-
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ?ΚΟΙΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΣΟΙ ΝΑΝΑΙ 5 10 ΑΝΤΕ ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ 20!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΣΤΟΥΣ 100.000 ΚΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΙ ΛΕΣ?ΔΗΑΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΗΛΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!ΛΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ 1 ΤΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?
ΕΝΑΣ ΠΕΖΑΚΙΑΣ 307 1.6!ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ!ΠΑΡΕ ΤΟ 307 ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! -
Ta parapanw den ta exw anaferei gia na se apotrepsw. Kai egw diladi twra an poulousa to Bora gia na parw ena pio aksiopisto autokinito, den gnwrizw ti marka 8a agoraza. Poios mou leei oti ena allo montelo 8a exei sigoura ligotera provlimata apo to Bora.
Aplws auto pou me xalase poly emena, itan oti mia apli zimia prokalese tin akinitopoiisi tou autokinitou. Sigoura den boreis na vgaleis syberasmata apo emas edw. To deigma einai poly mikro. Egw pantws gia kalo kai gia kako, otan er8ei i ora na dilaksw autokinito 8a rwtisw kanenan ypallilo odikis voi8eias. 'Autoi kseroun'
Oso gia tin eggyisi, an eixame kai emeis 2 xronia eggyisi kai oxi 1, kai kaname ton fysiologiko meso oro twn 15000Km ton xrono, ta provlimata auta den 8a eixan varynei tin tsepi mas. Telika spoudaio pragma i eggyisi!
Oti kai na epilekseis pantws euxomai na einai kalotaksido kai na sou vgei gero. Mi stenaxwriesai ta skarta ta pirame emeis! -
Zhtw to 307, kai to kainourgio golf prepei na einai kalo alla 8a argisei...
-
Αγαπητε μου φιλε αν και αργησα να σου απαντησω θελω και γω να σου πω κατι . Αν το GOLF εμφανιζε ολες αυτες τις ζημιες και ηταν τοσο κακο αυτοκινητο οσο θελουν να το χαρακτιριζουν μερικοι εδω μεσα ,τοτε πως μετα απο τοσα χρονια που ειναι στην παραγωγη εξακολουθει να ειναι στην κορυφη των πωλησεων ακομα και σημερα? κανε και μια βολτα απο τα συνεργεια και κοιτα τι αυτοκινητα ειναι μεσα καθημερινα(εννοω τι μαρκες αυτοκινητων )GOLF θα δεις ελαχιστα και αυτα για ασυμαντες αφορμες,λαδια κ.τ.λ Ρωτα μερικους κατοχους GOLF να σου πουν την γνωμη τους και οχι μερικους αλλους που ουτε καν αυτοκινητο εχουν .
Εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος δεν μου εχει βγαλει ουτε μια ζημια οπως και των φιλων σου .Η αποφαση ειναι δικη σου αλλα να ξερεις οτι αγοραζοντας ενα αυτοκινητο golf αγοραζεις αξια αναλοιωτη στο χρονο και αυτο φενετε ολοκαθαρα απο τις πωλησης ,ποιο αυτοκινητο πουλαει ετσι μετα απο 4-5 χρονια παραγωγης? και απ οτι εμαθα η vw θα κανει αλλαγη μοντελου καθε 8 χρονια και οχι καθε 4 η καθε χρονο οπως μερικα μερικα.
Η γνωμη μου ειναι να μεινεις στην αρχικη σου αποφαση δεν θα το μετανοιωσεις καθολου . -
Δε νομιζω οτι κανεις χαρακτηρισε το Golf κακο αυτοκινητο.Απλα καποιοι(μεταξυ των οποιων και εγω) ανεφεραν καποια περιστατικα που ετυχαν στους ιδιους η σε φιλους τους επειδη καποιος ρωτησε τη γνωμη μας.Το συμπερασμα που εγω εβγαλα απο το θεμα με το Golf ειναι οτι δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο αυτοκινητο της αγορας παρολα τα χρηματα που κοστιζει.
Θα ηθελα επισης να αναφερω οτι το ποσο πουλαει ενα αυτοκινητο δεν ειναι αδιασειστο κριτιριο του ποσο καλο ειναι.Οι πωλησεις εξαρτωνται απο παρα πολλους παραγοντες.Ενδεικτικα να αναφερω τιμη,ονομα(πολυ σημαντικο για αρκετους),γνωμη της ....γκομενας μεχρι και ....διαφημιση.Μεσα σε ολα αυτα βεβαια μετραει και το ποσο καλο ειναι ενα αυτοκινητο,δεν υπαρχει αμφιβολια για αυτο.Το Golf κατα τη γνωμη μου ειναι καλο αυτοκινητο συνολικα περα απο το ονομα που εχει.
