-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Έκανα ήδη edit στο προηγούμενο post γιατί εννοούσα τα ράλι
με ποιο μοντέλο;
http://en.wikipedia.org/wiki/Saab_Automobile
http://www.saabmuseum.com/rally/
από το 80 δεν συμμετέχει σε ράλι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ALFAROMEO 159!Το θέμα μας έχει τελειώσει εδώ και καιρό...
Τώρα έχει 'ματς'... -
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ALFAROMEO 159!εγώ φταίω
-
To link που μας παρέπεμψες...
το link έχει πάρα πολλά, όπως επίσης και φωτογραφίες πολλών μοντέλων Audi και συγγενών
αν τώρα εσείς βγάλατε μόνο τα 25 χρόνια quattro απ' όλα αυτά...
To link μπορεί να έχει πολλά , αρχίζει όμως με αυτό και συνήθως ξεκινώντας ένα topic γράφεις τα σημαντικότερα νομίζω και όχι τις λεπτομέρειες...που θα το λέω πάντα , η Audi πριν ήταν λεπτομέρειες.
Α!...και το quattro(εμπορική ονομασία) ή μάλλον η τετρακίνηση δεν είναι επ'ουδενί εφεύρεση της Audi ούτε και χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά από αυτή στα ράλι...την πρόλαβε η Saab.Η τερακίνηση, μπορεί να μην αποτελεί εφεύρεση της Αudi,
αλλά εκείνη είναι που έφερε την κίνηση στους 4 τροχούς
στους αγώνες ράλυ. -
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ALFAROMEO 159!Λάθος!
Το θέμα είναι η Alfa Romeo 159 P
-
Βρε παλιόπαιδο car_crazy που το ξέσκόνισες αυτό για την Audi?
’κου σύμπτωση...
Πρόσφατα διάβαζα ένα παλιότερο άρθρο του LKJ Setright στους 4Τ -τριετίας νομίζω - στο οποίο γράφει για τα ψέματα των αυτοκινητοβιομηχανιών.Και ξέρεις πιο έχει σαν πρώτο παγκοσμίως ψέμα?Δεν σου λέω - δεν σου λέω...
Ήταν το πρώτο μέρος...το έκοψα αλλά κάπου το έχωσα στο αρχείο μου.Είναι ζήτημα ημερών να το ξαναβρω.
Ikar δεν έχω την απαίτηση να γνωρίζεις τον Setright...Είπαμε, είμαι άσχετος εγώ κι έχουν μαζευτεί όλοι οι σχετικοί εδώ (μαζί με σένα) που εκτός από φίδια πετάνε τα άπειρα λάθη. Συνεχίστε
Να δεις από πότε χρονολογείται η Audi (Horch)...
Σε παρακαλώ...ποιο λάθος έχω κάνει?΄
Τι σχέση έχει η Audi με την Horch?Πέρα από τον ιδρυτή και το έξυπνο λογοπαίγνιο στο όνομα (Horch=Audi=άκου)?Πριν την συγχώνευση των πέντε εταιριών δεν ήταν πλήρως ανεξάρτητες?Δεν την πούλησε ο φίλος Αυγούστος νωρίς-νωρίς και την απαρνήθηκε?
Και ποια η ιστορία τους?Με την δική σου λογική μετά από 50 χρόνια και η -κατά τα άλλα αξιολογότατη - ΚΙΑ θα έχει ιστορία.Έτσι ναι.Συμφωνούμε.Όχι όμως οτί θα έχουν προσφέρει και κάτι σημαντικό τεχνολογικά ή αγωνιστικά.
Έχει πει ποτέ κανείς οτί επειδή η Lancia ανήκει στον ίδιο όμιλο με την Fiat απόκτησε ξάφνου την αγωνιστική της ιστορία?Ή μήπως η Ferrari , της Maserati?Ή μήπως η Magnetti Marelli της Alfa,ή η Iveco της Abarth?
Ενώ στην περίπτωση Alfa και Ferrari αυτό μπορείς για ένα διάστημα να το πεις αφού ήταν κοινή.Για να μή λέμε ανακρίβειες...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ALFAROMEO 159!
Το θέμα μας έχει τελειώσει εδώ και καιρό...
Τώρα έχει 'ματς'...Κανονικά έπρεπε να έχει λουκέτο, ή διάσχιση και συνέχεια εκεί.
Αηδία είχε καταντήσει κάμποσο καιρό πριν, τώρα ακόμα χειρότερα...
-
Το θέμα είναι πλέον Alfa 159 Vs All.
