-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι σωστό να μην έχεις δίκιο, τουλάχιστον τυπικά, αλλά να απαιτείς με φωνές να μην υποστείς τις συνέπειες; Τουμπεκί τουλάχιστον και με το σεις και το σας.δεν φωναξε ο ανθρωπος υποψιν...εδω δεν ειχε δυναμη να φωναξει...βοηθεια...αν τον βλεπατε θα καταλαβαινατε τι εννοω...
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Είναι σωστό να μην έχεις δίκιο, τουλάχιστον τυπικά, αλλά να απαιτείς με φωνές να μην υποστείς τις συνέπειες; Τουμπεκί τουλάχιστον και με το σεις και το σας.
δεν φωναξε ο ανθρωπος υποψιν...εδω δεν ειχε δυναμη να φωναξει...βοηθεια...αν τον βλεπατε θα καταλαβαινατε τι εννοω...
χτύπησε το καπό περιπολικού...δηλ τι άλλο έπρεπε να κάνει...;
δεν νομίζω ότι το αντιμετώπισε πολιτισμένα ώστε να απαιτεί πολιτισμένη συμπεριφορά! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι σωστό να μην έχεις δίκιο, τουλάχιστον τυπικά, αλλά να απαιτείς με φωνές να μην υποστείς τις συνέπειες; Τουμπεκί τουλάχιστον και με το σεις και το σας.
δεν φωναξε ο ανθρωπος υποψιν...εδω δεν ειχε δυναμη να φωναξει...βοηθεια...αν τον βλεπατε θα καταλαβαινατε τι εννοω...
δεν νομίζω ότι το αντιμετώπισε πολιτισμένα ώστε να απαιτεί πολιτισμένη συμπεριφορά!το καπό του περιπολικού χτύπησε, ας του χτυπούσαν το saxo δεν χτύπησε όργανο
-
Συμφωνώ ότι η αντίδραση των οργάνων ήταν υπερβολική. Φθορά δεν προκάλεσε, αντίσταση δεν προέβαλε, απλώς τους τσάντισε. Αλλά έπρεπε να περιμένει ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν νομίζω ότι το αντιμετώπισε πολιτισμένα ώστε να απαιτεί πολιτισμένη συμπεριφορά!το καπό του περιπολικού χτύπησε, ας του χτυπούσαν το saxo δεν χτύπησε όργανο
νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι λέω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Φθορά δεν προκάλεσε...Που το ξερεις;Μπορει να εκανε ενα ωραιοτατο βαθουλωματάκι και μετα να επρεπε αυτοι να εξηγουν στον διοικητη οτι ενα καλοπαιδο τους το εκανε και αυτοι τον κοιταζανε.
-
Skoda Fabia, παρκαρισμένο στην ΛΕΑ, στην αρχή της Κορίνθου-Τριπόλεως, λευκό και με κώνους πρίν απο αυτό: είναι φωτογραφικό?
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
- Ξέρεις πόσες φορές έχω κινδυνέψει με οδηγούς που δεν σταμάτησαν στο συγκεκριμένο φανάρι;
Τι σχέση έχει αυτό με το όριο ταχύτητας;
- Ειδικά στην άνοδο, αν πηγαίνεις με πάνω από 50 δεν προλαβαίνεις να φρενάρεις στο φανάρι που είναι μετά τη στροφή.
- Ειδικά στην κάθοδο ότι όσοι κατεβαίνουν με φόρα από τα λιμανάκια, απλά το αγνοούν.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
- Ειδικά στην άνοδο, αν πηγαίνεις με πάνω από 50 δεν προλαβαίνεις να φρενάρεις στο φανάρι που είναι μετά τη στροφή.
Το φανάρι αυτό φαίνεται από το 1 χιλιόμετρο αν είναι κόκκινο ή πράσινο. Στα τελευταία 10 μέτρα κάνει μια ελαφριά καμπή ο δρόμος, δεν είναι μετά από στροφή.
- Ειδικά στην κάθοδο ότι όσοι κατεβαίνουν με φόρα από τα λιμανάκια, απλά το αγνοούν.
Είναι τόσο στριμόκωλα εκεί σε φυσιολογικές ώρες, που είναι πολύ απίθανο να κατεβαίνεις με τόση φόρα ώστα να μην προλάβεις να σταματήσεις.
Κινούμαι πάρα πολλά χρόνια στην περιοχή εκεί, έχω δει (και έχω κάνει) του κόσμου της παρανομίες, αλλά το συγκεκριμένο κόκκινο δεν έχω δει κανέναν να το παραβιάζει. Τουλάχιστον στο ρεύμα Riba's->Βάρκιζα και Βάρκιζα->Riba's. Μερικοί παιρνούν με βαθύ πορτοκαλί από τους κάθετους μόνο, από Βάρη ή από παραλία Βάρκιζας.
Μήπως κατάλαβες άλλο φανάρι; Μήπως εννοείς το πεζοφάναρο στις Αλκυονίδες;
-
λοιπόν για να μην ξανακάνω πάλι σχεδιάκια τα λέω εν τάχει...
μπατσικό παραβιάζει ανα STOP ΝΑΑ με το συμπάθειο, ακριβώς κάτω απο το σπίτι μου, 2:30 μετα τα μεσάνυχτα και σκάει πάνω σε mercendes (που τελικά αποδείχτηκε γνωστός),
κατεβαίνουν κάτω, ο γνωστός κοιτάει το καινούργιο του αμάξι με τσακισμένα φτερα, σπασμένα φανάρια, μασκες μέσα και όλα τα σχετικά, και αρχίζει:
-Μααα, τι κάν.......
