-
Μιας και εδώ είμαστε μαζεμένοι οι sportακιδες να κάνω και μια ερώτηση 'νεότητας'
Πρόσεξα κάτω από το γκάζι ότι προεξέχει κάτι μεταλλικό, σαν μπουλόνι ας πούμε. Στην αρχή υπέθεσα ότι είναι από την αντιπροσωπεία για το στρώσιμο ώστε να μην μπορείς να πατήσεις τέρμα γκάζι ακόμα και αν θες. Μετά το service όμως των 1500χλμ. είναι ακόμα εκεί.
Να υποθέσω ότι το ξέχασαν ή ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζω ότι είναι? Στα δικά σας αυτοκίνητα υπάρχει?
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Μιας και εδώ είμαστε μαζεμένοι οι sportακιδες να κάνω και μια ερώτηση 'νεότητας'Πρόσεξα κάτω από το γκάζι ότι προεξέχει κάτι μεταλλικό, σαν μπουλόνι ας πούμε. Στην αρχή υπέθεσα ότι είναι από την αντιπροσωπεία για το στρώσιμο ώστε να μην μπορείς να πατήσεις τέρμα γκάζι ακόμα και αν θες. Μετά το service όμως των 1500χλμ. είναι ακόμα εκεί.
Να υποθέσω ότι το ξέχασαν ή ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νομίζω ότι είναι? Στα δικά σας αυτοκίνητα υπάρχει?
εννοεις στο πατωμα του αυτοκινητου? Ναι υπαρχει και δεν νομιζω οτι βγαινει
-
Φτάσαμε τα 10.000χλμ και πάμε για μια ανακεφαλαίωση για να δώσουμε ζωή στο θέμα και πάλι.
Όπως πάντα ξεκινάμε με τα αρνητικά:
-
Ηλεκτρ. γκάζι
Εντάξει, μπορεί να το συνήθισα πλέον, αλλά δεν πάυει να είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του αυτοκινήτου. Όπως είχα ξαναπεί, σε συνθήκες πόλης είναι ταλαιπωρία, ειδικά με το clima ανοικτό. Σκέφτομαι να προχωρήσω σε εγκατάσταση sprint booster αλλά κολάω σε κάποιες φήμες ή συμπτώσεις για πρόβλημα που δημιουργεί στην πεταλούδα. -
Είναι η ιδέα μου, ή η όπισθεν είναι πολύ αδύναμη?
-
Εμφανίστηκαν κάποιοι μικροτριγμοί, αλλά ίσως και να οφείλονται στο ότι έπρεπε να βγάλουμε την ταπετσαρία για να φτιάξουμε το τρίξιμο της ηλιοροφής Με λίγη μουσικούλα πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα
Θετικά:
-
Μετά τις 3500 - 4000 στροφές ο κινητήρας δαιμονίζεται
Αν μέχρι εκεί νομίζεις ότι οδηγάς ένα συμπαθητικό αυτοκινητάκι, από εκεί και πάνω ο ρυθμός ανεβαίνει καταιγιστικά (Η βενζίνη πέφτει με ανάλογους ρυθμούς πάντως ) -
Ανάρτηση και φρένα με έχουν εντυπωσιάσει Κανένα σημάδι κούρασης ακόμα και σε απαιτητικές διαδρομές και κράτημα (ας μου επιτραπεί ο όρος) γαλλικό
-
Το εσωτερικό με την προσθήκη ενός αξιοπρεπούς cd/mp3 στα γνωστά κόκκινα χρώματα, έγινε ακόμα πιο όμορφο. Κανένα πρόβλημα ακόμα (φτου φτου) με τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά καλούδια
-
Ένας φακός στο πορτ μπαγκάζ λύνει τα χέρια
-
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
- Ένας φακός στο πορτ μπαγκάζ λύνει τα χέρια
πλακα,πλακα ειναι σπαστικο να μην εχει φως στο πορτμπαγκαζ...όπως και στο τασάκι.
