-
Mόλις γυρισα απο την έκθεση (πτώμα!!)!! Σχολια πολλά εχουν κάνει πολλοί! Εγω το μόνο που θα πω είναι ότι πήρα το μαθημα μου σημερα!! πρεπει τελικα να τα κοιτας όλα σε μία έκθεση! Τι εννοώ? Πάνω που ήμουνα και γκρινιαζα που χωθηκαμε στον λαβυρινθο (στον τομεα 4) Και έπρεπε να το κανουμε όλο (μα να μην έχει να το κόψεις??) και έλεγα ότι εμας που δεν μας νοιαζουν αυτα (ε ημουνα και κουρασμενη ) γιατί να πρεπει να τα δουμε όλα τσουπ.......... το θαυμα!! Το μονοθεσιο του κιμι- McLaren!! Εβγαλα 50 φωτο, ξεχασα την κουραση και εφυγα ευτυχης απο την εκθεση!! Τελικά απο παντου μπορεις να πάρεις μαθηματα σ'αυτην την ζωη!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το μονοθεσιο του κιμι- McLaren!!Σε υπερσύγχρονη πλαστική έκδοση όπως τις άλλες χρονιές;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Το μονοθεσιο του κιμι- McLaren!!
Σε υπερσύγχρονη πλαστική έκδοση όπως τις άλλες χρονιές;
Ακομα και σε πλαστική έκδοση είχε περισσότερο κόσμο από οτι είχε η άλφα ρομέο!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Έχεις κάτι με την Άλφα Ρομέο; Αγόρασες μετοχές και πέσανε...;
-
όχι βεβαια, σιγα μην επαιρνα μετοχες αλφα ρομέο! Δεν πονταρουμε σε loser!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γι' αυτό πάει κατά διαόλου το χρηματιστήριο στις μέρες μας.... Με τέτοια μυαλά...
-
Γι' αυτό πάει κατά διαόλου το χρηματιστήριο στις μέρες μας.... Με τέτοια μυαλά...
Oσο υπάρχουν 'φούσκες', το χρηματιστηριο θα πηγαινει κατα διαόλου!!
-
Πηγα εγω σημερα λοιπον εκατσα 6 ωρες εκανα ολα τα on road test drives και μπορω να πω οτι με συναρπασαν golf gti(αν και λογω ελαστικων γλυστραγε παρα πολυ), leon 2.0 turbo(το καλο ), s60 και octavia 4x4 καθως και το fabia rs και το focus... με χαλασε που στο gti δεν ειχε λαστιχα και γλυστραγε πολυ πχ σε σχεση με το leon. Επισης το jazz με καινουργια λαστιχα ηταν λες και πατιναριζε... H φαση με το leon εινα οτι ολοι πηγαιναν στο φτιαγμενο οπτικα που ηταν το 150 ενω εγω πηγα και εκανα αμεσως στο αφτιαχτο 185αρη...
Οσον αφορα την εκθεση περιμενω διαφορες σε aygo και c1! Ζαλιστηκα μολις 'ξαναμπηκα' στο αλλο! Viper τι μουρη ειναι αυτη!!!Οντως αυτος ο λαβυρινθος μετα το τελευταιο περιπτερο ειναι σαπστικος καθε χρονο. Εφτασα μεχρι το τελος και τιποτα δεν με ενδιεφερε και επρεπε να ξανγυρισω πισω για τα τεστ:10-1 γυρα, 1-4 τεστς...
μα να μην εχει ενα C4 γαμωτο...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Oσο υπάρχουν 'φούσκες', το χρηματιστηριο θα πηγαινει κατα διαόλου!!
Κι όσο υπάρχουν 'παίκτες αδιάβαστοι', πάλι κατά διαόλου θα πηγαίνει...
-
msn? e-mail? pm?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
msn? e-mail? pm?
Σήματα καπνού;
-
RS, ST, Iosis, Evo IX.
Δεν νομίζω ότι άξιζε κάτι άλλο. Και η brera είναι ακόμα πιο άσχημη από κοντά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
RS, ST, Iosis, Evo IX.Δεν νομίζω ότι άξιζε κάτι άλλο. Και η brera είναι ακόμα πιο άσχημη από κοντά.
Εντάξει, τώρα εντάξει.
Άκουσα 3-4 ακόμα να λένε για την αισθητική της Brera.
Eντάξει δεν είμαι ο μόνος, ούφφφφφφ.....!
-
Kid έγραψε:
RS, ST, Iosis, Evo IX.Δεν νομίζω ότι άξιζε κάτι άλλο. Και η brera είναι ακόμα πιο άσχημη από κοντά.
Το άλλο με τον Τοτό το άκουσες;
Ωχ τι άλλο θα διαβάσω απόψε;!;!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
159, Citroen C6, Dodge RT10, Corvette, F430 Spider, Maserati Quattroporte, Maserati Coupe Cambiocorsa, BMW M3 GTR, Caterham Seven, WTCC cars, WRC cars, Megane Trophy ( ), Croma (για το εσωτερικό του και μόνο), new Miata.
