-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το να κλείνεσαι στον εαυτό σου όταν είσαι στις μαύρες σου μπορεί να αποβεί και ολέθριο για την ψυχική και σωματική σου υγεία. Σου την κάνει γυριστή μια γυναίκα ή έχεις μια σοβαρή επαγγελματική απογοήτευση. Τι θα κάνεις; Θα κλειστείς στο σπίτι και θα μιλάς με τα ντουβάρια; Ή θα ζαλίσεις τους φίλους σου με όλα αυτά τα βάσανά σου; Θα μου πεις, γι'αυτό είναι οι φίλοι. ΟΚ, αλλά πόσο νομίζεις θ'αντέξουν ν'ακούν όλο το δράμα;Και στην τελική, κάθε τι ερωτικής φύσεως σχετίζεται με το ορμονικό μας περιεχόμενο. Γι'αυτό σου λέω... Όπως το λέει κι ο Ακάλυπτος, αλλά προσαρμοσμένο σ'εμάς... Μια ρύθμιση των ορμονών και έρχεται ο άλλος στα ίσα του.
Ο καθε ενας αντιμετωπιζει διαφορετικα το καθε προβλημα.Αναλογα τις αντοχες του μπορει και να το κρατησει μεσα του για πολυ καιρο χωρις να χρειαστει να ανοιχτει σε κανενα.
Οσο για το ορμονικο περιεχομενο μια μαλ@κια μπορει να ειναι καλυτερη απο την οποια πληρωμενη υπηρεσια.Σιγουρα παντως ειναι φτηνοτερη . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το να κλείνεσαι στον εαυτό σου όταν είσαι στις μαύρες σου μπορεί να αποβεί και ολέθριο για την ψυχική και σωματική σου υγεία. Σου την κάνει γυριστή μια γυναίκα ή έχεις μια σοβαρή επαγγελματική απογοήτευση. Τι θα κάνεις; Θα κλειστείς στο σπίτι και θα μιλάς με τα ντουβάρια; Ή θα ζαλίσεις τους φίλους σου με όλα αυτά τα βάσανά σου; Θα μου πεις, γι'αυτό είναι οι φίλοι. ΟΚ, αλλά πόσο νομίζεις θ'αντέξουν ν'ακούν όλο το δράμα;
Και στην τελική, κάθε τι ερωτικής φύσεως σχετίζεται με το ορμονικό μας περιεχόμενο. Γι'αυτό σου λέω... Όπως το λέει κι ο Ακάλυπτος, αλλά προσαρμοσμένο σ'εμάς... Μια ρύθμιση των ορμονών και έρχεται ο άλλος στα ίσα του.
Ο καθε ενας αντιμετωπιζει διαφορετικα το καθε προβλημα.Αναλογα τις αντοχες του μπορει και να το κρατησει μεσα του για πολυ καιρο χωρις να χρειαστει να ανοιχτει σε κανενα.
**Οσο για το ορμονικο περιεχομενο μια μαλ@κια μπορει να ειναι καλυτερη απο την οποια πληρωμενη υπηρεσια.Σιγουρα παντως ειναι φτηνοτερη . **Μαζί σου! Το σεξ, όταν δεν περιλαμβάνει συναισθηματικό δέσιμο, η πιο σημαντική του αξία είναι η προσπάθεια να τη ρίξεις στο κρεβάτι. Αυτό σε ανεβάζει και όχι η ορμονική ισορροπία που επέρχεται! Αν την έχεις έτοιμη, τι νόημα έχει; Είναι σαν να σου έχουν δεμένο το λαγό... Τι να πας για κυνήγι, τον αγοράζεις και απ' το κρεοπωλείο...
-
Σε ό,τι αφορά το να βρεις να πηδήξεις... Θυμήθηκα ένα περιστατικό που είχα περιγράψει κι εδώ πέρα στο φόρουμ. Ήταν ένας απ'το Πολυτεχνείο, με τον οποίον πήγα (κατόπιν αιτήματος της παρέας μου. Ακόμη αναρωτιέμαι πώς άντεξα και δεν τον πέταξα απ'τ'αμάξι) στο Ρέθυμνο να συναντήσω την παρέα μου που επέστρεφε από Ηράκλειο.
Κάπου στο ύψος της διασταύρωσης για την Απτέρα με ρωτά:
Τύπος: Την τάδε την ξέρεις;
Εγώ: Ναι, είναι συνάδελφός μου, αλλά με άλλο καθηγητή.
Τ: Ωραίο μ...νί, ε;
Ε: Ναι, ωραία κοπέλα.
Τ: Και γαμώ τα παιδία είναι, έτσι;
Ε: Ναι, μια χαρά άνθρωπος είναι.
Τ: Αλλά τους γκόμενους τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα...
Ε: (στραβοκοιτώντας τον) Δεν το γνωρίζω.
Τ: ΤΙ;;; Καλά, δεν είσαι στο Πολυτεχνείο; Δεν ακούς τι γίνεται;
Ε: Στο Πολυτεχνείο δεν ήρθα για να γίνω Τατιάνα. Και στην τελική, 25 χρονών γυναίκα είναι, δικαίωμά της είναι να κάνει ό,τι νομίζει.Το βουλώνει από εκεί κι έπειτα, μέχρι που φτάσαμε (πλησιάζαμε και τον Κοίλιαρη με καμιά 150άρα, κι ο τόνος της φωνής μου είχε γίνει μάλλον απειλητικός).
Τέσπα, συναντάμε τα άλλα παιδιά και μια κοπέλα και κανονίζουμε να πάμε Κάρμα μ'εκείνη και κάτι φίλες της. Ο τύπος αυτός θα πήγαινε πρώτα σε κάτι 'γαμώ τις γκόμενες' (στην πραγματικότητα δεν βλέπονταν), τις οποίες θα τις έφερνε αργότερα από εκεί.
Έρχεται κάποια στιγμή από εκεί, κάθεται και μετά συνεχίζουμε όλοι στο Buddha για λίγο clubbing. Εκεί, αρχίζει να κολλάει σε μια απ'τις κοπέλες. Εμείς με τους υπόλοιπους είχαμε ήδη κανονίσει να έρθουν μαζί μας κάποιες κοπέλες. Μια θα φιλοξενούσα εγώ, μια άλλη ένα άλλο παιδί και έπεσε τελικά ψηστήρι για να έρθει Χανιά και η κοπέλα στην οποίαν κόλλαγε ο τυπάς αυτός, ο οποίος με πολύ παρακάλι την έπεισε να έρθει...
Μοιραστήκαμε σε δυο αυτοκίνητα. Τα κορίτσια έφυγαν με ένα απ'τα παιδιά που ήρθαν από Ηράκλειο και ο τυπάς θα ερχόταν μ'εμένα και τον fiestapower.
Στο πάρκινγκ του λιμανιού αρχίζει να λέει ότι την κοπέλα ΣΙΓΟΥΡΑ θα την πήδαγε εκείνο το βράδυ. Εγώ του είπα να μην το δέσει κόμπο, γιατί το να φιλοξενηθεί μια κοπέλα σ'ένα σπίτι δε σημαίνει ότι γουστάρει να κουτουπωθεί. Αρχίζει αυτός τα φίδια του: δε με ξέρεις καλά εμένα, έγώ όλες τις πηδάω, καμία δε μου αντιστέκεται, είναι θέμα χρόνου να βάλω κάτω την καθεμιά κλπ κλπ κλπ. Στη δε διαδρομή μας έλεγε τι έκανε (ή μάλλον ΔΕΝ έκανε ποτέ, αλλά έπεισε τον εαυτό του ότι το έκανε) και με ΠΟΙΑ (με ονοματεπώνυμα!!!).
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η κοπέλα δεν του έκατσε.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι μετά αυτός άρχισε να την κατηγορεί από'δω κι από εκεί.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αυτό έφτασε στ'αυτιά των φιλενάδων της...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η φαφλατάδικη πρακτική του διεδόθη από στόμα σε στόμα.
Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τον σταμπάρανε στο Ρέθυμνο και έκτοτε δεν ξανατόλμησε να πατήσει σε κανένα μαγαζί εκεί.
