Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Λοιπόν, ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!
Παρετησε απο τι ακριβως?
Επηδει δεν σε βολευει οτι το Αφγ/σταν δεν ειχε αναγνωρισμενη κυβερνηση?
Λοιπόν, ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!
Μετά από όλα αυτά που έγραψα στον Γαβρίλη, τα οποία καταδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η αναγνώριση μιας κυβέρνησης δεν έχει καμία σχέση με την ύπαρξη ενός κράτους, άρα συνόρων, άρα εθνικού στρατού, άρα αιχμαλώτων πολέμου, άρα προστασίας τους από τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, ο Γαβρίλης επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση των Ταλιμπάν δεν ήταν αναγνωρισμένη.
Είναι σαφές ότι μιλάμε για παντελώς αναξιόπιστο συνομιλητή, για άτομο που απλώς γουστάρει να προκαλεί. Η στάση του αυτή θέτει εν αμφιβολία όλες του τις έως σήμερα δηλώσεις για το άτομό του, με λίγα λόγια μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Τονίζω ότι το συγκεκριμένο άτομο το έχω συναντήσει/αντιμετωπίσει και σε άλλο φόρουμ, όπου έκανε ακριβώς τα ίδια εξαγριώνοντας τον κόσμο, ακόμα και άτομα που είχαν, όπως κι εγώ μέχρι πριν από λίγο, σοβαρή διάθεση να τον ακούσουν και να συνδιαλεγούν μαζί του.
Τι να πω ρε γμτ μου; Είναι ικανός να βγάλει τρελό νευροχειρουργό για το πώς πρέπει να γίνονται οι εγχειρήσεις εγκεφάλου:
*Νευροχειρουργός: Πρώτα πρέπει να γίνεται νάρκωση με 10 ml kalopsofonil.
Γαβρίλης: Και που το ξέρεις; Εδώ στην Αμερική δίνουν 30 ml poulotrelin.
N: Αποκλείεται, αυτό θα ήταν θανατηφόρο. Πουθενά δεν έχω διαβάσει ότι έτσι κάνουν στις ΗΠΑ, θα ήταν εγκληματικό!
Γ: Έχεις ζήσει στις ΗΠΑ και το ξέρεις αυτό;
Ν: Έχω διαβάσει ΗΠΑμερικάνικα ιατρικά περιοδικά.
Γ: Που τα βρήκες; Έχεις αμερικανική συνδρομή;
Ν: Ε; Όχι, διαβάζω την αγγλική έκδοση.
Γ: Άμα δεν γνωρίζεις, να μη μιλάς. Άλλα πράγματα γράφονται στην ΗΠΑμερικανική έκδοση και άλλα στην ευρωπαϊκή. Βλέπεις και μόνος σου ότι δεν έχεις ιδέα για το θέμα.
Ν: Μα κάνω τη δουλειά εδώ και χρόνια!
Γ: Εννοείς ότι χειρουργείς εγκεφάλους Ελλήνων. Οι ΗΠΑμερικανικοί brains είναι τελείως διαφορετικοί, αλλά εσύ βέβαια τα ξέρεις όλα. LOLOLOLOL!!!!:lol:
Titsataki-Nikos παρεμβαίνων: Άστους βρε να νομίζουν ό,τι θέλουν. LOL.
Γ: ΟΚ, fine! LOLOLOL Freaking Unbelievable! OMG! LOL!!!!!!
N: Πάρτε στοιχεία από τη Διεθνή Επιθεώρηση Νευροχειρουργών. Λέει όσα σας είπα. [link]
Γ: ROFL! Το θέμα μας ήταν όχι ο τρόπος νάρκωσης, αλλά το αν τα νυστέρια πρέπει να τα χειρίζονται αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες! Αν βρω συνομιλητή που να ξέρει πώς να συζητήσει, μπορεί να απαντήσω για το θέμα, not with you my poor friend. Next! LOLOLOL…
*