Επισης δε νομιζω οτι κανεις ανεφερε τιποτα περι αξιας μεταπωλησης.Ειναι γεγονος οτι η VW ειναι εταιρεια με πολυ καλο ονομα
και τα αυτοκινητα της πωλουνται σε υψηλες τιμες σαν μεταχειρισμενα.Δεν το σχολιασαμε αυτο γιατι πρωτα απ'ολα ειναι γνωστο και δευτερον ο Sir Alex που ανοιξε το thread δε ρωτησε τιποτα τετοιο.Προσωπικα βεβαια η υψηλη τιμη μεταπωλησης απο μονη της δε μου λεει τιποτα.Εξαρταται παντα και απο την τιμη αγορας διοτι δεν εξεταζουμε τι ποσοστο της αξιας του χανει το αυτοκινητο αλλα ποσα χρηματα χανουμε σε σχεση με την τιμη αγορας.Το εχω γραψει και καπου παλιοτερα αυτο αλλα τελος παντων,δε νομιζω οτι ειναι του παροντος.......... -
To golf einai gamato aftokinito.
Apla DEN 8A TO EPERNA SIMERA logw tis ilikias tou kai logo oti kapia olokainourgia montela to exoun kseperasei pleon se piotita/leitourgikotita/texnologia (meta apo mia 4etia bebaia......)
Epipleon i timi tou einai anebasmeni gia tin ilikia tou....
Telos me tipota den 8a agoraza ton kinitira 1.4 gia toso baros...
8a perimena to kainourgio golf i 8a agoraza to 307 opws kai ekana...
alla kai alla ne montela...Sinexizei na einai ena kalo aftokinito alla pistevw oti aksizei kapios na perimenei to kainourgio i na parei kapio montelo poy kykloforise prosfata...
-
Συμφωνω οτι το καινουργιο golf θα ειναι σαφως καλυτερο απο το απερχομενο μοντελο αλλα σε καμια περιπτωση εαν ηταν να ξανααγοραζα αυτοκινητο αν και το αγορασα προσφατα,δεν θα αγοραζα peugeot 307
το θεορω κιολας παλιο μοντελο αν και βγηκε προσφατα και εδω ειναι που τελικα παιζει ρολο η μαρκα και ας λεει οτι δεν παιζει ο φιλος μου ο kvlachos.Oσο για την διαφημηση νομιζω οτι η γκομενα σκεφτεται πιο οριμα τελικα οπως ολλες οι γυναικες (επιστημονικα αποδεδιγμενο)και θελει golf και καλα κανει ,θελει ενα και καλο!!οχι παιχνιδακια που σε ενα χρονο ειναι για πεταμα. -
Να απαντήσω σε άπταιστα ελληνικά:
YOU KOYF ME!!! -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
YOU KOYF ME!!!Πολύ καλό. Γέλασα με την ψυχή μου. Αν και γέλασα περισσότερο με τα παραπάνω σχόλια για τη διαφήμιση του Golf.
-
Ακουστε καλα μου παιδια
Θα σας ξαναπω καποια πραγματα με κινδυνο να γινω κουραστικος
Το αμαξι οχι απλα το εχω αποφασισει οτι θα το παρω, ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΕΙΛΕΙ
Η αποφαση μου βασιστηκε σε δικα μου και μονο δικα μου κριτηρια, και ουτε καν της γκομενας που λετε - αυτο που ηθελα ηταν (και εδω να αναφερω οτι σημερα πουλησα το Saxo μου) ενα αμαξι ποιοτικο και πιο ανετο απο αυτο που εδωσα. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΙ 30 παιδες!!
Ξερω πολυ καλα που υστερει και που υπερτερει και σε σχεση με το Saxo που εδωσα αλλα και με τον ανταγωνισμο, που θα μπορουσα να ειχα επιλεξει.
Απλα ηθελα να δω τις γνωμες και αλλων ανθρωπων για το συγκεκριμενο αμαξι, αν και εγω νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω (υποκειμενικα).
Εξαλλου ειναι και θεμα γουστου η επιλογη-πρωτα απ'όλα πρεπει να σου αρεσει κιολας.
