-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Για να μη στενοχωριούνται οι μέλλοντες γαμπροί, το καλοκαίρι έκανα ένα ρεπορτάζ για γάμους και όλες οι νύφες μου είπαν ότι δεν πάτησαν το πόδι του γαμπρού γιατί το έβρισκαν πολύ 'χαζό' και 'κατινίστικο'...
Οπότε αγόρια, δεν κινδυνεύετε!
πρεπει να μας βρεις και αλλα πλεονεκτηματα
εχει δικιο ο πετράν
μηπως να μας εκοβαν ενα επιδομα βαρεων και ανθυγιεινών?:P -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
μηπως να μας εκοβαν ενα επιδομα βαρεων και ανθυγιεινών?:P
Ωαραιοτατα!! Αλλα και στα δύο φυλα το επιδομα!!
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
Για να μη στενοχωριούνται οι μέλλοντες γαμπροί, το καλοκαίρι έκανα ένα ρεπορτάζ για γάμους και όλες οι νύφες μου είπαν ότι δεν πάτησαν το πόδι του γαμπρού γιατί το έβρισκαν πολύ 'χαζό' και 'κατινίστικο'...
εχει δικιο ο πετράν
μηπως να μας εκοβαν ενα επιδομα βαρεων και ανθυγιεινών?:PΣιγα μην σας βγαλουνε και 'θυματα'
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
εχει δικιο ο πετράν
μηπως να μας εκοβαν ενα επιδομα βαρεων και ανθυγιεινών?:PΣιγα μην σας βγαλουνε και 'θυματα'
Ε όχι και θύματα!!!.....
-
δηλαδη μονο οι γυναικες θα ειναι τα αιώνια θυματα??
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για να μη στενοχωριούνται οι μέλλοντες γαμπροί, το καλοκαίρι έκανα ένα ρεπορτάζ για γάμους και όλες οι νύφες μου είπαν ότι δεν πάτησαν το πόδι του γαμπρού γιατί το έβρισκαν πολύ 'χαζό' και 'κατινίστικο'...Πάντα πίστευα ότι το Cosmo είναι Βίβλος! Αν και ομολογώ ότι το εν λόγω εδάφιο δεν το είχα διαβάσει.
-
δηλωνω ΘΥΜΑ
-
και μπραβο σου!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ας μου πει κάποιος please αλήθεια, γιατί είναι τόσο κακό το κέρατο;
please δείξτε συμπάθεια για τη βλακεία μου που δεν καταλαβαίνω..Γιατί όταν αποφασίζεις να κάνεις σχέση σημαίνει ότι βρήκες το άτομο που σε κάνει να περνάς καλά. Αν την θες μόνο για sex το ξεκαθαρίζεις από την αρχή και δεν έχετε τέτοια προβλήματα.
Αυτό, ακριβώς το αντίθετο. Σημαίνει ότι περνάς καλά, αλλά δε σημαίνει ότι την/τον θες μόνο για σεξ. Δηλαδή αν κερατώσεις κάποιον σημαίνει ότι τον θες μόνο για σεξ;
Εγώ πως το βλέπω ρε παιδί μου (ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά με τις απόψεις μου στο θέμα γιατί πολλοί μου το λένε αλλά τελοσπάααα )
Αν εγώ είμαι με κάποια, επικοινωνώ μαζί της πολύ καλά, είναι εντάξει απέναντί μου και στη σχέση μας, τί με πειράζει αν πάει στο χωριό της ξερω'γω στα 40 της και βρει ένα βλάχο ωραίο 25άρη και πάει μαζί του και δεν το μάθω και ποτέ; Τί θα αλλάξει από τη ζωή μου; Στον κ#λο μου μπαίνει;;; Ας το κάνει αν είναι ωραίος, μια ζωή της έχουμε.. γιατί να μην ικανοποιούμε τις επιθυμίες μας; Στην τελική, ό,τι νιώθεις πρέπει να κάνεις.. χειρότερα θα είναι αν το καταπιεί.. κι εγώ που θα την αγαπάω (πιστεύω) θέλω να περνάει καλά.. Εντάξει, δε λέω να μ'εχει γραμμένο και να πηγαίνει με όποιον βρει και να αδιαφορεί για μένα και το σπίτι ή να χαλάει λεφτά του σπιτιού από'δω και από κει (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ=ΧΩΡΙΣΜΟΣ), αλλά να σου πω κάτι.. αν εγώ είμαι με τη γυναίκα μου ξερω'γω και μου κάτσει η σούπερ γκομενα να πούμε, γιατί να πω όχι; Δε μιλάω για σχέση, έτσι, μία ξεπέτα .. το μόνο που με προβληματίζει και που είμαι κάθετος είναι οι προφυλάξεις.. οκ κάνε ό,τι κάνεις, αλλά όσο το δυνατόν χωρίς ρίσκο γι'αυτόν που αγαπάς.. Αν τον/την κολλήσεις καμιά αρρώστια είσαι λακασμα!!
και δε μιλάω για μόνιμες σχέσεις..ΠΟΤΕ παράλληλες σχέσεις. Μεγάλη μλκία..
Δεν ξέρω.. Ίσως μιλάω εκ του ασφαλούς επειδη δεν είμαι και παντρεμένος, αλλά και στη σχέση μου (και στις προηγούμενες, εκτός της πρώτης που ζήλευα πολύ) έτσι είμαι.. ( ίσως γι'αυτό με παρατάνε όλες)PS Μη με βρίσετε πολύ
Ωραίος!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΩΠΑ ρε παιδιά!'Άρχοντας ο τύπος', 'σωστός' κλπ???