-
και τι θελεις να μας πεις με αυτη την ιστορια?? Σε σχεση με το θεμα εννοω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το να κλείνεσαι στον εαυτό σου όταν είσαι στις μαύρες σου μπορεί να αποβεί και ολέθριο για την ψυχική και σωματική σου υγεία. Σου την κάνει γυριστή μια γυναίκα ή έχεις μια σοβαρή επαγγελματική απογοήτευση. Τι θα κάνεις; Θα κλειστείς στο σπίτι και θα μιλάς με τα ντουβάρια; Ή θα ζαλίσεις τους φίλους σου με όλα αυτά τα βάσανά σου; Θα μου πεις, γι'αυτό είναι οι φίλοι. ΟΚ, αλλά πόσο νομίζεις θ'αντέξουν ν'ακούν όλο το δράμα;
Και στην τελική, κάθε τι ερωτικής φύσεως σχετίζεται με το ορμονικό μας περιεχόμενο. Γι'αυτό σου λέω... Όπως το λέει κι ο Ακάλυπτος, αλλά προσαρμοσμένο σ'εμάς... Μια ρύθμιση των ορμονών και έρχεται ο άλλος στα ίσα του.
Οσο για το ορμονικο περιεχομενο μια μαλ@κια μπορει να ειναι καλυτερη απο την οποια πληρωμενη υπηρεσια.Σιγουρα παντως ειναι φτηνοτερη .Πρώτον: το να κρατάς το σαράκι μέσα σου εν τέλει θα σου δημιουργήσει χοντρό ψυχολογικό και κοινωνικό πρόβλημα.
Δεύτερον: Καλό το self service, αλλά πιο καλά είναι ν'ακούσεις και λίγο παραμύθιασμα ότι είσαι και ο πρώτος.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
και τι θελεις να μας πεις με αυτη την ιστορια?? Σε σχεση με το θεμα εννοω.Απαντώ σ'αυτό που είπε ο Νάσος ότι είναι πανεύκολο και θέμα χρόνου να βρεις να πηδήξεις έτσι και βγεις ένα βράδυ έξω.
-
και τι θελεις να μας πεις με αυτη την ιστορια?? Σε σχεση με το θεμα εννοω.
Απαντώ σ'αυτό που είπε ο Νάσος ότι είναι πανεύκολο και θέμα χρόνου να βρεις να πηδήξεις έτσι και βγεις ένα βράδυ έξω.
Πανευκολο ειναι. Επειδη του συγκεκριμενου δεν του κατσε??
-
Δε λέω ότι δεν είναι σχετικά εύκολο. Αλλά εντάξει, μην υπερβάλλουμε κιόλας... Δεν το'χουν και στο χέρι άλλωστε, ούτε μπορούμε να πορευόμαστε νομίζοντας ότι ντε και καλά θα συντελεσθεί το σεξ.
-
Οσο για το ορμονικο περιεχομενο μια μαλ@κια μπορει να ειναι καλυτερη απο την οποια πληρωμενη υπηρεσια.Σιγουρα παντως ειναι φτηνοτερη .Πρώτον: το να κρατάς το σαράκι μέσα σου εν τέλει θα σου δημιουργήσει χοντρό ψυχολογικό και κοινωνικό πρόβλημα.
Δεύτερον: Καλό το self service, αλλά πιο καλά είναι ν'ακούσεις και λίγο παραμύθιασμα ότι είσαι και ο πρώτος.
Εξαρταται παντα απο το ατομο,αυτη την γνωμη εχω .
Καλο το παραμυθιασμα αλλα....παραμυθιασμα. -
Δεν το'χουν και στο χέρι άλλωστε, ούτε μπορούμε να πορευόμαστε νομίζοντας ότι ντε και καλά θα συντελεσθεί το σεξ.αναλογως. Αμα ξεκινας χαλαρα και στην πορεια ερχεται οκ. Αν ξεκινας ομως για να κανεις αυτο, τοτε ετσι πορευεσαι. Αλλα εσυ την εχεις τη λυση ετοιμη οποτε δεν υπαρχει προβλημα οπως μας ειπες πριν. Δεν σου τη λενε κιολας και ειναι και βεβαιη η επιτυχια!!
-
Και η παρηγοριά στον άνθρωπο που κλαίει κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο παραμύθιασμα είναι, αλλά ιαματικό. Λίγο παραμύθιασμα την κατάλληλη στιγμή μπορεί να σε βοηθήσει να ξαναπάρεις μπρος και να ξεμπλοκάρεις.
Βέβαια, ακόμα καλύτερα είναι να βγεις παραέξω και, μέσω καινούργιων γνωριμιών, να νιώσεις καλύτερα... Αλλά αν έχεις μπλοκάρει τόσο άσχημα που δεν μπορείς να βγεις απ'το καβούκι σου, ε, τότε καταφεύγουμε σ'αυτό το αποτελεσματικό, αλλά όχι και τόσο φινετσάτο κοινωνικά, μέτρο.
-
Τώρα με συγχωρείτε:
Ξάδελφος ξόδεψε σε μια βραδιά 220 + €, συνοδεύοντας μια και - καλά - ωραία για καφέ, φαγητό, ποτό, παγωτό, σπίτι της και καληνύχτα σας.
Σιγά μην έκανε η κοπελιά κίνηση να πληρώσει κάτι - το παγωτό, βρε αδελφέ...
Πήδημα; Σιιιγάααα, στην τέταρτη - πέμπτη έξοδο - κι αν.
Την ίδια εποχή, ένας πολύ γνωστός μου έπαιρνε από μπαρ (ξέρετε τώρα ) μια Ρουμάνα μπουκιά και συχώριο, την κυκλοφορούσε στα στέκια του ξάδελφου και διασκέδαζε τρελά μαζί της, με κόστος 80 € στο 'μπαρ', 50 - 60 σε πορτοκαλάδες και 10 σε σουβλάκια. Αν ήθελε, έπαιζε και το σεξ. Η πλάκα, πάντως, ήταν φοβερή.Αλλά δεν θα 'κανονίσω' συνάντηση του γιου μου με εκδιδόμενη, ούτε της κόρης μου με εκδιδόμενο. Εγώ θεωρώ καθήκον μου να τους εξηγήσω - κι αν θέλουν ας πάνε μόνοι τους.
Με λίγα λόγια: Οι περισσότερες γυναίκες δείχνουν να τα' χουν χαμένα.
Οι περισσότεροι άνδρες, επίσης.
Αλλά, βρε αδελφέ, όταν ένας άνδρας γνωρίζει μια γυναίκα, το τελευταίο πραγμα που τον ενδιαφέρει είναι τι αυτοκίνητο αυτή οδηγεί, τι δουλειά κάνει ή που μένει. Οι γυναίκες αυτά είναι τα πρώτα που θέλουν να γνωρίζουν. Και, ενίοτε, την πατάνε χονδρά. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν το'χουν και στο χέρι άλλωστε, ούτε μπορούμε να πορευόμαστε νομίζοντας ότι ντε και καλά θα συντελεσθεί το σεξ.
αναλογως. Αμα ξεκινας χαλαρα και στην πορεια ερχεται οκ. Αν ξεκινας ομως για να κανεις αυτο, τοτε ετσι πορευεσαι. Αλλα εσυ την εχεις τη λυση ετοιμη οποτε δεν υπαρχει προβλημα οπως μας ειπες πριν. Δεν σου τη λενε κιολας και ειναι και βεβαιη η επιτυχια!!
Όντως, αν ξεκινήσεις χαλαρά, αυξάνεις πολύ τις πιθανότητές σου. Αλλά όταν ακούω 'ας χρονομετρήσουμε πόση ώρα θα κάνω μέχρι να ρίξω κάποια στο κρεβάτι', θυμάμαι κάτι βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80 με τον Ψάλτη και το Μουστάκα να παριστάνουν τους κάμακους...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αλλά, βρε αδελφέ, όταν ένας άνδρας γνωρίζει μια γυναίκα, το τελευταίο πραγμα που τον ενδιαφέρει είναι τι αυτοκίνητο αυτή οδηγεί, τι δουλειά κάνει ή που μένει. Οι γυναίκες αυτά είναι τα πρώτα που θέλουν να γνωρίζουν. Και, ενίοτε, την πατάνε χονδρά.
'Ντάξει τώρα, μη γενικεύεις. Πιθανόν να ρωτάνε αυτά τα πράγματα γιατί ξέρουν πόσο ψώνια είμαστε εμείς οι άνδρες με την επαγγελματική μας επιτυχία και τ'αυτοκίνητά μας.
-
Αλλά, βρε αδελφέ, όταν ένας άνδρας γνωρίζει μια γυναίκα, το τελευταίο πραγμα που τον ενδιαφέρει είναι τι αυτοκίνητο αυτή οδηγεί, τι δουλειά κάνει ή που μένει. Οι γυναίκες αυτά είναι τα πρώτα που θέλουν να γνωρίζουν. Και, ενίοτε, την πατάνε χονδρά.
