-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχετε δει ποτέ να σας σκοτώνουν ή να σκοτώνεστε στον ύπνο σας. Τρομέρο συναίσθημα!!!Έχω σκοτώσει δύο: μία με μαχαίρι σε ένα πλοίο που βυθιζόταν και έναν που μου είχε πει κάτι και με πείραξε υποτίθεται, που τον χτύπησα στο λαιμό. Επίσης μια φορά ήμουν σε μια πίστα (στυλ παιχνιδιού shoot 'em up) και διέλυα ρομπότ με αυτόματα και χειροβομβίδες, μαζί με κάποιους άλλους. Φυσικά πριν τελειώσω έκανα και save...
Από οδήγηση έχω δει σχετικά λίγα. Μόνο μια φορά οδηγούσα λέει κάτι γρήγορο με turbo αλλά δεν κατάλαβα ποιο ήταν. Επίσης με το Niva στροφές και χειρόφρενα σε χωματόδρομους και κατατρόπωνα τα άλλα τζιπάκια που τους έφευγαν μηχανές, πόρτες κτλ.
Επίσης έχω επιβιώσει από ναυάγιο (αυτό το όνειρο είναι επηρεασμένο απ' το 'χρησμό της πεταλούδας': Wake up number 37...
Μια φορά όταν ήμουν πολύ μικρός είχα δει να με κυνηγάει μια γραφομηχανή!
Αυτά προς το παρόν!
Τα καλά αφορούν κυρίως έρωτες κτλ. -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Μια φορά όταν ήμουν πολύ μικρός είχα δει να με κυνηγάει μια γραφομηχανή!Καλό!
Αυτά προς το παρόν!
Τα καλά αφορούν κυρίως έρωτες κτλ.Ναί, άστα αυτά, θα γεμίσουμε πολλέεεεες σελίδες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πρόσφατα, για καμιά εβδομάδα έκανα εντελώς άνω κάτω το βιολογικό μου ρολόι. Όταν γύρισα σπίτι και κοιμήθηκα για πρώτη φορά κανονικά (νυχτερινή ώρα)....
....καφέ στο Πασαλιμάνι...ααα τι ωραία! Μέρα με ήλιο και θάλασσα, μεγάλη παρέα. Ξαφνικά, ακούγεται σφύριγμα στον ουρανό. Βλέπω ένα πύραυλο να σκίζει τον αέρα και να καρφώνεται στο στολίδι της πόλης, το Δημοτικό Θέατρο. Μάρμαρα και πέτρες εκσφενδονίζονται παντού, πέφτω κάτω από το τραπέζι, το οποίο οριακά με σώνει από ένα μεγάλο κομμάτι θραύσματος...
Ξαφνικά, για κάποιο λόγο, έχω θέα της πόλης από ψηλά... Μα... πού στο χρόνο είμαι??? Ο Πειραιάς είναι όπως παλιά, εικόνες που βλέπεις σε υδατογραφίες στα ημερολόγια. Παλιά κτίρια, κλασικά, το παλιό δημαρχείο με το ρολόι, το δημοτικό θέατρο μισογκρεμισμένο από τον πύραυλο...
ο ουρανός γεμίζει πυραύλους από όλες τις κατευθύνσεις! Ένα ένα, τα παλιά κτίρια γίνονται σκόνη, εκτοξεύοντας θραύσματα παντού, κι εγώ τρέχω να κρυφτώ, ούτε ξέρω τι απέγιναν οι άλλοι (ποιοι ήταν αλήθεια?)... Κρύβομαι πίσω από αγάλματα, στα κουφώματα από τις πόρτες και σιγά σιγά προσπαθώ να ξεφύγω...
πύραυλος σκάει σε πολύ κοντινό κτίριο, πανύψηλο με κολώνες. Τον ΕΝΙΩΣΑ να περνάει κοντά μου πριν σκάσει, με ρίχνει κάτω πρηνηδόν, με έκαψε.... 'Θα βρέξει πέτρες', σκέφτομαι και προσπαθώ να συρθώ στο πιο κοντινό κούφωμα, που δεν φαντάζει πιο πολύ από δέκα μέτρα μακριά. Με τρόμο ανακαλύπτω ότι δεν μπορώ να κουνηθώ καθόλου! Γυρνάω προς το κτίριο που είχε στόχο ο πύραυλος, εκατομμύρια κομμάτια του έρχονται κατά πάνω μου.... ΤΕΛΟΣ.
Το όνειρο ήταν τόσο ζωντανό, που το θυμάμαι σήμερα αρκετές μέρες μετά, με όλες του τις λεπτομέρειες. Το τρομακτικό σε αυτά τα όνειρα είναι ότι την ώρα που είναι να σκοτωθείς (τρομακτικό συναίσθημα ), δεν μπορείς να κουνηθείς καθόλου, επειδή προφανώς κοιμάσαι φυσικά
ΑΡΕ ΓΑΥΡΑΚΟ
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
... χαναμε με 1-0 ε τοτε με εβαλε μεσα στο 87-88 λεπτο ...
Μόνο ο Σόλιντ μπορεί να σου πραγματοποιήσει το όνειρο...
Βασικα προπονητης μου ηταν ο cooper
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
... χαναμε με 1-0 ε τοτε με εβαλε μεσα στο 87-88 λεπτο ...
Μόνο ο Σόλιντ μπορεί να σου πραγματοποιήσει το όνειρο...
Βασικα προπονητης μου ηταν ο cooper
Στο ονειρο σου μπορει να ηταν ο Κουπερ,αλλα στην πραγματικοτητα μονο ο Σολιντ θα μπορει να στο πραγματοποιησει αυτο
Βεβαια αν παιζεις στον Οσφπ το πιθανοτερο ειναι οτι θα εχετε φαει παραπανω απο 1 μεχρι το 87ο λεπτο
-
ναι αυτο ειναι αληθεια
Υ.Σ μονο ο σολιντ κανει αλλαγες στο 87 πχ ντακολ&μπαμπαγκιτα στο ματς με λιον (1ο ματς)
-
-
φιλε δεν ειμαστε οφ τοπικ
λεμε για το ονειρο μου -
-
Ορίστε ένα όνειρό μου, που είχα γράψει παλαιότερα σε blog:
http://palavomares.blogspot.com/2005/06/lucid-geek.html
μιλάμε για ...αρρώστια...
-
Το χειρότερο από όλα είναι να κατουριέσαι στον ύπνο σου και να δεις στο όνειρό σου ότι σηκώνεσαι από το κρεβάτι, πας στην τουαλέτα, στέκεσαι πάνω από τη λεκάνη, ξεκουμπώνεσαι και...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω καταλαβα οτι ηταν ονειρο απο κει που εχασε η γιουβε απο τον θιασο...Καλα σ ολα τα αθληματα υποστηριζεις διαφορετικους απο τους δικους μου Πουθενα δε σε βρισκω .ΙΝΤΕΡ για μια ζωη!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μία με μαχαίρι σε ένα πλοίο που βυθιζόταν
εμ βυθιζοταν το καραβι εμ την εριξες τη μαχαιρια! φοβοσουν μηπως γλυτωνε.......?
τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα... το καραβι μαχαιρωσες??
Ναι ρε! Το 'μία' είναι (επιθετικός αν δεν κάνω λάθος - ποτέ δεν τα πήγαινα καλά στο συντακτικό) προσδιορισμός στο 'γυναίκα', το οποίο εννοείται! Μα τίποτα δεν καταλαβαίνετε πια!
Όσο για το αν μαχαίρωσα πλοίο, είπαμε, βλέπω λίιιγο σουρεαλιστικά όνειρα (πίνακες Dali), αλλά όχι και έτσι!
Υ.Γ.: Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, λες το τραύμα που προκάλεσα με το μαχαίρι να είχε σαν αποτέλεσμα το ρήγμα στο κύτος του πλοίου; Δηλαδή, λες να υπήρχε καμιά υποσυνείδητη σύνδεση μεταξύ πλοίου και θύματος στο μυαλό του θύτη (αυτός είμαι εγώ);
Μ' εσάς εδώ θα χρειαστώ ψυχίατρο όπου να 'ναι...
Αλήθεια, τι συμβολίζει ένα πλοίο;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είναι γεγονός ότι τελευταία κι εγώ δεν βλέπω όνειρα ή δεν το θυμάμαι! Τι μας συμβαίνει άραγε;
Κι εγώ το ίδιο. Βλέπουμε όνειρα (δεν γίνεται αλλιώς, αφού ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργήσει και στον ύπνο) αλλά δεν τα θυμόμαστε όταν ξυπνάμε. Ψυχολόγος μου έχει πει πως αυτό οφείλεται στο άγχος.
Τσουκ!
Δεν θυμάμαι γιατί, αλλά είναι τελείως φυσιολογικό να μη θυμόμαστε τα όνειρά μας και δεν έχει σχέση με το άγχος...
