-
Ρε παιδιά (χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας ή για δημιουργία παρεξήγησης η ερώτηση) γιατί τα Opel ότι και να κάνουν παραμένουν 'κρύα' αυτοκίνητα;
Ποτέ δεν έχω δεί κάποιον να είναι τόσο φανατισμένος με τη συγκεκριμένη εταιρεία όπως συμβαίνει με τόσες άλλες εταιρείες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποτέ δεν έχω δεί κάποιον να είναι τόσο φανατισμένος με τη συγκεκριμένη εταιρεία όπως συμβαίνει με τόσες άλλες εταιρείες.Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC
-
240 ΗΡ και 30000 ευρωπουλα ειναι κολυ καλος συνδυασμος!
-
Το είδα απο κοντά στην έκθεση και μπήκα και μέσα παρότι ήταν κλειδωμένο για τους πολλούς.
Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο και αρκετά αρμονικό απο κοντά. Οι ζάντες του, το τεράστειο ψυγείο και η μεσαία πίσω εξάτμιση είναι εκπλητικές λεπτομέρειες. Για το τι θα κάνει στον δρόμο δεν έχει κάποιος αμφιβολία (που μπορεί και θέλει)!!! ειδικά μετά απο το συγκριτικό του ams.gr
Στην έκθεση ήταν το πρώτο opc που έχει έρθει στην Ελλάδα και μάλλον το επόμενο θα παέι σε κάποιον ήδη με κράτηση. Το μεθεπόμενο ελπίζω να το οδηγήσω εγώ κάπου στα μέσα Ιανουαρίου!
-
Anarotiemai poso tha kaiei.Exei kaneis idea h exei diavasei tipota sxetika me tin katanalwsi?
-
Ο χρήστης askardamykti έγραψε:
Anarotiemai poso tha kaiei.Exei kaneis idea h exei diavasei tipota sxetika me tin katanalwsi?Στην πόλη δίνουν 13,8l.100 xlm
-
.
Πολύ ωραίο το OPC.
Αν η οδική συμπεριφορά ακολουθεί τότε είναι πολύ καλή πρόταση....
-
Βρίσκομαι σε δίλημμα.
Golf GTi ή αυτό?
-
Ο χρήστης overgr έγραψε:
Βρίσκομαι σε δίλημμα.Golf GTi ή αυτό?
δεν εισαι ο μονος
απο την μια εχεις ενα αμαξι (golf V gti) σημειο αναφορας για την κατηγορια κ απο την αλλη εχεις ενα αμαξι που οι μισοι το θαβουν κ οι αλλοι μισοι το επαινουν,
τουλαχιστον για την εμφανιση του γιατι στην πραξη δεν το ξερουμε ακομα τη κανει
-
Ο χρήστης overgr έγραψε:
Βρίσκομαι σε δίλημμα.Golf GTi ή αυτό?
**- Να το κάνω τρίλλημα?
- Πές το.....
-Focus ST , 225 hp με τιμή όσο το Gti !. **( OK ξέρω 2.500cc τέλη κτλ. )
- Πές το.....
-
για να μην ανοίξω καινούριο τόπικ στη Γερμανία πρόκειται να λανσαριστεί το facelift Meriva και σε OPC με κινητήρα 1.6 180 άλογα.
σύγκρουση με VW 1.4 TSI? εμάς μας συμφέρει πάντως -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Anarotiemai poso tha kaiei.Exei kaneis idea h exei diavasei tipota sxetika me tin katanalwsi?
Στην πόλη δίνουν 13,8l.100 xlm
Vazoume ki alla 3 litra emeis,opote tha exei mallon,kamia mesi katanalwsi sta 17l/100xlm.
-
Σε τεστ περιοδικού δίνουν την τιμή αυτή, όπου συνήθως τα ζορίζουν. Άρα μάλλον σωστή είναι +-1 λίτρο.
-
Τα περιοδικά αυτοκινήτων τα περισσότερα αυτοκίνητα συνήθως τα λιώνουν στις δοκιμές τους οπότε αν αυτή η κατανάλωση είναι από περιοδικό τότε εύκολα κατεβαίνει και πιο χαμηλά.
-
Ο χρήστης askardamykti έγραψε:
Στην πόλη δίνουν 13,8l.100 xlm
Vazoume ki alla 3 litra emeis,opote tha exei mallon,kamia mesi katanalwsi sta 17l/100xlm.
Στην πόλη φίλε μου όχι μέση κατανάλωση. Πέρα απο αυτό όταν έχεις τέτοιο εγαλείο δεν σκέφτεσε πόσο καίει γιατί τότε θα το πηγαίνεις με τα 100 άλογα ή καθόλου οπότε καλύτερα το 1400 cc.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε τεστ περιοδικού δίνουν την τιμή αυτή, όπου συνήθως τα ζορίζουν. Άρα μάλλον σωστή είναι +-1 λίτρο.Αυτή ή τιμή είναι απο το φυλλάδιο της Opel και όχι απο κάποιο τεστ περιοδικού
-
Τότε καίει αρκετά, θα δούμε πόσα ακριβώς. Πάντως μερικά 'σπορ' 1600άρια χτυπάνε 13άρι στην πόλη.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Στην πόλη φίλε μου όχι μέση κατανάλωση. Πέρα απο αυτό όταν έχεις τέτοιο εγαλείο δεν σκέφτεσε πόσο καίει γιατί τότε θα το πηγαίνεις με τα 100 άλογα ή καθόλου οπότε καλύτερα το 1400 cc.
Symfwnw se auto pou les,oti otan exeis tosa aloga den skeftesai poso kaei.Toulaxiston stin arxi,giati meta arxizeis siga siga,e,to vlepeis kapws.Episis ,parolo pou eida oti anaferthike i timi tis polis sta 13.8l,evala parapanw gia tin mesi,giati i timi polis einai dosmeni apo tin idia tin opel,kai ws synithws oi times twn antiprosopeiwn den einai pote oi pragmatikes.Pantote pairnw tin timi tis polis kai vazw kana 2 litra parapanw gia na eimai mesa stin timi tis mesis.Diladi xwris na to xeskizeis to autokinito oli tin wra,kyriws mesa stin poli.Sto katw katw,kalytera na perimeneis perissoteri katanalwsi kai na apodeixthei oti kaiei ligotero,para na nomizeis oti me tosa aloga kai tosi dynami tha sou erxetai kai tzampa sta kausima,kai meta na vlepeis oti ta pragmata einai poly diaforetika.
-
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ FOCUS RS
ME 28000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ HOT HATCH
ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ -
Ο χρήστης AMG έγραψε:
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ FOCUS RS
ME 28000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ HOT HATCH
ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΜεταχειρισμένο? Μπα...
Αstra OPC!