Εμένα μου άρεσαν ΚΑΙ όλα αυτά. Αλλά οκ, η αυτοκίνηση διαφέρει ως έννοια για τον καθένα από έμας
-
...BMW M3 GTR...Ένας φίλος μου θέλει τρελλά μια Ζ4. Έχει τρελλό κόλλημα, χωρίς ο ίδιος να είναι κάνας αυτοκινητάκιας. Απλώς είναι...bon viveur, ας πούμε και το αυτοκίνητο που θα ήθελε όσο τίποτε άλλο είναι μια Ζ4.
Τράβηξε λοιπόν φωτό τη Ζ4 στην έκθεση, και μου δίνει τη φωτό και μου λέει 'ΚΟΙΤΑ, ΚΟΙΤΑ ΑΜΑΞΑΡΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΗ Ζ4 ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ'...
Και όπως κοιτάω, βλέπω ακριβώς δίπλα την...M3 GTR...και του λέω...'Ε, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΤΖΑΣ ρε αδερφάκι μου...'
-
Με χαλασε που η Nissan δεν ειχε τιποτα σχεδον οπως και τα υπολοιπα Γαλλακια! Μου αρεσε το Civic αν και δεν το περιμενα. Δεν μπορεσα να καταλαβω τις διαφορες αναμεσα σε C1 και Aygo. Μηχανικα εχουν διαφορες;;; Επισης ο τυπος στο Astra μου ειπε οτι βγαζει 107 αλογα και παραπανω ισως. Οπα ρε λεω το Astra;; Και τα αλλα τι βγαζουν;;; Λοιπον απο test drives για on road θα τα αναφερω μιας και κανενας αλλος δεν το εκανε... Τα γραφω επειδη τα εκανα ολα οποτε ανα καποιο δεν το εχω κανει γιατι δεν το προσεξα να το αναφερετε μεχρι αυριο να ξαναπαωωωωωωω :
Volvo S60 2.0 180hp
VW Golf Gti 2.0 - Jetta 1.6 102hp - Golf Plus 1.6 FSI
Seat Leon 2.0 150hp - Leon 2.0 Turbo 185hp
Ford Focus Sedan 1.6 100hp (μη μου πειτε οτι ειχε Mondeo και δεν το ειδα)
Opel Astra 1.6
Toyota Corolla 1.6 - Avensis 1.8 130hp - Aygo
Scoda Fabia 1.4 RS 116hp - Octavia Combi 4x4 150hp
Renault Clio 1.4 - Clio 1.6
Suzuki Swift 1.3
Mitsubishi Colt 5D 1.3
Honda Jazz 1.4
Smart με σειριακο κιβωτιο μάλλον με τα 62hp(δεν ξερω ποια εκδοση ηταν)Εντωμεταξυ στη Smart ειχε ενα roadster εκει παρκαρισμενο το οποιο δεν το εκανα τεστ και στη Honda δεν ειχαν Accord απ'οτι ειδα. Επισης το Fabia RS ενω ηξερα οτι εχει πρασινες δαγκανες αυτο δεν ειχε. Μηπως ηταν μουφα;;;
-
RS, ST, Iosis, Evo IX.
Δεν νομίζω ότι άξιζε κάτι άλλο. Και η brera είναι ακόμα πιο άσχημη από κοντά.
159, Citroen C6, Dodge RT10, Corvette, F430 Spider, Maserati Quattroporte, Maserati Coupe Cambiocorsa, BMW M3 GTR, Caterham Seven, WTCC cars, WRC cars, Megane Trophy ( ), Croma (για το εσωτερικό του και μόνο), new Miata.
Εμένα μου άρεσαν ΚΑΙ όλα αυτά. Αλλά οκ, η αυτοκίνηση διαφέρει ως έννοια για τον καθένα από έμας
Εννοώ ότι δεν με εντυπωσίασε κάτι άλλο. Μόνο την M3 GTR ξέχασα να βάλω. Όλα τα άλλα, μου φάνηκαν τελείως αδιάφορα, και τα WTCC και τα WRC cars, ίσως επειδή έχω πάει στο No1 πανηγύρι (F1) και όλα τα άλλα μου φαίνονται υποκατάστατα).
-
Megane Trophy ( )Ήταν στήριξη αεροτομής αυτή;
Βέβαια, για ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για ενιαίο πρωτάθλημα, δε νομίζω ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η απόδοση (εφόσον δεν έχεις εξωτερικό ανταγωνισμό), αλλά το κόστος (δλδ το R&D).
Πάντως, μπράβο στη Renault που έφερε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ F1, έστω και παλιό. Τα άλλα 2 ήταν πλαστικά.
-
Εκτος απο αυτα που ανεφερα στην προηγουμενη σελιδα οδηγησα το Avensis 1.8 και παρατηρησα οτι ο συμπλεκτης ηταν πααααρα πολυ σκληρος. Ετσι ηταν και σε εσας, ειχε κανα προβλημα ή ετσι ειναι το αυτοκινητο;;;
Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2005 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ]