-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάντως η συγκεκριμένη γκόλφω δεν είναι καθόλου καγκούρικη...
Μονάχα λίγο 'δήθεν'Μπα, ο προφυλακτήρας/μάσκα είναι άθλιος. Σα να πήγες να καλουπάρεις τον Abarth προφυλακτήρα για το Punto ΙI χρησιμοποιώντας χιλιοχρησιμοποιημένο και φθαρμένο καλούπι είναι.
Η μάσκα ναι είναι άθλια. Αν και είναι kamei ούτε εμένα μου αρέσει. Ο προφυλακτήρας όμως είναι από R32, οπότε λίγα λόγια. Πολλά αγγλικά περιοδικά άλλωστε το θεωρούσαν καλύτερο από το focus RS...
Πάντως εδώ στην Κρήτη έχουμε γεμίσει κάγκουρες είναι γεγονός... -
Στο αυστραλέζικο ραλλάκι, μου αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι βίδες του αεραγωγού... Τις πήρε ελαφρώς καμμένες/σκουριασμένες από καμιά ξυλόσομπα μου φαίνεται.Έπρεπε να το δεις από κοντά, αυτές ο φωτογραφίες δε λένε τίποτα. Φυσικά και είχε και ένα φρικτό προφυλακτήρα, μέχρι και μία ηλιοροφή της κακιάς ώρα είχε βάλει ο αθεόφοβος... Κρίμα το αυτοκίνητο...
-
το σαββατο , στο φαναρι απεναντη απο την εκκλησια της αγ. παρασκευης , μαυρο χοντα ακκορντ (το τελευταιο , το ωραιο) με 18αρα νικελ ζαντα , και πισω αντι για το σημα χοντα , ειχε την κρητη σε χρωμα νικελ . μηπως ηταν κανενας κριτηκος μαφιοζος , γιατι και τα τζαμια ηταν πισα . αν εξαιρεσεις τις ζαντες το αμαξι ηταν κουκλα χωρις βοδι κιτ και ιστοριες
-
Πάντως η συγκεκριμένη γκόλφω δεν είναι καθόλου καγκούρικη...
Μονάχα λίγο 'δήθεν'Μπα, ο προφυλακτήρας/μάσκα είναι άθλιος. Σα να πήγες να καλουπάρεις τον Abarth προφυλακτήρα για το Punto ΙI χρησιμοποιώντας χιλιοχρησιμοποιημένο και φθαρμένο καλούπι είναι.
Eναν παρόμοιο προφυλακτήρα έβαλε ένας φίλος στό γκόλφ του,καί τόν έκραξα.
Οταν μού είπε όμως,ότι ο 'μαμά' κόστιζε βαμένος καί φορεμένος κοντά στά 650 καί αυτός πού έβαλε τού βγήκε 350,πήρα υό λόγο μού πίσω.
Τόν άλλαξε μετά από τρακάρισμα. -
Τώρα είδα αυτό το θέμα!!! Πολύ μ αρεσει που υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που 'θαυμάζουν' αυτά τα δημιουργήματα!!!
Δείτε κάποια που έχω αλιεύσει εγώ στους δρόμους της Θεσσαλονίκης...
-
Κάποια μ@λ#$%^*&) έκανα και δεν τα βγάζει σωστά σαν εικόνες... αν και έχω διαβάσει τις οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών... Σόρρυ...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Κάποια μ@λ#$%^*&) έκανα και δεν τα βγάζει σωστά σαν εικόνες... αν και έχω διαβάσει τις οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών... Σόρρυ...Αυτά είναι?
-
'1-1'
-
Πολύ καλό το υλικό σου! Δεν ξέρω ποιο αμάξι να πρωτοσχολιάσω! Τον ελληνάρα με το ibiza? To super duper Terios? To Baleno με τα 900 κίλα κάθετης δύναμης στα 300χλμ?? Το underground Hyundai? Tην οροφή από csl στο golf?? Ξανά μπράβο για τις φωτό!
-
Σήμερα το πρωί (δυστυχώς ήταν δύο λωρίδες δεξιά και δεν τον πρόλαβα )
Οpel Astra 1.4 το πρότελευταίο μοντέλλο. (με σηματάκια 1.4)
Λευκό, τετράθυρο με τα ακόλουθα:Πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη από Enzo (η εξάτμιση που ήταν ένα μικρό σωληνάκι έβγαινε κάπου εκεί στην άκρη).
Πλαϊνά σκέρτς αλά fast&furious με ανάγλυφα σχέδια.
Καπό από Mitsu EVO (δεν κάνω πλάκα)
Μάσκα που έμοιαζε από μπροστά με την καινούργια εταιρική της VAG....
(ενιαίο μαύρο πλαίσιο) -
Πράγματι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ υλικό.
Ασχολίαστα τα περισσότερα...
Είναι ένα άριστο ποτ πουρί καγκουριας εν ελλάδι.
Με μόνη εξάιρεση το CSL Golf που είναι ανεκτό (λίγο).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτο ηταν το καλυτερο μου!!
-
Εμένα θα μου άρεσε κιόλας!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αυτο ηταν το καλυτερο μου!!
O πανμεγιστος LAKIS G πρεπει να αναγραψει την αποψη του οπωσδηποτε...
-
Μηπως το βγαζει η Suzuki και σε λεοπαρ???
Απ'οτι φαινεται τα animal prints εχουν γινει μοδα (βλ VW Beetle αγελαδα!) -
Mάλλον ο τύπος έχει χιούμορ και αυτοσαρκάζεται.Κορυφαίο -
Δεν ξέρω αν αυτοσαρκαζεται, πάντως έχει γίνει εγχείρηση κατά την οποία μοτερ απο LANCIA DELTA Integralle φορέθηκε σε YUGO.
Δεν θυμάμαι που είχε πάρει το μάτι μου και τις σχετικές δοκιμές!!!!!
Φαντάσου να είσαι στον περιφερειακό με την SUPER DUPER PORSCHE σου και να σου παίξει τα φώτα κανένα τέτοιο κατασκέυασμα
-
Kαποτε ενω κινουμουν στην εθνική μου επαιξε φωτα ενα Γιουγκο το οποιο εσερνε και φουσκωτο.. Εγω πηαγινα με 140 και το Yugo με περασε αρκετα γρήγορα.
-
Ο συγκεκριμένος δεν έχει καθόλου χιούμορ και δεν αυτοσαρκάζεται.
Το συγκεκριμένο ανήκει σε αγωνιζόμενο που τρέχει σε αγώνες dragster κατηγορία Τ3 με χρόνους κοντά στα 11,6s.Και αν δεν κάνω λάθος φοράει μοτέρ από Delta integrale.
-
Australia Uber Alles!!!!!