσαν το 700 για εταιρικό. Πολύ καλύτερο το 750 αξίζει τη διαφορά τιμής.
tazio το Κ700 ΔΕΝ ΕΧΕΙ υποδοχή για κάρτα μνήμης! . & -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
tazio το Κ700 ΔΕΝ ΕΧΕΙ υποδοχή για κάρτα μνήμης! . & -
Εν γνώση των συνεπειών του νόμου κ.λ.π. κ.λ.π.
Δηλώνω ότι θυμάμαι ότι τον Αλτχάιμερ τον λέγαν Αλόις αλλά δε θυμάμαι ότι το κινητό που μου έδωσαν από την εταιρεία μου είναι 'S' 700 και όχι Κ 700.
Μη με ακούτε κάνω την αυτοκριτική μου τώρα.
'Ελ Ξεφτίλ' έγινα.
-
Υπάρχει κανένας με εμπειρία από το MORESTAR MP3 MP-368 ? Details στο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... _Id=291878
Ξέρω ότι δεν είναι και η πιο αξιόπιστη μάρκα που υπάρχει, αλλά τα έχει όλα και συμφέρει. Επειδή θέλω να το κάνω δώρο στο 'πρόσωπο', λέτε να μου το φέρει στο κεφάλι? (έτσι και αλλιώς ελαφρύ είναι, ο παλιός ξέρει )
-
Γιατί δεν συζητάτε για το ΣόνυΕρικσον 800ι;
Αυτό μου κάνει για πολύ καλό!!Βέβαια εδώ χωρίς σύνδεση πάει 650 φράγκα, ήτοι 430 ευρώ...
-
δώσε λίγα παραπάνω και πάρε κάτι επώνυμο, μην τις υποτιμάς
-
υπάρχει κανά πρόγραμμα παρόμοιο του ΝτιΒιΝτι Shrink στο οποίο όμως να μπορείς να αφαιρέσεις κάποιο chapter αντί να το αντικαταστήσεις με εικόνα τύπου 'Image not available', είναι ενοχλητικό
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Γιατί δεν συζητάτε για το ΣόνυΕρικσον 800ι;
Αυτό μου κάνει για πολύ καλό!!Βέβαια εδώ χωρίς σύνδεση πάει 650 φράγκα, ήτοι 430 ευρώ...
το W800 λες? Η μόνη του διαφορά από το Κ750 είναι η 512 κάρτα και το walkman software + flight mode , που στο φλασάρουν στο κινητό στο 9volto.gr με
-
Υπάρχει κανένας με εμπειρία από το MORESTAR MP3 MP-368 ? Details στο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... _Id=291878
Ξέρω ότι δεν είναι και η πιο αξιόπιστη μάρκα που υπάρχει, αλλά τα έχει όλα και συμφέρει. Επειδή θέλω να το κάνω δώρο στο 'πρόσωπο', λέτε να μου το φέρει στο κεφάλι? (έτσι και αλλιώς ελαφρύ είναι, ο παλιός ξέρει )
Gia koita kai ayto,peripou ta idia lefta,kalh marka..kai idia features:
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.661098 -
Ναι, το έχω σκεφτεί και εγω σαν εναλλακτική λύση αλλά μάλλον θα πάρω το http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.661104 αν πάω προς creative μεριά.
Το ραδιόφωνο δεν με απασχολεί και πολύ οπότε προτιμώ τη μεγαλύτερη μνήμη
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Υπάρχει κανένας με εμπειρία από το MORESTAR MP3 MP-368 ? Details στο http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage. ... _Id=291878Πολύ κακή ιδέα. Η μικρή μνήμη της συσκευής τη κάνει ικανή να χρησιμοποιεί μόνο μουσική. Η οθόνη και η δυνατότητα βίντεο είναι άχρηστη.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει κανά πρόγραμμα παρόμοιο του ΝτιΒιΝτι Shrink στο οποίο όμως να μπορείς να αφαιρέσεις κάποιο chapter αντί να το αντικαταστήσεις με εικόνα τύπου 'Image not available', είναι ενοχλητικόDVD Decrypter...
Πολύ καλό και κάνει και ένα σωρό πράματα, authoring κλπ.Προσωπικά έχω φτιάξει μια εικόνα με οδηγίες του στυλ «Παρακαλώ περιμένετε λίγο για την ταινία...» κλπ που κάνει την ίδια δουλειά και δεν είναι και τόσο σπαστικό....
