-
Skullone, διάβασε την υπογραφή μου.
Ιδιαίτερα το σημείο που λέει:'The only way to deal with trolls is to limit your reaction to reminding others not to respond to trolls.
When you try to reason with a troll, he wins. When you insult a troll, he wins. When you scream at a troll, he wins. The only thing that trolls can't handle is being ignored.' -
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Όλους αυτούς τους 'αριστερίζοντες' ποτέ δεν τους είδα να δείξουν έστω και την παραμικρή ευαισθησία για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών που τους ρίχνουν ριπές με τα Καλάσνικοφ στα σπίτια οι Αλβανοί. Έτσι, να αναφέρω ΕΝΑ μόνο παράδειγμα...
Παρά μου λένε (τα ΖΩΑ) για 'σλαβομακεδονική μειονότητα' (το μόρφωμα των 'κυρίων' Τίτο και ΒΑΦΕΙΑΔΗ) κλπ. Ή που βγαίνουν και ωρύονται για τάχαμου καταπίεση των... τσάμηδων.
Πολλά βγήκαν στη φόρα στην εκπομπή της Σταή για την κασκαρίκα που πήγαν να παίξουν οι αλβανοί στον Παπούλια. Πολύ καλά έκανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και σηκώθηκε κι έφυγε. Ακούς εκεί να τον βάλουν σε ξενοδοχείο που ανήκει σε υψηλά ιστάμενο στέλεχος των 'τσάμηδων'.
Επί τη ευκαιρία, γιατί οι αριστερίζοντες μας πρήζουν για τους 'τσάμηδες'; Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν υπάρχουν τέτοιες 'ευαισθησίες' για ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.
Σωστος
Άντε, να μην ανοίξω το στόμα μου για όλα αυτά... Που ο Βαφειάδης πήγε - ως άλλος Λακεδαίμων του Πελοποννησιακού Πολέμου - και προκάλεσε πρόβλημα στη χώρα του επειδή είχε ζόρι με την άλλη πολιτική πτέρυγα.
Και κάτι άλλο, που άπτεται του Εμφυλίου:
Είχαμε από τη μια το αμερικανοεγγλέζικο στρατόπεδο (το στρατό του 'βασιλιά') κι από την άλλη το γιουγκοσλαβοαλβανοβουλγάρικο (γιατί ο Στάλιν τους είχε εγκαταλείψει στη μοίρα τους).
Δε σας θυμίζει όλη αυτή η κατάσταση την Ελλάδα αμέσως μετά την απελευθέρωση από τους τούρκους;
Αγγλικό κόμμα
Γαλλικό κόμμα
Ρωσικό κόμμα
ΕΛΛΗΝΙΚΟ κόμμα ρε γαμώ το ΓΙΑΤΙ δεν υπήρχε;
Κι είχαμε και τον οικουμενικό πατριάρχη να στέλνει απειλητικές επιστολές στον Καποδίστρια, αξιώνοντας να ξαναγίνει η Ελλάς τουρκική επαρχία...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Skullone, διάβασε την υπογραφή μου.
Ιδιαίτερα το σημείο που λέει:'The only way to deal with trolls is to limit your reaction to reminding others not to respond to trolls.
When you try to reason with a troll, he wins. When you insult a troll, he wins. When you scream at a troll, he wins. The only thing that trolls can't handle is being ignored.'Είπα να χρησιμοποιήσω τα 'επιχειρήματά' του, εφαρμόζοντάς τα σ'αυτόν...
-
Τσάμηδες,Αλβανοί,Παπούλιας,Τάτσι Μήτσι-Χώστα,Στάλιν,Τίτο...
Όταν φτάσει και η ώρα της Βέφας ΄και για τον κρυφό της ρόλο στα Βαλκάνια,θα επέμβω κι εγώ...προς το παρόν καλά τα λες σκυλόνε.Πάντως να σου υπενθυμίσω ότι το θέμα είναι το πρόβλημα στο Παρίσι,καλύτερο θα ήταν όποιος ξέρει να πει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα και όχι να τα χώνει πάλι στους Αλβανούς...έλεος.Το ότι η Γαλλία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι και η Ελλαδίτσα πρέπει να δώσει το παρών στις εξελίξεις..
Έχει πλάκα κανένας μπόμπιρας να βάλει οινόπνευμα σε κανα παρατημένο σαραβαλάκι στην Αθήνα και να καεί,να δείτε τί έκτακτα έχουν να πέσουν και τί ρεπορτάζ μαχητικής δημοσιογραφίας...
Αφορμή πάντως ψάχνουμε για να πλακώσουμε Αλβανό,έτσι; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γεννήθηκες στην Ελλάδα και μιλάμε για την Γαλλία!
Εχει σαφώς σχέση με το θέμα. Αλλά και για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι άποψη μπορεί να έχουν όλοι. Και κανένας μας δεν διαθέτει ούτε το αλάθητο ούτε την απόλυτη αλήθεια.
Ποιος ειπε οτι κατεχη κανεις το αλαθητο? Δεν διαβασα κανενα να ισχυριζεται κατι τετοιο εδω.