3 τροποποιήσεις στον τίτλο έγιναν για να χωρέσουν όλοι (καλοί και κακοί ). -
Το ΘΕΜΑ να είναι για την 159.
Οι μαχητές των forums ας φτιάξουν ένα δικό τους θέμα All Vs All για να σφαχτούν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το θέμα είναι πλέον Alfa 159 Vs All.
3 τροποποιήσεις στον τίτλο έγιναν για να χωρέσουν όλοι (καλοί και κακοί ).Ναι μεν, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Alfa 159 Vs All!!!!!
Άρα είτε που σκίζεται στα δύο και ο καυγάς πάει αντίλογο, αυτοκίνηση, τεχνικά θέματα ή αλλού, είτε που κλειδώνει (λάθος κατ εμέ, κι ας έχει εξαντληθεί το θέμα, θα έχει πιθανώς ξανά ενδιαφέρον όταν θα έρθει πλέον στην Ελλάδα...), είτε που μεταφέρεται ΩΣ ΕΧΕΙ σε άλλη θεματική ενότητα.
Ξαναλέω, νέο μοντέλο Alfa 159 Vs All ΔΕΝ υπάρχει, ΟΥΤΕ ΘΑ υπάρξει, και είμαστε εκτός θέματος.-
-
Μα ποιος έχει γράψει τα περισσότερα 159vs 159vs 159vs 159vs και μάλιστα έχει κάνει και συστάσεις για το ποια συγκριτικά θα ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν τα περιοδικά και οι δημοσιογράφοι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα ποιος έχει γράψει τα περισσότερα 159vs 159vs 159vs 159vs και μάλιστα έχει κάνει και συστάσεις για το ποια συγκριτικά θα ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν τα περιοδικά και οι δημοσιογράφοι;Και ο αντμινιστρέιτορ να τα είχε γράψει, πάλι εκτός θέματος θα ήταν...
Και καλά να γίνει μια αναφορά για να έχουμε συγκριτικό μέγεθος, λογικό είναι, αλλά με μέτρο! Πλέον το θέμα είναι η ΣΥΓΚΡΙΣΗ (βασικά ούτε καν αυτή, αλλά η κόντρα...), και όχι η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του νέου μοντέλου...
Και οι φωτό υπερβολικές είναι, και η παράθεση κάθε τελείας που γράφτηκε ακόμα και στα κινέζικα υπερβολή είναι, αλλά εν πάσει περιπτώσει 100% εντός θέματος...
Οι συγκρίσεις ενώ αρχικά μας δίνουν έναν τόνο στο τι είναι, που στοχεύει, στο τέλος καταντάνε εκκνευριστικές (η 159 διυλίζει καλύτερα τον κώνωπα από την νέα 3άρα, η οποία στις σκνίπες έχει το πάνω χέρι...).
Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο που ο εκκνευρισμός εκτονώνεται σε τσακωμό.Και ειναι ηλίθιο να τσακωνόμαστε για κάτι που ζήτημα να το έχουν αγγίξει έστω 10 άτομα από όλο το φόρουμ (εγώ ένας από αυτούς, και εσκεμμένα απέχω όσο γίνεται) και δεν το έχει οδηγήσει κανένας...
Φτάσαμε να ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για το αν η GTA θα είναι καλύτερη από την Μ, τη στιγμή που κανένα από τα δύο δεν υπάρχει, και σε τελική ανάλυση (θεωρητικά) μπορεί και κανένα να μην υπάρξει ποτέ!!!
Ε, εμείς είδαμε το καλύτερο, το αποφασίσαμε και πολεμήσαμε για πάρτη του!!! -
Mπήκα για πρώτη φορά στην κατηγορία 'Nέα Mοντέλα' γιατί υπέθεσα ότι θα βρώ κάποιες γνώμες για την 159 που σκέφτομαι να αγοράσω.
Bρήκα 114 σελίδες που κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν έχει το χρόνο να διαβάσει.
Kατάλαβα ότι εδώ το θέμα δεν είναι η 159 ή 159 vs ..., αλλά είναι ποιός φορουμάκιας θα εξαντλήσει τον άλλον μέχρι να πέσει ξερός στην άσφαλτο (άκου εκεί 2 και 3 και 5000 δημοσιεύσεις...)
Kαλή σας νύχτα -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Mπήκα για πρώτη φορά στην κατηγορία 'Nέα Mοντέλα' γιατί υπέθεσα ότι θα βρώ κάποιες γνώμες για την 159 που σκέφτομαι να αγοράσω.
Bρήκα 114 σελίδες που κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν έχει το χρόνο να διαβάσει.
