-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Θες να ψαξω και να βρω τι εχετε γραψει για τον Ολυμπιακο και τι μισος και κακια εχετε βγαλει πολλοι εδω μεσα? Αν και δεν ταιριαζει στον χαρακτηρα μου να ψαχνω τα ποστ των αλλων αν με προκαλεσεις θα το κανω.Εγώ δεν έχω πρόβλημα να ψάξεις. Ούτε καν υποστηρίζω πως δεν υπάρχουν κι άλλα οπαδικα ποστς από βάζελους κι από άλλες ομάδες. Πολλά από αυτά όμως κινούνται στα όρια του θεμιτού πειράγματος στον αντίπαλο μετά από κάποιο άτυχο ή/και κακό αποτέλεσμά του. Επίσης, οι περισσότεροι έχουν αυτοσαρκαστεί κιόλας και σε επιπεδο ομάδας και σε επίπεδο φιλαθλων της.
Εσύ αντίθετα παρουσιάζεσαι μονίμως επικριτικός γαι οτιδήποτε δεν είναι κόκκινο και αρνείσαι πεισματικά να αναγνωρίσεις επιτυχίες των αντιπάλων σου που τυγχάνουν γενικής αναγνώρισης.
Δηλαδη στο φορουμ των 4τροχων ο red_army7 ειναι ο κακος,ο οπαδος ο σατανας κ.τ.λ?
Εγώ προσωπικά δεν σου απόδωσα ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς. Προκλητικό, εμπαθή και από ένα σημείο και μετά κουρασικό σε έχω χαρακτηρίσει (ούτε κακό, ούτε σατανά σε έχω πει... και δεν θυμάμαι και κανέναν άλλον να σε έχει πει έτσι).
Oλοι ειστε φιλαθλοι και σεβεστε τον Ολυμπιακο και πατε αγκαλιασμενοι στα γηπεδα.
Δεν ξέρω για όλους, ξέρω όμως για μένα. Φυσικά και σέβομαι τον Ολυμπιακό και φυσικά έχω πάει στο γήπεδο με φίλους Ολυμπιακούς. Είναι όμως φίλαθλοι και όχι οπαδοί. Χώρια ότι έχω και χρόνια πλέον να πάω στο γήπεδο.
Ο σεβασμός και η αναγνώριση των αντιπάλων δεν στερεί το δικαίωμα στην καζούρα και το πείραγμα. Αρκεί να είναι αμοιβαίο το φίλαθλο πνέυμα στα επί της ουσίας ζητήματα. Αν είναι οπαδικό το πνέυμα δεν βγαίνει καμία άκρη.
-
Kaλά εσύ εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Περισσότερη σχέση έχω εγώ με το curling παρά εσύ με το μπάσκετ. Και καλά να είσα άσχετος, δεν τρέχει και τίποτα. Κανείς δε γεννήθηκε 'σχετικός' αλλά να είσαι άσχετος και προκληκτικός μαζί, είναι πολύ επικίνδυνο μίγμα.
Ο γαύρος έχει φέτος 13 νέους παίχτες. Μερικοί είναι καλοί παιχτες (Παπαμακάριος, Βασιλόπουλος,Σεϊμπουτις) και μερικοί yatabaza.Που τον ήξερες εσύ τον Ζίζιτς και τον χαρακρηρίζεις καλό παίχτη;;
Για να γίνει ομάδα θέλει πολύ χρόνο. Δεν είναι έτσι το μπάσκετ λεβέντη μου. Για να φτάσει ο Παναθηναϊκός να σε φιστικώνει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πέρασε από πολλά στάδια. Κρατάει 10 χρόνια τον ίδιο προπονητή, οι αλλαγές στο ρόστερ (δεν τρώγεται αυτό, είναι άλλο πράμα) είναι ελάχιστες, οι παιχτες βρίσκονται μεταξύ τους με κλειστά μάτια, ξέρουν απ 'εξω και ανακατωτά τη φιλοσοφία του προπονητή, δεν υποτιμούν ποτέ αντίπαλο και παρ όλα αυτά δεν αποφεύγουν τις ήττες.