Γεννηθηκα Ελλαδα λες τωρα. Πριν μου εγραψες οτι τι ξερω εγω απο Ευρωπη βασικα. Μιλουσαμε για Ευρωπη. Και σου εδωσα απαντηση. Τωρα λες Ελλαδα vs Γαλλια. ΟΚ, right back at you...εσυ και οι αλλοι εδω που γραφουν γνωμες για τοσες σελιδες, ποσα χρονια εχετε ζησει στην Γαλλια? Μαντευω οσα και εγω.
Ξανα, δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτη η συζητηση με το κυριως θεμα που αρχισαμε να συζηταμε, κατα την γνωμη μου ομορφα και ωραια.
-
Ο χρήστης jimmcom έγραψε:
Ακουσα οτι ο ταχιρ μιτσι ο αλβανος προεδρος των εργαζομενων στην ελλαδα ειπε οτι τωρα λεει δεν εχουν σκοπο να κανουν τα ιδια και σε μας αλλα στο μελλον δεν ξερει και δεν αποκλειη τιποτα Δε κανουν κανα αστειο να δουν κλαδεμα που θα πεσειΕτσι μπραβο. Να ερθω και εγω να βοηθησω
Ρε συς παμε καλα? Εγω εδω ζω και μονο η ιδεα οτι καποιοι Αλβανοι ή Μουσουλμανοι απο την Θρακη να βγουν εξω και να καψουν περιουσιες με κανει να 'μπαινω σε αεροπλανο και να παιρνω το φτυαρι στο χερι' που λεει ο λογος. Θα ηταν ποτε κατι τετοιο αποδεκτο απο τους Ελληνες? Μαντνευω ΟΧΙ. Και τους θαυμαζω περισσοτερο απο τα pussies τους Γαλλους που μια ζωη περιμενουν απο αλλους να λυσουν τα προβληματα τους, με κανενα δεν τα πανε καλα (they dont like the Germans, they dont like the English, they dont like the Spaniards, they dont like the Americans, etc) και μονο χάι σοσάιετι ξερουν να το παιζουν.
Σιγουρα γενικευω παραπανω, but I am trying to make a point and make sure it's clear.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χμμμ... τι μάθαμε σήμερα; Ότι:-
Ένα λεξικό έχει περισσότερο δικαίωμα να 'χαρακτηρίσει' μια ομάδα ανθρρώπων από την ίδια την ομάδα.
-
Οι ευρωπαίοι δεν 'ξέρουν' τι πρέπει να κάνουν και πρέπει να τους δείξουν κάποιοι αμερικανοί.
Μάλιστα!
Και συνεχίζετε την κουβέντα;
Επισης μαθαμε οτι το Κυαν ειναι αριστος στο διαστρευλωμα facts. Οπως και τα περισσοτερα Ευρπωικα ΜΜΕ
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για κάτσε ρε φίλε μετανάστη! Ζεις πχ στο Παρίσι. Δεν βρίσκεις δουλειά. Γιατί δεν πας σε άλλη πόλη που ενδεχομένως υπάρχει προσφορά εργασίας, αλλά θες να κάνεις δουλειές του ποδαριού, ενδεχομένως παράνομες;
Thank you!
Και θα το παιξω 'καλος' με τετοια ατομα! Δεν παμε καλα...
-
επισης οτι ο γαβριηλ (χρονια πολλα κιολας) ειναι εξπερ στη διαστρεβλωση λεξεων...
οι γαλλοι προσπαθουν να περιορισουν το κακο με το να το ξεθυμανουν...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επισης οτι ο γαβριηλ (χρονια πολλα κιολας)Thank you.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι γαλλοι προσπαθουν να περιορισουν το κακο με το να το ξεθυμανουν...
That's exactly my point sir!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Επισης μαθαμε οτι το Κυαν ειναι αριστος στο διαστρευλωμα facts. Οπως και τα περισσοτερα Ευρπωικα ΜΜΕMπα... Μπροστα στα αμερικανικα ΜΜΕ αυτα ειναι απλοί ερασιτέχνες!!
-
ε καμια φορα ειναι καλο αυτο...ο σωβινισμος των γαλλων θα τους οδηγουσε σε νεα εκτροπα...
αν και ο σιρακ θα μπει στην ιστορια ως δεινοσαυρος εφαμιλλος του πεταιν
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Για κάτσε ρε φίλε μετανάστη! Ζεις πχ στο Παρίσι. Δεν βρίσκεις δουλειά. Γιατί δεν πας σε άλλη πόλη που ενδεχομένως υπάρχει προσφορά εργασίας, αλλά θες να κάνεις δουλειές του ποδαριού, ενδεχομένως παράνομες;
Thank you!
Εγώ λέω να τους κάψουν ζωντανούς.
-
Τελευταιο ασχετο.