Kατάλαβα ότι εδώ το θέμα δεν είναι η 159 ή 159 vs ..., αλλά είναι ποιός φορουμάκιας θα εξαντλήσει τον άλλον μέχρι να πέσει ξερός στην άσφαλτο (άκου εκεί 2 και 3 και 5000 δημοσιεύσεις...)
Kαλή σας νύχταΔυστυχώς έχεις πολύ δίκιο
-
Kαλή σας νύχταδεν πειραζει φιλε μου.. καλη σου νυχτα και σε σενα..
ενα φορουμ δεν ειναι μονο ενας καταλογος για να μπεις εσυ που βιαζεσαι να παρεις την πληροφορια σου και γεια σας.
αυτο λεγεται ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
αρα κοιτας σε λαθος μερος..και εχεις λαθος τροπο. -
Kαλή σας νύχταγενικα εχεις δικιο, αλλα οπως καταλαβαινεις για πολυ κοσμο εδω μεσα το αυτοκινητο δεν ειναι απλα ενα μεταφορικο μεσο αλλα πολλα περισσοτερα. Οποτε λογικο και το παθος και οι κοντρες και τα σχετικα...
ομως το κακο εχει παραγινει, με ευθυνη ολων μας.-
-
σωπατε ρε παιδια!!
και απολυτως ΚΑΝΕΝΑ σχολιο να μην υπηρχε εδω, μονο οι σελιδες του saki θα ηταν καμια 70αρια..
forum ειναι εδω φιλε, οχι xrisos odigos.
αμα θες κανε την ερωτηση σου, αν δεν θελεις καν να ρωτησεις, το σχολιο κρινεται απο εμενα περιτο.
ετσι κι αλλιως μιλαμε για ενα αμαξι που ΔΕΝ εχει βγει ακομα στην αγορα..
τι περιμενες να δεις στο θεμα του?? ποσο κοστιζουνε τα σερβις? -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Kαλή σας νύχταδεν πειραζει φιλε μου.. καλη σου νυχτα και σε σενα..
ενα φορουμ δεν ειναι μονο ενας καταλογος για να μπεις εσυ που βιαζεσαι να παρεις την πληροφορια σου και γεια σας.
αυτο λεγεται ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
αρα κοιτας σε λαθος μερος..και εχεις λαθος τροπο.Aπό την επαγγελματική μου ιδιότητα, ηλικία και πείρα ξέρω πολύ καλά τι είναι KATAΛOΓOΣ, τι είναι forum και σε ποιό μέρος πρέπει να κοιτάξω.
Όμως -κατά την ταπεινή μου άποψη- όταν 10 άνθρωποι συνεχίζουν να γράφουν κατεβατά ολόκληρα, τα μισά εκτός θέματος και γεμίζουν 114 σελίδες, το θέμα δεν διαβάζεται παρά μόνο από τους ίδιους τους 10. Kαι έτσι, επειδή το forum δεν είναι πλέον φιλικό έδαφος προς τους υπόλοιπους που δεν ενδιαφέρονται για τον Γερμανοιταλικό πόλεμο, λέμε καληνύχτα γιατί νυστάζουμε.
Aυτό συνέβη σε μένα, ... συγγνώμη αν ο τρόπος μου ήταν λάθος, δεν ήθελα να προσβάλω ούτε τον PetRaN ούτε κανέναν άλλο. -
115 σελίδες είναι πολύ δύσκολο να διαβαστούν και ακόμα πιο δύσκολο να διαχωριστούν.
Και μάλιστα για ένα μοντέλο που ακόμα δεν κυκλοφόρησε!!Ας μην μπούμε όμως και στα προσωπικά. Φτανει η κονταρομαχία σχετικά με το ποιό είναι καλύτερο από ποιό!!!
-
Aυτό συνέβη σε μένα, ... συγγνώμη αν ο τρόπος μου ήταν λάθος, δεν ήθελα να προσβάλω ούτε τον PetRaN ούτε κανέναν άλλο.
δεκτη η συγνωμη σου και σε προσκαλω να κανεις οποια ερωτηση θες για την 159 και θα δεις οτι οι απαντησεις που θα παρεις θα ειναι spot-on..
..και δες το και αλλιως.. σε ποιο αλλο φορουμ του κοσμου υπαρχουνε 115 σελιδες για ενα αμαξι που δεν εχει κυκλοφορησει?
οι πιο διαβασμενοι στη θεωρια στον κοσμο για αυτο το αμαξι βρισκονται εδω μεσα! και καννας-δυο που να το εχουνε καβαλησει κιολας..
Alfa Romeo 159 & 159TBi