-
Ποιό από τα 3 θεωρείτε ότι είναι καλύτερο;
-
-
-
ΨΗΦΙΣΑ ΤΟ ΜR-2 ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΩΤΕ ΑΛΛΗΣ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑΣ.
Α,ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ. -
Σαν καλυτερο θα ψηφισω το MR2. Πρωτον γιατι η ΤΟΥΟΤΑ εκανε ππροσπαθεια να το κρατησει κατω απο τα 1.000κιλα και το καταφερε. Ζυγιζει μολις 980κιλα, εχει τι μοτερ στο κεντρο, που εξασφαλιζει και στην πραξη (συμφωνα και με τα περιοδικα) πολυ καλη συμπεριφορα. Επισης ειναι ΤΟΥΟΤΑ, που μου αρεσει τρομερα σαν εταιρια (δε το γραφω σαν αντικειμενικο επιχειρημα αυτο).
Σαν αυτο που θα αγοραζα θα ψηφιζα μαλλον το ΜΧ-5 1.8sporty, γιατι κι'αυτο εχει ιδια ιπποδυναμη, κι αυτο εχει 6αρι, κι αυτο ειναι ποιοτικο, και μαλλον πιο ευκολοδηγητο στο οριο (δε παμε για χρονους αλλα για.. ευχαριστηση εε!)
Εμφανισιακα μου αρεσουν και τα 2 πολυ. Αλλα μαλλον το miata (το τελευταιο) θα διαλεγα σαν πιο ωραιο εσωτερικα αλλα και ισως εξωτερικα.Κατι που μου διαφευγει αυτη τη στιγμη: η MR2 εχει torsen. Το ΜΧ-5 εχει κι αυτο torsen ή οχι?
-
TO MX5 έχει στην καλή έκδοση διαφορικό.
-
Οτι εχει μπλοκε το γνωριζω φιλε babi. Εχει ομως torsen ή κατι αλλο?
-
Φίλε Νικο το ΜΧ-5 1.8 στην καινούργια του έκδοση έχει διαφορικό tοrsen...
-
Περίμενα πάντως άνετη επικράτηση του ΜR2. Αλλά στην ουσία είναι ισα αφού έχουν 1 ψήφο διαφορά.Για να δούμε...
-
ΜΧ5 γιατι πιστευω οτι θα το ευχαριστηθεις πολυ περισσοτερο στο δρομο απο οτι το MR2.Πιο φιλικο λογω της θεσης του κινητηρα και ατελειωτες πλαγιολισθησεις!!!
-
egw pshfisa to mg logw ippodynamhs (160 ippous i think) kai epeidh einai piswkouna kai an den kanw lathos exei to moter sto kentro.....an kai sxediastika tha protimousa thn palaioterh ekdosh
-
Όταν ένα αυτοκίνητο είναι τόσα χρόνια στην παραγωγή σχεδόν αυτούσιο και ακόμη πουλάει τότε έχει αποδείξει την αξία του στα ίσα...Και αφήστε τα τμήματα marketing να γαργαλιούνται!
-
Δε μπορεί το περιοδικό να κάνει ένα τέστ το καινούριο ΜR2 όταν έρθει με το καλό το ΜΧ5 και το MGF;Ειδικά το καλό ΜΧ5 (6 ταχύτητες,διαφορικό)απ'όσο θυμάμαι δεν έχει τεσταριστεί.Γιατί είναικαι τα μοναδικά του είδους τους με τιμή κοντά στα 30000-32000.
-
ΜR2 λόγω εμφάνισης, μικρού βάρους, και επειδή είναι toyota. Είναι το μόνο που έχω οδηγήσει από τα 3.
-
[list:2eqhjn2d]Aρε impreza κολαστηκα παλι [/list:u:2eqhjn2d][list:2eqhjn2d]Εσυ κανε πως δεν το ειδες το post [/list:u:2eqhjn2d][list:2eqhjn2d]Ηγνωμη μου παιδια ειναι μακρια απο Rover καθως οι Αγγλοι ειναι 'για το γαιδαρο καβαλα'[/list:u:2eqhjn2d][list:2eqhjn2d]Απο τα τρια η Toyota εχει αξιοπιστες και δοκιμασμενες τεχνικες και το θεωρω καλυτερο απ τα τρια[/list:u:2eqhjn2d][list:2eqhjn2d]Η Mazda απο ανεκαθεν δε με εντυπωσιασε ουτε με την τεχνολογια της αλλα ουτε και με την αξιοπιστια της.Οι δε κινητηρες της δεν εχουν να επιδειξουν και κατι το ιδιετερο.Υπαρχουν και οι παραμετροι 'ανταλλακτικα' που πρεπει να λαμβανονται υποψυ σε μια αγορα και εκει η Μazda δεν ειναι και οτι καλυτερο[/list:u:2eqhjn2d][list:2eqhjn2d]Επωμενως ψηφιζω ΜR2.[/list:u:2eqhjn2d][list:2eqhjn2d]Υπαρχει και η ΒΜW ρε παιδια Κριμα δεν ειναι? [/list:u:2eqhjn2d]
-
All time classic MX5
-
Aν δεν πενεψεις το σπιτι σου!!!
Babi go for it!!!
-
Βy the way check this out:
comparizon -
Βρε καλώς τα παιδιά...βρε καλώς τα παιδιά!!!
Ήρθε το βαρύ πυροβολικό!! -
-
Με δείγμα 40 ατόμων και λαμβάνοντας υπόψιν το σύνολο των ενεργών χρηστών διαπιστώνω ότι υπάρχει απόλυτη ισοπαλία δύο αυτοκινήτων (MR2,MX5).Oι ψηφίσαντες το MX5 κριτήρια έχουν τη διαχρονικότητα και το παιχνιδιάρικο του χαρακτήρα οπότε μάλλον μπορούν να χαρακτησιστούν 'κλασσικοί', ενώ οι ψηφίσαντες το MR2 κριτήρια έχουν το καλύτερο στήσιμο και το περισσότερο απόλυτο του οχήματος και μπορούν να χαρακτηριστούν 'γρήγοροι'.
Τo MGF ακροβατεί ανάμεσα στα δύο (εγώ το χαρακτηρίζω αυτό έλλειψη προσωπικότητας) και παίρνει μόνο 2 ψήφους σε μια κατηγορία όπου η προσωπικότητα παίζει το σημαντικότερο ρόλο είτε αυτή κλείνει σε απόλυτες είτε σε παιχνιδιάρικες (αλλά πάντα ανοιχτές) διαδρομές.
MR2vsMGFvsMX5