-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
χωρις να ειναι πολυ καλο, νομιζω οτι σχεδιαστικα (στα δικα μου ματια) ειναι πιο ομορφο απο golf, astra, focus
Και από το GTC?
μη βαζεις δυσκολα!
παντως δεν βλεπω γιατι τα μοντελα που ανεφερα ειναι πιο ομορφα ή εχουν περισσοτερη προσωπικοτητα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χωρις να ειναι πολυ καλο, νομιζω οτι σχεδιαστικα (στα δικα μου ματια) ειναι πιο ομορφο απο golf, astra, focus
Και από το GTC?
μη βαζεις δυσκολα!
Μόνο μην το δει ο lkar αυτό γιατί δεν μας βλέπω καλά..
παντως δεν βλεπω γιατι τα μοντελα που ανεφερα ειναι πιο ομορφα ή εχουν περισσοτερη προσωπικοτητα!
Σε αυτό συμφωνώ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μόνο μην το δει ο lkar αυτό γιατί δεν μας βλέπω καλά..
-
τι δεν εχει βολτα δηλαδη επειδη τα εγραψα αυτα???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι δεν εχει βολτα δηλαδη επειδη τα εγραψα αυτα???Εμ, την πάτησες και συ.. Εγώ έχω εξασφαλίσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου και τα γράφω αυτά..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εμ, την πάτησες και συ.. Εγώ έχω εξασφαλίσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου και τα γράφω αυτά..
ωχ λες???
μπα ειναι καλο παιδι! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εμ, την πάτησες και συ.. Εγώ έχω εξασφαλίσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου και τα γράφω αυτά..
ωχ λες???
μπα ειναι καλο παιδι!Καλό παιδί δεν ξέρω αν είναι, φανταστικός lkar είναι σίγουρα όμως..
-
-
-
seat auto repetiticion
-
To Leon προ των πυλών!
Για το TFSi βλέπω θετικές πρώτες εντυπώσεις (αξιοσημείωτες αυτές για το σύστημα διεύθυνσης).
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3262
Για να δούμε πόσο πιο φθηνό θα είναι από το GTi..Καμία πρόβλεψη?
http://www.seatleon.gr/engine.html
Όπου λάμπει δια της απουσίας του ο 1.6 FSi -
1600cc 102hp
Select 15.700€
Reference 16.500€
Sport 17.700€
Stylance 18.200€Κ.Π. η Sport Up με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών 18.800€
***** Επιπρόσθετα, για τις εκδόσεις των 1.600κ.εκ. Reference, Sport και Stylance διατίθεται κιτ αναβάθμισης -της ελληνικής αντιπροσωπείας- για τον κινητήρα που αυξάνει την απόδοση σε 115 ίππους, με επιπλέον επιβάρυνση 800 ευρώ.
Γιατί δεν βάζουν τον FSi και κάνουν όλα αυτά δεν μπορώ να το καταλάβω...
2000cc FSi 150hp
Stylance 22.700€
2000cc TFSi 185hp
Sport Up από 25.300€
άρα πάει και αυτός ο μύθος του φτηνού TFSi...
-
[quote='elteo']
2000cc TFSi 185hpSport Up από [b][color=red]25.300
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
2000cc TFSi 185hp
Sport Up από 25.300€
άρα πάει και αυτός ο μύθος του φτηνού TFSi...
ακριβό δεν είναι, αν σκεφτείς ότι υπολείπεται 3.400 από το GTI. Οι 'προγραμματιστές' έχουν πιάσει ήδη δουλειά και θεωρητικά με 3.400 θα πηγαίνει περισσότερα από 200
Ο εξοπλισμός είναι σχεδόν ίδιος.
Το Leon βέβαια είναι η τελευταία ευκαιρία της Seat να πουλήσει, (αφού Toledo & Altea έχουν πατώσει) τουλάχιστον στην Ελλάδα που δεν έχουμε diesel, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να διατηρηθούν χαμηλά οι τιμές
-
[quote='spiros'][quote='elteo']
-
Ο χρήστης isidoros έγραψε:
To Leon προ των πυλών!Για το TFSi βλέπω θετικές πρώτες εντυπώσεις (αξιοσημείωτες αυτές για το σύστημα διεύθυνσης).
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=3262
Για να δούμε πόσο πιο φθηνό θα είναι από το GTi..Καμία πρόβλεψη?
http://www.seatleon.gr/engine.html
Όπου λάμπει δια της απουσίας του ο 1.6 FSiκαι αυτο που ειχανε στην εκθεση τι ηταν??? ναρκωτικα του δωσανε και πηγαινε σαν μεθυσμενο το τιμονι του????
πολύ καλή αίσθηση διαθέτει και το σύστημα διεύθυνσης, το οποίο είναι ακριβές μεταφέροντας συγχρόνως στον οδηγό όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
μονο αυτο δεν συμβαινε παντως...... -
[quote='elteo'][quote='spiros'][quote='elteo']
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Απο εκει και περα, ειναι θεμα προτιμησεων του καθενος τι θα επιλεξει. Εγω το GTI!!
δεν είσαι φανατικός εγκάθετος σεατάκιας;
-
[quote='spiros'][quote='elteo'][quote='spiros'][quote='elteo']
-
Το ΑΠΟ έχει να κάνει με τα διάφορα έξτρα που μπορεί να θέλεις να βάλεις (π.χ. ηλιοροφή)
Τα 25300 αφορούν τη βασική έκδοση με τον υπερπλήρη εξοπλισμό,και σαν τιμή κρίνεται λογική!
Στην Έκθεση,βέβαια,είχαν μιλήσει για 24500,στην πορεία τσίμπησε και άλλα 800 ευρώ
Seat Leon 2005