-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
KRIEZA, τι καταλαβαίνεις τώρα?
Επίσης, GABRIEL, δεν είναι υπερβολικό να κάνεις ένα ποστ για κάθε πόλη ξεχωριστά? Αν τα μάζευες όλα μαζί? Κάνεις κόντρα με τον KRIEZA μήπως?
Δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχετε ολοι σας με το πως ποσταρω. Δεν εχετε να γραψετε κατι ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?
Βλεπω την λιστα, μ'ουρχετε κατι στο μυαλο για μια πολη/επαρχια, το γραφω πριν το ξεχασω. Τι στο καλο ρε σεις...
Jesus Christ...
ΠΡΟΣΠΑΘΩ να παρακολουθήσω το ποστινγκ σου φίλε μου Gabriel, για να δω που θέλεις να καταλήξεις και να πληροφορηθώ κιόλας, όπως με προέτρεψες νωρίτερα. Ωστόσο με μία πόλη ανά ποστ, μου είναι δυσκολότερο. Αυτό είπα μόνο, chill out!
I was chill, you were the one bitching me out for trivial sh!t
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
KRIEZA, τι καταλαβαίνεις τώρα?
Επίσης, GABRIEL, δεν είναι υπερβολικό να κάνεις ένα ποστ για κάθε πόλη ξεχωριστά? Αν τα μάζευες όλα μαζί? Κάνεις κόντρα με τον KRIEZA μήπως?
Δεν μπορω να καταλαβω τι προβλημα εχετε ολοι σας με το πως ποσταρω. Δεν εχετε να γραψετε κατι ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?
Βλεπω την λιστα, μ'ουρχετε κατι στο μυαλο για μια πολη/επαρχια, το γραφω πριν το ξεχασω. Τι στο καλο ρε σεις...
Jesus Christ...
ΠΡΟΣΠΑΘΩ να παρακολουθήσω το ποστινγκ σου φίλε μου Gabriel, για να δω που θέλεις να καταλήξεις και να πληροφορηθώ κιόλας, όπως με προέτρεψες νωρίτερα. Ωστόσο με μία πόλη ανά ποστ, μου είναι δυσκολότερο. Αυτό είπα μόνο, chill out!
I was chill, you were the one bitching me out for trivial sh!t
-
'Που θελω να καταληξω'
Ναι εχω το σουπερ πλανο για την καταστροφη του πλανητη και ολα τα παραπανω ειναι μερος του πλανου αυτου... Ειμαι ο Doctor Evil
-
Νο1 φτωχή πόλη το Μiami;
-
'Που θελω να καταληξω'Ναι εχω το σουπερ πλανο για την καταστροφη του πλανητη και ολα τα παραπανω ειναι μερος του πλανου αυτου... Ειμαι ο Doctor Evil
Όλοι οι συλλογισμοί καταλήγουν κάπου Gabriel. Δεν ειρωνεύομαι καθόλου όταν λέω 'προσπαθώ να δω πού θα καταλήξεις'. Don't take me wrong (again)!
-
Πολυ χαιρομαι που το Φερφαξ καταφερε επιτελους να παρει το πρωταθλημα, το εσκισε το Σομερσετ.
Καναμε επιτελους καλες μεταγραφες και τον τιτλο τον αφιερωνουμε στον προεδρο μας που τον εχουμε σαν πατερα μας. Πιστοι επισης στην αμερικανικη παραδοση βγηκαμε πρωτοι αν και εχουμε λιγοτερα λεφτα απο τους δευτερους -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πολυ χαιρομαι που το Φερφαξ καταφερε επιτελους να παρει το πρωταθλημα, το εσκισε το Σομερσετ.
Καναμε επιτελους καλες μεταγραφες και τον τιτλο τον αφιερωνουμε στον προεδρο μας που τον εχουμε σαν πατερα μας. Πιστοι επισης στην αμερικανικη παραδοση βγηκαμε πρωτοι αν και εχουμε λιγοτερα λεφτα απο τους δευτερους350-400 εκατομμύρια δεν είναι οι Αμερικάνοι; Ε του κερατά 20 εκατομμύρια να μην περνάνε καλά και να βγάζουν $70Κ/χρόνο;
2 Ελλαδίτσες...big deal...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νο1 φτωχή πόλη το Μiami;Οντως και για μενα ηταν επληξη
-
'Που θελω να καταληξω'
Ναι εχω το σουπερ πλανο για την καταστροφη του πλανητη και ολα τα παραπανω ειναι μερος του πλανου αυτου... Ειμαι ο Doctor Evil
Όλοι οι συλλογισμοί καταλήγουν κάπου Gabriel. Δεν ειρωνεύομαι καθόλου όταν λέω 'προσπαθώ να δω πού θα καταλήξεις'. Don't take me wrong (again)!
Θελω να καταληξω σε μια (hopfully useful) συζητηση με φιλους μελη απο Ελλαδα και το φορουμ εδω. Τοσο δυσκολο ειναι? Ολο για σουπερ περιπλοκα και πολυπλοκα conspiracy theories ψαχνετε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καναμε επιτελους καλες μεταγραφες και τον τιτλο τον αφιερωνουμε στον προεδρο μας που τον εχουμε σαν πατερα μας. Πιστοι επισης στην αμερικανικη παραδοση βγηκαμε πρωτοι αν και εχουμε λιγοτερα λεφτα απο τους δευτερουςΤο που ζει ο Προεδρος δεν εχει καμια σχεση με το που ειναι το Φέαρφαξ county φιλε greo.
-
'Που θελω να καταληξω'
Θελω να καταληξω σε μια (hopfully useful) συζητηση με φιλους μελη απο Ελλαδα και το φορουμ εδω. Τοσο δυσκολο ειναι? Ολο για σουπερ περιπλοκα conspiracy theories ψαχνετε
Θέλω το ίδιο φίλε. Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό plz (εκτός αν είναι πληθυντικός ευγενείας, που και πάλι δεν χρειάζεται ), κάποιος άλλος μπορεί να μην το βλέπει έτσι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
350-400 εκατομμύρια δεν είναι οι Αμερικάνοι;
Ειναι πιο κοντα στα 300 εκ.
-
Θέλω το ίδιο φίλε. Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό plz (εκτός αν είναι πληθυντικός ευγενείας, που και πάλι δεν χρειάζεται ), κάποιος άλλος μπορεί να μην το βλέπει έτσι
ΟΚ Krusenstern αρκετα (σορρυ). Για το θεμα εχεις να πεις τιποτε?
Και παλι σορρυ.
-
Παω για κουρεμα
Αργοτερα...
-
350-400 εκατομμύρια δεν είναι οι Αμερικάνοι;
Ειναι πιο κοντα στα 300 εκ.
-
ΟΚ Krusenstern αρκετα (σορρυ). **Για το θεμα εχεις να πεις τιποτε?
**
Και παλι σορρυ.Ακόμη, όχι κάτι ιδιαίτερο. Εκτός από το Miami που μου έκανε εντύπωση οφείλω να πω.
Παω για κουρεμα
Αργοτερα...
Κι εγώ για φαγητό, σου αρέσει το σπανακόρυζο με λουκάνικα? Yummy!
-
Καναμε επιτελους καλες μεταγραφες και τον τιτλο τον αφιερωνουμε στον προεδρο μας που τον εχουμε σαν πατερα μας. Πιστοι επισης στην αμερικανικη παραδοση βγηκαμε πρωτοι αν και εχουμε λιγοτερα λεφτα απο τους δευτερουςΤο που ζει ο Προεδρος δεν εχει καμια σχεση με το που ειναι το Φέαρφαξ county φιλε greo.
Οχι ο Προεδρος, αλλα ο προεδρος (του Φερφαξ) που θα κανει κι αλλες μεταγραφες, ενω μας εχει ταξει και καινουργιο γηπεδο με σκεπαστρο.
-
ΟΚ Krusenstern αρκετα (σορρυ). **Για το θεμα εχεις να πεις τιποτε?
**
Και παλι σορρυ.Ακόμη, όχι κάτι ιδιαίτερο. Εκτός από το Miami που μου έκανε εντύπωση οφείλω να πω.
Παω για κουρεμα
Αργοτερα...
Κι εγώ για φαγητό, σου αρέσει το σπανακόρυζο με λουκάνικα? Yummy!
Το σπανακι δυστυχως οχι. Αντιθετα, η συζηγος τρελενετε για σπανακι. Οποτε ερχεται φαγητο με σπανακι το μεταφερω στο πιατο της
Λουκανικα οποτε θες τρωω
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οχι ο Προεδρος, αλλα ο προεδρος (του Φερφαξ) που θα κανει κι αλλες μεταγραφες, ενω μας εχει ταξει και καινουργιο γηπεδο με σκεπαστρο.
Πλακα μου κανεις? What are you talking about exactly? Are we talking about the same thing here?
-
η συζηγος τρελενετε για σπανακι. Οποτε ερχεται φαγητο με σπανακι το μεταφερω στο πιατο τηςΛουκανικα οποτε θες τρωω
Παντρεύτηκες τον Ποπάυ τον ναύτη; Το άλλο δεν το σχολιάζω.
Σόρρυ αλλά δεν κρατήθηκα.
Οι πλουσιοτερες και φτωχωτερες πολεις και επαρχιες στις ΗΠΑ