-
Αυτό φοβάμαι και γω. Ότι αν σου φύγει λίγο, δε σταματάς με τίποτα:banghead:.
Σου έχει διπλώσει κάθετα με 120 στο δρόμο; Υπάρχει σωτηρία σε κάτι τέτοιο;:twirl:
Αυτό που σκέφτομαι να κάνω αν μπω εκεί μέσα με βροχή, είναι να μη φοράω καθόλου κράνος. Έτσι κι αλλιώς, σιγά μη βγει ο άνθρωπος της πίστας να κάτσει μπροστά στην Κ9 μέσα στη βροχή να δει αν φοράω κράνος ή όχι. Και σιγά που θα φαίνεται με το αμάξι κλειστό και υπό βροχή. Εδώ το κεφάλι μου δε φαίνεται καλά-καλά:surfing: -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
O Sokos εννοεί ότι όταν έχει ξεδώσει στο Ring, ανάβει τσιγάρο και γυρίζει Ελλάδα χαλαράααααααααα
ΥΓ. Δεν ήξερα ότι καπνίζεις. Κόψτο και θα κερδίσεις 0.5 στο γύρο στα ΜέγαραΌχι δεν καπνίζω (sober at least), τρόπος του λέγειν είπα
-
Αυτό φοβάμαι και γω. Ότι αν σου φύγει λίγο, δε σταματάς με τίποτα:banghead:.
Σου έχει διπλώσει κάθετα με 120 στο δρόμο; Υπάρχει σωτηρία σε κάτι τέτοιο;:twirl:Για να είμαι ειλικρινής όταν έκανα την πρώτη διόρθωση και κατάλαβα ότι δεν τρώω τετακέ στην φάση που είμαι κάθετα στο δρόμο, σκεφτόμουν στην επαναφορά που να στοχεύσω να πάω
Ευτυχώς με 2 γρήγορες διορθώσεις επανήλθε. Ήμουν τυχερόςπου δεν έκανα υπερδιόρθωση.Θα με μαζεύανε...Υ.Γ: Γενικά στη βροχή έχω διαπιστώσει ότι δεν πρέπει να χάσεις το ζύγισμα του αυτοκινήτου. Αν σε πάρει το βάρος, χαιρετίσματα στον φαναρτζή σου!!!
-
Στο βρεγμένο ισχύει ότι 'η μάνα του άσε, δεν έκλαψε ποτέ'. Καλά τα παντιλικάκια με λίγα χλμ., πραγματικά γρήγορη οδήγηση δεν επιχειρώ ποτέ. Είναι που είναι οι δρόμοι σαπούνια, αν είναι και βρεγμένοι...
Και για αυτό, είμαι τρομερά επιφυλακτικός σε περιγραφές άλλων, τύπου 'τους έσκισα όλους μέσα στην πλημμύρα, ακόμα και την κιβωτό του Νώε' -
Το θέμα είναι ότι δεν το ήθελα...Είχα βγάλει τα ηλεκτρονικά λίγο νωρίτερα που δοκίμαζα διάφορα με λίγα χιλιόμετρα και μετά είχα μείνει με την εντύπωση ότι τα είχα ενεργοποιήσει ξανά... Για αυτό πήγαινα άνετος...
Ευτυχώς...Δεν το λέω καμαρώνοντας γιατί θα μπορούσε να είχε άσχημη κατάληξη. Ένας φίλος με clio που ακολουθούσε ακριβώς από πίσω τα είδε όλα.
Εκείνη την ώρα λες από μέσα σου: WOW...απίστευτο drift. Όταν όμως ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου και το σκέφτεσαι είναι αλλιώς. -
Στο βρεγμένο ισχύει ότι 'η μάνα του άσε, δεν έκλαψε ποτέ'. Καλά τα παντιλικάκια με λίγα χλμ., πραγματικά γρήγορη οδήγηση δεν επιχειρώ ποτέ. Είναι που είναι οι δρόμοι σαπούνια, αν είναι και βρεγμένοι...
Και για αυτό, είμαι τρομερά επιφυλακτικός σε περιγραφές άλλων, τύπου 'τους έσκισα όλους μέσα στην πλημμύρα, ακόμα και την κιβωτό του Νώε'Τώρα που κολλάει ο ιάπωνας γονδολιέρης με το ιστιοπλοικό του?
-
;
-
;Ο Σπύρος ντεεε..
-
Πάλι δεν κατάλαβα
-
Δεν πειράζει, κατάλαβε αυτός για τον οποίο προορίζεται η σπόντα
-
Α ok
MX5-Club Trackday στα Μέγαρα 4/9/2005