Ας πουμε το 307 δεν μου αρεσει - μου μοιαζει σαν ενα 206 που το εχουν φουσκωσει!! Γνωμη μου! Ενταξει μπορει να ειναι καλο,χωροι, εξτρα κλπ και ειναι πιο καινουργιο απο το Γκολφακι, αλλα εγω τον προτιμω τον Γερμανο, τι να πω...
Ειναι Γκολφ!! -
Και καλά έκανες Σερ!
Μη μας ακούς εμάς που λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας . Καταλαβαίνω απόλυτα την επιλογή σου.
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και καλά χιλιάδες και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! -
Ο χρήστης gianis έγραψε:
Συμφωνω οτι το καινουργιο golf θα ειναι σαφως καλυτερο απο το απερχομενο μοντελο αλλα σε καμια περιπτωση εαν ηταν να ξανααγοραζα αυτοκινητο αν και το αγορασα προσφατα,δεν θα αγοραζα peugeot 307
το θεορω κιολας παλιο μοντελο αν και βγηκε προσφατα και εδω ειναι που τελικα παιζει ρολο η μαρκα και ας λεει οτι δεν παιζει ο φιλος μου ο kvlachos.Oσο για την διαφημηση νομιζω οτι η γκομενα σκεφτεται πιο οριμα τελικα οπως ολλες οι γυναικες (επιστημονικα αποδεδιγμενο)και θελει golf και καλα κανει ,θελει ενα και καλο!!οχι παιχνιδακια που σε ενα χρονο ειναι για πεταμα.Εισαι απο τους τύπους που αφού αγόρασαν ένα αυτοκίνητο πιστεύουν ότι όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι μαλακίες μόνο και μόνο για αυτοεπιβεβαίωση. Έτσι χάνεις τελείως την αντικειμενικότητά σου.
Καταρχήν όλοι έχουμε μια ιδιαίτερη εμπάθεια για το αυτοκίνητο που επιλέξαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι για πέταμα. Εξάλλου η επιλογή είναι κυρίως υποκειμενική.
Οπότε αν έχεις τόση ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση και νιώθεις ανασφάλειες για την επιλογή σου (και είναι φυσιολογικό να έχεις με τόσα λεφτά που κοστίζει ένα αυτοκίνητο) θα σου πώ για άλλη μια φορά 'Μπράβο, ωραίο το golf'.
Ηλίας.
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Καταρχήν όλοι έχουμε μια ιδιαίτερη εμπάθεια για το αυτοκίνητο που επιλέξαμε ...
Όχι δεν ισχύει αυτό Απλά να ξέρετε ότι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις την τελυταία δεκαετία είναι ένα αυτοκίνητο σαν το δικό μου, μια Citroen
τέλος η πλάκα όμως, ενημερωτικά το Golf 1.6 Generation με τα 105 αλογάκια το έχει φίλος μου και είναι αρκετά καλό αυτοκίνητο. Όσον αφορά την ποιότητα μετά απο 1 1/2 χρόνο και περίπου 25.000 χλμ τίποτα αν και δεν είναι και πολλά είναι ένα πρώτο δείγμα. Πάντως ο ίδιος φίλος μου είχε πριν το 1.4 για 6 μήνες και 9.000 χλμ όπου είχε του κόσμου τα προβλήματα που ποτέ δεν έλυσε κανείς στην αντιπροσωπεία (Καρέντα) και αναγκάστηκε να το δώσει.
Ακόμα αναφέρετε σε αυτό ως το 'μπουρδέλο golf' ή το 'χριστουγεννιάτικο δέντρο' (αφού άναβαν τα λαμπάκια του καντράν σαν τρελά σε άσχετους χρόνους και καιγόντουσαν διάφορα πράγματα).Τώρα πως και πάλι Golf ? Το σκέφτηκε το ξανασκέφτηκε αλλά τα υπόλοιπα για εκείνον ... δεν ήταν GOLF.
-
Ο χρήστης Sir Alex έγραψε:
Ακουστε καλα μου παιδια
Θα σας ξαναπω καποια πραγματα με κινδυνο να γινω κουραστικος
Το αμαξι οχι απλα το εχω αποφασισει οτι θα το παρω, ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΕΙΛΕΙ
Η αποφαση μου βασιστηκε σε δικα μου και μονο δικα μου κριτηρια, και ουτε καν της γκομενας που λετε - αυτο που ηθελα ηταν (και εδω να αναφερω οτι σημερα πουλησα το Saxo μου) ενα αμαξι ποιοτικο και πιο ανετο απο αυτο που εδωσα. ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΜΑΙ 30 παιδες!!
