-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ο άνθρωπος δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο παρουσιαστή όσο αφορά τις οδηγικές ικανότητες.
Επ! Μην προτρέχεις
Keichi Tsuchiya (και γενικώς οι περισσότεροι regular παρουσιαστές του best motoring). Συγκρίνονται χαλαρά με τον Tiff. Πολύ χαλαρά...
Ω, συμφωνω!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ο άνθρωπος δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο παρουσιαστή όσο αφορά τις οδηγικές ικανότητες.
Επ! Μην προτρέχεις
Keichi Tsuchiya (και γενικώς οι περισσότεροι regular παρουσιαστές του best motoring). Συγκρίνονται χαλαρά με τον Tiff. Πολύ χαλαρά...
Ooops έχεις δίκιο! Τον ξέχασα τον Keichi. Αλλά όπως και να το κάνουμε μην ξεχνάμε ότι ο Tiff έχει τρέξει μέχρι και αγώνα f1 εν αντιθέσι με τον Keichi που έτρεχε JTCC.
-
Μη με παρεξηγείς, θεωρώ τον Tiff θεό. Αλλά δε μου λέει τίποτα το ότι έτρεξε F1 για 2 αγώνες που δεν κατάφερε καλά καλά εκκίνηση να πάρει στον 1. Και επιπλέον, επειδή έχω όλο σχεδόν το series του Best Motoring, αυτά που έχω δει να κάνει ο tsuchi, δεν τα έχω δει από τον Tiff.
Πρόσεξε, δε λέω ότι ο ένας είναι ανώτερος από τον άλλο. Είναι και ο τρόπος που γαλουχείται ένας οδηγός αγώνων διαφορετικός στην Ιαπωνία και οι νοοτροπίες διαφέρουν. Απλώς θέλω να σου πω να μη θεοποιήσεις τον Tiff μόνο και μόνο λόγω της παρουσίας του στην F1.
-
/offtopic on
Υπάρχει πολύ απλή μέθοδος και πιστεύω όλοι θα συμφωνήσουμε:
'Με ποιόν θα ήθελες passenger lap(s);'
/offtopic off
-
Με tiff!
-
Με Lotusnick
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
O JC den bgazei kathe ti Aggliko kalo.
Antitheta, ton exeis akousei na leei kala logia gia kannena Vauxhall ektos tou VX220(Opel speedster)? Ta Ford ta den ta blepei kai me kalo mati (Essex cars) kai ta Rover ta ekraze.
H Aggloi ta eixan parei pou o most popular dimosiografos autokiniton, ekraze ta agglika autokinita.Genika prepei na ton blepeis me allo mati.
San parousiasti kai oxi gia Car tester.O Tiff einai ola ta lefta, alla tha protimousa na milouse kai na eksigouse pio polla gia ta autokinita pou odigaei
To 5th Gear genika einai poly ypodiestero tou TG.
Ειπαμε, ειναι petrolhead, αυτο ελειπε να ελεγε καλα λογια για απλα οικογενειακα αυτοκινητα οπως το Vectra και το Avensis. (αν και για το Signum ειχε πει αρκετα καλα λογια).
Αυτο βεβαια ειναι ενα ακομα σημαδι πως λεει ο,τι του κατεβαινει στο κεφαλι και δεν βλεπει τα πραγματα αντικειμενικα (ετσι ειναι το στυλ του και σε οποιον αρεσει δηλαδη...) Ε βεβαια, οταν οδηγαει σε καθε επεισοδιο Ferrari & Porsche τι να γραψει για το Avensis? Οτι εχει ωραια πλαστικα? Αυτη ειναι η δουλεια ενος δοκιμαστη, οχι του JC.Τη Rover την κραζει μεν για τα οποια οικονομικα προβληματα και για τα αδιαφορα μοντελα της αλλα οταν ειχε δοκιμασει το Supercar της MG ελεγε τα καλυτερα λογια...Tα ιδια λεει βεβαια και για τα Land/Range Rover. (ενταξει, μπορει να μην ειναι ακριβως...Rover αλλα τουλαχιστον φερουν το βαρυ ονομα ) Με 2 λογια, υποστηριζει οποιοδηποτε ενδιαφερον Αγγλικο (ή 'αγγλοθρεμμενο') αυτοκινητο και σχολιαζει αρνητικα τα μοντελα της 'σειρας'...