Νομίζω πως το να ξυπνάς κάθιδρος και κατατρομαγμένος μερικά μιλισεκόντ πριν πεθάνεις (στο όνειρό σου) είναι πραγματικά φοβερή και τρομακτικά ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ζεις το θάνατο, χωρίς να πεθαίνεις πραγματικά. Βέβαια δεν ξέρω αν το να πεθαίνεις στ' αλήθεια μοιάζει καθόλου με το να πεθαίνεις στο όνειρο...
Όταν το μάθω, κατα πάσα πιθανότητα, δεν θα μπορέσω να σας το περιγράψω...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Είναι γεγονός ότι τελευταία κι εγώ δεν βλέπω όνειρα ή δεν το θυμάμαι! Τι μας συμβαίνει άραγε;
Κι εγώ το ίδιο. Βλέπουμε όνειρα (δεν γίνεται αλλιώς, αφού ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργήσει και στον ύπνο) αλλά δεν τα θυμόμαστε όταν ξυπνάμε. Ψυχολόγος μου έχει πει πως αυτό οφείλεται στο άγχος.
Τσουκ!
Δεν θυμάμαι γιατί, αλλά είναι τελείως φυσιολογικό να μη θυμόμαστε τα όνειρά μας και δεν έχει σχέση με το άγχος...
Νομίζω πως το να ξυπνάς κάθιδρος και κατατρομαγμένος μερικά μιλισεκόντ πριν πεθάνεις (στο όνειρό σου) είναι πραγματικά φοβερή και τρομακτικά ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ζεις το θάνατο, χωρίς να πεθαίνεις πραγματικά. Βέβαια δεν ξέρω αν το να πεθαίνεις στ' αλήθεια μοιάζει καθόλου με το να πεθαίνεις στο όνειρο...
Όταν το μάθω, κατα πάσα πιθανότητα, δεν θα μπορέσω να σας το περιγράψω...
τα ονειρα διαρκουν 2 με 3 δευτερα. και τα βλεπουμε οταν ειμαστε στο πιο βαθυ σημειο του υπνου μας. σε εκεινη τη φαση ειναι σχεδον αδυνατον να ξυπνησεις. οταν σε ξυπνουν και νομιζεις οτι σε ξυπνησαν 'επανω στο καλυτερο' στην πραγματικοτητα το ονειρο το ειχες δει ωρες πριν...
quiz: ποια ειναι τα μοναδικα ζωα που δε βλεπουν ονειρα?? (ετσι λενε τουλαστιχον οι επιστημονες, για ενα απλουστατο λογο...)
Τα ψάρια?
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
κοντα επεσες....τα δελφινια!
δεν κοιμουνται ποτε τα δελφινια (και αρα δε βλεπουν ονειρα). ειναι σε θεση να ξεκουραζουν μια το ενα και μια το αλλο ημισφαιριο τους...........
(επαναλαμβανω, ετσι λενε οι ειδικοι... ισως να λενε και αρλουμπες)
Σύστημα μου φαίνεται θα κάνουμε τα quiz εμείς οι 2
-
Άει στην ευχή. Χθες τη νύχτα ονειρεύτηκα ότι μου πήραν τις πινακίδες γιατί πέρασα με κόκκινο. Μάλιστα μου είχαν πάρει μόνο την μπροστινή και μου ζητούσαν με χαρτί να περάσω να τους αφήσω και την πίσω.
-
Εγώ ως φοιτητής έβλεπα συχνά ότι γυρνούσα σπίτι μου και το έβρισκα ανοιχτό και το είχαν αδειάσει!
Ευτυχώς δεν συνέβη ποτέ!
-
Σας εχει συμβει να κανετε τις ιδιες κινησεις που κανετε στο ονειρο σας και στην πραγματικοτητα;Εγω εχω χτυπησει το ποδι μου στο σιδερο του κρεβατιου ενω ονειρευομουν οτι κατι κλωτσαγα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σας εχει συμβει να κανετε τις ιδιες κινησεις που κανετε στο ονειρο σας και στην πραγματικοτητα;Εγω εχω χτυπησει το ποδι μου στο σιδερο του κρεβατιου ενω ονειρευομουν οτι κατι κλωτσαγαΕδώ μας έχει συμβεί να κατουρηθούμε επειδή βλέπαμε ότι ήμασταν τουαλέτα, αυτό που λες δεν θα έχει συμβεί;
(Παιδιά ήμασταν τότε έτσι, μην παρεξηγούμαστε!!!)
Τα πιο τρελά μου όνειρααααα!