-
Γυναίκα με το ποδήλατό της.
Πάνω στο διάζωμα στο κέντρο της Συγγρού, στην αριστερή λωρίδα του ρεύματος προς Αθήνα.
Ωρα αιχμής.
Πώς βρέθηκε εκεί;;; Και τι διάολο προσπαθούσε να κάνει;
Πάντως ο παράδρομος της Συγγρού είναι μια χαρά για ποδήλατο. Από την άλλη, η αριστερή λωρίδα της Συγγρού... μάλλον όχι...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Γυναίκα με το ποδήλατό της.Πάνω στο διάζωμα στο κέντρο της Συγγρού, στην αριστερή λωρίδα του ρεύματος προς Αθήνα.
...Την είδα και εγώ. Μάλλον γραφική 'οικολόγος' θα ήταν....
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πάνω στο διάζωμα στο κέντρο της Συγγρού, στην αριστερή λωρίδα του ρεύματος προς Αθήνα.
Φαντάζομαι τι θα λένε για μένα όταν κατεβαίνω μεσογείων και αλεξάνδρας με το ποδήλατό μου και το κράνος.... (Εγω φανταζομαι τον εκνευρισμό τους όταν είναι κολλημένη η Αλεξάνδρας και εγω κινούμαι με α ν ε σ η !!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Φαντάζομαι τι θα λένε για μένα όταν κατεβαίνω μεσογείων και αλεξάνδρας με το ποδήλατό μου και το κράνος.... (Εγω φανταζομαι τον εκνευρισμό τους όταν είναι κολλημένη η Αλεξάνδρας και εγω κινούμαι με α ν ε σ η !!!
Και καλά κάνεις . Αλλά όχι στην άνοδο Συγγρού στην αριστερή λωρίδα, σε μέρα με νέφωση και χωρίς φώς στο ποδήλατο!!!!!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και καλά κάνεις . Αλλά όχι στην άνοδο Συγγρού στην αριστερή λωρίδα, σε μέρα με νέφωση και χωρίς φώς στο ποδήλατο!!!!!!!!
Πάντα στην μέση της δεξιάς λωρίδας, γιατί αλλιώς θα με πετάξει κανένας ταρίφας πάνω στο πεζοδρόμιο, ενίοτε στη μεσαία αν κάνω προσπέραση σε κανα λεωφορείο και flash light (led) όταν δεν ήλιο...
Α! Και κράνος πάντοτε, είτε πάω βουνό (αν πέσεις σε κανα βράχο, κροκάλα θα σε μαζεύουν) είτε στην πόλη (τα πεζοδρόμια είναι ο εχθρός μας...
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Μήπως, λέω μήπως πρέπει να ανοίξει ένα 'Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! ver.2' γιατί αυτό έχει γίνει γομάρι;
Καθαρά και μόνο για λόγους εύκολης πλοήγησης. Πόσα κλικ άραγε χρειάζονται για να διαβάσει κάποιος την 174 σελίδα; Αν όχι, γίνεται να μπει ένα κουτάκι για 'μετάβαση στην χ,ψ,ζ σελίδα';Είναι πολύ απλό: Ο τύπος είναι x= (page-1) * 15
Π.χ. θέλουμε να δούμε τη σελίδα 174.
x=(174-1)*15=2595
Πάμε στη γραμμή διεύθυνσης του browser και βάζουμε στο τέλος 2595http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=2595
όπου t= ο κωδικός του θέματος (750 για το τρέχων θέμα) -
Ο χρήστης AlfistaPP έγραψε:
Μήπως, λέω μήπως πρέπει να ανοίξει ένα 'Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! ver.2' γιατί αυτό έχει γίνει γομάρι;
Καθαρά και μόνο για λόγους εύκολης πλοήγησης. Πόσα κλικ άραγε χρειάζονται για να διαβάσει κάποιος την 174 σελίδα; Αν όχι, γίνεται να μπει ένα κουτάκι για 'μετάβαση στην χ,ψ,ζ σελίδα';Είναι πολύ απλό: Ο τύπος είναι x= (page-1) * 15
x=(174-1)*15=2595
Πάμε στη γραμμή διεύθυνσης του browser και βάζουμε στο τέλος 2595http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=2595
όπου t= ο κωδικός του θέματος (750 για το τρέχων θέμα)μπορεί για σένα, για μένα και για μερικούς δεκάδες ακόμα να είναι απλό, όμως λάβε υπόψη σου ότι αρκετοί δε γνωρίζουν από υπολογιστές οπότε ούτε να υπερτιμάς ούτε να υποτιμάς τον διπλανό σου
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
x=(174-1)*15=2595
όπου t= ο κωδικός του θέματος (750 για το τρέχων θέμα)μπορεί για σένα, για μένα και για μερικούς δεκάδες ακόμα να είναι απλό, όμως λάβε υπόψη σου ότι αρκετοί δε γνωρίζουν από υπολογιστές οπότε ούτε να υπερτιμάς ούτε να υποτιμάς τον διπλανό σου
Εσύ πήγες πολύ μακριά.
Αστειευόμενος το έγραψα (δες τα emoticons).
Απλά εμπνεύστηκα από το ανέκδοτο με τα πρόβατα που ο Κωστίκας με το που έβλεπε ένα κοπάδι με πρόβατα αμέσως υπολόγιζε τον αριθμό τους.
Στο τέλος αγανακτισμένος ο Γιωρίκας τον ρωτάει πως τα καταφέρνει και η απάντηση:
Είναι πολύ απλό - Μετράω τα πόδια και διαιρώ με το 4!!!Σαφώς και έχεις δίκιο ότι πρέπει να μπει πεδίο Go to page ...
-
Είναι πολύ απλό: Ο τύπος είναι x= (page-1) * 15
x=(174-1)*15=2595
Alfista για το x=(page-1)*15 ...respect! u sent me unread
dm δεν θα το έλεγα υπολογιστές αλλά εξειδίκευση σε phpBB ή αν γενικεύσουμε, web design -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
u sent me unread -
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Είναι πολύ απλό: Ο τύπος είναι x= (page-1) * 15
x=(174-1)*15=2595
Alfista για το x=(page-1)*15 ...respect! u sent me unread
dm δεν θα το έλεγα υπολογιστές αλλά εξειδίκευση σε phpBB ή αν γενικεύσουμε, web designΡε παιδιά τί phpBB και web design λέτε; Μαθηματικά δημοτικού είναι!
-
CRV παρκαρισμένο θρασύτατα ολόκληρο στο πεζοδρόμιο της Συγγρού, έξω απο τα Goodies.
Το αστείο ( )είναι ότι στο αμάξωμα (φτερά, καπώ, ουρανός) κάποιος είχε - παλαιότερα - ρίξει μπογιά...να υποθέσω ότι ήταν μια προσπάθεια να τιμωρήσει το ζωον σε έτερη γαϊδουριά του?
-
Στην εθνική οδό, μερικά κομμάτια φωτίζονται και μερικά όχι.
Βραδύ κινούμενος εγώ, κανονικά με φώτα αναμμένα όλοι μας, παππούλης με Audi κινείτο με ανάμενα τα φώτα στάσης.
Αφού το κάνω νόημα να ανάψει τα φωτά του γιατί δεν φαινόταν, αυτός συνεχίζει ατάραχος.
Το περίεργο ήταν πως άναβε τα φωτά του όταν έμπαινε σε δρόμο δίχως φωτισμό και τα έσβηνε αμέσως όταν έμπαινε σε δρόμο με φωτισμό. Λες και έκανε οικονομία στο ρεύμα.
Αφού του άναψα αλάρμ και διαφορά, γιατί όντως δεν φαινόταν ακόμα και με τα στάσης και με φωτισμό στον δρόμο, αυτός συνέχιζε ατάραχος κάνοντας το ίδιο πράγμα για όσο τον έβλεπα. -
φαινετε ειχε μπερδεψει τα φωτα θεσεως με τα διασταυρωσεως, και τα διασταυρωσεως με τα προειας.
-
Αν ειναι δυνατον. Κοιταχτε τι βρηκα. Πωλειται το συγκεκριμενο rallye. Ποιο διεστραμενο μυαλο μπορει να εχει βαλει τετοιο bodykit? Ξεπερναει τα ορια της αηδιας.
-
περιμένω στο φανάρι με το πόδι μου στο φρένο (ψιλοκατηφορικά) και ενώ αγναντεύω το πέραν, νιώθω ένα σπρώξιμο από πίσω μου, κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ένα jimny και στη θέση του οδηγού ένα θηλυκό και βγάζω το χέρι έξω με νόημα 'μα γιατί το κάνες αυτό' και σκάει ένα χαμόγελο και κάνω πάλι νόημα με το χέρι 'εντάξει δε πειράζει δεν έγινε τίποτα'.
Αχ αυτά τα χαμόγελα σε σκλαβώνουν
-
περιμένω στο φανάρι με το πόδι μου στο φρένο (ψιλοκατηφορικά) και ενώ αγναντεύω το πέραν, νιώθω ένα σπρώξιμο από πίσω μου, κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ένα jimny και στη θέση του οδηγού ένα θηλυκό και βγάζω το χέρι έξω με νόημα 'μα γιατί το κάνες αυτό' και σκάει ένα χαμόγελο και κάνω πάλι νόημα με το χέρι 'εντάξει δε πειράζει δεν έγινε τίποτα'.Αχ αυτά τα χαμόγελα σε σκλαβώνουν
Ναι, σέρνουν καράβι...
No offence, just kidding...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αν ειναι δυνατον. Κοιταχτε τι βρηκα. Πωλειται το συγκεκριμενο rallye. Ποιο διεστραμενο μυαλο μπορει να εχει βαλει τετοιο bodykit? Ξεπερναει τα ορια της αηδιας.
το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλά διεστραμμένα μυαλά με DNA καγκουρώ που θα το αγόραζαν
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
περιμένω στο φανάρι με το πόδι μου στο φρένο (ψιλοκατηφορικά) και ενώ αγναντεύω το πέραν, νιώθω ένα σπρώξιμο από πίσω μου, κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ένα jimny και στη θέση του οδηγού ένα θηλυκό και βγάζω το χέρι έξω με νόημα 'μα γιατί το κάνες αυτό' και σκάει ένα χαμόγελο και κάνω πάλι νόημα με το χέρι 'εντάξει δε πειράζει δεν έγινε τίποτα'.
Αχ αυτά τα χαμόγελα σε σκλαβώνουν
Ναι, σέρνουν καράβι...
Nαι, σέρνουν καράβι, σπρώχνουν αμάξι και άλλα τέτοια...
Ξανα No offence just kidding!!!!
-
ψεμματα ειναι?.......ριχουν ενα χαμογελο και λενε μεσα τους 'θα ψαρωσει τωρα και θα γινει αυτο που θελω......... για να δουμε' γιατι ξερουν οτι αυτα τα τσαχπινικα χαμογελα μας αρεσουν και γενικως οτι τους εχουμε αδυναμια.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!