Εσένα ο Καζλάουσκας σου έφταιξε;;
Εχεις τεχνικές γνώσεις για να αμφισβητήσεις προπονητή του μπάσκετ;;
Αν ναι, πες τι ακριβώς λάθη έκανε ο Καζλάουσκας στην 30αρα που φάγατε ή στην ήττα από τη Μπαρτσελόνα.
Και αντίστροφα, τι ακριβώς έκανε και πήρε το ματς από τη Μακάμπι.
Αν ξέρεις πες. Αν όχι , πάρε την τρομπέτα του μακαρίτη του Ατίλιο και φύσα . -
Λοιπον εχουμε και λεμε
1)Λακοβιτς-Εντνει. Καλυτερος και σιγουρα ποιο εμπειρος ο Εντνει.
2)Διαμαντιδης-Χαρισης. Καλυτερος αμυντικα ο Διαμαντιδης,αλλα καλυτερος επιθετικα ο Χαρισης.
3)Καλαιτζης-Παπαμακαριος. Σαν ποιοτητα ιδιοι ειναι. Ειναι παικτες για να ξεκουραζουν τους βασικους playmaker αλλα και οι 2 δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.
4)Χατζηβρεττας-Λιουις. Μεχρι πριν λιγο καιρο καλυτερος ο Χατζηβρεττας ,αλλα τωρα εχει ανεβει ο Λιουις και σιγουρα ο Λιουις εχει περισσοτερες δυνατοτητες και το ειδεξε εναντιον της Μακαμπι.
5)Αλβερτης-Χατζης. Σιγουρα ο Χατζης δεν εχει δειξει τιποτα το ιδιαιτερο στον Ολυμπιακο αλλα ολοι ξερουμε ποσο καλος παικτης ειναι. Αλβερτης και Χατζης ειναι το ιδιο στυλ παικτες. Παικτες που μπαινουν για να κανουν τα περιφερειακα σουτ και να σπασουν τις αντιπαλες αμυνες και κυριως τις αμυνες με ζωνη. Μεχρι στιγμης ο Αλβερτης το καταφερνει καλυτερα.
6)Σακοτα-Σειμπουτις . Και οι 2 ειναι νεοι αλλα ο Σειμπουτις ειναι μακραν καλυτερος. Αλλωστε ψηφιστηκε κορυφαιος παικτης στο προσφατο πρωταθλημα των νεων. Ηδη με τις αμυνες του και τα σουτ του εχει δωσει νικες στον Ολυμπιακο
7)Τσαρτσαρης-Βασιλοπουλος. Ο Τσαρτσαρης ειναι ενα γρηγορο 4αρι,αλλα εχει μεινει ακομα ταλεντο. Δεν εχει εξελιχθει. Αντιθετως ο Βασιλοπουλος εβγαλε ματια και με τον Παοκ και στο Πρωταθλημα νεων. Και αυτος αν και ψηλος ειναι πολυ γρηγορος και εκρηκτικος.
Τομασεβιτσ-Σχορτσιανιτης. Καλος ο Τομασεβιτς αλλα εχει τα τελευταια χρονια μια συνεχομενη πτωση στην αποδοση του. Ο Σχορτσιανιτης ειναι ο baby shack. Αν συνεχισει να δουλευει θα βγαλει ματια και θα παει ανετα nba.
9) Μπατιστ-ζιζιτς. Καλυτερος επιθετικα ο μπατιστ αλλα αμυντικα ο ζιζιτσ. Παντως ο μπατιστ ειναι πιο ποιοτικος και βοηθαει περισσοτερο την ομαδα απ'οτι ο ζιζιτς τον Ολυμπιακο -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Kaλά εσύ εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Περισσότερη σχέση έχω εγώ με το curling παρά εσύ με το μπάσκετ. Και καλά να είσα άσχετος, δεν τρέχει και τίποτα. Κανείς δε γεννήθηκε 'σχετικός' αλλά να είσαι άσχετος και προκληκτικός μαζί, είναι πολύ επικίνδυνο μίγμα.Ο γαύρος έχει φέτος 13 νέους παίχτες. Μερικοί είναι καλοί παιχτες (Παπαμακάριος, Βασιλόπουλος,Σεϊμπουτις) και μερικοί yatabaza.Που τον ήξερες εσύ τον Ζίζιτς και τον χαρακρηρίζεις καλό παίχτη;;
Για να γίνει ομάδα θέλει πολύ χρόνο. Δεν είναι έτσι το μπάσκετ λεβέντη μου. Για να φτάσει ο Παναθηναϊκός να σε φιστικώνει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πέρασε από πολλά στάδια. Κρατάει 10 χρόνια τον ίδιο προπονητή, οι αλλαγές στο ρόστερ (δεν τρώγεται αυτό, είναι άλλο πράμα) είναι ελάχιστες, οι παιχτες βρίσκονται μεταξύ τους με κλειστά μάτια, ξέρουν απ 'εξω και ανακατωτά τη φιλοσοφία του προπονητή, δεν υποτιμούν ποτέ αντίπαλο και παρ όλα αυτά δεν αποφεύγουν τις ήττες.