-ρε κατέβα κάτω να σου κάνω αλκοτεστ
-μεςργφδησατηγσργ5τεδφγ#$%^
-ακούς τι σου λέω
-ς;σδφωδσαγιοθς;ερφλωγ(σε χρόνο DT καταφτάνουν ανακριτικό και 2ο μπατσικό)
του κάνουν αλκοτέστ και τον βγάζουν 0,41 την πρώτη φορά...δεύτερη δεν υπήρχε γιατί θα έβγαινε κάτω απο το όριο (0,40)
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ
και γ$%^&ος και δαρμένος
(δηλαδή σε τέτοια περίπτωση πόσα χάπια αρκούν για να ηρεμήσεις???)
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Μήπως κατάλαβες άλλο φανάρι; Μήπως εννοείς το πεζοφάναρο στις Αλκυονίδες;Αυτό εννοώ. Γιατί, εκεί δν είχαν στήσει το ραντάρ (είναι πολύ συνηθισμένο).
-
Ο χρήστης face έγραψε:
...Με 0,41 σου παίρνουν το δίπλωμα; Σ'αυτές τις περιπτώσεις οι μπάτσοι θα πάρουν τ'@@ τους αν δεν του κάνανε και εξέταση αίματος και επιπλέον θα σε συμβούλευα να πας για μάρτυρας.
Αυτό εννοώ. Γιατί, εκεί δν είχαν στήσει το ραντάρ (είναι πολύ συνηθισμένο).
Οχι, ΠΡΙΝ το φανάρι στο κατέβασμα από Riba's προς Βάρκιζα. Εκεί το ραντάρ πλέον, είναι πολύ πιο συχνό από τις Αλκυονίδες.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
...
Με 0,41 σου παίρνουν το δίπλωμα; Σ'αυτές τις περιπτώσεις οι μπάτσοι θα πάρουν τ'@@ τους αν δεν του κάνανε και εξέταση αίματος και επιπλέον θα σε συμβούλευα να πας για μάρτυρας.
Οχι, ΠΡΙΝ το φανάρι στο κατέβασμα από Riba's προς Βάρκιζα. Εκεί το ραντάρ πλέον, είναι πολύ πιο συχνό από τις Αλκυονίδες.
ω ναι..ρώτα και τον αδερφό μου που με 2 ποτα και ενα σφηνακι τον εβγαλαν 0,47 και διανύει ήδη τον 2ο μήνα ποδαράτος...
και προστιμο 156Ε εννοείται έτσι...
-
Νομίζω πως η Ελλάδα είναι απ'τις λίγες χώρες (αν όχι η μοναδική) στον κόσμο που καταδικάζεται κάποιος μονάχα απ'την ένδειξη του αλκοολόμετρου, χωρίς να απαιτείται εξέταση αίματος.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
...
Με 0,41 σου παίρνουν το δίπλωμα; Σ'αυτές τις περιπτώσεις οι μπάτσοι θα πάρουν τ'@@ τους αν δεν του κάνανε και εξέταση αίματος και επιπλέον θα σε συμβούλευα να πας για μάρτυρας.
ω ναι..ρώτα και τον αδερφό μου που με 2 ποτα και ενα σφηνακι τον εβγαλαν 0,47 και διανύει ήδη τον 2ο μήνα ποδαράτος...
Υπερβολικό-ξεϋπερβολικό καλώς στο θέμα του ποτού να μην υπάρχει 'κατανόηση'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Νομίζω πως η Ελλάδα είναι απ'τις λίγες χώρες (αν όχι η μοναδική) στον κόσμο που καταδικάζεται κάποιος μονάχα απ'την ένδειξη του αλκοολόμετρου, χωρίς να απαιτείται εξέταση αίματος.και εξ΄ετίας αυτού, το βράδυ που πήραν το δίπλωμα απο τον αδερφό μου, μου έλεγε, ότι αφήσαν να φύγει έναν σκνίπα που δεν μπορούσαν να τον μετρήσουν απειδή έβαζε μπροστα την γλώσσα όταν φύσαγε.Αλλαξαν 3 φορές στόμιο και μετά τον παρατησαν...
δεν ξέρω αν μπορείς να αρνηθείς να φυσήξεις και να ζητήσεις αιματολογική εξέταση...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
...
Υπερβολικό-ξεϋπερβολικό καλώς στο θέμα του ποτού να μην υπάρχει 'κατανόηση'.
εννοείται!!!...αλλά ανέφερα το πρώτο παράδειγμα για μπατσο-λογική...'
σε τρακαρα??θα σου πάρω το δίπλωμα γιατι εσυ φταίς που ήσουν εκεί όταν εγω παραβίαζα το STOP...'
-
Στο ευθεία στο κατέβασμα από το Ribas; Αυτό δεν μου έχει πετύχει και πράγματι είναι λογικό να είχε εκνευριστεί ο παθών. Άκου που βρήκαν να την στήσουν.
-
Ο χρήστης face έγραψε:
σε τρακαρα??θα σου πάρω το δίπλωμα γιατι εσυ φταίς που ήσουν εκεί όταν εγω παραβίαζα το STOP...'
Δεν το συζητώ, απλώς δεν το σχολίασα γιατί το θεωρώ ηλιού φαεινότερο. Ου μπλέξεις... (με στρουμφ)
-
Πήχτρα η Χατζημιχάλη Γιάνναρη στα Χανιά σήμερα από τα κεράδικα ως και τον Κωτσόβολο απ'τα διπλοπαρκαρισμένα, πινακίδες παντού ότι έρχεται γερανός και σηκώνει τα αμάξια των παραβατών, αλλά ο γερανός ήταν καμιά εκατοστή μέτρα παραπέρα και το πλήρωμα χάζευε...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα