-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Γιατί έχεις προτίμηση στα 7;; και όχι στα 6 ή στα 8;;
Δεν πιστεύω να κάνεις τίποτα συνειρμούς;;!!;;Και 7 να φάμε, θα τα έχουμε φάει από την δεύτερη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη σε πλήρη σύνθεση χωρίς να έχει κριθεί ο όμιλος.
Όχι από τα δεύτεροτρίτα σε ματς γοήτρου.. -
Γιατί έχεις προτίμηση στα 7;; και όχι στα 6 ή στα 8;;
Δεν πιστεύω να κάνεις τίποτα συνειρμούς;;!!;;Γιατι δεν καταλαβα δικαιολογια ηταν αυτο τωρα? Εμας δλδ περσι που μας απεκλεισε η πρωταθλητρια τι επρεπε να πουμε? Τι ειστε εσεις οι βαζελοι ρε. Για τα λαγουμια....
Μηνυμα απο πολυ κολλητο μου φιλο βαζελο που τον δουλευω, μολις τωρα το ελαβα:
''Aν παιζατε εσεις με την barca xτες 15 θα τρωγατε''Για να παρει την απαντηση: ''Δεν πειραζει θα τα φατε εσεις για μας. Ετσι ειναι οι λαγοι πρεπει να τρωνε πολλα καροτα...''
-
Κοίτα που μιλάνε και οι γαύροι για ευρώπη, που φτάσαμε..
Ο φετινός στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο, απλά να μαζέψει 1 πόντο.. -
Άντε πάλι με τα γνωστά ανέκδοτα... ξέρετε τώρα, Χαβάη 5-0 κλπ
-
Καλυτερα να κοιτας την ομαδα σου (που εχει μεσομακροποθεσμους στοχους) και ασε τον Ολυμπιακο. Και για να σε διορθωσω ο φετινος στοχος ηταν και ειναι το double Αλλα εφοσον εσεις τα μπουρδελα δεν εχετε ομαδα, ε λογικο πως να ριξει και ο προεδρος λεφτα? Nα φερει τον καθε αστερα για να παιζει εναντιον του Κωτσιου?
Και στο κατω κατω εσεις δεν εχετε παρει κανα Champions League απ οσο ξερω και το μονο που λετε συνεχεια και συνεχεια ειναι για καλες πορειες στην Ευρωπη. Τι να την κανω την καλη πορεια οταν στη χωρα μου τρωω απο τον αιωνιο αντιπαλο μου 2 γκολ με αποδοση στπ ρελαντι και δεν εχω παρει πρωταθλημα για 7 χρονια....ετσι ειναι αυτα. Μονο για διαφημιση εισαστε...στα 7 πρωταθληματα 1 δωρο...σαν τα απορρυπαντικα ενα πραμα....
Θα μου μιλησουν τωρα τα βαζελακια που στους μεταξυ μας αγωνες εχετε φαει επιεικως 250 γκολ....φαλαινα περασε και το εσκισε.....τπτ δεν εχει μεινει.
-
Άσε ρε 007... όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
-
Διορθωση φιλτατε:
όσα δεν φτάνει η αλεπού......πηδαει και τα φτανει
Ετσι εγω αλεπου και εσυ λαγος...δεν μπορουσες να το θεσεις καλυτερα
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Καλυτερα να κοιτας την ομαδα σου (που εχει μεσομακροποθεσμους στοχους) και ασε τον Ολυμπιακο. Και για να σε διορθωσω ο φετινος στοχος ηταν και ειναι το double Αλλα εφοσον εσεις τα μπουρδελα δεν εχετε ομαδα, ε λογικο πως να ριξει και ο προεδρος λεφτα? Nα φερει τον καθε αστερα για να παιζει εναντιον του Κωτσιου?Και στο κατω κατω εσεις δεν εχετε παρει κανα Champions League απ οσο ξερω και το μονο που λετε συνεχεια και συνεχεια ειναι για καλες πορειες στην Ευρωπη. Τι να την κανω την καλη πορεια οταν στη χωρα μου τρωω απο τον αιωνιο αντιπαλο μου 2 γκολ με αποδοση στπ ρελαντι και δεν εχω παρει πρωταθλημα για 7 χρονια....ετσι ειναι αυτα. Μονο για διαφημιση εισαστε...**στα 7 πρωταθληματα **1 δωρο...σαν τα απορρυπαντικα ενα πραμα....
Θα μου μιλησουν τωρα τα βαζελακια που στους μεταξυ μας αγωνες εχετε φαει επιεικως 250 γκολ....φαλαινα περασε και το εσκισε.....τπτ δεν εχει μεινει.
Ρε μανία με τα 7 , αυτό το παιδί!!! Εντάξει, ξεπέρασέ το σιγά σιγά, δεν έγινε και τίποτα!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ρε μανία με τα 7 , αυτό το παιδί!!! Εντάξει, ξεπέρασέ το σιγά σιγά, δεν έγινε και τίποτα!
γιατί το νικ; 0 0-7;
-
Πήδα πρώτα και φτάστα κι εδώ είμαστε. Έως τότε, έχε τα με τους λαγούς (που προφανώς σε τσούζουν μιας και μόνο γι αυτούς μιλάς, αλλά προτρέπεις τους άλλους να μην ασχολούνται με τον θρήνο... κολλητό το υred-army σε κόβω)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
γιατί το νικ; 0 0-7;
**Α ΠΑΙ ΧΤΟ **
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Δεν εχει γινει αρενα αλλα για εκει παει!Δυστυχώς...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δεν εχει γινει αρενα αλλα για εκει παει!
Δυστυχώς...
Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη του τι εστί 'αρένα'
-
Μπα τον Red Αrmy δεν τον γνωριζω...εγω στο UK ειμαι αυτη τη στιγμη.
Σιγα να μην με τσουζουν οι βαζελοι. Το αντιθετο μαλιστα συμβαινει. Απλα λεω την αληθεια. Το οτι ποναει ειναι αλλο θεμα. Οσο για το 7 απλα τυχαινει και το αναφερω δεν εχω καποια προθεση...Για το nick θα συμφωνησω. Πετυχημενο traveller
-
Νομίζω ότι η κατάσταση πάει να ξεφύγει.
Το θέμα είναι να κάνουμε πλακίτσα και όχι να προσπαθούμε να προβοκάρουμε. Αρχίζει και γίνεται εκνευριστικό.
Ορισμένοι μάλιστα είναι άκρως προκλητικοί και... ας μη χαρακτηρίσω
ΥΓ: Ευτυχώς φίλοι βάζελοι που είδαμε κι εσάς σήμερα και χαμογελάσαμε λιγάκι
-
Σήμερα είναι η σειρά των Βάζελων,ε;
Ωραίο το γκολ του Δάρλα!Αντε να μας δω εμάς αύριο...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ΥΓ: Ευτυχώς φίλοι βάζελοι που είδαμε κι εσάς σήμερα και χαμογελάσαμε λιγάκιΣάμπως εμείς δεν το χαρήκαμε ? Η μπάρτσα ήταν χάρμα ίδεσθαι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΥΓ: Ευτυχώς φίλοι βάζελοι που είδαμε κι εσάς σήμερα και χαμογελάσαμε λιγάκι
Σάμπως εμείς δεν το χαρήκαμε ? Η μπάρτσα ήταν χάρμα ίδεσθαι..
Μας το παίζουν και υπεράνω τώρα...
-
Ειμαστε μια χαρουμενη παρεα.
Το προβλημα ξερετε ποιο ειναι μαγκες? ΠΟΛΛΟΙ Ολυμπιακοι παραδεχονται οτι για την Ευρωπη θελουν και αλλους καλους παικτες. Εσεις οι Παναθηναικοι ειστε αυτοι που νομιζετε οτι εχετε ευρωπαικη ομαδα.
Δεν με νοιαζει που εληξε το ματς 5-0. Ας εληγε και 2-0. Για μενα εχετε φαει 10 γκολ.
Η γιουβεντους με 7 ευκαιριες εβαλε 7 γκολ. Η μπαρτσελονα εκανε 15 τετ-α-τετ και εκανε 10 σουτ εκτος περιοχης και εβαλε 5 γκολ.
Ουτε φανελα εχετε ουτε τιποτα. Απλα παιρνατε καποια καλα αποτελεσματα επειδη παιζατε αντιποδοσφαιρο. Λιγο ανοιχτηκατε και γινατε παλι ο περιγελος της ευρωπης. Οπως και με την ματσεστερ ,οπως και με την Καλιθεα της Ιταλιας την Ουντινεζε. Και με την Βερντερ απο τυχη κερδισατε. 5 τετ-α-τετ ειχαν οι δυσμοιροι.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. Οτι αποτελεσματα εχετε παρει ειναι επειδη παιζετε αντιποδοσφαιρο,επειδη ειστε τυχεροι και επειδη εχετε ευνοια της διαιτησιας. Σημερα ο διαιτητης επαιξε 50-50 και ξεφτιλιστικατε.
Και με την Λυον χθες ο Ολυμπιακος για 40 λεπτα επαιζε πολυ καλα απεναντι στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και δεχτηκε γκολ απο στημενες φασεις και μετα κατερευσε. Και με την λυον εκτος και με την ρεαλ μια χαρα σταθηκε. Ακομα και με την ροζεμποργκ εντος ειχε 26 τελικες προσπαθειες και 60% κατοχη μπαλας.
Αντιθετα η ουντινεζε εκανε γιο-γιο τον παο,οπως και η βερντερ . Πανηγυριζατε γιατι φερατε 0-0 με την μπαρτσα ,αλλα κανεις δεν ειπε οτι εχασε 3 τετ-α-τετ ο Ετο. Σημερα ομως επεσαν οι μασκες. Ειναι μακραν η χειροτερη εμφανιση ελληνικης ομαδας σε ευρωπαικο παιχνιδι. Μην πειτε για την γιουβεντους και την 7αρα ,γιατι σας ειπα οτι με 7 φασεις εκαναν 7 γκολ. Ρε εδω σημερα εγινε πανικος. ΑΝΑΨΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ.
Που ειναι αυτοι οι νεοι παικταραδες σας? Λεοντιου,δαρλας και λοιποι?
Με συγχωρειτε αλλα προτιμω μπαμπαγκιτα,τουρε και ντακολ απο τα σαπακια σας. -
whatever.gif
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]