-
Σταρχιδισμιακή κουλαμαρίτιδα θα το έλεγα εγώ.
-
-
Σταρχιδισμιακή κουλαμαρίτιδα θα το έλεγα εγώ.
-
Den se katalabeno.
Ta akriba amaxia einai kai auta amaxia.
Diladi kai trakaroun kai katastrefonte.Kalytera na parei kapios mia Ferrari kai na tin odigaei opos tis axizei, para na tin gializei kai na tin boltarei gia na tin deixei (meionontas etsi ton kindino trakas)
-
Νίκο, εγώ θα προτιμούσα να είχα μια Ferrari και να την είχα μέσα στο σαλόνι μου, να την γυαλίζω και απλά να την βγάζω μια βόλτα κάθε μήνα, παρά να το έπαιζα χεράς και να την κατέστρεφα...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Den se katalabeno.
Ta akriba amaxia einai kai auta amaxia.
Diladi kai trakaroun kai katastrefonte.Kalytera na parei kapios mia Ferrari kai na tin odigaei opos tis axizei, para na tin gializei kai na tin boltarei gia na tin deixei (meionontas etsi ton kindino trakas)
'οδηγαω οπως της αξιζει' ισουται με το 'αγοραζω χωραφια'???
Yperbaleis.
At least autoi prospathisan.
Kai den simenei oti eftegan H oti ekanan malakies.
Atyximata einai kai symbenoun. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Νίκο, εγώ θα προτιμούσα να είχα μια Ferrari και να την είχα μέσα στο σαλόνι μου, να την γυαλίζω και απλά να την βγάζω μια βόλτα κάθε μήνα, παρά να το έπαιζα χεράς και να την κατέστρεφα...Thanasi
Fair enough.
Makari na apoktiseis mia (gia na mas pas kai bolta, an kai akoma xrwstao me Lisa).
Alla an tin pareis pisteuo tha bgeis stous dromous na tin apolauseis.Epeidi yparxei ena site pou exei ta trakarismata pou traboun prosoxi (supercars) prepei automatos na bgaloume tous odigous tous malakes?
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ε καλα δεν τους κατηγορησα κιολας.... η ερωτηση μου παντως ειναι ειλικρινης. τι μπορει να σε οδηγησει να πεταξεις ετσι τοσες χιλιαδες ευρω?Προφανώς δεν το κάνουν επίτηδες
-
χμ... α) ότι έχεις πολλά περισσότερα από πίσω.
β) ότι δεν σε νοιάζει τι θα συμβεί...
γ) ότι απλά έπαιξες και έχασες... -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ε καλα δεν τους κατηγορησα κιολας.... η ερωτηση μου παντως ειναι ειλικρινης. τι μπορει να σε οδηγησει να πεταξεις ετσι τοσες χιλιαδες ευρω?Giati na petaxeis?
Tin xarikan kai kati den pige kala.
Eipame atyximata symbenoun eite exeis amaxi 10K eite 500KPrwta polla min ksexnas oti yparxoun asfaleies, kai 2on autous tous kostise analogika me to eisodima tous ligotero apo oti esena kai emena na paroume ta amaxia mas.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Νίκο, εγώ θα προτιμούσα να είχα μια Ferrari και να την είχα μέσα στο σαλόνι μου, να την γυαλίζω και απλά να την βγάζω μια βόλτα κάθε μήνα, παρά να το έπαιζα χεράς και να την κατέστρεφα...
Thanasi
Fair enough.
Makari na apoktiseis mia (gia na mas pas kai bolta, an kai akoma xrwstao me Lisa).
Alla an tin pareis pisteuo tha bgeis stous dromous na tin apolauseis.Epeidi yparxei ena site pou exei ta trakarismata pou traboun prosoxi (supercars) prepei automatos na bgaloume tous odigous tous malakes?
Δεν είπα βρε Νίκο ότι είναι μαλάκες...
Αλλά πολύ από αυτούς σίγουρα είναι... γιατί δεν παίρνεις ένα αμάξι σαν αυτά και το παίζεις αυτομάτως Vatanen.Φυσικά δεν μπαίνουν όλοι αυτοί που είχαν αυτά τα ατυχήματα σε ένα τσουβάλι... απλά κάνουμε μια κουβέντα εδώ...
-
Thanasi
Fair enough.
Δεν είπα βρε Νίκο ότι είναι μαλάκες...
Αλλά πολύ από αυτούς σίγουρα είναι... γιατί δεν παίρνεις ένα αμάξι σαν αυτά και το παίζεις αυτομάτως Vatanen.Φυσικά δεν μπαίνουν όλοι αυτοί που είχαν αυτά τα ατυχήματα σε ένα τσουβάλι... απλά κάνουμε μια κουβέντα εδώ...
Agreed.
Alla oxi oti oi pio polloi einai.
Den kseroume pos eginan ta atyximata auta (gia merikes Elise kserw) opote kalytera na min krinoume.An o allos einai malakas oi pithanotites na trakarei einai idies, eite odigaei, 106, elise, Scooby, M3, etc....den ton swzei tipota.
Ta idia myala tha koubalaei kai den nomizw na allazei analoga me to autokinito. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ε καλα δεν τους κατηγορησα κιολας.... η ερωτηση μου παντως ειναι ειλικρινης. τι μπορει να σε οδηγησει να πεταξεις ετσι τοσες χιλιαδες ευρω?
Giati na petaxeis?
Tin xarikan kai kati den pige kala.
Eipame atyximata symbenoun eite exeis amaxi 10K eite 500KPrwta polla min ksexnas oti yparxoun asfaleies, kai 2on autous tous kostise analogika me to eisodima tous ligotero apo oti esena kai emena na paroume ta amaxia mas.
http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... _001.shtml
προσπαθησε να μου δωσεις μια δικαιολογια για αυτο εδω. διαβασε και τι λεει στο υπομνημα
Na dikaiologiso ti?
Pigene se auton pou trakare na sou dikaiologithei.
Alla ksereis ti tha sou pei?
Egw to plirosa kai kala ekana
Kai tha exei kai dikio.Yparxoun periptwseis pou o allos pigene gyreuontas, alla den einai oles se auto to site etsi.
-
Εδώ θα διαφωνήσω Νίκο.
Φυσικά και το αμάξι παίζει ρόλο.
Να σου πω γιατί;
Γιατί πολύ απλά με άλλα χιλιόμετρα πάει ένας με ένα 106 και με άλλα με μια 360.
Μια μαλακία που μπορεί να κάνει με το 106, ίσως να σωθεί γιατί δεν είναι πολλά τα χιλιόμετρα, ενώ αν κάνει την ίδια μαλακία με μια 360, άστα να πάνε.
Επίσης αν πάει να πάρει ο ίδιος άμυαλος οδηγός μια στροφή με το 106 του, το πολύ πολύ να βγει απλά από τον δρόμο... ενώ αν πάει να κάνει το ίδιο με την 360 απλά θα αγοράσει και το διπλανό οικόπεδο και το σπίτι και πολλά άλλα μαζί.Πάντα παίζει ρόλο το αμάξι, φτάνει να ξέρεις με τι τρόπο θες να πεθάνεις... απλό ή θεαματικό...
Από εκεί και πέρα είναι το μυαλό του κάθε οδηγού.
Δεν είναι όλα τα ίδια... μπορεί οι συγκεκριμένοι οδηγοί που βλέπουμε ότι έχουν τρακάρει με τα ακριβά τους αυτοκίνητα να μην φταίνε αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες να τρακάρει ένας με ένα γρήγορο αμάξι, παρά με ένα αργό. -
Μια 'λεπτομέρεια':
Αλλο ειναι να οδηγεις ενα απλό αυτοκινητο πχ των 30.000Ε και αλλο να οδηγεις ενα supercar, που συγχωρει πολυ λιγότερα και προκαλεί για πολύ περισσότερα...
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πιθανως πιο ευκολα θα αγορασεις χωραφι με την φεραρι παρα με το Atos,παρόλλο που η φεραρι ειναι 10 φορες καλύτερη στο δρόμο.Η πρωτη σε προκαλει, το δευτερο σου λεει να πας ησυχος στην δουλεια σου.
Τωρα για το οτι καποιοι θεωρουν...υπερκαταναλωτικό να τρακαρεις με ενα τετοιο αυτοκινητο, ας σκεφτουν οτι αυτοι που το αγορασαν δεν πουλησαν το σπιτι τους και την γυναικα τους για να το παρουν, εχουν κι αλλα λεφτα απο πισω.
-
Aν Ferrari, Porsche κλπ. αγόραζαν μόνο όσοι έχουν πραγματικά την ικανότητα να τα οδηγήσουν στο όριο, τότε αυτές οι εταιρίες θα είχαν κλείσει από καιρό!
Από κει και πέρα, ένα ατύχημα μπορεί να συμβεί στον καθένα και σίγουρα δεν είναι ένδειξη κουλαμάρας ή ασχετοσύνης.
Εκτός και αν όποιος βγαίνει εκτός δρόμου στο WRC π.χ. είναι κουλός.
Εκεί είναι αγώνας θα μου πείτε, αλλά τί να κάνουμε, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, γι'αυτό ακριβώς αγοράζεις αυτά τα αυτοκίνητα: για να σε προκαλούν και να τα οδηγείς όλο και πιο γρήγορα.Μπορώ να πω πάντως ότι από το να βλέπω Ferrari παρκαρισμένη 'πρώτη μούρη' σε in νυχτερινά μαγαζιά, πραγματικά προτιμώ να τη δω 'τροπέτο'...
-
Ωραία λογική
-
Διήγηση φίλου που το έμαθε από το συνεργείο που πάει την Lotus του. Το συνεργείο αυτό έχει συνεργασία με αντίστοιχο στην Ιταλία καθότι ασχολείται και με Ιταλικά αυτοκίνητα.
Λοιπόν...
Στην Ιταλία ένας τύπος με μια Ferrari Enzo πήγαινε αέρα παντού και την είχε δει οδηγός και ότι το πάει άνετα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Στην πρώτη στροφή που δοκίμασε να μπει χωρίς ηλεκτρονικά, το έκανε κομμάτια το Εnzo. Ένα κίτρινο ήταν...συλλυπητήρια... -
Ωραία λογικήΠοιά... απ'όλες?
Αν θέλεις να σχολιάσεις κάτι πες την άποψη-ένστασή σου, για να προχωρήσει η συζήτηση.Αλλιώς, είναι σαν να σου λέω εγώ 'ωραίο μαλλί'.
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Ωραία λογική
Ποιά... απ'όλες?
Αν θέλεις να σχολιάσεις κάτι πες την άποψη-ένστασή σου, για να προχωρήσει η συζήτηση.Αλλιώς, είναι σαν να σου λέω εγώ 'ωραίο μαλλί'.
Αφού θες να το σχολιάσω, θα το σχολιάσω...
Μου αρέσει η λογική σου, όπου καλύτερα να δεις μια Φερράρι τροπέτο, από να την δεις πρώτη μούρι σε ένα κέντρο...
Δηλαδή, πάει χαμένη μια Φερράρι που απλά είναι για ¨μόστρα¨ ενώ μια Φερράρι που είναι μόνο τροπέτο δεν πάει χαμένη.
Χαμένη δεν πάει γιατί ο καθόλα χεράς οδηγός της, την πήγε τέρμα ή αλλιώς ¨μπούνιες¨ με αποτέλεσμα να την κάνει κονσέρβα.
Δηλαδή καλύτερα μιας ώρας μεγάλη τελική, παρά σαράντα χρόνια μούρι...Σε έπεισα;
Αν δεν έπεισα τότε έχουμε διαφορετική γνώμη... και.... ωραίο μαλλί.
Κουλαμάρα ή σταρχιδισμός?