-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Eγώ πάντως θα επαναλάβω την Μercedes Sportscoupe. Αν είναι εντός budget πάρε την και...ξέχασε τα υπόλοιπα.
Την εχω και λεω οχι... Για να μην γενικευσω (αν και το εχει παραδεχτει η mercedes) απλα η αγορα της ειναι ρισκο για λογους αξιοπιστιας. Απο εκει και περα το στησιμο της ειναι βαρκα στο γυαλο με τρελες ασαφειες. Δεν μιλαμε για σπορ οδηγηση... δεν ειναι το ζητουμενο αυτο, αλλα για normal καταστασεις. Επισης με την παροδο του χρονου (2-3 χρονια) χαλαει και η ποιοτητα κυλισης.
Το Golf που εχω δοκιμασει και πολυ καλυτερα πατουσε σαν αμαξι, και επερνες αισθηση του τι γινεται, και ειχε ενα απειρως ποιο ακαμπτο σασι με οτι σημαινει αυτο για πολλους τομεις.
Α, χειρότερη κι από Ζ3, ε;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, χειρότερη κι από Ζ3, ε;
Λυγαει και μαλιστα σε σημειο που με εχει τρομαξει... με εχει κανει να πιστευω πως στο εργοστασιο κατι ξεχασαν να κολλησουν Στον δρομο δεν της πολυφαινεται, αλλα ετσι και αρχισεις τιποτα φουρκετες ανηφορικες, ανεβασμα σε πεζοδρομια και αλλα... εκει καταλαβαινεις οτι εχει αρκετο τζογο... τζογος ο οποιος φαινεται απο τα τρελλα φαγωματα που εχει κανει στις ακρες τις πισω εταζερας (δεν εχω ξαναδει σε αλλο αμαξι τετοιο πραγμα) και φυσικα χαρις στην ευλιγησια το εσωτερικο και η σταθεροτητα του εχουν παει περιπατο... αλλα δυστηχως ο περιοδικος τυπος αυτα δεν στα λεει...
-
Βρήκα το τραγούδι που πρέπει να γίνει ύμνος της C Sportscoupe!!!
Λυγαριά, λυγαριά
Εσένα έχω στην καρδιά!!! -
αλλα δυστηχως ο περιοδικος τυπος αυτα δεν στα λεει...Είναι πολλά τα λεφτά... Γιατί να στα πουν; Και ειδικά όπως έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια οι 4Τ (που, αντί να κράζουν τα χρέπια, τους βρίσκουν και θετικά)...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βρήκα το τραγούδι που πρέπει να γίνει ύμνος της C Sportscoupe!!!Λυγαριά, λυγαριά
Εσένα έχω στην καρδιά!!!LOLLOLOLOLOLOLOLOLOL
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Eγώ πάντως θα επαναλάβω την Μercedes Sportscoupe. Αν είναι εντός budget πάρε την και...ξέχασε τα υπόλοιπα.Πριν από δυο μήνες την πήραν δυο φίλοι (πήραν το ίδιο αμάξι με το ίδιο χρώμα!!!). Καλή είναι αλλά έτσι όπως θέλω να την πάρω εγώ ξεφεύγει κανα 3.000 απο το budget μου.
Ρε παιδιά πείτε μου κανά αμάξι και ας μην τσακωνόμαστε για το πιο είναι πιο καλό.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
βλαχoMazda6 ΠΟΤΕ
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
Είμαι βλάχος από τη γιαγιά μου και οδηγώ καθημερινά ένα 6άρι.Άσε σ' εμάς τους βλάχους αυτή τη χαρά..
Μήπως έχεις και ταβέρνα στα Βλάχικα;
-
όχι, αλλά ποτέ δε λέω όχι σε βλάχικα κοψίδια
-
Κρίμα και έλεγα ότι θα τρώγαμε κάνα καλό κοψίδι τώρα που θα κατέβω Αθήνα...
-
Eγώ πάντως θα επαναλάβω την Μercedes Sportscoupe. Αν είναι εντός budget πάρε την και...ξέχασε τα υπόλοιπα.
Την εχω και λεω οχι... Για να μην γενικευσω (αν και το εχει παραδεχτει η mercedes) απλα η αγορα της ειναι ρισκο για λογους αξιοπιστιας. Απο εκει και περα το στησιμο της ειναι βαρκα στο γυαλο με τρελες ασαφειες. Δεν μιλαμε για σπορ οδηγηση... δεν ειναι το ζητουμενο αυτο, αλλα για normal καταστασεις. Επισης με την παροδο του χρονου (2-3 χρονια) χαλαει και η ποιοτητα κυλισης.
Το Golf που εχω δοκιμασει και πολυ καλυτερα πατουσε σαν αμαξι, και επερνες αισθηση του τι γινεται, και ειχε ενα απειρως ποιο ακαμπτο σασι με οτι σημαινει αυτο για πολλους τομεις.
Μπράβο βρε corsair. Να και κάποιος που ενώ έχει mercedes δεν το αναφέρει ούτε στην υπογραφή του ούτε και στο avatar του και έχει το ταπεινό του punto περιμένωντας το νέο πούντο για να το αντικαταστήσει
Κάποιοι άλλοι κομπλεξικοί που ποτέ δεν έχουν πατήσει σε mercedes τις βάζουν σε φωτό κλεμένες και περιφανεύονται για την πατάτα τους.Μπράβο corsair , σου βγάζω το καπέλο
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Eγώ πάντως θα επαναλάβω την Μercedes Sportscoupe. Αν είναι εντός budget πάρε την και...ξέχασε τα υπόλοιπα.Πέρα απο τα παθήματα κάποιου που το έχει ΄έχει και ένα μεγάλο μειονέκτημα, αλλάζει λείαν συντόμος και είναι το ποιο παλιό μοντέλο της mercedes!
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Skoda Octavia II RS.
Kινητηρας διαμαντι,εξαιρετικη οδικη συμπεριφορα αριστη ποιοτητα κατασκευης,χωροι,εξοπλισμος και απο τα 32 χιλιαρικα θα σου μεινει και κανα δυομισαρι χιλιαρικα για....καφεδες
Αλλα βεβαια δεν εχει ονομα.Να φανταστεις οτι το Οctavia II συγκαταλεγεται αναμεσα στα πρωτα σε πωλησεις εισαγομενα στη Γερμανια...
Αλλά θα μου πει καποιος τι ξερουν οι Γερμανοι απο αυτοκινητα??Φυσικά και συγκαταλέγετε στα πρώτα εισαγόμενα στην Γερμανία. Τι να πάρουν οι άνθρωποι, alfa romeo, fiat, και psa?!
-
Ο χρήστης LastOfTheMohicans έγραψε:
Aμαρτια δεν ειναι να δωσεις 32000 και να παρεις 1600;
Οποτε παρε μια 159 για να εισαι υπερκαλυμενος απο ολες τις αποψεις.Βέβαια, με αυτά τα λεφτά θα μπορούσες να πάρεις και 1300cc , βλέπε RX-8. Και δεν είναι καθόλου αμαρτία αυτά τα 1300
Ρώτα και κανέναν ταλαίπωρο με rx7 - rx8 και έλα να μου πείς αν θα το έπαιρνες και σε πόσους μήνες θα το πούλαγες, αν φυσικά είχες εσύ τα πλήροι έξοδα συντήρησης του!
Δεν το πατάω να μην κολλήσει, το βάζει μπροστά ο αδερφός μου κάθε λίγες μέρες μπροστά όταν λείπω διακοπές για να μην καλλήσει, δεν το πάω σε έντονη κίνηση γιατί θα ανάψει, δεν το πολυκυκλοφορώ γιατί θέλεις βενζινάδικο και τράπεζα για το γέμισμα, το αφήνω να ανεβάσει θερμοκρασία λίγο για να το πατήσω, το αφήνω να κατεβάσει για να το σβήσω και όταν πάω στην mazda και με βλέπουν με το rx νομίζουν ότι είμαι εφοπλιστής και προσπαθούν να με γδήσουν. Αυτοκίνητο αγοράζεις όμως όχι παρθένα σε τέσσερις ρόδες!
-
Ταλαίπωροι με RX7 και RX8; Δεν πας να ξαπλώσεις ώρα που είναι. Όσα δε φτάνει η αλεπού...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ταλαίπωροι με RX7 και RX8; Δεν πας να ξαπλώσεις ώρα που είναι. Όσα δε φτάνει η αλεπού...Φίλε μου 30000 με 40000 έχει μην τρελαίνεσαι. Αγόρασε και εσύ το speedster για χρήση που δεν την ονειρέυεσαι στην Κεφαλονιά για 2-3 φορές τον μήνα και έλα να μου πείς ποιός απο τους δυο μας είναι η αλεπού και ποιος έχει online σύνδεση του forum με τον ύπνο του΄.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
...το αφήνω να ανεβάσει θερμοκρασία λίγο για να το πατήσω...Αυτο ισχυει για ολα τα αυτοκινητα ανεξαιρετως... Εσυ το χειμωνα βαζεις μπρος και αρχιζεις τους κοφτες?
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
...το αφήνω να ανεβάσει θερμοκρασία λίγο για να το πατήσω...
Αυτο ισχυει για ολα τα αυτοκινητα ανεξαιρετως... Εσυ το χειμωνα βαζεις μπρος και αρχιζεις τους κοφτες?
Δεν μίλησα μόνο για αυτό κατά πρώτον, κατά δεύτερον δεν μίλησα για χειμώνα μόνο, κατά τρίτον ναι εγώ βαζω μπροστά και το πατάω όποτε θέλω με κόφτες χωρίς προβλήματα και χωρίς όρια στην διάρκεια. Αλλά δεν μιλάμε για μένα εδώ αλλά για την μηχανή των rx7-8. Μην ταυτίζεστε με ένα αυτοκίνητο και ακούτε και καμία γνώμη κάποιου που ο ένας φίλος του έχει το rx7 και ο άλλος το rx8
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θα σου πρότεινα το ολοκαίνουργιο MX-5 (32.000Ε 2.000cc και 160 άλογα), αλλά θα έδινες τόσα λεφτά για ένα ταπεινό Mazda;Πολύ καλή επιλογή αν δεν έχει το πρόβλημα του διθέσιου
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Aμαρτια δεν ειναι να δωσεις 32000 και να παρεις 1600;
Οποτε παρε μια 159 για να εισαι υπερκαλυμενος απο ολες τις αποψεις.Είναι τόσο αμαρτία όσο το θεωρούσα και εγώ το 1991 που έιχε πάρει ο θείος μου απο Γερμανία την νέα 316 και δεν είχε πάρει το megane 16V 2000 150hp. Τότε αυτό βέβαια γιατί μετά απο λίγα χρόνια κατάλαβα ότι θα ήταν αμαρτία να πάρει το Megane. (Χωρίς να θέλω να πω κάτι για το αυτοκίνητο σου φίλε, απλώς έτυχε)
-
Για το RX-7 δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά RX-8 Cosmo έχει ένας καλός φίλος, ο οποίος του πίνει το αίμα καθημερινά (60000 km μέσα σε ένα 15 μήνες), χτυπάει κόφτες, το ανάβει μόνο και μόνο για να το βγάλει από την πυλωτή και δεν έχει ζητήσει το παραμικρό εκτός από (πολλή, είναι η αλήθεια) βενζίνη και λαδάκι. Το service είναι τσιμπημένο, αλλά το θεωρώ λογικό για ένα τόσο ειδικό σε συντήρηση αυτοκίνητο, παρά για ένα γερμανικό 'αυτοκίνητο του λαού'
Δεν μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόσα αμάξια