-
Synexeia EDWgia na min dialisoume to thema...gia lli mia fora
-
Κυρίες και κύριοι, έφτασε η μεγάλη στιγμή - για μια ακόμα φορά .
Ιδού τα περίφημα videάκια, ένα για τα ΜΧ5, ένα για τα RX8 και ένα για μένα, το οποίο έχετε ήδη κατεβάσει αρκετοί από εσάς. Το εν λόγω site δε σας επιτρέπει να κατεβάσετε πάνω από ένα αρχείο την ώρα, οπότε μην απογοητευτείτε. Απλά ξαναπροσπαθήστε.
http://rapidshare.de/files/6199506/mx5.wmv.htmlhttp://rapidshare.de/files/6199782/dimsabas.wmv.html
http://rapidshare.de/files/6200059/rx8.wmv.html
Καλή διασκέδαση -
Επειδή παρουσιάστηκε πρόβλημα στα προηγούμενα links, ιδού τα τελευταία:
RX8
s47.yousendit.com/d.aspx?id=191XBJQNFQ0EC2NVYLO5G1PTXBMX5
s47.yousendit.com/d.aspx?id=015JN8G7F9IVS11V7JN7ANYKHLDimsabas
s47.yousendit.com/d.aspx?id=28A0AO3T3KR9O35NETBBY2U306 -
Παρασύρθηκα από το δικό σου που είχα κατεβάσει και έκανα το λάθος να κατεβάσω τα RX8. 7 λεπτά χαμένα από τη ζωή μου. Αλήθεια, τους ρώτησες αν θέλουν να δειχτούν αυτά τα βίντεο στο ίντερνετ; Εγώ πάντως στη θέση τους θα ντρεπόμουν.
Πριν μπουν την επόμενη φορά ας έχουν διαβάσει τουλάχιστον αυτό. Εξαιρείται ένα (1) κόκκινο ρο χι κάπου στη μέση και προς το τέλος (στα πεντέμιση λεπτά). -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παρασύρθηκα από το δικό σου που είχα κατεβάσει και έκανα το λάθος να κατεβάσω τα RX8. 7 λεπτά χαμένα από τη ζωή μου. Αλήθεια, τους ρώτησες αν θέλουν να δειχτούν αυτά τα βίντεο στο ίντερνετ; Εγώ πάντως στη θέση τους θα ντρεπόμουν.
Πριν μπουν την επόμενη φορά ας έχουν διαβάσει τουλάχιστον αυτό. Εξαιρείται ένα (1) κόκκινο ρο χι κάπου στη μέση και προς το τέλος (στα πεντέμιση λεπτά).Πες τα...
-
....ειναι και περιφανοι γιαυτα τα βιντεο...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παρασύρθηκα από το δικό σου που είχα κατεβάσει και έκανα το λάθος να κατεβάσω τα RX8. 7 λεπτά χαμένα από τη ζωή μου. Αλήθεια, τους ρώτησες αν θέλουν να δειχτούν αυτά τα βίντεο στο ίντερνετ; Εγώ πάντως στη θέση τους θα ντρεπόμουν.Ναι, αλλά δεν είναι καλύτερα που μπαίνουν στην πίστα να μάθουν; Δεν υποχρεούται όποιος έχει σπορ αυτοκίνητο να ξέρει να το πηγαίνει κιόλας. Προς τι η αυστηρή κριτική; Δηλαδή εγώ αν μπω με το αμάξι μου και πηγαίνω σα χελώνα, θα αρχίσετε να με θάβετε όλοι οι συμφορουμίτες;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
....ειναι και περιφανοι γιαυτα τα βιντεο...Αν αυτό αληθεύει, τότε ζητώ συγνώμη από τον cavallino που του την είπα...
Θάφτε ελεύθερα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
....ειναι και περιφανοι γιαυτα τα βιντεο...
Αν αυτό αληθεύει, τότε ζητώ συγνώμη από τον cavallino που του την είπα...
Θάφτε ελεύθερα
Εξαρτάται. Αν είναι περήφανοι επειδή 'τα έλιωσαν στην πίστα' συμφωνώ. Αν όμως είναι είναι περήφανοι επειδή 'ξεπέρασαν τους φόβους τους, μπήκαν να δουν πώς είναι και θα ξαναπάνε για να βελτιωθούν' έχουν δίκιο.

-
Μερικά παιδιά από το RX8 club τα έχω δει να σβουράνε με έπαρση στη ''πίστα'' της Βάρκιζας. Στην πίστα των Μεγάρων όμως δεν τους είδα ζωηρούς
-
τα 10 RX8 που σβουραγανε στην πιστα της βαρκιζας (ειδικα τon teleytaio kairo) το κανανε γιατι πολυ απλα τους παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια (tοσο στους ιδιους και τα αυτοκινητα τους οσο και στου παρεβρισκόμενους) απο την πιστα των μεγαρων....βεβαια παιζει σημαντικο ρολο το γεγονος οτι στην πιστα της βαρκιζας ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο απο οτι στην πιστα των μεγαρων...