Αν ναι, πες τι ακριβώς λάθη έκανε ο Καζλάουσκας στην 30αρα που φάγατε ή στην ήττα από τη Μπαρτσελόνα.
Αν ξέρεις πες. Αν όχι , πάρε την τρομπέτα του μακαρίτη του Ατίλιο και φύσα αλλά, να χαρείς, πάψε να γράφεις βλακείες.Στην 30αρα τον δικαιολογω εν μερει ,γιατι ηταν πολυ λιγο καιρο με την ομαδα και ολοι οι παικτες δεν γνωριζονταν. Ομως θα μπορουσαμε να μην τρωγαμε 30 ποντους αν ειχε αλλη φιλοσοφια. Ασχετε φιλε μου η φιλοσοφια του ειναι το επιθετικο και θεαματικο μπασκετ. ΟΜΩΣ οταν εχεις καινουργια ομαδα και παιζεις με τον Παο δινεις εμφαση στην αμυνα και στα αμυντικα συστηματα αφου για να παιξεις θεαματικο και επιθετικο μπασκετ θελει πολυ χρονο και δουλεια. Τα ιδια πηγαμε να παθουμε και με την Μπαρτσελονα οπου και εκει χαναμε σε καποια στιγμη με 27 ποντους και ευτυχως που εκοψαν ρυθμο και μειωσαμε.
Με την Μακαμπι εγινε το εξης απλο. ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΜΥΝΑ. Αν και παλι οχι σπουδαια αμυνα. Ηταν ομως ενα σωστο αμυντικο παιχνιδι.
Το υλικο του Ολυμπιακου ειναι γεματο και φοβερα ποιοτικο. Ενα καλο 5αρι θελουμε και ειμαστε κομπλε -
Λοιπον εχουμε και λεμε1)Λακοβιτς-Εντνει. Καλυτερος και σιγουρα ποιο εμπειρος ο Εντνει.
2)Διαμαντιδης-Χαρισης. Καλυτερος αμυντικα ο Διαμαντιδης,αλλα καλυτερος επιθετικα ο Χαρισης.
3)Καλαιτζης-Παπαμακαριος. Σαν ποιοτητα ιδιοι ειναι. Ειναι παικτες για να ξεκουραζουν τους βασικους playmaker αλλα και οι 2 δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.
4)Χατζηβρεττας-Λιουις. Μεχρι πριν λιγο καιρο καλυτερος ο Χατζηβρεττας ,αλλα τωρα εχει ανεβει ο Λιουις και σιγουρα ο Λιουις εχει περισσοτερες δυνατοτητες και το ειδεξε εναντιον της Μακαμπι.
5)Αλβερτης-Χατζης. Σιγουρα ο Χατζης δεν εχει δειξει τιποτα το ιδιαιτερο στον Ολυμπιακο αλλα ολοι ξερουμε ποσο καλος παικτης ειναι. Αλβερτης και Χατζης ειναι το ιδιο στυλ παικτες. Παικτες που μπαινουν για να κανουν τα περιφερειακα σουτ και να σπασουν τις αντιπαλες αμυνες και κυριως τις αμυνες με ζωνη. Μεχρι στιγμης ο Αλβερτης το καταφερνει καλυτερα.