Ξερω πολυ καλα που υστερει και που υπερτερει και σε σχεση με το Saxo που εδωσα αλλα και με τον ανταγωνισμο, που θα μπορουσα να ειχα επιλεξει.
Απλα ηθελα να δω τις γνωμες και αλλων ανθρωπων για το συγκεκριμενο αμαξι, αν και εγω νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσα να κανω (υποκειμενικα).
Εξαλλου ειναι και θεμα γουστου η επιλογη-πρωτα απ'όλα πρεπει να σου αρεσει κιολας.
Ας πουμε το 307 δεν μου αρεσει - μου μοιαζει σαν ενα 206 που το εχουν φουσκωσει!! Γνωμη μου! Ενταξει μπορει να ειναι καλο,χωροι, εξτρα κλπ και ειναι πιο καινουργιο απο το Γκολφακι, αλλα εγω τον προτιμω τον Γερμανο, τι να πω...
Ειναι Γκολφ!!Μπραβο sir alex εκανες την σωστη επιλογη !!!
Μου αρεσε αυτο που ειπες για το peugeot οτι δηλαδη ειναι σαν φουσκομενο 206 γελασα πολυ.....
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!! -
Υπάρχουν και χειρότερα, θα μπορούσε να πάρει το **ξεφούσκωτο Golf (call me Polo) **
-
Εισαι απο τους τύπους που αφού αγόρασαν ένα αυτοκίνητο πιστεύουν ότι όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι μαλακίες μόνο και μόνο για αυτοεπιβεβαίωση. Έτσι χάνεις τελείως την αντικειμενικότητά σου.
Καταρχήν όλοι έχουμε μια ιδιαίτερη εμπάθεια για το αυτοκίνητο που επιλέξαμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα αυτοκίνητα είναι για πέταμα. Εξάλλου η επιλογή είναι κυρίως υποκειμενική.
Οπότε αν έχεις τόση ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση και νιώθεις ανασφάλειες για την επιλογή σου (και είναι φυσιολογικό να έχεις με τόσα λεφτά που κοστίζει ένα αυτοκίνητο) θα σου πώ για άλλη μια φορά 'Μπράβο, ωραίο το golf'.
Καταρχην δεν μιλαω για ολα τα αυτοκινητα μιλαω μονο για το 307
και γι αυτο και μονο λεω οτι ειναι για πεταμα κατα την γνωμη μου παντα.
Ανασφαλειες δεν εχω για την επιλογη μου,εαν ειχα ενα 307 θα ειχα πολλες.
Τελος δεν περιμενω εσενα να μου πεις οτι το golf ειναι ωραιο , το βλεπω καθε μερα στο δρομο οταν το χαζεβουν μερικοι ακομη και αν εχουν περασει
τοσα χρονια,το peugeot 307 για πεσ μου για ποσο θα το κοιτανε ακομα?οσο
και το 206 μαλλον ε?κανα χρονο χα χα ωραιο αυτοκινητο να παρουμε κανα δυο...τα λεφτα που εδωσα ειναι πολλα ναι το ξερω αλλα παντα στην ζωη μου προτιμω να δινω κατι παραπανω αλλα να περνω κατι καλο,και κατα βαθος ολοι εδω μεσα ξερουμε ποιο ειναι το καλο αλλα ντρεπομαστε να το πουμε ετσι?
(και είναι φυσιολογικό να έχεις με τόσα λεφτά που κοστίζει ένα αυτοκίνητο) Οπως το λες ακριβως ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ τελικα ειδες που η διαφημηση ξερει τι λεει?[quote][/quote] -
PS. Exw kai neotera! Telika simera pou to piga na ftiaksoun ton 8ermostati, tous eipa na akousoun kai tin mixani giati ekane san taxi Jetta . Kai epeidi ta paidia sto synergeio einai prwta, vrika oti KAI i antlia nerou ta eixa tinaksei. Etsi egine kai auti i allagi. Episis o neos 8ermostatis pou bike einai poly kaliteros apo ton palio kai mou eipan oti den 8a exw provlima. 8a deiksei.
Twra to pws stin antiproswpeia den proseksan oti i mixani ekane toso 8oryvo -eidika otan to piga kai anoiksan to kapaki...- , ti na pw....
Pantws twra pou to autokinito episkeuastike (kai me xamilo kostos kyriws!) to autokinito paei poly kala.