-
Eγώ ρώτησα αν ΞΕΡΟΥΝ και αν ΘΕΛΟΥΝ να υπάρχει αυτό το βίντεο να το βλέπει ο καθένας. Αν η απάντηση (τουλάχιστον στο δεύτερο) είναι ναι, τότε θα πρέπει να δεχτούν και την κριτική. Αν η απάντηση είναι όχι, τότε δεν θεωρώ σωστό το ότι υπάρχουν τα βίντεο.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
τα 10 RX8 που σβουραγανε στην πιστα της βαρκιζας (ειδικα τon teleytaio kairo) το κανανε γιατι πολυ απλα τους παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια (tοσο στους ιδιους και τα αυτοκινητα τους οσο και στου παρεβρισκόμενους) απο την πιστα των μεγαρων....βεβαια παιζει σημαντικο ρολο το γεγονος οτι στην πιστα της βαρκιζας ειχε πολυ περισσοτερο κοσμο απο οτι στην πιστα των μεγαρων...Δε μιλάς σοβαρά, έτσι;
-
Εγώ θα πρότεινα να αφήσουμε όλοι την κοροϊδία και την ειρωνία. Δε γεννηθήκαμε όλοι Schumacher. Το RX8 είναι πολύ φτηνό για αυτά που προσφέρει και για αυτό αγοράστηκε από ανθρώπους που δεν είχαν σχέση με τη γρήγορη οδήγηση. Ας μην τους αποθαρρύνουμε μετά τα πρώτα διερευνητικά τους βήματα στην πίστα. Την επόμενη φορά θα είναι καλύτεροι. Άλλωστε, το ίδιο συνέβη και με τα ΜΧ. Στο 2ο trackday όλοι οδηγούσαν με πολύ μεγαλύτερη άνεση από το 1ο, κάνα τρίμηνο νωρίτερα .
Αφήστε τα έργα σας να μιλήσουν για εσάς -
Και ρωτώ!!! Eίναι ΜΑΚΕΤΟ τούτο δω το έργο;;;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εγώ θα πρότεινα να αφήσουμε όλοι την κοροϊδία και την ειρωνία. Δε γεννηθήκαμε όλοι Schumacher. Το RX8 είναι πολύ φτηνό για αυτά που προσφέρει και για αυτό **αγοράστηκε από ανθρώπους που δεν είχαν σχέση με τη γρήγορη οδήγηση. Ας μην τους αποθαρρύνουμε μετά τα πρώτα διερευνητικά τους βήματα στην πίστα. **Την επόμενη φορά θα είναι καλύτεροι. Άλλωστε, το ίδιο συνέβη και με τα ΜΧ. Στο 2ο trackday όλοι οδηγούσαν με πολύ μεγαλύτερη άνεση από το 1ο, κάνα τρίμηνο νωρίτερα .
Αφήστε τα έργα σας να μιλήσουν για εσάςeinai poly en8eryntiko oti ayth htan h deyterh fora poy phgane sthn pista...eixan paei kai ton ioynio...den katakrinw pros 8eoy ayto oyte 8elw na toys apo8arynw...
apla h yperektimhsh toy aytokinhtoy exei odhghsei kai se yperektimhsh twn dynatwthtwn toys....exalloy to na phgaineis ey8eia sthn k8 katastrefontas systyxws to aytokinhto...den nomizw oti ftaiei h apeiria toys
otan ma8ainoyme kai eimaste synthrhtikoi den exoyme tetoia problhmata...anyway
kai by the way...den kanw ka8oloy plaka...isa isa poy kamarwnoyn gia ta katwr8wmata sthn pista...paramiloysane oloi otan mas eidane...
-
Τότε αλλάζει. Αν καυχόνται για τις επιδόσεις τους στην πίστα, τότε έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα. Δείξ' τους απλώς το βίντεο .
Τουλάχιστον, προσπαθούν. Σκέψου ότι οι υπόλοιποι κάτοχοι RX8 απλώς το γυαλίζουν και το παρκάρουν έξω από την καφετέρια -
οποιος φευγει γρηγορα χανει....... ολα ηταν τελεια...
χαρηκα που ξαναειδα τους γνωστους αλλα και καινουριους οπως Γιαννης απο Χαλκιδα, πολυ γελιο μιλαμε.......οσοι δεν ηρθαν μετα για κρεπα εχασαν παλι πολυ γελιο και κυνηγιτο στην παραλιακη.......σαν συφουνες πηγαιναμε.....
Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε !! Χαμος στην κυριολεξια.
6-7 8αρια και το ΤΤ του Θαναση, να κανουν κοντρες, σφηνες,προσπερασεις κλπ.Δεν ειναι οτι καποιοι αρχισαν να λενε τα πραγματα με το ονομα τους , απλα 'εσπασε' η διακριτικοτητα μας ....
Να πώ για την διαδρομή απο τον ιππόδρομο έως το do it με τον Χάρη να σπάει τα νεύρα όσων προσπαθούσαν να τον κοντράρουν (πως πάει έτσι ρε Χάρη το άτιμο?>) , για τον Δημήτρη που ξεκ@λιάστηκε να πετάει φλογίδια (σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπολοίπων γαιτί για να πώ την αμαρτία μου ήμουν απορροφημένος απο την οδήγηση και ζαλισμένος απο τις πολλές σφήνες ).Μπράβο σε όλους καταφέρατε να τραβήξετε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα των ανυποψίαστων περαστικών και να τρομοκρατήσετε τους πάντες!!!!
Για την στάση στο πάρκινκ όπου για ακόμα μια φορά οργανώθηκε μια καταπληκτική φιέστα με 7 ρχ8 και 1 lotus (που βρέθηκε αυτή ) να εσηκώνουν τα πλήθη και τον Χριστόφορο να φωνάζει σε έναν κυριούλη που προσπαθούσε να περάσει μέσα απο το παρκινκ με το αυτοκίνητο του σέρνοντας την βάρκα του ......ΛΙΩΣΤΟ,ΛΙΩΣΤΟ!!!!!
-
Πότε κόντρες στους δρόμους....χααχχααχ
Συνεσταλμένοι οδηγοί!!! Δεξιά και με 30!
-
Δε βλέπω όμως να κοκορεύεται κανείς για τις επιδόσεις του στα Μέγαρα
MX5-Club Trackday στα Μέγαρα 4/9/2005