είσαι φαλλοκράτης, εγκάθετος, μισογύνης, αυτά δεν τα σκέφονται οι γυναίκες! στο τέλος θα γράψεις ότι ψάχνονται και να παντρευτούν
-
Την ίδια εποχή, ένας πολύ γνωστός μου έπαιρνε από μπαρ (ξέρετε τώρα ) μια Ρουμάνα μπουκιά και συχώριοΗ Ηλεία είναι ξακουστή στα πέρατα της οικουμένης ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτά τα μπαρ
Όπως μου είπε και μια (μετά από αυτό) πρώην: 'κουράζομαι πολύ στη δουλειά μου (σ.σ. δικηγόρος) και θέλω έναν άντρα μετά τα 35 να μου εξασφαλίζει την άνεση και την ασφαλεια (σ.σ. ΔΕΝ εννοουσε τον ΒανΝταμ) ξεκουραστης ζωής χωρίς αγχη'.
(το χειρότερο είναι ότι μετά εμαθα ότι αυτό το είχε πρωτοπει η... Βανα Μπάρμπα. Rolemodels... ) -
Δε λέω ότι δεν είναι σχετικά εύκολο. Αλλά εντάξει, μην υπερβάλλουμε κιόλας... Δεν το'χουν και στο χέρι άλλωστε, ούτε μπορούμε να πορευόμαστε νομίζοντας ότι ντε και καλά θα συντελεσθεί το σεξ.Κωνσταντίνε, δεν με κατάλαβες μάλλον και γι' αυτό το πήγες αλλού. Εγώ δεν είπα ότι όποτε το αποφασίσω, πηδάω ΟΠΟΙΑ θέλω, ΟΠΟΥ θέλω!!! Είπα ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ φυσιολογικός άνθρωπος, ανεξαρτήτως εμφάνισης (εκτός τρομακτικών καταστάσεων), μέσα σε ένα βράδυ μπορεί να κρεβατωθεί, κάνοντας φυσικά παραχωρήσεις, δεδομένης της κατάστασης. Ισχύει για άντρες και για γυναίκες. Άρα, εάν το ζητούμενο είναι η ορμονική ισορροπία, βρίσκω άσκοπο να πας σε ιερόδουλη που και τα λεφτά σου θα δώσεις και στην τελική, χάνεις και το παιχνίδι του φλερτ, σοβαρότατο κατά τη γνώμη μου!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Την ίδια εποχή, ένας πολύ γνωστός μου έπαιρνε από μπαρ (ξέρετε τώρα ) μια Ρουμάνα μπουκιά και συχώριο
Η Ηλεία είναι ξακουστή στα πέρατα της οικουμένης ΑΚΡΙΒΩΣ γι' αυτά τα μπαρ
Όπως μου είπε και μια (μετά από αυτό) πρώην: 'κουράζομαι πολύ στη δουλειά μου (σ.σ. δικηγόρος) και θέλω έναν άντρα μετά τα 35 να μου εξασφαλίζει την άνεση και την ασφαλεια (σ.σ. ΔΕΝ εννοουσε τον ΒανΝταμ) ξεκουραστης ζωής χωρίς αγχη'.
(το χειρότερο είναι ότι μετά εμαθα ότι αυτό το είχε πρωτοπει η... Βανα Μπάρμπα. Rolemodels... )αντίστοιχο άκουσα κι εγώ από γυναίκα στα 30+
'ως πότε θα δουλεύω;' (αν το πει άντρας όμως είναι τεμπέλης)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αντίστοιχο άκουσα κι εγώ από γυναίκα στα 30+'ως πότε θα δουλεύω;' (αν το πει άντρας όμως είναι τεμπέλης)
Κακίες...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
....εάν το ζητούμενο είναι η ορμονική ισορροπία, βρίσκω άσκοπο να πας σε ιερόδουλη που και τα λεφτά σου θα δώσεις και στην τελική, χάνεις και το παιχνίδι του φλερτ, σοβαρότατο κατά τη γνώμη μου!Σκέψου το λίγο καλύτερα: Ποια άλλη κατάσταση πιο ξεκάθαρη από αυτήν μπορείς να συναντήσεις; ΑΥΤΟ θέλω κυρία μου, ΑΥΤΟ σου προσφέρω κύριέ μου, χωρίς ψευτοδιλήμματα, μισόλογα, υποσχέσεις και, καμιά φορά, καχυποψία. Πόσο κάνει; Τόσο. Πάρτα.-
Χωρίς υποχρεώσεις μετά.
Μπορεί κάποιος - α κάποτε να το έχει ανάγκη, όχι;
Διαζύγια