Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Βρε συ digilef, ok είσαι κάτοχος του εν λόγω αυτοκινήτου και καλά κάνεις που το υποστηρίζεις με 1000 (ο καθένας θα το έκανε) αλλά ας κρατάμε και λίγο τα προσχήματα!Όχι και το Colt ισοδύναμο ή καλύτερο στα στροφιλίκια από το Suzie!!!Επειδή δεν είμαι κάτοχος κανενός από τα 2 αλλά έτυχε να τα οδηγήσω σε μία αρκετά δύσκολη διαδρομή (βλέπε Τρίπολη-Καλαμάτα),το Swift σου έλεγε 'μπες στις στροφές με τα όσα-όσα,εγώ είμαι εδώ' πράγμα το οποίο με το Colt δεν το ένιωσα πουθενά,ίσα-ίσα ήμουν κι αρκετά επιφυλακτικός-φοβισμένος αν έμπαινα με τα ίδια km/h στην ίδια στροφή με το Colt. Kι εκεί που χρειάστηκα τον δυνατό κινητήρα του Colt (όποιος έχει κάνει την εν λόγω διαδρομή καταλαβαίνει για τί δρόμο μιλάω) για προσπέραση φορτηγού σε δρόμο ανηφορικό και με στροφές δεν είχε τη δύναμη για προσπέραση οπότε αναγκάστηκα να είμαι μισή ώρα από πίσω του μέχρι να αρχίσει η κατηφόρα όπου και το πέρασα.
Δηλαδή όλο το 'wow' του Colt είναι στην ευθεία! Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω!
Πιστεύω οτι μέχρι τώρα υποστηρίζω το συγκεκριμένο όχι απλά επειδή το έχω αλλά παραθέτοντας στοιχεία που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς. Βλέπε διαγράμματα ροπής δημοσιευμένα σε περιοδικά ή και προσωπικές μετρήσεις με το Gtech RR. Αυτό δεν έχει γίνει απο κανένα άλλο που διαφωνεί για την υπεροχή του colt όσον αφορά τον κινητήρα και τα φρένα τουλάχιστον.
Άρα λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν είχες την δύναμη να προσπεράσεις όταν σε σχέση με το swift είναι παντού (σε όλο τα φάσμα των στροφών ) αρκετά πιο δυνατό σε ισχύ και σε ροπή ακόμα και κάτω απο τις 4000 rpm. Άρα αυτό είναι άτοπο που λές και μάλλον ανακριβές συγκρίνοντάς το πάντα με αντίστοιχης ισχύος 1300 άρια - 1400 άρια. Φυσικά και δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο για να κάνεις προσπέρασμα με 3ες σε 2 sec !
Απο εκεί και πέρα για το θέμα του 'στρίβειν' σίγουρα το σχετικά μεγαλύτερο ύψος δίνει κάποια ανασφάλεια το οποίο υστερεί όμως μόνο σε αίσθηση και όχι τόσο σε ουσία. Αυτό μπορώ να το πω έχοντας κάνει 10.000 χιλιόμετρα. Ακριβώς το ίδιο έχουν αναφέρει και τα περιοδικα . Δεν φοβίζει σε πληροφορεί σωστά που βρίσκονται οι τροχοί απλά το αυξημένο ύψος σε κάνει να νοιώθεις λίγο άβολα. Αυτό είναι και το μόνο του μειωνέκτημα.
To swift το έχω οδηγήσει ελάχιστα για να μπορώ να συγκρίνω άμεσα.
Συμφωνώ λοιπόν οτι εκεί υστερεί σε αίσθηση άλλα όχι τόσο σε ουσία.
Προς θεού δεν θέλω να πείσω κανένα και για τίποτα! Απλά παραθέτω τις εμπειρίες μου 10.000 km.
Αλήθεια ποιά έκδοση του colt οδήγησες?