6)Σακοτα-Σειμπουτις . Και οι 2 ειναι νεοι αλλα ο Σειμπουτις ειναι μακραν καλυτερος. Αλλωστε ψηφιστηκε κορυφαιος παικτης στο προσφατο πρωταθλημα των νεων. Ηδη με τις αμυνες του και τα σουτ του εχει δωσει νικες στον Ολυμπιακο
7)Τσαρτσαρης-Βασιλοπουλος. Ο Τσαρτσαρης ειναι ενα γρηγορο 4αρι,αλλα εχει μεινει ακομα ταλεντο. Δεν εχει εξελιχθει. Αντιθετως ο Βασιλοπουλος εβγαλε ματια και με τον Παοκ και στο Πρωταθλημα νεων. Και αυτος αν και ψηλος ειναι πολυ γρηγορος και εκρηκτικος.
Τομασεβιτσ-Σχορτσιανιτης. Καλος ο Τομασεβιτς αλλα εχει τα τελευταια χρονια μια συνεχομενη πτωση στην αποδοση του. Ο Σχορτσιανιτης ειναι ο baby shack. Αν συνεχισει να δουλευει θα βγαλει ματια και θα παει ανετα nba.
9) Μπατιστ-ζιζιτς. Καλυτερος επιθετικα ο μπατιστ αλλα αμυντικα ο ζιζιτσ. Παντως ο μπατιστ ειναι πιο ποιοτικος και βοηθαει περισσοτερο την ομαδα απ'οτι ο ζιζιτς τον ΟλυμπιακοΤον ίδιο τον Καζλάουσκας να ποτίσεις με βότκα...μάλλον με βότκες και μετά να τον ξαπλώσεις στο κρεβατάκι του,τέτοιο όνειρο δεν θα δει.Πάντως αν μην τι άλλο είναι θετικό ότι οι ολυμπιακοί αρχίζουν και μιλάνε ξανα για το μπάσκετ,έστω αν λένε ό,τι τους...,γιατί τα τελευταία χρόνια τους ψάχναμε και δεν τους βρίσκαμε.
Τraveller ο red army7 δεν είναι και τόσο αναρμόδιος να μιλήσει για καλαθοσφαίριση εκ βαθέων...για να μην σου πω ότι με τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από το 96 και μετά(όπως και ο ίδιος αποκάλυψε)την καλαθοσφαίριση μόνο εκ βαθέων την έχει γνωρίσει... εκ πολύ βαθέων...και παρά φύσιν...
-
Λοιπον εχουμε και λεμε1)Λακοβιτς-Εντνει. Καλυτερος και σιγουρα ποιο εμπειρος ο Εντνει.
9) Μπατιστ-ζιζιτς. Καλυτερος επιθετικα ο μπατιστ αλλα αμυντικα ο ζιζιτσ. Παντως ο μπατιστ ειναι πιο ποιοτικος και βοηθαει περισσοτερο την ομαδα απ'οτι ο ζιζιτς τον ΟλυμπιακοΤι να σου πω, θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν?
Α, 'ξέχασες' τον Σπανούλη, την σύγκριση των πάγκων, των διοικήσεων και της ομοιογένειας.
Μάθε μπάσκετ, μάθε ποιοι είναι αυτοί που παίζουν στον Παναθηναικό, και όταν τα κάνεις αυτά και η ομάδα σου φτάσει στο μικρό δαχτυλάκι του Παναθηναικού, τότε να μιλήσεις, τώρα σταμάτα να μιλάς γιατί εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.
-
Ο Σχορτσιανιτης ειναι ο baby shack. Αν συνεχισει να δουλευει θα βγαλει ματια και θα παει ανετα nba.
και αν χασει και καμια 40αρια κιλα...
Βρε red army πηγαινε καλυτερα στο ποδοσφαιρο που σε παιρνει καπως περισσοτερο, εδω τι ηρθες να κανεις??? Να μας πεις για τον Γαυρο στο μπασκετ... Παντου σου φταει ο προπονητης! Εγω ξερεις τι σου προτεινω? Να αλλαξεις ομαδα να βρεις την υγεια σου!!
-
Πάει και αυτό το τόπικ. Ένα είχαμε και εμείς για το μπάσκετ και χάλασε. Μπορούμε να μιλάμε για μπάσκετ και όχι πως ο ΟΣΦΠ είναι ο μαμιάς τηε γειτονιάς? Παράκληση κάνω.
