-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Και γω είχα την ίδια γνώμη ε μωρέ cabrio-roadster και βλακείες μέχρι που πρόσφατα 2 φίλοι μου αγόρασαν την boxter S και την Z4 3.0 και άλλαξα γνώμη....
Είμαι και γω της άποψης του original... S2000-boxter-Ζ4 ή αλλιώς 350Ζ-M3 και πάει λέγοντας...Άσχετο, αλλά Μ3 ***cabrio ***δεν θα έπαιρνα ποτέ. Μου φαίνεται εντελώς σχιζοφρενικό σαν αυτοκίνητο.
-
Μπορει να ειναι πολυ καλα αυτα τα δυο ομως εγω προτιμω ενα S2000.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Άσχετο, αλλά Μ3 cabrio δεν θα έπαιρνα ποτέ. Μου φαίνεται εντελώς σχιζοφρενικό σαν αυτοκίνητο.Θα συμφωνήσω σε αυτό.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μπορει να ειναι πολυ καλα αυτα τα δυο ομως εγω προτιμω ενα S2000.San na leme oti mou dineis emena mia F430 kai mia Exige 240R kai egw dialegw tin 240R???
Mpa den paizei auto -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
San na leme oti mou dineis emena mia F430 kai mia Exige 240R kai egw dialegw tin 240R???
Mpa den paizei autoόχι άκριβως...προτίμησε το S2000 από την ανοιχτή Boxster...δηλ στο παράδειγμά σου προτίμησε ένα NSX από μία F360...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
San na leme oti mou dineis emena mia F430 kai mia Exige 240R kai egw dialegw tin 240R???
Mpa den paizei autoόχι άκριβως...προτίμησε το S2000 από την ανοιχτή Boxster...δηλ στο παράδειγμά σου προτίμησε ένα NSX από μία F360...
Ma leei, 'πολυ καλα αυτα τα δυο' ara the latest Boxter S kai Cayman pou einai thema syzitiseis.
kai, ta NSX kai 360 den bgenoun pia.
Kai NSX apo 360???? -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Mpa den paizei autoΣιγά που δε θα προτιμούσες την 240R. Λες και δε σε ξέρω...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Mpa den paizei autoΣιγά που δε θα προτιμούσες την 240R. Λες και δε σε ξέρω...
Afou sou exo pei...
H 240R einai h moni Exige pou den ginete Elise(cabrio)
Basika mallon 240R kai tha eperna 1 xrono apo tin douleia gia na kano 150 track days me tin diafora se sxesi me tin F430
-
Πάρε Ζ και γλιτώνεις 40.000 ευρώ. Με τά ρέστα παίρνεις ένα αυτοκίνητο για την γυναίκα σου καί άλλο ένα για το γιό σου !Να τα πάρουν με δικά τους λεφτά!
(πολύ καλό αυτοκίνητο το Ζ και το s2000 αλλά ρε παιδιά ας μην συγκρινουμε καρπούζια με μανταρίνια... δεν συγκρίνονται τα αυτοκίνητα μόνο από τα γκάζια τους! Όλο το 'πακέτο' μετρά!!)
-
Όταν είχε βγεί το 928GTS που οι περισσότεροι το θεωρούσαν άσχημο και αναχρονιστικό για την εποχή του, το εγγλέζικο 911&Porsche World έγραφε οτι είναι τόσο άσχημο που μόνο αν μπορείς να το πάρεις σου φαίνεται όμορφο!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πάρε Ζ και γλιτώνεις 40.000 ευρώ. Με τά ρέστα παίρνεις ένα αυτοκίνητο για την γυναίκα σου καί άλλο ένα για το γιό σου !
Να τα πάρουν με δικά τους λεφτά!
(πολύ καλό αυτοκίνητο το Ζ και το s2000 αλλά ρε παιδιά ας μην συγκρινουμε **καρπούζια **με μανταρίνια... δεν συγκρίνονται τα αυτοκίνητα μόνο από τα γκάζια τους! Όλο το 'πακέτο' μετρά!!)Εεε! Ποιό είναι καρπούζι και ποιό μανταρίνι!
Edit: για σύγκριση για τις επιδόσεις/μηχανικά μέρη μεταξύ Ζ και Cayman μπορεί ίσως να γίνει συζήτηση. Για το εσωτερικό...το Ζ χάνει κατα κράτος :oops: !
-
Άκρη δεν έβγαλα μετά από τόσα μηνύματα.
Τελικά να την ακυρώσω την παραγγελία ή όχι;;;
-
Ιf money was no issue, θα την έπαιρνα. Μου αρέσει στις φωτό. Και το μηχανικό πακέτο φαίνεται ενδιαφέρον.
-
Εεε! Ποιό είναι καρπούζι και ποιό μανταρίνι!
Edit: για σύγκριση για τις επιδόσεις/μηχανικά μέρη μεταξύ Ζ και Cayman μπορεί ίσως να γίνει συζήτηση. Για το εσωτερικό...το Ζ χάνει κατα κράτος :oops: !ΕΕΕ, άμα δε σου αρέσουν τα φρούτα πες καρέκλες με πορτατίφ, εσυ!
-
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙΜΑΝ ΚΑΜΠΡΙΟ!!!!ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΧΑΡΝΤ ΟΡΟΦΗ...
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΕΤΥΧΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ Η ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΚΟΜΕΝΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΠΟΡ....ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ .ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΑΤΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΣΙΚΟ....ΤΟ ΚΑΙΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΞΤΕΡ... -
Ο χρήστης iperodigos έγραψε:
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΕΤΥΧΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ Η ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΚΟΜΕΝΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΠΟΡ....ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ .ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΑΤΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΣΙΚΟ....ΤΟ ΚΑΙΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΞΤΕΡ...Adiaforo me 1 xrono lista anamonis stin Agglia?
Kai egw to brisko adiaforo, alla profanos alloi OXI -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΕΤΥΧΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ Η ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΚΟΜΕΝΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΠΟΡ....ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ .ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΑΤΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΣΙΚΟ....ΤΟ ΚΑΙΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΞΤΕΡ...υπεροδηγε σε ποια χωρα του εξωτερικου ζεις? ή μηπως ετσι σου λενε οι φιλοι σου?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ !!!
ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ...
ΑΛΛΑ ΡΩΤΩ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ 100-200 ΜΠΟΞΤΕΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 4-5 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ 911?ΓΙΑΤΙ?
-
ΑΛΛΑ ΡΩΤΩ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ 100-200 ΜΠΟΞΤΕΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 4-5 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ 911?ΓΙΑΤΙ?
Γιατί πόσα συνολικά είναι τα boxter στην Ελλάδα, και πόσα τα 911?
-
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 2 ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΙΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΙΜΠΡΕΖΑ ΜΕ ΤΑ 180 ΑΛΟΓΑ.. ΣΕ ΣΥΝΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ WRX
-
ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΡΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΕΤΥΧΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ Η ΜΠΟΞΤΕΡ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΚΟΜΕΝΟΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΠΟΡ....ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ .ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΜΑΤΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΡΣΙΚΟ....ΤΟ ΚΑΙΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΞΤΕΡ...υπεροδηγε σε ποια χωρα του εξωτερικου ζεις? ή μηπως ετσι σου λενε οι φιλοι σου?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ !!!
ΗΜΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΞΤΕΡ...
γιατί προφανώς η αναλογία όταν πουλιόντουσαν δεν ήταν ίδια...δηλ για κάθε 5 911 δεν πωλούνταν μόνο 5 Boxster...αλλά λόγω τιμής παραπάνω.
Ακυρώστε την παραγγελία της Cayman