Επαναλαμβάνω, μήπως δεν διαβάσατε καλα: ΤΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ!!!
A έχεις χάσει τεύχη εσύ. Ακόμα εκεί είσαι;; Υπήρχε και 2ος γύρος στο τραπέζι (σοβαρά μιλάω)
Μάλλον πρέπει να ήταν ψιλογκαγκα το ζεύγος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ε, ναι.. αλλά ρε συ πως μπορείς να έχεις μία τέτοια απαίτηση από κάποιον; Δεν ξέρω αυτή η λογική εμένα μου φαίνεται λίγο.. ζωώδης, μου θυμίζει τα αρσενικά που προσπαθούν να επιβληθούν το ένα στο άλλο για να 'κατακτήσουν' το θυληκό και να το κάνουν -κατά κάποιο τρόπο κτήμα τους..
και πιστεύω πως τελικά εκεί είναι η όλη ουσία του θέματος, στην επικράτηση στα άλλα αρσενικά. (και θυληκά αντίστοιχα)
Το θέμα για μένα είναι αν είσαι πιστός να είσαι επειδή γουσταρεις και πραγματικά δε γουστάρεις ρε παιδί μου με τη σκέψη να πας με άλλη γυναίκα/άντρα.. όχι να καταπιέζεις τον εαυτό σου..
Δεν ξέρω, ίσως να είναι όλα αυτά αμπελοφιλοσοφικές μπούρδες και σε κανα δυο χρονάκια να αλλάξω άποψη..Γιατί λίγους άντρες (να μην τους χαρακτηρίσω) έχεις ακούσει να περηφανεύονται για τις 'κατακτήσεις' τους, αλλά μην τυχόν και κοιτάξει άλλον η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
μηπως να μας εκοβαν ενα επιδομα βαρεων και ανθυγιεινών?:P
Ωαραιοτατα!! Αλλα και στα δύο φυλα το επιδομα!!
ε βέβαια, όπου μας συμφέρει ισότητα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ε βέβαια, όπου μας συμφέρει ισότηταπροφανως!! Και δεν ειναι οπου μας συμφερει, ο γάμος 'καταπονει' και τους 2 οποτε αν ειναι και οι δυο χρειαζονται επιδομα!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Για να μη στενοχωριούνται οι μέλλοντες γαμπροί, το καλοκαίρι έκανα ένα ρεπορτάζ για γάμους και όλες οι νύφες μου είπαν ότι δεν πάτησαν το πόδι του γαμπρού γιατί το έβρισκαν πολύ 'χαζό' και 'κατινίστικο'...Οπότε αγόρια, δεν κινδυνεύετε!
Κι εγώ σε όσους γάμους έχω πάει (και έχω πάει σε πολλούς) μόνο σε έναν θυμάμαι να το έκανε αυτό η νύφη. Συνήθως το ζευγάρι αντιδρούσε στο 'η δε γυνή...' όπως ο kouk και η γυναίκα του.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
προφανως!! Και δεν ειναι οπου μας συμφερει, ο γάμος 'καταπονει' και τους 2 οποτε αν ειναι και οι δυο χρειαζονται επιδομα!!
και πατρική άδεια επίσης, κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
προφανως!! Και δεν ειναι οπου μας συμφερει, ο γάμος 'καταπονει' και τους 2 οποτε αν ειναι και οι δυο χρειαζονται επιδομα!!
και πατρική άδεια επίσης, κανένα πρόβλημα
απο μενα κανενα προβλημα!! Και αδεια κυησεως αμα θες πάρε!! Αν ηταν στο χερι μου!!
-
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N17&aa=2
'Στόχος της Εκκλησίας είναι οι μέλλουσες παπαδιές αλλά και οι νέες που πρόκειται να παντρευτούν να δείχνουν το σεμνό και ταπεινό πρόσωπο, ώστε να διαφυλαχθεί το τρίπτυχο **πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια... **'
μην ξεχνιόμαστε
θα δίνουν και ερωτικές συμβουλές;
α, θα δίνουν συμβουλές και σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18436&m=N17&aa=2'Στόχος της Εκκλησίας είναι οι μέλλουσες παπαδιές αλλά και οι νέες που πρόκειται να παντρευτούν να δείχνουν το σεμνό και ταπεινό πρόσωπο, ώστε να διαφυλαχθεί το τρίπτυχο **πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια... **'
μην ξεχνιόμαστε
θα δίνουν και ερωτικές συμβουλές;
α, θα δίνουν συμβουλές και σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια;
Δεν διαφωνω καθολου.
Ο γαμος ειναι μυστηριο.Οποιος θελει θρησκευτικο γαμο,να εχει και την αναλογη σταση. -
α) Τα Νέα... Σοβαρή εφημερίδα. Εν πάση περιπτώσει...
β) Πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια... Τους αγκιλωτούς σταυρούς πότε θα τους εμφανίσουμε;
γ) Ιερά Σύνοδος... Μία από τα ίδια! Εδώ οι αρχιερείς τους είναι ομοφυλόφιλοι και συμμετέχουν σε όργια, το πως ντύνονται οι παπαδιές τους πείραξε!
δ) Αλλά αφού βρίσκουν και κάνουν, μια χαρά είναι! Να δικαιολογούν και την ύπαρξή τους!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
β) Πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια... Τους αγκιλωτούς σταυρούς πότε θα τους εμφανίσουμε;Ή το π'λί.
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?