-
Quote από το θέμα τα καύσιμα του οδηγού:
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το έχει φίλος με τον πατέρα του (Bruno και Armando), αμφότεροι ιταλοί και μερακλήδες. Τα υλικά είναι ορίτζιναλ ιταλικά, από τα μακαρόνια μέχρι το τελευταίο αλλαντικό, έχει πολύ καλά γλυκά και καλό κρασί. Επίσης, επαγγελματικότατο και χαμογελαστό σέρβις, σπάνιο πράγμα στις μέρες μας για εστιατόριο με λογικές τιμές
Καλό ήταν.
Σαλάτα με διάφορα φρέσκα σαλατικά και σως βινεγκρέτ. Νόστιμη με σωστές αναλογίες.
Σούπα μινεστρόνε. Νόστιμη και ελαφριά (αν δεν την πλακώσεις στην παρμεζάνα).
Λαζάνια φούρνου με σαμπόν, τυρί, κρέμα και κιμά. Πολύ νόστιμα.
Πίτσα '4+μια ιταλική λέξη που μου διαφεύγει'. Αρκετά καλή, το σαλάμι δεν μου άρεσε.
Μπύρα.
Δύο άτομα, 36 ευρώ.
Όταν κάποιοι για μια μπριΤΖόλα με γαρνιτούρα προτηγανισμένες πατάτες και μια χωριάτικη ζητάνε 15 ευρώ ανά άτομο, σαφώς αξίζει. -
Pizza Roma, κανει την Pizza Hut να φαίνεται θεϊκό έδεσμα.
Απορω πως υπαρχουν ακομα καταστηματα,χειροτερα και απο κατεψυγμένη. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Quote από το θέμα τα καύσιμα του οδηγού:Το έχει φίλος με τον πατέρα του (Bruno και Armando), αμφότεροι ιταλοί και μερακλήδες. Τα υλικά είναι ορίτζιναλ ιταλικά, από τα μακαρόνια μέχρι το τελευταίο αλλαντικό, έχει πολύ καλά γλυκά και καλό κρασί. Επίσης, επαγγελματικότατο και χαμογελαστό σέρβις, σπάνιο πράγμα στις μέρες μας για εστιατόριο με λογικές τιμές
Καλό ήταν.
Σαλάτα με διάφορα φρέσκα σαλατικά και σως βινεγκρέτ. Νόστιμη με σωστές αναλογίες.
Πίτσα '4+μια ιταλική λέξη που μου διαφεύγει'. Αρκετά καλή, το σαλάμι δεν μου άρεσε.
Μπύρα.
Δύο άτομα, 36 ευρώ.
Όταν κάποιοι για μια μπριΤΖόλα με γαρνιτούρα προτηγανισμένες πατάτες και μια χωριάτικη ζητάνε 15 ευρώ ανά άτομο, σαφώς αξίζει.Χα! την αγαπημένη μου pizza έφαγες! ---> Pizza quattro (4) stagioni (εποχές)
-
για ποιο ιταλικό αναφέρεστε?
Περιοχή - οδός ? -
Τρια σουβλακια ,μια πατατες ,μια χωριατικη σαλατα ,μια κοκα κολα ,μια σοδα και ενα εμφιαλωμενο νερο=
-
Κανονικότατα...
-
[quote='BILL33']Τρια σουβλακια ,μια πατατες ,μια χωριατικη σαλατα ,μια κοκα κολα ,μια σοδα και ενα εμφιαλωμενο νερο=
-
[quote='kouk'][quote='BILL33']Τρια σουβλακια ,μια πατατες ,μια χωριατικη σαλατα ,μια κοκα κολα ,μια σοδα και ενα εμφιαλωμενο νερο=
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Quote από το θέμα τα καύσιμα του οδηγού:
Το έχει φίλος με τον πατέρα του (Bruno και Armando), αμφότεροι ιταλοί και μερακλήδες. Τα υλικά είναι ορίτζιναλ ιταλικά, από τα μακαρόνια μέχρι το τελευταίο αλλαντικό, έχει πολύ καλά γλυκά και καλό κρασί. Επίσης, επαγγελματικότατο και χαμογελαστό σέρβις, σπάνιο πράγμα στις μέρες μας για εστιατόριο με λογικές τιμές
Καλό ήταν.
Μπύρα.
Δύο άτομα, 36 ευρώ.
Όταν κάποιοι για μια μπριΤΖόλα με γαρνιτούρα προτηγανισμένες πατάτες και μια χωριάτικη ζητάνε 15 ευρώ ανά άτομο, σαφώς αξίζει.Χα! την αγαπημένη μου pizza έφαγες! ---> Pizza quattro (4) stagioni (εποχές)
Ή formaggi (τυριά).
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Όσο για τα Χανιά, συμφωνώ με τα δύο πρώτα αλλά την τελευταία φορά που είχα πάει στο Ciao πριν χρόνια ήταν πολύ καλά. Χάλασε άραγε τώρα;ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
-
[quote='BILL33'][quote='kouk'][quote='BILL33']Τρια σουβλακια ,μια πατατες ,μια χωριατικη σαλατα ,μια κοκα κολα ,μια σοδα και ενα εμφιαλωμενο νερο=
-
[quote='pasxos'][quote='BILL33'][quote='kouk'][quote='BILL33']Τρια σουβλακια ,μια πατατες ,μια χωριατικη σαλατα ,μια κοκα κολα ,μια σοδα και ενα εμφιαλωμενο νερο=
-
Στα Κουνουπιδιανά των Χανίων:
Χάλια το κινέζικο 'Chin Chin II'.
Επίσης, δε λέει τίποτα το '13' (ζαχαροπλαστείο) στην Πλατεία 1866 των Χανίων. Πολύ λιπαρά γλυκά, σε λιγώνουν.
-
Αμάν με τα Χανιά! Γράψε κάτι και για Λάρισσα!
-
Όταν αρχίσω να πηγαίνω πιο συχνά εκεί, θα αναφέρω...
-
Διαπίστωσα σήμερα πως σε κεντρική καφετέρια της Αλέξ/πολης (μετά από ανακαίνιση) έχουμε την τιμή να εξυπηρετούμαστε από 'μετρ' (ή επί των δημοσίων σχέσεων ή δεν ξέρω πως διάλο τον λένε) ,ο οποίος θα κανονίσει που θα κάτσεις,θα σου ανοίξει την πόρτα για να φύγεις και άλλες τέτοιες αηδίες.
Μάλιστα...
Θα με κάνουν να κόψω μέχρι και τον καφέ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Διαπίστωσα σήμερα πως σε κεντρική καφετέρια της Αλέξ/πολης (μετά από ανακαίνιση) έχουμε την τιμή να εξυπηρετούμαστε από 'μετρ' (ή επί των δημοσίων σχέσεων ή δεν ξέρω πως διάλο τον λένε) ,ο οποίος θα κανονίσει που θα κάτσεις,θα σου ανοίξει την πόρτα για να φύγεις και άλλες τέτοιες αηδίες.Μάλιστα...
ραχατι ρε γιατρεεεεε!!!!
σε ποια το ειδες; το daily ?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Διαπίστωσα σήμερα πως σε κεντρική καφετέρια της Αλέξ/πολης (μετά από ανακαίνιση) έχουμε την τιμή να εξυπηρετούμαστε από 'μετρ' (ή επί των δημοσίων σχέσεων ή δεν ξέρω πως διάλο τον λένε) ,ο οποίος θα κανονίσει που θα κάτσεις,θα σου ανοίξει την πόρτα για να φύγεις και άλλες τέτοιες αηδίες.
Μάλιστα...
ραχατι ρε γιατρεεεεε!!!!
Βαλκάν,στη Δημοκρατίας!
Κρίμα γιατί ήταν ωραία να κοιτάς από τα παράθυρα του 1ου ορόφου.Τώρα,απ' ότι κατάλαβα,θέλεις μέσον για να κάτσεις εκεί...Το ραχάτι είναι πολύ 'ελληνικό ροκ' για τα γούστα μου.Και όχι μόνο από πλευράς μουσικής...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μάλιστα...
ραχατι ρε γιατρεεεεε!!!!
Βαλκάν,στη Δημοκρατίας!
Κρίμα γιατί ήταν ωραία να κοιτάς από τα παράθυρα του 1ου ορόφου.Τώρα,απ' ότι κατάλαβα,θέλεις μέσον για να κάτσεις εκεί...Το ραχάτι είναι πολύ 'ελληνικό ροκ' για τα γούστα μου.Και όχι μόνο από πλευράς μουσικής...
μπα ρε μπουκαρε και μη μασας! το βαλκαν δεν με ενθουσιαζε τοσο..γενικα οι κεντρικες 'δεν'. πηγαινε centro. kai to alter ego kalo einai
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Μάλιστα...
ραχατι ρε γιατρεεεεε!!!!
Βαλκάν,στη Δημοκρατίας!
μπα ρε μπουκαρε και μη μασας! το βαλκαν δεν με ενθουσιαζε τοσο..γενικα οι κεντρικες 'δεν'. πηγαινε centro. kai to alter ego kalo einai
Κι εγώ 'δεν',αλλά δεν πηγαίνω για καφέ μόνος μου!
Ταβέρνες, μπαρ και καφετέριες προς αποφυγήν