Ακριβως αυτο σκεφτομαι και εγω οτιαν λεω Εβραιος. Οτι Εβραιος= Θρησκεια. Και ανρωτιωμουνα γιατι καποιος πρεπει να χαρακτηριστει Γαλλοεβραιος, Γερμανοεβραιος, Ελληνοεβραιος, Αμερικανοεβραιος. Εκτος αν στην εθνικοτητα αρχισουμε να κολαμε ενα δευτερο χαρακτηριστικο που λεγεται θρησκεια. Ελληνορθοδοξος, Αμερικανοκαθολικος, Γερμανοπροτεσταντης. Και φθσικα μην ξεχναμε αυτους που δεν θελουν να χαρακτηριζονται απο μια θρησκεια. Γερμανοαθειστες; Ισως να ειναι καλυτερα να μην χαρακτηριζουμε καποιον με ενα συνδιασμο τηε εθνικοτητας του και της θρησκειας του. Εκτος βεβαια αν πιστευουμε οτι επειδη καποιος ειναι (παραδειγμα0 Γερμανοεβραιος ειναι λιγωτερο Γερμανος απο τους υπολοιπους Γερμανους. Κια φυσικα ξερουμε που μπορει να καταληξουν αυτα. (βλεπε Χιτλερ και Ναζι κτλ)
Ασχετο τελος.
Νικος
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το τι ακριβώς εστί 'εβραίος' είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και δεν είναι ξεκαθαρισμένο ούτε ανάμεσα στους ίδιους τους εβραίους (οι οποίοι είναι χωρίσμένο σε διάφορα κινήματα, αντιλήψεις και πρακτικές).Η ουσία είναι πως για τους περισσότερους η λέξη εβραίος παραπέμπει σε θρησκεία (και όχι σε κράτος). και στη χώρα μας υπάρχουν Έλληνες που στη θρησκεία είναι εβραίοι.
ΥΓ1. Το ότι το Ισραήλ ήταν ανέκαθεν η χώρα των Ισραηλιτών είναι απόλυτα σωστό, ανεξάρτητα από το πότε ιδρύθηκε το Ισραήλ (το ανέκαθεν σημαίνει από πάντα, και το από πάντα σημαίενι από την ίδρυση της χώρας). Όπως παρατηρήσατε, δεν έγραψα πως το Ισραήλ ήταν ανέκαθεν το κράτος των εβραίων, αλλά των Ισραηλιτών.
ΥΓ2. Η ταύτιση εβραίος = Ισραηλίτης είναι το ίδιο λανθασμένη με την τάυτιση χριστιανός ορθόδοξος = Έλληνας
-
Εγω λεω οτι ουτε για αστειο να μη λες τετοια πραγματα.
Εκτος βεβαια αν δε τα λες για αστειο.
Νικος
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Thank you!
-
Παιδιά, η αναφορά στο θρήσκευμα του Σαρκοζί (από εκεί ξεκίνησε) νομίζω έχει να κάνει με το ό,τι, ως 'εβραίοι' οι γονείς του πιθανότατα υπέστησαν διώξεις κατά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο και άρα ο ίδιος όφειλε ακόμα περισσότερο να είναι προσεκτικότερος στις δηλώσεις του, που αφορούσαν μετανάστες χωρίς στον ήλιο μοίρα κτλ. κτλ. (χαρακτήρισε συλλήβδην όλους τους εξεγερθέντες ως 'αποβράσματα')
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παιδιά, η αναφορά στο θρήσκευμα του Σαρκοζί (από εκεί ξεκίνησε) νομίζω έχει να κάνει με το ό,τι, ως 'εβραίοι' οι γονείς του πιθανότατα υπέστησαν διώξεις κατά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο και άρα ο ίδιος όφειλε ακόμα περισσότερο να είναι προσεκτικότερος στις δηλώσεις του, που αφορούσαν μετανάστες χωρίς στον ήλιο μοίρα κτλ. κτλ. (χαρακτήρισε συλλήβδην όλους τους εξεγερθέντες ως 'αποβράσματα')Και βεβαια απο εκει ξεκινησε Νασο αλλα με πιανει μια σχετικη αλεργια οταν χωριζουμε τους Γαλλους σε Γαλλοεβραιους και μη. Με πιανει ακομα μεγαλυτερη αλεργια ακομα και αν τους χωριζουμε.
Ποσοι ανθρωποι σκοτωνονται στο ονομα της θρησκειας καθε μερα. Ισως αν σταματουσαμε να τους χωριζουμε απο το χρωμα του πετσιου τους και που πανε εκκλησια θα καναμε μια μεγαλη χαρη στον εαυτο τους πρωτα και μετα στους υπολοιπουσ συνανθρωπους τους.
Νικος
-
θα βγαινε ενας φερελπις πολιτικος να πει κατι τετοιο χωρις να εχει την υποστηριξη μεγαλης μαζας του λαου?
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εγω λεω οτι ουτε για αστειο να μη λες τετοια πραγματα.Εκτος βεβαια αν δε τα λες για αστειο.
Νικος
Thank you!
Εγώ λέω να τους στείλουμε στο Γκουαντάναμο, εφαρμόζοντας μια γνήσια ανθρωπιστική αμερικάνικη πολιτική.
Το Παρίσι καίγεται