Πάντως κατα τα άλλα και εγω ευχαριστημενος (φτου φτου) μετα απο περιπου 1,5 χρονο. -
Επίσης ένα άλλο που θυμήθηκα είναι ότι το συρταράκι κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού είναι όντως συρταράκι
Προσπάθησα να βάλω μια θήκη για cd και ούτε αυτή δεν χώραγε Λέτε να είναι σχεδιασμένο για γυναικία χρήση μόνο? κραγιόν, πούδα κλπ κλπ -
Ο χρήστης dazed έγραψε:
-
Είναι η ιδέα μου, ή η όπισθεν είναι πολύ αδύναμη?
-
Εμφανίστηκαν κάποιοι μικροτριγμοί, αλλά ίσως και να οφείλονται στο ότι έπρεπε να βγάλουμε την ταπετσαρία για να φτιάξουμε το τρίξιμο της ηλιοροφής Με λίγη μουσικούλα πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα
Εξαρτάται τι αυτοκίνητο οδηγούσες πριν! Όντως, η όπισθεν σε μερικά αυτοκίνητα νομίζεις ότι μπορεί να τραβήξει βουνό, ενώ σε άλλα ότι αν βρει πετρούλα θα σταματήσει!
Αυτοί οι θόρυβοι είναι τριγμοί ή σαν μικροχτυπήματα (ντουκ-ντουκ αν το θέλεις ηχητικά!); Αν είναι χτυπήματα, ψάξε μήπως ακούγεται από τα σκιάδια οδηγού-συνοδηγού (κλασσικό πρόβλημα μετά από επεμβάσεις ηλιοροφής). Αν είναι τριγμοί, εντόπισέ τους με το χέρι και μετά...ΣΠΡΕΪ!!!
-
-
Σπύρο και dazed, η ηλιοροφή πόσο κοστίζει; Αξίζει;
Τι ράδιο Cd έχετε βάλει; Πήγα χθες στη Seat και μου είπαν για ένα JVC με mp3. Είναι καλό; Έχει κόκκινη απόχρωση; -
Ο χρήστης stradale έγραψε:
Σπύρο και dazed, η ηλιοροφή πόσο κοστίζει; Αξίζει;
Τι ράδιο Cd έχετε βάλει; Πήγα χθες στη Seat και μου είπαν για ένα JVC με mp3. Είναι καλό; Έχει κόκκινη απόχρωση;νομιζω κοστιζε πριν 1,5 χρονο 800ε. Καλυτερα ομως να τους παρεις τηλεφωνο γιατι ουτε σιγουρος ειμαι, και η τιμη ετσι και αλλιως μπορει να εχει αλλαξει. Εγω προσωπικα δεν εχω, οποτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη.
καλυτερα να βαλεις δικο σου mp3 player, θα τον βρεις σιγουρα σε καλυτερη τιμη. Μπορεις βεβαια να το αγορασεις απο τωρα και να στο βαλουν αυτοι πριν παραλαβεις το αυτοκινητο.
-
Η ηλιοροφή κόστιζε 585
-
Εγω εχω το ιμπιζακι μου το 1,4 το σπορ.Το αυτοκινητο το εχω 16 μηνες και εχω 14000 χμ και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το μονο προβλημα που παρουσιαστηκε ηταν οτι αναψε το φωτακι της βλαβης και του TCS kai ABS και του τιμονιου.την ιδια στιγμη βαρυνε το τιμονι.Το συμπτωμα αυτο σταματησε απομονο του και στη seat δε βρηκαν τιποτα...Απο τοτε τιποτε αλλο.
Καποιοι τριγμοι υπαρχουν και προσπαθω να τους σταματησω με το σπρευ σιληκονης .Εχω βαλει τα αντιβαρα πισω .Ευτυχως δε καιει σταγονα λαδι γιατι πολλοι με τους κινητηρες του VW εχουν πολυ σοβαρα προβληματα.
Απο κρατημα ειμαι ικανοποιημενος,απο τα φρενα περισσοτερο αλλα η δυναμη μιοαζει πλεον λιγη.
Συμφωνω για τις απαραδεκτες ελλειψεις σε φωτα σε ντουλαπακι και χωρο αποσκευων.