Πάντως για το Μαρούσι που αναφέρθηκε, έχω πάει να δω αγώνα εκεί και το γηπεδάκι είναι πολύ ωραίο. Το θέμα είναι ότι δεν γεμίζει (και είναι και μικρό ). Δηλαδή τί άλλο έπρεπε να κάνει η ομάδα, να πάρει πρωτάθλημα?
-
έτσι κι αλλιώς γαύρος και μπάσκετ είναι off topic και θα πρέπε να υπάρχουν προειδοποιήσεις
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πάει και αυτό το τόπικ. Ένα είχαμε και εμείς για το μπάσκετ και χάλασε. Μπορούμε να μιλάμε για μπάσκετ και όχι πως ο ΟΣΦΠ είναι ο μαμιάς τηε γειτονιάς? Παράκληση κάνω.Πάντως για το Μαρούσι που αναφέρθηκε, έχω πάει να δω αγώνα εκεί και το γηπεδάκι είναι πολύ ωραίο. Το θέμα είναι ότι δεν γεμίζει (και είναι και μικρό ). Δηλαδή τί άλλο έπρεπε να κάνει η ομάδα, να πάρει πρωτάθλημα?
Γιατί αν έπαιρνε πρωτάθλημα θα γέμιζε;Το μαρούσι ως περιοχή/κάτοικοι δεν έχει την ομοιογένεια που έχουν άλλες γειτονιές.Άλλωστε η μπασκετική ιστορία του Αμαρουσίου(αν δεν απατώμαι)είναι ανύπαρκτη,οπότε είναι δύσκολο να γεμίζει...και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς για το μπάσκετ.
-
Ειδικα η χρονια του 97 ηταν η χρονια που πολλοι Παναθηναικοι αυτοκτονησαν η εγιναν μεταναστες. Πρωταθλημα-ευρωπαικο-κυπελλο στο μπασκετ. Πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο-βολευ-πολο. ΠΑΝΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.
Να μιλησω για 20αρες? Για 35αρες? Για το πως ο κοντος ριβερς με λομπες εβαζε καλαθια στην μουρη του Βρανκοβιτσ(τι σας λεω τωρα ε? Σας ειπα μην με υποτιματε ,γιατι εγω ξερω τα παντα και εχω δει απειρους αγωνες).
Να μιλησω που σας εχω διαλυσει οπου σας πετυχα στην Ευρωπη?
Να μιλησω για βρωμικα ευρωπαικα και συγγνωμες της fiba?
Εδω με την παραγκα των Γιανακοπουλαιων καλοι ειστε (εξω σας βοηθαει και ο βασιλακοπουλος).
Βρε και στα 3 ευρωπαικα και οι 3 ομαδες διαμαρτυρονταν. Στο πρωτο η μπαρτσελονα οπου η fiba της ζητουσε συγγνωμη. Στο 2 η μακαμπι ηθελε να στειλει καμικαζι αυτοκτονιας με αυτα που κανατε και στο 3 με την ιταλικη ομαδα. Αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Ψαξτε λιγο τα αρχεια σας και θα δειτε αν εχω δικιο
Ενω εμεις ριξαμε μια ωραιοτατη 20αρα στην μπαρτσελονα και δεν εχουμε αναγκη διαιτησιες.
Εχουμε παικταραδες και αποδειξη ειναι οτι νικησαμε ευκολα την μακαμπι την ομαδα που σας διελυσε περυσυ.Για να δειτε ποσο κομπλεξ εχουν οι παικτες σας οταν νικαγατε στο οακα με 30 ποντους ο Αλβερτης εκανε τα παντα για να ξεπερασετε τους 35 ποντους.
ΑΛΒΕΡΤΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ Η 35αρα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΣΙΓΑΛΑ. -
oχι να μη μιλησεις για αυτά!! Δεν μας νοιαζουν πλέον, ειναι ιστορία!! Μιλα μας για φέτος!! Τι μας νοιάζει τωρα τι έκανε πριν 7 χρονια?? Για πες λοιπόν...
