-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
για να κανω και λιγη πλακα, μηπως γιαυτο δεν υπαρχει προβλημα ανεργιας στο νομο σου??
Δεν έχεις κι άδικο... Όποιος μένει άνεργος φυτεύει κάνα τρίφυλλο και είτε τα πιάσει, είτε τον πιάσουν, άνεργος και πτωχός δεν είναι πιά.
ειδες που τελικα συμφωνουμε σε κατι???
Εχω κανει και ΣΕΤΗΛ στον Πυργο
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
ΜΕ τις ελιες(λαδο ελιες) εχω ακουσει οτι δεν καταδεχεται κανενας να τις μαζεψει. Οποτε εχουν αφεθει στην τυχη τους. Τουλαχιστον ετσι μου λεγανε τα ξαδελφια μου οταν του ρωταγα πιο μαζευει τις ελιες μας. Ουτε δικα τους δεν μαζευουν και ειναι εκει 3-4 μηνες το χρονο.Νικος
Εμείς, πάντως, τις μαζεύουμε. Το συνηθισμένο είναι να βάζεις ένα 'συνεργείο' να τις μαζέψει, κρατώντας το μισό λάδι. Και σου μένει και η επιδότηση.
Φέτος, πάντως, θα μαζευτούν όλες (κι έχουμε παντού πολύ καλή παραγωγή). Μετά την καταστροφή στην Ισπανία, το λάδι είναι περιζήτητο και η τιμή του ανέβηκε κατά 50% ήδη!!!!
Σε ποιά περιοχή είναι οι δικές σας; Γιατί αν είναι, πχ, στην Κέρκυρα, πράγματι συνήθως τις αφήνουν στην τύχη τους... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειδες που τελικα συμφωνουμε σε κατι???Μωρέ σε πολλά συμφωνούμε...
Πότε; Οδοντίατρος είσαι;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Mine 50% of the first 6% of salary. You vest in 25% increments during the first 4 years
καλα λεω γω οτι σε πληρωνουν. αλλιως δεν εξηγειται
Τι σημενει αυτο, μονο εσυ ξερεις.
-
ειδες που τελικα συμφωνουμε σε κατι???
Μωρέ σε πολλά συμφωνούμε...
Πότε; Οδοντίατρος είσαι;
Στρ ΠΖ ημουν, Μαρτ '98
-
Yποθετω οτι 25-37 χιλιαδες ειναι για δυο δημ υπαληλους με πτυχιο ανωτατης σχολης;
Ν.
Για δυο Δημ. υπάλληλους χωρίς πτυχίο.
Α, να μην ξεχάσω, με αυτά τα χρήματα (18 + 18 χιλ. €) μια οικογένεια τα βγάζει πέρα αξιοπρεπέστατα, τουλάχιστον στην ωραία Ελληνική Ύπαιθρο. Και σπίτι φτιάχνει και τις εξόδους της έχει και τις διακοπές της και το αυτοκίνητό της και όλα της.
Ah?
Τι ειδους σπιτια ειναι αυτα και τι ειδους διακοπες? Σπιτι απο χαρτονι και διακοπες στο διπαλνο τετραγωνο σε σκηνη?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Very generous this company is.
I know I dont even realize I am doing it
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Very generous this company is.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Yποθετω οτι 25-37 χιλιαδες ειναι για δυο δημ υπαληλους με πτυχιο ανωτατης σχολης;
Ν.
Α, να μην ξεχάσω, με αυτά τα χρήματα (18 + 18 χιλ.
-
Ν.
Α, να μην ξεχάσω, με αυτά τα χρήματα (18 + 18 χιλ.
-
Και μια σημείωση: Με τα χρήματα που πληρώνουν κάποιοι στην Αθήνα για ένα θλιβερό διαμέρισμα 120 τ.μ., φτιάχνεις στο Ν. Ηλείας 400 τ.μ. μονοκατοικία, σε 4 στρέμματα χωράφι. Κι έχεις και χώρο για το περιβόλι σου.Αυτο συνμβενει σε ολες τις χωρες του κοσμου.
-
9 σελιδες ειναι παρα πολλες.
Ομως δεν νομιζω οτι οι Υ.Ε παιρνουν 1100 ευρω και μαλιστα δουλευοντας πενθημερο. Ειναι ενας 'νορμαλ' μισθος αν με ρωτησετε. Το προβλημα ειναι οτι μεγαλος αριθμος Ελληνων παιρνει πολυ λιγοτερα και κανει την ιδια δουλεια. -
Γράφω 'συνήθως'. Οι εξαιρέσεις ΠΑΝΤΑ υπάρχουν.
Έτσι, έτσι.
Δεν είπα ότι 'εδώ έξω' υπάρχουν καλές δουλειές για όλους τους 'εκεί μέσα', είπα;ΥΓ Αλλά ετσι είστε εσείς οι 'δεξιοί'
Κάποιος εδώ μέσα με κατηγορεί για ακροαριστερό, ξέρεις.
ΗΠΑμερικανικη ακροαριστερα. Οπως το 99% του φορουμ εδω
-
με αυτά τα χρήματα (18 + 18 χιλ. €) μια οικογένεια τα βγάζει πέρα αξιοπρεπέστατα, τουλάχιστον στην ωραία Ελληνική Ύπαιθρο. Και σπίτι φτιάχνει και τις εξόδους της έχει και τις διακοπές της και το αυτοκίνητό της και όλα της.
Ah?