Οσο για τη Ford, ειχε παθει πλακα με τα Focus & Puma και γενικα πιστευω οτι δεν τα μισει τοσο...
Την Αγγλικη βιομηχανια την εκραζε παντα με προσοχη αφου σκοπος του δεν ειναι να την μειωσει αλλα να αναδειξει τα σοβαρα προβληματα της. (ετσι καταλαβαινω εγω τουλαχιστον).
Οσο για τη συγκριση TG με 5thGear, εγω προσωπικα προτιμουσα το δευτερο και φυσικα θεωρω οτι ο Tiff βγαζει πολυ πιο αντικειμενικα συμπερασματα. Ιδανικη θα ηταν μια εκπομπη οπου ο JC θα ηταν στο studio και ο TN στην πιστα...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Aλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο δεν ξέρουμε αν η εκπομπή του Tiff είχε το ίδιο budget του Top Gear πόσο καλύτερη θα ήταν.
Δε νομίζω να μπορούσαν να συγκριθούν,γιατί ο Tiff δεν θα έκανε ποτέ 'χαζομάρες' τύπου 'how to beat a radar/kill a porsche 911' ,τα οποία λατρεύω...
-
Ανατινάξεις, εκρήξεις και άλλα τέτοια χαρωπά
-
ρε σεις, τι ωραία είναι αυτη η νέα Aston Martin V8 ?!!!!!!!!!!!!
Σίγουρα Ισως το πιο ωραίο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
**Σίγουρα Ισως **το πιο ωραίο αυτοκίνητο!Μου αρέσει που έχεις σταθερή γνώμη
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Με LotusnickEtsi
Ti na mas pei kai autos o Tifffffff...
Egw pantos tha eithela bolta apo ton Tiff
-
Ανατινάξεις, εκρήξεις και άλλα τέτοια χαρωπάΟoops!I think I forgot to turn the gas off...Και πάει η κακόμοιρη η 911!
Επίσης ο Clarkson είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα θάψει μια Ferrari για το φτηνατζίδικο ρολογάκι της,μια Aston Martin για το άθλιο τασάκι της κοκ....
-
Παιδια, ο Clarkson το '99 εκανε μια εκπομπη στο BBC η οποια δεν ειχε σχεση με αυτοκινητα. Καλουσε διαφορες προσωπικοτητες στο στουντιο, επαιρνε συνεντευξεις και το αποκορυφωμα ηταν τα DIY πειραματα του. Καποτε ειχε φτιαξει ενα Potato Bazooka... Μιλαμε για ΤΟ γελιο!! Σε αυτα ειναι πρωτος, στην οδηγηση μας τα χαλαει λιγο αλλα εχουμε τον Tiff...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Με Lotusnick
Etsi
Και γω που έλεγα ότι θες να σε πάει βόλτα αυτός ο Lotusnick
Αλλά βέβαια, είναι κομματάκι δύσκολο αυτό -
Με Lotusnick
Etsi
Και γω που έλεγα ότι θες να σε πάει βόλτα αυτός ο Lotusnick
Αλλά βέβαια, είναι κομματάκι δύσκολο αυτόΕύκολο είναι,το κάνει κάθε μέρα...
-
Basika fobamai giati akousa oti paei grigora
Les na clonopiiso ton euato mou?
Kai na afino auton na odigaei tin Elise?
NO WAY!!! -
βγηκε το καινουργιο επεισοδιο?
δε μπορω να το βρω πουθενα! -
Υπομονή. Μερικές φορές δεν το βγάζουν αμέσως. Λογικά μέσα στη μέρα θα βγει πάντως. Στη χειρότερη, αύριο ελπίζω.
-
To eida xtes...
Pagani Zonda F
O Plato eipe oti einai to kalytero autokinitou exei odigisei.
APISTEUTO ergaleio!!!!H VBH sygrine EVO6 me EVO9 sto Anglessey.
Prepei na tis apagorepsoun na grafei xronous... O tiff ti kanei???Kai pointless alla euxaristo sygritiko Williams F1 me BMW M5.
O Tiff ekane san mikro paidi.THELOUME TOP GEAR.....TWRA!!!!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion