-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μην τρελλαθούμε κι όλας Την πρώτη διετία -ΞΑΝΑ- ένα σέρβις θα κάνει ΜΑΖΙ με αλλαγή λαδιών, χωρίς μπουζί (προφανώς)
Με εργοστασιακά ανταλλακτικά το πολύ να πάει 300, με ίδια ανταλλακτικά, λιγότεραΚαλά, ας ρωτήσει και ας μας πει. Ειδικά την Κarenta.
-
Ο χρήστης Axilleas05 έγραψε:
Φιλε athanasie, για το χρωμα που με ρωτησες αν εχω καταληξει , ναι κατεληξα, ειναι το μπλε ασημι arctic.
Παραθετω και το αντιστοιχο link για να το δεις και εσυ και οποιος αλλος φιλος.
http://www.km77.com/marcas/volkswagen/p ... gra/11.aspΤο έχω δεί(σε τέτοιο έκανα test drive) και από τη στιγμή που ήθελες ανοιχτόχρωμο θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή γιατί ξεφεύγει από το ασημί που έχει γεμίσει ο τόπος.
-
Στα μέσα Αυγούστου παραγγέλθηκε από πολύ κοντινό μου άτομο Passat Highline 2.0 του χρώματος που επιθυμείς (αν και εγώ είχα συστήσει το καφέ μεταλλικό,που αναφέρθηκε από συνφορουμά),με κάποια εξτρά,και με ορίζοντα παράδοσης στα μέσα Νοεμβρίου.
Αυτό που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση είναι η θέση οδήγησης και το σχεδόν άψογο εσωτερικό του.
Στο θέμα της απτής ποιότητος το αυτοκίνητο ευρίσκεται εμπρός από τη σειρά 3 της ΒΜW,πίσω από το Α4,και σαφώς εμπρός από Golf.Σε γενικές γραμμές δείχνει πολύ καλή επιλογή
-
Ευχαριστω πολυ φλε tsilis .
Εκτιμω τα καλα σου λογια. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
μην τρελλαθούμε κι όλας Την πρώτη διετία -ΞΑΝΑ- ένα σέρβις θα κάνει ΜΑΖΙ με αλλαγή λαδιών, χωρίς μπουζί (προφανώς)
Με εργοστασιακά ανταλλακτικά το πολύ να πάει 300, με ίδια ανταλλακτικά, λιγότεραΚαλά, ας ρωτήσει και ας μας πει. Ειδικά την Κarenta.
λες να μην ξέρω, έχοντας τιμές για το δικό μου; και πρέπει να το πάει σε Καρέντα; 55 αντιπρόσωποι στην Ελλάδα υπάρχουν (τόσους έχει το φυλλάδιο που δίνουν με το αυτοκίνητο) και πάρα πολλούς στην Αττική
-
Ευχαριστω ολους καταθετουν τις αποψεις τους και ετσι με βοηθουν στο να καταληξω στην επιλογη μου.
Φιλε athanasie για το passat 2.0 highline εχω καταληξει.Πολύ καλή επιλογή, ίσως η καλύτερη της κατηγορίας
Οδήγησα πριν 2 βδομάδες το δίλιτρο FSI Sportline Passat,
και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Ο δίλιτρος είναι ο κινητήρας που ταιριάζει πραγματικά στο αυτοκίνητο (όχι πως ο TFSI θα με χαλούσε ).
Από θέμα ποιότητας υλικών, θεωρώ ότι βρίκεται κάτω του GOLF,
αλλά τί μπορείς να πείς, όταν μετά από πολύ καιρό η VW προσφέρει
τόσα πολλά σε ένα αυτοκίνητο, σε αυτή την τιμή... -
...τωρα να σου προτεινω να κανεις την υπερβαση?
αφου με το Passat εχεις ταιριαξει 100% εμφανισιακα,
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ (ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΛΕΦΤΑ) ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 2.0 FSI ΤURBO?με εκεινο το μοτερ (+φρενα, στησιμο και οτι αλλο περιλαμβανει), στην ουσια θα εχεις ενα αλλο αυτοκινητο που θα σε ικανοποιει σε ενα εντελως διαφορετικο επιπεδο και για πολυ μεγαλυτερο χρονικο διαστημα (κατα τη γνωμη μου)....
ετσι κι αλλιως διλιτρο το μεν, διλιτρο και το δε.. γιαα κανε ενα test drive το golf gti και δες και μονος σου....
-
Φιλε petran,
Ευχαριστω για την προταση σου για το turbo,
οπως ομως καλα το καταλαβες, εχω ηδη καταληξει και αποφασισει .
Προσπαθησα να συγκεντρωσω οσες μπορεσα περισσοτερες πληροφοριες για ττην επιλογη μου.
Το αν εκανα καλη η οχι επιλογη βεβαια θα φανει στον χρονο... -
Φιλε ikar,
Η γνωμη σου εχει σημασια για μενα, γιατι ειχες εστω και μικρη, μια πρωτη επαφη με το αυτοκινητο οδηγωντας το.
Αρα δεν ειναι θεωρητικη μονο η οποια αποψη σου αλλα και απο πρωτο χερι.
Ευχαριστω που με βοηθησες και εσυ και ολοι οι φιλοι στο να συμπερανω πολλα, και ετσι να καταληξω . -
Σορρυ ikar,
στον φιλο technik αναφερομουν με οσα ειπα πριν για την οδηγικη εμπειρια του passat 2.0. -
Αν καποιος φιλος εχει διαπιστωμενο προβλημα με τον κινητηρα FSI θα ηθελα την γνωμη του.
-
Το μεγάλο πρόβλημα με την vw δεν είναι οι ζημιές αλλά η αντιμετώπιση των αντιπροσώπων και η ελλιπείς γνώση για επίλυση προβλημάτων. Πάς πχ για σέρβις και φεύγεις με χαλασμένο κλιματισμό. Ζητάς επισκευή μετά απο την ζημιά που σου έκαναν και σου λένε άλλαξε όλο το aircondition. Αλλάζεις το aircondition και το νέο δεν βγάζει την ψήξη που έβγαζε το παλιό πρίν το σερβις! Και μετά έρχετε το κόστος συντήρησης και τα προβλήματα του fsi. Πέρα απο αυτό παίρνεις και ένα αυτοκίνητο που θα βρεί θέση παρκαρίσματος εκεί που θα βρεί και ο οδηγός ενός HUMMER!!! Πάρα πολύ μεγάλο αυτοκίνητο για τις μεγάλες πόλεις. Αν είσαι απο χωρίο εντάξει αλλιώς σε βλέπω να γυρνάς με τα λεωφορεία!
-
Φιλε Interland,
πραγματι δεν μενω Αθηνα, μενω σε πολη της Πελοποννησου, οχι οτι το παρκινγκ δεν ειναι ενα προβλημα οπουδηποτε και αν εισαι, αλλα σιγουρα οπως λες ,στην Αθηνα ειναι εντονωτερο.
Οσο για τα προβληματα με το service της VW, για να τα λες θα εχεις προσωπικη αποψη σιγουρα,και σε ευχαριστω που καταθετεις την αποψη σου.
Παντως και εγω (κατοχος Opel vectra),μεχρι τωρα, μην φαντασθεις οτι απο το service
της Opel ειμαι και ενθουσιασμενος.
Ασχετοσυνη στο μεγαλειο της.[/list] -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Το μεγάλο πρόβλημα με την vw δεν είναι οι ζημιές αλλά η αντιμετώπιση των αντιπροσώπων και η ελλιπείς γνώση για επίλυση προβλημάτων. Πάς πχ για σέρβις και φεύγεις με χαλασμένο κλιματισμό. Ζητάς επισκευή μετά απο την ζημιά που σου έκαναν και σου λένε άλλαξε όλο το aircondition. Αλλάζεις το aircondition και το νέο δεν βγάζει την ψήξη που έβγαζε το παλιό πρίν το σερβις! Και μετά έρχετε το κόστος συντήρησης και τα προβλήματα του fsi. Πέρα απο αυτό παίρνεις και ένα αυτοκίνητο που θα βρεί θέση παρκαρίσματος εκεί που θα βρεί και ο οδηγός ενός HUMMER!!! Πάρα πολύ μεγάλο αυτοκίνητο για τις μεγάλες πόλεις. Αν είσαι απο χωρίο εντάξει αλλιώς σε βλέπω να γυρνάς με τα λεωφορεία!'Tραγική η κατάσταση'
-
Σιγουρα για να καταθετε εστω και τοσο> τις αποψεις σας θα εχετε τον λογο σας.
Και αυτο ζητω αλλωστε .
Και αποτελει, και για μενα αλλα και για οποιον αλλο φιλο ενδιαφερεται , χρησιμη γνωση. -
Σιγουρα για να καταθετετε εστω και τοσο> τις αποψεις σας θα εχετε τον λογο σας.
Και αυτο ζητω αλλωστε .
Και αποτελει, και για μενα αλλα και για οποιον αλλο φιλο ενδιαφερεται , χρησιμη γνωση. -
Σιγουρα για να καταθετε εστω και τοσο> τις αποψεις σας θα εχετε τον λογο σας.
Και αυτο ζητω αλλωστε .
Και αποτελει, και για μενα αλλα και για οποιον αλλο φιλο ενδιαφερεται , χρησιμη γνωση.'Σχήμα λόγου' ήταν το παραπάνω ποστ μου, σε όσα γράφει ο interland.gr
-
Σιγουρα για να καταθετετε εστω και τοσο> τις αποψεις σας θα εχετε τον λογο σας.
Και αυτο ζητω αλλωστε .
Και αποτελει, και για μενα αλλα και για οποιον αλλο φιλο ενδιαφερεται , χρησιμη γνωση.Tελικά Axilleas,όταν είσαι στην επαρχία μπορείς να απολαμβάνεις αυτοκίνητα όπως εσύ το Passat κι εγώ το Mondeo χωρίς να αγχωνόμαστε για το Parking.(Tο πολύ-πολύ θα περπατήσουμε και 200 μέτρα παραπάνω)
-
Ειλικρινα athanasios, δεν με απασχολησε ποτε και σε κανενα βαθμο το θεμα, ποσο μακρυ ειναι το αυτοκινητο η ποσο δυσκολα θα μπορω να το παρκαρω , στην επιλογη μου.
Ειναι τοσα αλλα που εχουμε να σκεφθουμε και να προβληματισθουμε πριν επιλεξουμε, που αυτο ειδικα για μας που δεν ζουμε στην Αθηνα μενει τελευταιο. -
παιδια το δικο μου καρο ειναι καμια δεκαρια ποντους πιο μεγαλο απο το νεο passat.
το προβλημα στο παρκινγκ ειναι στο μυαλο.
αμα μενεις στην κυψελη, και αμα δουλευεις στην πλατεια ομονοιας, δεν ξερω.αλλα σε γενικες γραμμες οσο προσεχουμε που θα παρκαρουμε το καινουργιο μας αυτοκινητο,
τοσο προσεχουμε που θα παρκαρουμε και το νεο μας πασσατ....
NEW VW PASSAT