-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Υ.Γ.
Αδικαιολόγητες απουσίες
lkar ..............
petran ..........Για τον πρώτο δε ξέρω αλλά ο δεύτερος ψάχνει κάτι για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου του.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... edb3d252c0Άσε που η πίστα έχει και στροφές και που να στρίψει το 'οικόπεδο'.
-
Υ.Γ.
Αδικαιολόγητες απουσίες
lkar ..............
petran ..........πάλι θα τα λέμε;
-
-
Αυτό ήταν το warm-up lap
-
Που είναι το καλό με τον τροχό στον αέρα;
-
Yπέροχα περάσαμε. Βελτιωθήκαμε ως οδηγοί και ως ...άνθρωποι!
Θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Σιέλε, Βασίλη και Τζιβάλα για τη συνοδήγηση και ιδίως στον τελευταίο, για την εικονοληψία.
Η ανάρτησή μου έχει όντως μεταμορφωθεί και συγχωρεί ένα κάρο μ@λακίες (σόρρυ κ. Σιέλε για την πιθανή τρομάρα...)
Οι Κυρές του Φόρουμ (κατά το 'της Ρω') χαριέστατες. Μάτωνε όμως η ψυχή σου να τις βλέπεις να ξεπαγιάζουν. Ελπίζω το /// 3ΧΧ του κ. Κό-υκ να ήταν τουλάχιστον αποτελεσματικό ως προς τη θέρμανση!
Για τον Πετράν λίγα λόγια, γιατί με βλέπω να τρώω ban από το Skoda Club.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Που είναι το καλό με τον τροχό στον αέρα;Απο ερασιτεχνη τι περιμένεις!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Yπέροχα περάσαμε. Βελτιωθήκαμε ως οδηγοί και ως ...άνθρωποι!Θερμές ευχαριστίες στους κ.κ. Σιέλε, Βασίλη και Τζιβάλα για τη συνοδήγηση και ιδίως στον τελευταίο, για την εικονοληψία.
Η ανάρτησή μου έχει όντως μεταμορφωθεί και συγχωρεί ένα κάρο μ@λακίες (σόρρυ κ. Σιέλε για την πιθανή τρομάρα...)
Οι Κυρές του Φόρουμ (κατά το 'της Ρω') χαριέστατες. Μάτωνε όμως η ψυχή σου να τις βλέπεις να ξεπαγιάζουν. Ελπίζω το /// 3ΧΧ του κ. Κό-υκ να ήταν τουλάχιστον αποτελεσματικό ως προς τη θέρμανση!
Για τον Πετράν λίγα λόγια, γιατί με βλέπω να τρώω ban από το Skoda Club.
Σου 'χω ενα βιντεάκι μούρλια! 1.5 GB!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Που είναι το καλό με τον τροχό στον αέρα;
Απο ερασιτεχνη τι περιμένεις!
Καλά δε πειράζει την επόμενη φορά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Που είναι το καλό με τον τροχό στον αέρα;Περίμενε να βγει το επόμενο XL (καγκουροπεριοδικό για drift). Μου είπαν ότι θα το βάλουν. Θα σας ενημερώσω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Που είναι το καλό με τον τροχό στον αέρα;ΤΟΥΣ τροχούς....
-
όσοι έχετε firefox και ΔΕΝ μπορείτε να δέιτε το βιντεάκι, με ένα reload φαίνεται κανονικά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Υ.Γ.
Αδικαιολόγητες απουσίες
lkar ..............
petran ..........Για τον πρώτο δε ξέρω αλλά ο δεύτερος ψάχνει κάτι για τον αναπτήρα του αυτοκινήτου του.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... edb3d252c0Άσε που η πίστα έχει και στροφές και που να στρίψει το 'οικόπεδο'.
Ο πρώτος δεν απαντάει .... εκτός αν δεν ήρθε γιατί περίμενε τον Petran
O dimsabas λέτε να γυρνάει ακόμα ??
Πάντως πρέπει να έκανε τα περισσότερα χλμ. από όλους !!
2.1 χλμ. είναι η πίστα (3 για τον dimsaba ) Χ 100 γύρους ??
γύρω στα 300 χλμ. !!! -
γύρω στα 300 χλμ. !!!Χαλαρά!! Σε κάποια στιγμή την ώρα που φεύγαμε, του λέω 'καλά, εσύ θα κάνεις ακόμα;;;' και λέει 'ε, έχω κάνει μόνο 70χλμ πιστάδικα, μέχρι τα 150 που έκανα την άλλη φορά, έχουμε...'
-
Ο πρώτος δεν απαντάει .... εκτός αν δεν ήρθε γιατί περίμενε τον Petran
γύρω στα 300 χλμ. !!!απάντησε ο πρώτος, αλλά δεν τα βλέπεις όλα
τα χουμε πει αυτά
-
Πολύ ωραία ήταν σήμερα! Κρίμα που δεν ακολούθησα ύστερα στο φαγητό, την επόμενη φορά θα το προγραμματίσω ώστε να έρθω. Ευχαριστώ πολύ dimsabas και syele για τις βόλτες. Με τον πρώτο ευχαριστήθηκα drift ενώ με τον δεύτερο εντυπωσιάστηκα από το μοτεράκι της corolla ενώ με τα σωστά λάστιχα θα ήταν άριστη! Θέμη με το autobianchi = respect!
Σε προσωπικό επίπεδο ευχαριστήθηκα πάρα πολύ οδήγηση! Κατάφερα στο τέλος να το πιέσω αρκετά το corsa (για τα δικά μου δεμομένα πάντα ). Ελπίζω να του άρεσε του dimsabas η βόλτα που τον πήγα. Aπ'οτι μου είπαν απέξω είχα πολλούς γύρους μέσα στο 1:23 ενώ έκανα και ένα 1:22:8 -
Aκόμα γελάω Θέμη!
Πολύ ωραία περάσαμε τελικά!
Λυπάμαι μόνο που δεν πρόλαβα να μετρησω χρόνο και να πάω το Θέμη βόλτα!
Next time...Yποσχέθηκα να μην γράψω για το ΣΙΕΛΕ και την άρνησή του να με πάει βόλτα
Όπως επίσης για την επιδεικτικό φτύσιμο των γλυκύτατων κοριτσιών προς το καλοριφέρ του Φίατ,με το πρόσχημα ότι αντέχουν,για να εισέλθουν στο επόμενο λεπτό στο premium καλοριφέρ της προεδρικής Μπέμπας!
Για όλα αυτά ,εγώ δεν προκειται να πω τίποτε -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Για όλα αυτά ,εγώ δεν προκειται να πω τίποτε
Ευτυχως!!
(τελικα τα παιδάκια με μαχαιροπίρουνο τρωγονται?? )
-
Α, ξεχασα να αναφερω οτι μαζι μου στη πιστα ηταν ενας φιλος,φωτογραφος σε γνωστο αλλα οχι αξιόλογο περιοδικό βελτιώσεων ( ) και μας εχει βγαλει πολλες φοτογραφιες με τη DSLR του! Δε ξερω αν θα δημοσιευτουν αλλα εγω θα τις παρω σε CD και θα σας ενημερωσω!
Ρε παιδιά με συγχωρείτε που δεν ηρθα να μιλήσω σε κανεναν, ειμαι ντροπαλος, ειχα και τον PAΙ ΜΕΙ συνεχεια να μου ζηταει το kart εε το 106 για βόλτα, και δε βρηκα την ευκαιρια να κανω την ταυτοποιηση Nickname-Φατσα!!!
-
Βαλτε φωτο να δουμε και εμεις που λειπαμε.....
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!