( σου εχω πει οτι με αυτο το 'υφακι' και κατι σωστο να εχεις να πεις, χανει ο άλλος την όρεξη να σε ακουσει και να σε πάρει σοβαρα ωστε να κάνεις συζητηση και οχι μονολογο παροξυσμου )
cool λοιπον!! Και η 35 αρα με τα χρόνια ξεχνιεται-και περασε καιρος!! Η δική σας 30αρα ομως τωρα αρχισε!!
-
ρε κοκκινοστρατε αφου εκανες καλες αγορες και μαλλον θα βγεις δευτερος φετος,τι παραπονα εχεις?
πλακωνεσαι με τους βαζελους που εχουν τους γιαννακοπουλαιους τοσα χρονια να βαζουν με τη σεσουλα τα λεφτα,μεχρι και τον κοκκαλη ξεπερασαν στο μπασκετ!
δες οτι η ομαδα σου εχει κανει μεγαλα βηματα μπροστα φετος και ασε τις κοντρες με αυτους...καποτε ησουν εσυ οντως απο πανω,τωρα ειναι αυτοι!
ο οσφπ της ρωμης ηταν μια απο τις καλυτερες ομαδες που εχω δει ποτε σε ευρωπαικο γηπεδο αλλα πανε και 9 χρονια απο τοτε...
ο παο απο την αλλη σχεδον ποτε δε μου αρεσε ως ομαδα απλως ειχε πολυ καλες μοναδες...ισως το 98 λιγο... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε κοκκινοστρατε αφου εκανες καλες αγορες και μαλλον θα βγεις δευτερος φετος,τι παραπονα εχεις?
πλακωνεσαι με τους βαζελους που εχουν τους γιαννακοπουλαιους τοσα χρονια να βαζουν με τη σεσουλα τα λεφτα,μεχρι και τον κοκκαλη ξεπερασαν στο μπασκετ!
δες οτι η ομαδα σου εχει κανει μεγαλα βηματα μπροστα φετος και ασε τις κοντρες με αυτους...καποτε ησουν εσυ οντως απο πανω,τωρα ειναι αυτοι!
ο οσφπ της ρωμης ηταν μια απο τις καλυτερες ομαδες που εχω δει ποτε σε ευρωπαικο γηπεδο αλλα πανε και 9 χρονια απο τοτε...
ο παο απο την αλλη σχεδον ποτε δε μου αρεσε ως ομαδα απλως ειχε πολυ καλες μοναδες...ισως το 98 λιγο...Μπα δεν εχω παραπονα. Μια απορια εχω. Αφου ειναι ευχαριστημενοι οι Παναθηναικοι με την ομαδα τους στο μπασκετ ,γιατι δεν πανε να την δουν? Τον λυπαμαι τον Ομπραντοβιτς που παρακαλαει καθε φορα. Αφου σκεφτομαι να παω και εγω στο οακα
-
Αφου σκεφτομαι να παω και εγω στο οακαΚι εγώ το σκέφτομαι (ειλικρινά!), κι ας είμαι Ολυμπιακός. Παίζει ΜΕΓΑΛΟ μπάσκετ ο ΠΑΟ φέτος.
-
ε καλα οχι οτι και σεις πηγαινετε γηπεδο...καλες και οι κουπες οταν δεν υπαρχει αντιπαλος αλλα εγω βαριεμαι...στο κατω κατω οι βαζελοι ειναι ποδοσφαιρικοι,δεν ειναι αρειανοι!
-
Kaλά εσύ εντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Περισσότερη σχέση έχω εγώ με το curling παρά εσύ με το μπάσκετ. Και καλά να είσα άσχετος, δεν τρέχει και τίποτα. Κανείς δε γεννήθηκε 'σχετικός' αλλά να είσαι άσχετος και προκληκτικός μαζί, είναι πολύ επικίνδυνο μίγμα.