Na xairesai to Golfaki sou, kai akoma kai an exeis provlimata (xtypa ksylo) vres ena kalo mastora (yparxoun para poly gia VW) kai mi fovasai tipota. -
Ο χρήστης logikos έγραψε:
YOU KOYF ME!!!Πολύ καλό. Γέλασα με την ψυχή μου. Αν και γέλασα περισσότερο με τα παραπάνω σχόλια για τη διαφήμιση του Golf.
τοσο πολυ σας καει τελικα το GOLF οπου οποτε αναφερομαστε σε αυτο παιρνει φωτια το θεμα?
το GOLF δεν χρειαζεται διαφημηση γιατι απο μονο του ειναι διαφημηση
οσο για το ειρωνικο YOU KOYF ME εχω να πω οτι εσεις με κουφανατε που συγκρινετε την μερα με την νυχτα για τετεια διαφορα μιλαμε...........ΤΕΛΟΣ -
ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 307 1.6!ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ !ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΟ!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 307 ΝΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ 100 ΑΤΟΜΑ ΤΑ 70 ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΑ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΤΑ 10 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΑ 10 ΚΑΛΟ ΤΑ ΑΛΛΑ 5 ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 5 ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ!ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 206 ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΠΛΗΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΘΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΙΠΑ ΔΕΚΤΕΣΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΝΑΣ ΠΕΖΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛΦΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΗΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ!
-
Κοίτα Γιάννη, επειδή όντως με κούφανες (το 'you koyf me' ήταν για να σπάσουμε λιγάκι πλάκα), είμαι πιθανότατα από εκείνους που δεν έχουν ιδιαίτερα συμπλέγματα με τα αυτοκίνητα. Θα αγόραζα αύριο αν είχα ανάγκη το Skoda Fabia ή ακόμη καλύτερα το Octavia, ενώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κυκλοφορώ με το καινούριο Hyundai Coupe (ιδίως το 2.7 γιαμ-γιαμ). Αγόρασα συνειδητά το 206 (το δεύτερο κουφό που είπες αφορούσε το κατά πόσο περνάει η μπογιά του), έναντι του Fiesta, όχι γιατί είναι καλύτερο αυτοκίνητο -δε φοβάμαι να δηλώσω ότι το Fiesta είναι καλύτερο- αλλά γιατί ήθελα κάποιο που μετά από δύο-τρία χρόνια θα το βλέπω και δε θα λέω 'πάλι σε αυτό θα μπω;'. Έχοντας δοκιμάσει τα γαλλικά και το τι προσφέρουν, τόλμησα και 'πέταξα' τα 5 μύρια και να σου πω κάτι; Τώρα χαμογελάω (δεν ξέρω τι θα κάνω μετά τα πρώτα σέρβις )
Το ότι το Golf είναι συντηρητικό και εντελώς ουδέτερο αυτοκίνητο δεν είναι κρυφό, ούτε εμπαθής δήλωση. Αν μη τι άλλο το δηλώνει η ίδια η VAG με την πολιτική της (την έχουμε αναλύσει και αλλού). Δυστυχώς η φιλοσοφία αυτή σκότωσε εν πολλοίς τη μικρομεσαία κατηγορία, επειδή βολεύει τους περισσότερους χρήστες αυτοκινήτου (όχι οδηγούς), καθώς όλοι θέλησαν να μοιάσουν στο Golf, αλλά κανείς δεν έφτιαξε Golf. Αυτό δε σημαίνει ότι το Golf είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ στην κατηγορία του. Το Golf όπως είπες κι εσύ το παντρεύεσαι, γι' αυτό και είπα παραπάνω ότι καταλαβαίνω τον Σερ για την επιλογή του. Το αν τώρα το ερωτεύεσαι είναι θέμα βίτσιου (μη με παρεξηγήσεις πάλι). Αυτό όμως το βίτσιο δεν θα το επιβάλεις με το 'έτσι θέλω' σε όλους τους υπόλοιπους. Όπως κλείνω πάντα σε αυτά τα θέματα: περί ορέξεως κολοκυθόπιττα, αλλά από αυτό μέχρι να εξηγήσουμε γιατί το άσπρο είναι μαύρο για όλους τους 'ανταγωνιστές' παίρνει παάάάάρα πολύ νερό... (γι'αυτό άλλωστε κατηγορώ και την απαράδεκτη διαφήμιση του Golf, που κατ' εμέ κάνει περισσότερο κακό παρά καλό σε ένα αξιόλογο αυτοκίνητο που πουλάει).
Αυτά τα ολίγα (κοίτα να δεις μεταμεσονύκτιος οίστρος που μ'έπιασε )
VW GOLF GENERATION 1.6 : ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ?