-
Απο το τρομερο 'ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...!!!' του (αυτοαποκαλουμενου) λαϊκου ηρωα Random1....
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Τηγανιζα τηγανητες πατατες και τις εκαψα γιατι μιλαγα στο κινητο με ενα πιπινι.........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
Φαντάσου να τηγάνιζες βραστές πατάτες
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΣΑΣΜΑΝ 106 ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΚΟΝΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ. ΚΙΝ 6945557480
ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ποιος να σας πει;;;;
Μάλλον οι 2 αφοι δεν συννενοήθηκαν καλά!Πρέπει να είναι το καλύτερο του φόρουμ overall!!!!!!!
Τι διαβάζω νυχτιάτικα!!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΣΑΣΜΑΝ 106 ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΚΟΝΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ. ΚΙΝ 6945557480
ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ποιος να σας πει;;;;
Μάλλον οι 2 αφοι δεν συννενοήθηκαν καλά!Πρέπει να είναι το καλύτερο του φόρουμ overall!!!!!!!
Τι διαβάζω νυχτιάτικα!!!!
Λετε να αρχισουν να τσακωνονται μεσα στο ιδιο τους το θεμα για την τιμη;
-
sakisssssss's RECITAL
περί 159:
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Eπειδη συντομα θα γινουν τα συγκριτικα και στην χωρα μας ας ξεκαθαρισουμε το τοπιο προς ενημερωση των δημοσιογραφων. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
sakisssssss's RECITALπερί 159:
Eπειδη συντομα θα γινουν τα συγκριτικα και στην χωρα μας ας ξεκαθαρισουμε το τοπιο προς ενημερωση των δημοσιογραφων.
απλά ΘΕΟΣ
-
-
Σωστός ο Sakiss.
Φαίνεται αστείο εκ πρώτης όψεως, αλλά μην αμφιβάλλετε ότι οι περισσότεροι δημ/γραφοι, έχουν σοβαρές ελλείψεις ως προς τη διεξαγωγή αναλυτικής κρίσης ενός αυτοκινήτου.
Λογικό, αφού δημ/γράφος αυτοκίνητου γίνεται ο καθένας. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σωστός ο Sakiss.Φαίνεται αστείο εκ πρώτης όψεως, αλλά μην αμφιβάλλετε ότι οι περισσότεροι δημ/γραφοι, έχουν σοβαρές ελλείψεις ως προς τη διεξαγωγή αναλυτικής κρίσης ενός αυτοκινήτου.
Λογικό, αφού δημ/γράφος αυτοκίνητου γίνεται ο καθένας. -
Προτείνω να απολυθούν όλοι και στη θέση τους να προσληφθούν γραμματείς που να ξέρουν καλό copy-paste.
-
Το οτι υπάρχουν πολλοί άσχετοι δημοσιγράφοι δεν καθιστά εναν compulsive copypaster πιο σχετικό αλλα ούτε είμαστε ανγκασμένοι να διαλέξουμε μεταξύ των δύο και μόνο.
Οπότε εγω προτείνω να απολυθούν και στη θέση τους να προσληφθούν άνθρωποι με γνώσεις και μεράκι.
-
μολις το διαβασα, και ηθελα να το γραψω εδω, αλλα με προλαβε ο φιλος μας!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το οτι υπάρχουν πολλοί άσχετοι δημοσιγράφοι δεν καθιστά εναν compulsive copypaster πιο σχετικό αλλα ούτε είμαστε ανγκασμένοι να διαλέξουμε μεταξύ των δύο και μόνο.Οπότε εγω προτείνω να απολυθούν και στη θέση τους να προσληφθούν άνθρωποι με γνώσεις και μεράκι.
Από το στόμα σου και στου εκδότη το αυτί!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Το οτι υπάρχουν πολλοί άσχετοι δημοσιγράφοι δεν καθιστά εναν compulsive copypaster πιο σχετικό αλλα ούτε είμαστε ανγκασμένοι να διαλέξουμε μεταξύ των δύο και μόνο.Οπότε εγω προτείνω να απολυθούν και στη θέση τους να προσληφθούν άνθρωποι με γνώσεις και μεράκι.
Δεν συγκρίνω Sakiss με δημ/γράφους.
Σχολίασα μόνο την άποψή του.Αυτό, που λες ΙΚΕ, θα ήταν το ιδεατό.
Μόνο που, οι άνθρωποι με γνώσεις και μεράκι, δεν θα συμβιβάζονταν με πενιχρό μισθό α) οπότε ματαιοπονούμε και β) θα τους είχαν εκτοπίσει όλες οι υπόλοιπες μετριότητες (πιθανόν).@technik
Ναι, ο καθένας.
Πιο δύσκολη και απαιτητική είναι η δουλειά του σουβλατζή (άνευ παρεξήγησης), από τη δουλειά ενός συντάκτη με βάση το σημερινό επίπεδο.
Η τεχνική του copy paste είναι η βασική απαίτηση.
Διαβάστε τα άρθρα. Και παιδιά δημοτικού καλύτερα και πιο εύστοχα θα έγραφαν.Συγγνώμη για το off-topic.
-
[off topic mode] Υπάρχουν και σοβαρά περιοδικά, με σοβαρούς δημοσιογράφους. Πουλάνε μερικές εκατοντάδες αντίτυπα και από διαφημίσεις.... αφήστε. Μάλλον έχουμε και τον τύπο που μας αξίζει. [/off topic mode]
-
Παιδιά το θέμα λέει για τα αστεία, εδώ σοβάρεψε και δεν έχει πλάκα.
Πάντως για να μείνω λίγο εκτός θέματος απλά θα πω ότι.
Όπως ο καλός σουβλατζής ξέρει να τυλίγει το πιτόγυρο και να μη πέφτουν έξω το τζατζίκι οι ντομάτες και τα κρεμύδια (ναι με απ΄ όλα το τρώω ) και να το ευχαριστιέσαι τρώγοντάς το ( το σουβλάκι ρε ) .
Έτσι και ο καλός (όπως τον έμαθα εγώ πριν χρόνια) αυτοκινητιστικός συντάκτης - δοκιμαστής ξέρει να τελειώνει την τρίτη μέσα στη φουρκέτα, πράγμα που δε νομίζω να μπορεί να κάνει ο καθένας.
Ειδικά μέσα από το πληκτρολόγιο. -
Ο 'διεγράφη διαφημιστική καταχώριση', επαινεί κάποιον που ενώ έχει Mercedes, δεν το διαφημίζει βάζοντας σχετικό αβάταρ, ούτε καν το αναφέρει στην υπογραφή του.
Απείρου κάλλους δημοσίευση!
Ο χρήστης διεγράφη διαφημιστική καταχώριση έγραψε:
Μπράβο βρε corsair. Να και κάποιος που ενώ έχει mercedes δεν το αναφέρει ούτε στην υπογραφή του ούτε και στο avatar του και έχει το ταπεινό του punto περιμένωντας το νέο πούντο για να το αντικαταστήσει
Κάποιοι άλλοι κομπλεξικοί που ποτέ δεν έχουν πατήσει σε mercedes τις βάζουν σε φωτό κλεμένες και περιφανεύονται για την πατάτα τους.Μπράβο corsair , σου βγάζω το καπέλο
-
Ο corsair θα φοβάται μην τον πούνε μικροτσούτσουνο μάλλον
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ο corsair θα φοβάται μην τον πούνε μικροτσούτσουνο μάλλονΟ άλλος όμως, που έχει μοστράρει από κάτω το Speedster, άραγε δηλώνει ιδιοκτήτης ή απλώς μπήκε μέσα για φωτογραφία;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αυτός είναι ο Σπύρος!!! Ακόμα και κολλημένος στο ιστιοπλοϊκό, φορουμάρει!!! Αρρώστια!!!
'Εδώ λέμε οτι οι Ιάπωνες είναι 100 χρόνια μπροστά, ποια Γερμανική ποιότητα και πράσινα άλογα... μισό λεπτό να κάνω τακ... που πας ρε στρόντζο ιταλιάνο δε βλέπεις οτι είμαι δεξήνεμος! ... τι λέγαμε; α ναι! ένας φίλος μου με vw αγόρασε και το συνεργείο για να του βγουν φτηνότερα τα σέρβις... πω πω του έχω ρίξει 3 σημαδούρες και 4 τσιπούρες του κουλού!'
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Eιιιιι...Σε αυτο το τοπικ με την αδεια των σεβαστων moderators, θα γραφω μονο εγω ο Ραντομ...Σε ολα τα κειμενα μου μπορειτε να απαντατε κανονικα εφοσον το επιθυμειτε.....**Η προσπαθεια μου εγκειται στο να γλυτωσω τα λουκετα που εχω εισπραξει....
Ηδη ειμαι μεγαλομετοχος της CISA,AUTOLOCK...κλπ κλπ :**lol:
Well off we go..............
Διαβάστε αυτό που έβαλα με έντονα γράμματα!
4TForum-Funniest Quotes!!