Τι ειδους σπιτια ειναι αυτα και τι ειδους διακοπες? Σπιτι απο χαρτονι και διακοπες στο διπαλνο τετραγωνο σε σκηνη?Όχι φίλε, αξιοπρεπέστατες διακοπές όπου θέλουν, άλλοτε Ελλάδα άλλοτε εξωτερικό, ζευγάρι με τρία παιδιά (κουμπάροι μου). Μπορώ να ανεβάσω φωτό του σπιτιού και του κήπου τους, αν θέλεις. Και, όταν έλθεις Ελλάδα, είσαι καλεσμένος για κοτόπουλο από το κοτέτσι τους ψητό στα κάρβουνα και υπέροχο κρασί από το πολύ προσεγμένο αμπελάκι δίπλα στο σπίτι τους.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Το ότι στην Αθήνα για να πάρεις 5 φράγκα παραπάνω, ζεις σε μια τρύπα, κολλάς στην κίνηση 1 ώρα κάθε μέρα, αναπνέεις ανρωματικούς υδρογονάνθρακες από χαλασμένους καταλύτες και τρως τυποποιημένα προίοντα που ξεκίνησαν από το χωριό σου 1 χρόνο πριν???
Some the reasons we left down town Chicago 8 years ago and moved to the burbs
-
..με αυτά τα χρήματα (18 + 18 χιλ. €) μια οικογένεια τα βγάζει πέρα αξιοπρεπέστατα, τουλάχιστον στην ωραία Ελληνική Ύπαιθρο. Και σπίτι φτιάχνει και τις εξόδους της έχει και τις διακοπές της και το αυτοκίνητό της και όλα της.
Ah?
Τι ειδους σπιτια ειναι αυτα και τι ειδους διακοπες? Σπιτι απο χαρτονι και διακοπες στο διπαλνο τετραγωνο σε σκηνη?Όχι φίλε, αξιοπρεπέστατες διακοπές όπου θέλουν, άλλοτε Ελλάδα άλλοτε εξωτερικό, ζευγάρι με τρία παιδιά (κουμπάροι μου). Μπορώ να ανεβάσω φωτό του σπιτιού και του κήπου τους, αν θέλεις. Και, όταν έλθεις Ελλάδα, είσαι καλεσμένος για κοτόπουλο από το κοτέτσι τους ψητό στα κάρβουνα και υπέροχο κρασί από το πολύ προσεγμένο αμπελάκι δίπλα στο σπίτι τους.
Let's talk numbers:
Για πες μου για αυτην την υποθετικη οικογενεια:
- Ποσα παιρνουν καθαρα
- Ποσο κανει ενα σπιτι στην Ελλαδα
- Ποσο κανουν οι διακοπες
- Τι εξοδα εχουν καθε μηνα?
-
menodas sto xorio me diko sou spiti thn vgazhs aneta me 300 eyro ton mhna to atomo.ta lefta pou kanhs sthn eparxia pianode dipla
-
o gavrihl tha exei na pah ellada kalokerh apo to 70
-
Τι ειδους σπιτια ειναι αυτα και τι ειδους διακοπες? Σπιτι απο χαρτονιΙδου η Παραγκα μου
και διακοπες στο διπαλνο τετραγωνο σε σκηνη?
Και εδω μια φωτο απο τις διακοπες μου στο διπλανο οικοπεδο στη Πραγα της.....Eλβετιας
-
Let's talk numbers:Για πες μου για αυτην την υποθετικη οικογενεια:
- Ποσα παιρνουν καθαρα
- Ποσο κανει ενα σπιτι στην Ελλαδα
- Ποσο κανουν οι διακοπες
- Τι εξοδα εχουν καθε μηνα?
Ας μιλήσουμε για την πραγματική οικογένεια των κουμπάρων μου:
- Παίρνουν κάτι πάνω από 18.000 € το χρόνο έκαστος (το γνωρίζω επειδή έχουν παρόμοια δουλειά με τη σύζυγό μου )
- Έχουν πάρει 3 δάνεια, από την εργατική εστία και ο καθένας από την υπηρεσία του και θα τους κρατάνε ένα ποσοστό του μισθού για 30 χρόνια (τα 12 έχουν περάσει).
- Νοικιάζουμε μαζί σπίτι στη Βλασία (κοντά στα Καλάβρυτα) 2 εβδομάδες το χρόνο με 150 € το ζευγάρι και περνάμε υπέροχα, ένα τετραήμερο πχ στις Βρυξέλλες στοιχίζει συνολικά 1200 € (μπορούσε, βέβαια, να στοιχίσει και 10 φορές τόσα, αν ήθελες). Πηγαίνουν και κάνα 4ήμερο (σχεδόν) δωρεάν με τα κουπόνια από το Εργατικό Κέντρο (εγώ δεν μπορώ, είμαι έμπορος γμτ και όχι τπτ άλλο, πάνε στα καλύτερα ξενοδοχεία...).
- Τα απογεύματα, ο Τάσος ασχολείται με τον κήπο του: Καλλιεργεί πατάτες, λαχανικά, σαλατικά, κότες, μεγαλώνει αρνάκια, δυο χοιρινά, σκέπτεται να πάρει κι άλογο.
Ξέρεις ποιός είναι ο ορισμός του πλούσιου; Αυτός που έχει περισσότερα από όσα έχει ανάγκη. Ο Τάσος, με 3 κόρες και 36Κ€, είναι πλούσιος.
Κάποιος με 360Κ$ και δίχως παιδί, μπορεί να είναι πτωχός...
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....