-
Υοkohama c-drive 195/50-15'.
πολυ καλο τοσο σε στεγνο οσο και σε βρεγμενο πολυ καλο και στο φρεναρισμα και Αθορυβο ισως με το καλυτερο value for money για λαστιχο καθημερινης χρησης....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Υοkohama c-drive 195/50-15'.πολυ καλο τοσο σε στεγνο οσο και σε βρεγμενο πολυ καλο και στο φρεναρισμα και Αθορυβο ισως με το καλυτερο value for money για λαστιχο καθημερινης χρησης....
αυτά νομίζω δεν βγαίνουν σε Η έτσι?
Είναι το καινούριο μοντέλο από το Α539?
Πρεπει να ναι πολύ καλά πάντως.Τιμή περίπου?Πάνω από 230 ευρώ? -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Υοkohama c-drive 195/50-15'.
πολυ καλο τοσο σε στεγνο οσο και σε βρεγμενο πολυ καλο και στο φρεναρισμα και Αθορυβο ισως με το καλυτερο value for money για λαστιχο καθημερινης χρησης....
αυτά νομίζω δεν βγαίνουν σε Η έτσι?
Είναι το καινούριο μοντέλο από το Α539?
Πρεπει να ναι πολύ καλά πάντως.Τιμή περίπου?Πάνω από 230 ευρώ?ειναι λιγο πιο χαλαρα ας πουμε απο τα Α539......
-
Αγαπητοί κύριοι, φοράω στο Astra RΕ720 και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος. Τα έχω 37.000Km, αύριο όμως τα αλλάζω και ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα φορέσω. Μάλλον πάω για τα ίδια πάλι.
Στα 2 χρόνια και κάτι που τα φοράω, μπορώ να πω ότι ελάχιστες φορές τα έχω ζεστάνει όπως πρέπει για να πιάσουν καλά. Μάλιστα, σε κάποια περίπτωση βγήκα από το δρόμο λόγω κρύου ελαστικού.
Έχει τύχει όμως σε μια 'κόντρα' με ένα άλλο αυτοκίνητο να ζεσταθούν τόσο καλά και να κρατάνε τόσο καλά που δεν το πίστευα ούτε εγώ που οδηγούσα το αυτοκίνητο ότι μπορούσα να πάω με τέτοιες ταχύτητες. Φυσικά, δεν έχω εμπειρία από άλλα ελαστικά, αλλά από ότι λέει ο κόσμος είναι γενικά κορυφαία, αν και όταν ζεσταθούν.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
ΥΓ. Έχει αλήθεια κανείς να προτείνει κάποιο άλλο λάστιχο; Θα φορέσω 195/60R15 όπως όλα τα Astra.
-
Η Οκτάβια 4Χ4 Τ φοράει Dunlop Sport 2000E από τη μάνα της (205/55-16). Δεν είμαι ενθουσιασμένος, ούτε και απογοητευμένος.
Στις εφεδρικές μου ζάντες, με τις οποίες μπήκα στα Μέγαρα τις προάλλες, φοράω Αvon ZV3 της ίδιας διάστασης, ασύμμετρα (αυτά έτυχε να υπάρχουν πάνω στις ζάντες που πήρα μεταχειρισμένες και είπα να τα λιώσω στην πίστα). Στην πίστα λοιπόν τα 'ετοιμοθάνατα' Avon έκαναν την καλύτερη εντύπωση σ' εμένα και στον gvala.
YΓ(άσχετο): Τα Pirelli Zero Nero M+S είναι Ultra High Performance λάστιχα μεν, με κάποια στοιχειώδη δυνατότητα Mud & Snow (να μην πανικοβάλλονται με το πρώτο χιονάκι). Τα έχει δοκιμάσει κανείς στο Βορρά της Ελλάδας ή της Ευρώπης;
Ξέρει κανείς αν υπάρχει αντίστοιχο λάστιχο άλλης εταιρίας (προσοχή όχι χειμωνιάτικο ή με καρφιά ή on/off road για SUV). Το συγκεκριμένο λάστιχο απευθύνεται σε πολύ γρήγορα αυτοκίνητα που 'ζουν' όμως σε κλίματα με συχνή χιονόπτωση. -
Λοιπόν, αφού κατέληξα στην διάσταση 195/50-15 για το Megane μου, οι επιλογές μου είναι οι εξής:
Bridgestone Potenza 720 240euro
Continental PremiumContact 2 230euroΑυτό που θέλω είναι ένα λάστιχο 'καλό' για μένα αλλά που να μπορεί να το οδηγήσει ενίοτε και ο πατέρας μου και να αντέχει στην φθορά (χωματόδρομο κλπ).
Εγώ έχω τάση για Bridgestone αλλά σκέφτομαι και το Continental, είναι και καινούργιο ενω το άλλο θα αποσυρθεί, απλά το φοβάμαι όντας ποιό 'μαλακή' γόμα.
Τι λέτε?? -
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Λοιπόν, αφού κατέληξα στην διάσταση 195/50-15 για το Megane μου, οι επιλογές μου είναι οι εξής:Bridgestone Potenza 720 240euro
Continental PremiumContact 2 230euroΑυτό που θέλω είναι ένα λάστιχο 'καλό' για μένα αλλά που να μπορεί να το οδηγήσει ενίοτε και ο πατέρας μου και να αντέχει στην φθορά (χωματόδρομο κλπ).
Εγώ έχω τάση για Bridgestone αλλά σκέφτομαι και το Continental, είναι και καινούργιο ενω το άλλο θα αποσυρθεί, απλά το φοβάμαι όντας ποιό 'μαλακή' γόμα.
Τι λέτε??Αν μιλάμε για συστηματική χρήση χωματόδρομου, οποιοδήποτε λάστιχο υψηλών επιδόσεων είναι ακατάλληλο, κοίτα αλλού. Αν μιλάμε για λίγες εκατοντάδες μέτρα μηνιαίως, προσεκτικά σαν Παναγία, δεν έχει σημασία.
Κατά τα άλλα, Ποτέντσα.
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
Λοιπόν, αφού κατέληξα στην διάσταση 195/50-15 για το Megane μου, οι επιλογές μου είναι οι εξής:Bridgestone Potenza 720 240euro
Τι λέτε??Εάν είσαι πρόθυμος να υποστείς τό αργό ζέσταμα τού 720,τότε χτύπα το.
Γιά τα κόντι δέν έχω γνώμη
Τι λαστιχα "φορατε"?