Για μουσικη εχω το BLAUPUNKT ACAPULPO MP45.Μου εκαναν δωρο απο την αντιπροσωπεια το υποβραχιονιο το οποιο ειναι πολυ βολικο.
Αυτα τα λιγα αν και τωρα 16 μηνες αργοτερα δε ξερω αν θα ξαναεπελεγα το ιμπιζα κυριως λογω τησ αρκετα μεγαλης απαξιωσης που παρατηρω οτι εχει το ιμπιζα. -
το ιμπιζα εχει τραξιον κοντρολ? δε θυμαμαι να το χα διαβασει αυτο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το ιμπιζα εχει τραξιον κοντρολ? δε θυμαμαι να το χα διαβασει αυτο...εχει, στις εκδοσεις 1400 sport και πανω
-
μια τουρμπο και μια κουπρα εμεινε.. εκει δικαιολογημενα!
στο 1400 υπερβολη μου φαινεται,τεσπα ασφαλεια ειναι...
-
Στους περίφημους ελληνικούς δρόμους δεν είναι και τόσο πολυτέλεια Δυστυχώς θα εκπλαγείς αν μάθεις πόσο συχνά 'μπαίνει'. Ειδικά σε δρόμους-γυαλί όπως κατεχάκη το βλέπεις συχνά. Όπως και να 'χει κακό δεν είναι να υπάρχει, με την προϋπόθεση βέβαια ότι απενεργοποιείται
Ε, έπρεπε να δικαιολογήσουν και το όνομα sport κάπως οι τύποι της seat
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
1500χλμ. σήμερα και ανακεφαλαιώνουμε:- Αρνητικά -
-
Πρώτο και σημαντικότερο είναι το ηλ. γκάζι. ειδικά σε σταμάτα - ξεκίνα καταστάσεις (everyday life στην Αθήνα ) σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Σε μεγαλύτερες ταχύτητες δεν με ενοχλεί και τόσο.
-
Απαράδεκτη έλειψη τα φώτα από το χώρο αποσκευών και το ντουλαπάκι του συνοδηγού. Ανούσιες τσιγγουνιές...
...
Για το φως στο ντουλαπάκι, ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.seatclub.gr/forum/viewtopic. ... 0%DC%EA%E9
(μπορεί να θέλει registration)
-
-
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Θα το ψάξω για παραγγελία το συντομότερο από seat και μετά ελπίζουμε να μην μπλέξουμε τους υαλοκαθαριστήρες με το μείγμα βενζίνης
Τηανχ stam69
-
τι γινεται ρε σεις με το ιμπιζα? ποσο συχνα μπαινει το τραξιον?
εχω εμπειρια αρκετη απο λεον τουρμπο και μου κανει εντυπωση γιατι μεσολαβουν και 80 ιπποι διαφορα....
-
Δεν ενοούμε το ESP ε. Δεν έχουμε τέτοια καλούδια Το TCS που έχουμε είναι κάτι σαν αντισπιν και μπαίνει σε απότομα ξεκινήματα (ειδικά σε δρόμους που γλυστράνε ή σε ανηφορες αν πατήσεις παραπάνω γκάζι). Δεν είναι ενοχλητικό κατά τη διάρκεια της οδήγησης και είναι σωτήριο τις βροχερές μέρες γιατι μπορείς να ξεκινήσεις χωρίς γλύστριγμα
Δεν υπάρχει λόγος να το απενεργοποιήσεις, εκτός και αν έχεις όρεξη για παιχνιδάκια
-
μα το δικινητο τουρμπο οδηγω οχι το τετρακινητο...
μονο τραξιον εχει!
σιγουρα ειναι χρησιμο απλως δεν ηξερα οτι το ιμπιζα ειχε και απο αυτο...
-
μπαινει σε λειτουργια σε πολυ γλυστερους δρομους και για μενα καλως το εχει, καθως μπορει να σε προφυλαξει καμια φορα αν εισαι λιγο αφηρημενος ή κανεις λαθος εκτιμηση (κυριως σε στροφη)
Ibiza 1400 sport 101hp, πρωτες εντυπωσεις...