-
Σιγα ρε παιδια..Και να φυγει τι εγινε?καλος οδηγος, τον συμπαθουμε αλλα δεν προκειται να ταυτισουμε και την ομαδα μαζι του !Στο κατω κατω το συμφερον του πρεπει να κοιταξει κι αυτος!Εγω προσωπικα δε θα στενοχωρηθω και παρα πολυ...
-
ετσι ετσι.αλλωστε εγω πιστευω οτι του χρονου θα τα βρει πολυ σκουρα με τον μοντογια
-
Παιδια με διδυμο Κιμι-Ροσι συγνωμη αλλα μαλλον θα γινω υποστηρικτης Φεραρι
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Παιδια με διδυμο Κιμι-Ροσι συγνωμη αλλα μαλλον θα γινω υποστηρικτης ΦεραριΚαι με pininfarina σχεδιαστή...
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Παιδια με διδυμο Κιμι-Ροσι συγνωμη αλλα μαλλον θα γινω υποστηρικτης Φεραριτο έχω γράψει ξανά ..
Αν πάει στη ferrari o KIMI Τότε εκτός από loser-χαμένος είναι και βλαξ - χαμένος..Ρε χαμένε που λέμε καμιά φορά...Το ερώτημα είναι αν προλαβαίνει - μπορεί η ferrari να φτιάξει ξανά ένα μονοθέσιο σαν αυτό του 2002 ή του 2004 ???? που να είναι το ταχύτερο και να μην σπάει με τίποτε????
Ειδάλλως ο κιμι θα παραμείνει ο χαμενότερος όλων....
Κι εν πάσει περιπτώσει για να μην είμαι κι εμπαθής ο Κιμι με οποιονδήποτε άλλο στη maclaren μα με οποιονδήποτε θα ήταν μάλλον ο φετεινός πρωταθλητής....
Αυτό βέβαια έχει σαν προαπαιτούμενο ο Μοτόγια να υπήρχε σε κάποια άλλη ομάδα... -
Τι λεμε ρε παιδια?Ειναι χαμενος-βλαξ καποιος που αποδεχεται προταση 190.000.000$ απ τη ferrari??????????????Το χουμε χασει τελειως...
-
Κιμι said...'everybody wants to drive a Ferrari' !
Οποτε...
-
αν παει εκει ο διαδοχος του θα χει την αμεριστη συμπαρασταση μου!
-
AYTO ME TON ROSSI ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή PROMOTION TRICK?ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΡΑΙΚΟΝΕΝ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ ΤΟ 2007 Κ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LOSER ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΕΙΧΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ!
-
Loser δεν είναι, ούτε κουλός. Απλά έχει την ατυχία να οδηγεί κάτι που φέρει μοτέρ μερσεντέ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
έχει την ατυχία να οδηγεί κάτι που φέρει μοτέρ μερσεντέ.το οποιο μεσα σε σασι μακλαρεν πηρε μονο 10/18 νικες περυσι......
-
και τα καταφερε να μην τον βγαλει πρωταθλητη!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και τα καταφερε να μην τον βγαλει πρωταθλητη!Eσυ το λες αυτο, κοιταζοντας απο τη δικη σου οπτικη γωνια τη χρονια του συνολικου πακετου mp4-20......
-
και συ το ιδιο! απλως εγω εχω απαντησει ηδη πιο πανω τι νομιζω για τον κιμι ενω εσυ ψαρωσες μολις ειδες περι 'μοτερ μερσεντε'...
ασε που ουτε ο αλλος τον λεει loser,ειπε απλως οτι ατυχησε με τον κινητηρα!
-
και συ το ιδιο! απλως εγω εχω απαντησει ηδη πιο πανω τι νομιζω για τον κιμι ενω εσυ ψαρωσες μολις ειδες περι 'μοτερ μερσεντε'...Δεν καταλαβαινω τι εννοεις εδω...
ασε που ουτε ο αλλος τον λεει loser,ειπε απλως οτι ατυχησε με τον κινητηρα!
Μα εγω δε ειπα οτι ο αλλος(σορυ δε ξερω πως λενε το παιδι) τον ειπε loser.Αναφερομαι ακριβως σε αυτο που ειπε
-
επειδη θα καταληξουμε σε συζητηση στυλ αντιλογου ας πω οτι δε καταλαβα καλα και γλυτωνουμε αρκετο χρονο...
-
επειδη θα καταληξουμε σε συζητηση στυλ αντιλογου ας πω οτι δε καταλαβα καλα και γλυτωνουμε αρκετο χρονο....Aν και πραγματικα δεν καταλεβες τι εννοω(δεν το λεω με κακη εννοια )
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
Πότε κερδίζει ο Κιμι;
Όταν έχει την Pole και δεν τον πιέζει κανείς.
Υπό πίεση τα 'παίζει' και κάνει υπερβολικά πράγματα και λάθη που τον οδηγούν σε εγκαταλείψεις..Ρε γιατι καθοσαστε και ασχολειστε με τετοιους ανυρωπους???? Απλα παμε παρακατω... Ειναι δυνατον??? τα παιζει ο iceman, ο πιο ψυχρος πιλοτος????
-
Ρε παιδια καθεστε και ασχοληστε με ανθρωπους που δεν εχουν δει F1 oυτε στον υπνο τους...
-
αφιερώμενο στο παιδί που δεν ξέρει καλά απο F1 και άνοιξε αυτο το ατυχέστατο τόπικ
Κιμι!! ο μεγαλύτερος looser της f1?