-
Για chapter δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά γίνεται για τα διακριτά μέρη του DVD (πχ εισαγωγικά-διαφημιστικά-απειλητικά βιντεάκια), υπάτιτλους και ήχους που δεν χρειάζεσαι κλπ, με το εξαιρετικά εύχρηστο CloneDVD. Όμως χρειάζεσαι πρώτα το DVD Shrink ή κάποιο αντίστοιχο για να ριπάρεις προστατευμένα δισκάκια στον σκληρό.
-
Δεν ξέρω αν ισχύει και στην Ελλάδα αυτό...
Νοικιάζω DVD από το κλάμπ της γειτονιάς. Αυτός αγοράζει λοιπόν τα δικαιώματα ενοικίασης, και άλλοτε δίνει τα νορμάλ δισκάκια (αυτά που θα αγοράζαμε από ένα δισκάδικο δηλαδή) και άλλοτε τα 'ειδικά' πρις ενοικίαση.
Αυτά το γράφουν σαφώς επάνω (versione noleggio - έκδοση προς ενοικίαση) και το καταλαβαίνεις γιατί έχουν και διαφορετικό χρώμα (χάλκινο αντί ασημί).
Λοιπόν, αυτά δεν τα διαβάζει ΠΟΤΕ το DVDShrink!!!
Ενώ του βάζεις να 'ανοίξει' το δίσκο, κολλάει πάντα σε κάποιο σημείο στα μενού. Νόμιζα πως οφειλόταν σε γρατζουνιές, που πάντα αυτά τα δισκάκια έχουν περισσότερες από τα άλλα (γουστάρω έκδοση, γρατζουνιέται ευκολότερα και προορίζεται για ανοικίαση...) αλλά αυτή τη φορά νοίκιασα ένα που ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ καινούριο και έλαμπε!!!Ε, πάλι κόλλησε!!!
Τι φταίει;
Έχουν βγάλει μήπως κι άλλο τρόπο κλειδώματος;Πχ ένα δισκάκι που έχει ένα κεφάλαιο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ, αλλά έτσι τοποθετημένο που ΠΟΤΕ δεν θα το προσπελάσεις από το player θα παίξει κανονικά, αλλά το DVDShrink ΔΕ θα το διαβάσει, μιας και προσπαθεί να διαβάσει απολύτως ΟΛΟ το δίσκο...
Υπάρχει ρύθμιση να 'πετάξεις' τα κεφάλαια (τίτλους) που δεν αναγνωρίζονται;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για chapter δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά γίνεται για τα διακριτά μέρη του DVD (πχ εισαγωγικά-διαφημιστικά-απειλητικά βιντεάκια), υπάτιτλους και ήχους που δεν χρειάζεσαι κλπ, με το εξαιρετικά εύχρηστο CloneDVD. Όμως χρειάζεσαι πρώτα το DVD Shrink ή κάποιο αντίστοιχο για να ριπάρεις προστατευμένα δισκάκια στον σκληρό.Μanosk με τη βοήθεια του anydvd τα περνάει και τα προστατευμένα. Δέν είναι ανάγκη να το κάνεις με το dvdshring.
Georgetabs υπάρχει μια προστασία που κάνει αυτό που λές,
Δοκίμασε με το dvdfab, είναι το μοναδικό που βρήκα και μπορεί να την περάσει. -
Ωραια. Όταν ανοιξα θρεντ για τα mp3 μου την πεσαν πολλοί από εδώ. Τωρα που καθόμαστε και αναλυουμε πως να σπασουμε τα δισκακια όλα καλα και ολα ωραία..
Δεν αποτελεί αιχμή για κανενα, απλά παρατηρηση για το πόσο δήθεν είμαστε οι περισσότεροι.
-
Ίσως ήταν τυχαίο, αλλά το AnyDVD μου είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα παλιότερα. Γι'αυτό το αποφεύγω και κάνω το ριπάρισμα με το DVDShrink.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ωραια. Όταν ανοιξα θρεντ για τα mp3 μου την πεσαν πολλοί από εδώ. Τωρα που καθόμαστε και αναλυουμε πως να σπασουμε τα δισκακια όλα καλα και ολα ωραία..Δεν αποτελεί αιχμή για κανενα, απλά παρατηρηση για το πόσο δήθεν είμαστε οι περισσότεροι.
Πάντως το να κάνεις μπακαπ τα δικά σου δισκάκια (και όχι του βίντεο κλαμπ) είναι νόμιμο.
Επίσης νόμιμα είναι τα ΜΡ3 που αγόρασες από ηλεκτρονικά καταστήματα, ή που έχεις το αυθεντικό δισκάκι τους.
Δήθεν είναι οι δισκογραφικές, όχι εμείς.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#2]