Ο γαύρος έχει φέτος 13 νέους παίχτες. Μερικοί είναι καλοί παιχτες (Παπαμακάριος, Βασιλόπουλος,Σεϊμπουτις) και μερικοί yatabaza.Που τον ήξερες εσύ τον Ζίζιτς και τον χαρακρηρίζεις καλό παίχτη;;
Αν ξέρεις πες. Αν όχι , πάρε την τρομπέτα του μακαρίτη του Ατίλιο και φύσα αλλά, να χαρείς, πάψε να γράφεις βλακείες.Στην 30αρα τον δικαιολογω εν μερει ,γιατι ηταν πολυ λιγο καιρο με την ομαδα και ολοι οι παικτες δεν γνωριζονταν. Ομως θα μπορουσαμε να μην τρωγαμε 30 ποντους αν ειχε αλλη φιλοσοφια. Ασχετε φιλε μου η φιλοσοφια του ειναι το επιθετικο και θεαματικο μπασκετ. ΟΜΩΣ οταν εχεις καινουργια ομαδα και παιζεις με τον Παο δινεις εμφαση στην αμυνα και στα αμυντικα συστηματα αφου για να παιξεις θεαματικο και επιθετικο μπασκετ θελει πολυ χρονο και δουλεια. Τα ιδια πηγαμε να παθουμε και με την Μπαρτσελονα οπου και εκει χαναμε σε καποια στιγμη με 27 ποντους και ευτυχως που εκοψαν ρυθμο και μειωσαμε.
Με την Μακαμπι εγινε το εξης απλο. ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΜΥΝΑ. Αν και παλι οχι σπουδαια αμυνα. Ηταν ομως ενα σωστο αμυντικο παιχνιδι.
Το υλικο του Ολυμπιακου ειναι γεματο και φοβερα ποιοτικο. Ενα καλο 5αρι θελουμε και ειμαστε κομπλεΚαλά , δεν είχα καμια αμφιβολία ότι μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις σου. Με εκπλήσεις θετικά μάλιστα, που γνωρίζεις ότι υπάρχουν όροι , όπως 'άμυνα' και 'επίθεση'.
Την άλλη φορά, όταν με το καλό φύγει ο άσχετος ο Λιθουανός, και αναλάβεις τεχνικός εσύ, να παίξετε παιχνίδι κέντρου. Ουτε πολλή άμυνα ούτε πολλή επίθεση.
-
82-59 η ΑΕΚ τον Πανιωνιο....
Η πλακα ειναι οτι μεχρι το τελος του 3ου δεκαλεπτου το παιχνιδι ηταν «ντερμπυ».....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Γιατί αν έπαιρνε πρωτάθλημα θα γέμιζε;Το μαρούσι ως περιοχή/κάτοικοι δεν έχει την ομοιογένεια που έχουν άλλες γειτονιές.Άλλωστε η μπασκετική ιστορία του Αμαρουσίου(αν δεν απατώμαι)είναι ανύπαρκτη,οπότε είναι δύσκολο να γεμίζει...και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς για το μπάσκετ.
Aπατάσαι!
Tο Mαρούσι έχει μεγάλη μπασκετική ιστορία και στα '70-'80 ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεις εισιτήριο για τους εντός έδρας αγώνες.
(Για να μη μιλήσουμε αργότερα για κύπελο Σαπόρτα κλπ)
H ομοιογένεια δεν έχει καμία σχέση με τα εισιτήρια -και τότε το Mαρούσι ήταν ανομοιογενές, πίστεψέ με, εκεί γεννήθηκα και έχω δει εκατοντάδες αγώνες του θρυλικού ΓΣA
Tότε όμως όλες οι ομάδες έμεναν σχεδόν σταθερές, ο κόσμος γνώριζε τους παίκτες και τον προπονητή και ταυτιζόταν μαζί τους. Σήμερα ξεχνάω ποιοί παίζαν στην πεντάδα πέρσι και ποιός ήταν ο προπονητής πρόπερσι. Eπίσης δυσκολεύομαι να προφέρω τα περισσότερα ονόματα των παικτών.
Συμφωνώ ότι και το πρωτάθλημα να έπαιρνε ο κόσμος θα καθόταν σπίτι του, το ίδιο άλλωστε γίνεται και με όλες τις άλλες ομάδες της A1. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
82-59 η ΑΕΚ τον Πανιωνιο....Η πλακα ειναι οτι μεχρι το τελος του 3ου δεκαλεπτου το παιχνιδι ηταν «ντερμπυ».....
Hμουνα μέσα!!!! Πρόλαβα το 3ο δεκάλεπτο στο τελείωμά του. Εστω και για λίγο , πήρα τη τζουρα μου. Οσο είδα εγώ, δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........